|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Omhy. Jak to by ładnie napisac
1.Dajesz po jednym ssie.(chlopie wes przynajmniej XX zdjec zbierz i potem wklejaj). 2. Jezeli kazdy Ci mówi ze masz "do dupy" zdjecia. Zastanow sie co mozna zmienic ?Moze zacznij robic ssy na troche pozniejszych lvlach. Tak czy siak jak DLA MNIE ssy sa na niskim poziomie. Gl hf dalej offtopic@ Cytuj:
![]()
Alternative. Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek - 15-05-2006 o 15:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: RuMiA
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nare Wunt
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Dedłem for fun od 54 ek więc skończyłem grę magiem
ale będzie z wami mój knight (nie czepiać sie skilli w wakacje sie zrobi lepsze) A więc zaczynamy<32 lvl> ![]() Następnie wyralismy sie na griffin quest final room ![]() Po queście musiałem sie zmywać a więc co to oznaczało ?? Że następnego dnia musiałem wracać sam.Sory za light hack ale many na luxy nie miałem a było ciemno. ![]() Leader ![]() Koniec leadera ![]() mummy ![]() KOniec light hacka ![]() ![]() Tu było ostro ![]() MIne plx ![]() ![]() A tu już end ![]() Wybrałem sie na of poszły 2 bp uhuw zwrócilo sie i było miło. 33 lvl ![]() Ktoś mi wparował do haty(orci atakują)poszedł 1 uh ![]() Looty to by pasowało do seri prawie jak rare ![]() I taki mał cosik z beho niby nic ale ładnie wygląda ![]() Będę starał sie aktualizować ![]() cYa
My ShIt Is YoUr BrEaD ![]() Czytając ten oto tekst straciłeś kilka sekund swojego życia. Ostatnio edytowany przez żelatinus - 04-06-2006 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Ssy fajne ale nie wspaniałe
![]() Gz 217 SD MOREEEEE |
![]() |
![]() |