Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-04-2006, 16:10   #41
Masywny_Titania
Użytkownik Forum

Masywny_Titania's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka sia czek
Nie no ale "chlopaczkow" pod tytulem "mamo mamo jestem h4k3r3m !" to niezcierpie ;].

Wy wogole wiecie co to ping ? na jakiej zasadzie to dziala ? cos kiedys o pakietach slyszeli ? cos kiedys czytali o windowsach lub sie bawili procz grania ?.

Pingowac mozna kazdy system ! od starych win 95 przez win xp/xp pro po linuxy. W windach jest standardowo odblokowany chodz mozna zablokowac. Dodatkowo mozna pingowac inny port niz stadardowy. Wiec masz np odpalone gg i juz cie mozna atakowac pingiem msn lub inne cholersto ktore uzywa swojego specyficznego portu. Za duzo by pisac by wam wpojic do lebkow chlopaczki od "skad wziasc ip?" "a z czym sie je IP ?" i moji ulubieni "mamo mamo jestem h4k3r3m oneoneone" Blah !
hahaha Pwn3d;>

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-04-2006, 21:52   #42
Rutass
Użytkownik Forum

Rutass's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Początkujący
Imię: Dizazter
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 117
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
Rutass ma numer GG 6491606
Domyślny

Po prostu mial pecha ze dostal w tym momecie kicka i tyle . xD!

Ostatnio edytowany przez Rutass - 27-04-2006 o 22:36.
Rutass jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2006, 22:37   #43
jusi0
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 08 2005

Smutny Ja mam inne zdanie na ten temat:D

Wiecie garimo to taki kozaczek i mi sie wydaje ze w tej sytuacji trzezwo pomyslal.Bo gdyby zginal ratujac sie jakos tak w panice i tak by mu nic z tego nie wyszlo bo by paru zosatlo na wyjsciu a reszta by go bila.Wiec wydaje mi sie ze on niechcac dac sie osmieszyc poprostu symulowal kicka.A tak wogule to takie nienaturalne bylo,unit sie wcale z tego niecieszyl jakos tak nie w ich stylu to bylo:/
jusi0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2006, 23:07   #44
Mich@ł
Użytkownik Forum

Mich@ł's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów

Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka sia czek
Nie no ale "chlopaczkow" pod tytulem "mamo mamo jestem h4k3r3m !" to niezcierpie ;].

Wy wogole wiecie co to ping ? na jakiej zasadzie to dziala ? cos kiedys o pakietach slyszeli ? cos kiedys czytali o windowsach lub sie bawili procz grania ?.

Pingowac mozna kazdy system ! od starych win 95 przez win xp/xp pro po linuxy. W windach jest standardowo odblokowany chodz mozna zablokowac. Dodatkowo mozna pingowac inny port niz stadardowy. Wiec masz np odpalone gg i juz cie mozna atakowac pingiem msn lub inne cholersto ktore uzywa swojego specyficznego portu. Za duzo by pisac by wam wpojic do lebkow chlopaczki od "skad wziasc ip?" "a z czym sie je IP ?" i moji ulubieni "mamo mamo jestem h4k3r3m oneoneone" Blah !
Troszke w neci poszukałem i rzeczywiście ping to wysyłanie pakietów. Interesujące...
stary 28-04-2006, 08:12   #45
Damian_1991
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Za siedmioma górami, za siedmioma lasami...

Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
Damian_1991 ma numer GG 2973804
Domyślny

Sa dwie mozliwosc dlaczego Garimo padl:
1. To byl pewnie kick, chociaz z drugiej strony 208 ek powinien miec dorego neta...
2. Po tym jak zobaczyl, ze przyszla go lac cala guildia zrezygnowal z wastowania uhow i sie poddal
18:08 xxx: Zrob se szikiut i idz nasraj sasiadce na wycieraczke, zadzwoń do niej i powiedz, ze zbierasz na operacje plastyczna mozgu.
Damian_1991 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania