|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
Pokaż wyniki sondy: Gothic III twoim zdaniem odniesie: | |||
Prawdziwy sukces |
![]() ![]() ![]() ![]() |
75 | 84.27% |
Okropna porazke |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 15.73% |
Głosujących: 89. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() @Cor Tibiarz
Tylko ja przynioslem mu ta liste. Spelnilem wszystkie jego zadania i kiedy pytalem czy moge sie dolaczyc to mowil ze jestem niedoswiadczony ( pisze ze wymaga x lvl), a ja spelnialem wymagania. Dobilem nawet wiecej lvli niz pisalo a i tak mowil ze mam za slaby lvl. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do wymagań - procesor bodajże 2 GHz, 512 MB RAM, GeForce 3/Radeon 8500, DVD - i można śmiało grac !
@Down: Będzie kosztował tyle co Oblivion (160zł~), I guess.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 02-05-2006 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Wszystko co chcecie wiedzieć o Gothicu znajdziecie na www.gothic.phx.pl
@Kupię to cudo nawet jak mi nie pojdzie na blaszaku :d kupię bo poźniej będzie tak że nigdzie nie będize można dostac bo wszędzie wykupione &.& tak jak było z wowem. Postawie na polce i będzie lśnić między innymi częściami. A wymagania wcale nie sa takie duże $.$ trochę kasy ( nie mówię tu o jakims 1000 zł ... ) i będzie karta, ram, procek, dysk i play with gothic! Ja np. swoj sprzęcior mam na raty ; p mojego radka tak samo ; p raczej sie nie muszę narazie martwić czy mi pojdzie G3. Taki Oblivion IV działa mi jak złoto. Na Beliara,Inosa i Adanosa please żeby G3 nie kosztowało więcej jak 100zł PPLLAAXX ! @up : p może jakieś pre ordery będą tańsze : p Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 04-05-2006 o 09:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
Stan: Niegrający
|
![]() Ja tą gre kupie za każdą cene!!! Po prostu musze ją mieć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Glorofindell
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 31
Skille: 230/0.1
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() I tak Oblivion jest najlepszy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Unded de'masters
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Ravens
Świat: Danubia
Poziom: 35
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() ee.... a to jest pewniak ze Gothic III wyjdzie 20.06.2006r. ? Bo jak tak to juz wiem co sobie kupie z okazji konca szkoly
![]() ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
na pewno nie wyjdzie w czerwcu. prawdopodobnie premiera odbedzie sie we wrzesniu, ale i tak pewnie sie przesunie o pare tygodni, i do tego trzeba jeszcze czekac az w polsce wyjdzie...wiec jeszcze troche czasu jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Gothic 3 bedzie na Xbox360? Jak tak to zagram, bo piecyk nie pociagnie
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Unded de'masters
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Ravens
Świat: Danubia
Poziom: 35
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() @up
Mazysz.. widziales jaka to ma grafike ? na xboxa nigdy to nei wyjdzie. Lepiej zacznij zbierac na czesci do kapa ;]
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Oblivion na Xboksie leci na pixelshaderowym glowie (czyli bardzo bajkowy efekt aury na jasnych miejscach). Wszystko tak się świeci, że można obniżyć dokładność niektórych obiektów, a i tak nikt tego nie zauważy.
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Zobaczymy jak to bedzie. Jak na Xboxa nie wyjdzie to nie pogram, bo niemam zamiaru ładować kasy w PC, przy którym i tak siedze mało, a jak pójde do woja to już w ogole nie posiedze :/ pozdro ludziska :* xD
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Juz nie moge sie doczekac
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezły hardkor. 129 zł za taką grę ? I na dodatek będzie w 2 wersjach ? Szczerze to mi ulżyło, bo już myślałem, że będzie kosztował tyle co gówniany Oblivion (jak zamawiałem to żądali zań coś około 180 zł + koszt przesyłki).
A do tych którzy nie wiedzą dlaczego polska premiera została przesunięta - G3 był kończony w pośpiechu, co zaowocowało błędami w kodzie (np. questy których nie da się ukończyć), tak więc CD-Project wolał wydać 3 listopada ale bez owych błędów. I bardzo dobrze, bo G3 powinien być źródłem przyjemności a nie frustracji. I jeszcze jedno - czekamy na recenzję w CDA !