|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
z tego co pisales (zabiciu 75lvla) zrozumialem ze chodzi ci o pkowanie main-charem, ale jak pisalem wyzej takim 20+ lvlem mozna zarobic na pkowaniu... aha, koszty sa bardzo niskie (bo ile trzeba runek na zabicie 20 lvla?) |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-04-2006 o 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Popieram 100% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zresztą, tu są moje wpisy: Player Kills Mar 25 2006, 10:52:29 CET Killed Pawel Druid of Vinera at Level 14 unjustified Mar 25 2006, 10:55:24 CET Killed Mamma Dora at Level 10 unjustified Apr 20 2006, 19:04:21 CET Killed Lord-Kronox at Level 15 unjustified Mój dead: Character Deaths Apr 20 2006, 19:06:51 CET Killed at Level 13 by Ven-rulunex No, dodam jeszcze, że postać miała 13 lvl, ale po dedzie i spadku na 12 nie mogę używać WoD... Atakowałem wiele innych graczy, ale albo uciekli, albo pojawiał się nagle jakiś "high" lvl... Zresztą najfajniej wyglądała panika tych małych newbie... Biegają w kółko po drabinach cały czas łapiąc się na FF i krzyczą "HELP PK!!!!". Słodkie. Taaa... niezły ze mnie psychol... I jeszcze coś, na poprawienie humoru: Cytuj:
http://komiks.kirtanoffice.com/com_img/druzyna.jpg http://komiks.kirtanoffice.com/com_img/ewolucja.jpg
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 27-04-2006 o 23:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @poisoner
1. kiedys na desercie lootnalem z kumplem 20k (nikt nie schowal do arrows spot) i c arma 2. koszty? 3sd, 1mm, f bomb do trapa i bolty kumpla 3. nie zwiali bo zrobilismy trapa 4. nie wiem czy np. taki 20 druid by sie smial bo mam 35mlvl a best w czlowieka 120 czyli polowe jego hp, zjezdzamy do yellow, sd i spi 5. filmik? ok, jutro wrzuce bo zaraz ide spac 6. uhy, uhami ale jak ktos ma kijowe pvp to nic mu nie dadza, na tym filmiku co wrzuce 24 druida lalem (mialem 20lv) i choc mial bp uhow uhnal sie raz bo pozniej nie zdazyl (sudden death=nagla smierc) inny przyklad 24 drut chcial mnie zabic, z sd walil po 120+ wiec mial mnie na 2sd, a ja mana shielda, sdsdsd i padl, a mial jeszcze bp sd i bp uhow 7. tego 34 knighta mialem juz wczesniej na oku, i wiedzialem jakie ma eq, mozna ofiar poszukac sobie wczesniej |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łęczna
Stan: Początkujący
Imię: Dreth Miath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Green Brothers
Świat: Grimera
Poziom: 10+
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Heh. Ostatnio po 4 godzinnym huncie na gaurdach zauważylem, że nie mam parcela i nie wyśle sobie lootu ;/ Pomyślałem, że dotargam do kazz część sprzedam a część odeśle. Gdy już byłem prawie w kazz (taki jest krótki mostek z lawą po bokach) podbiega do mnie 41 pall i wyrzuciał mi mój lootbag do lawy .. Nie no k*rwa nie mogłem wytrzymać, właczam skulla chce zaatakować palla a ten log. No dobra poczekam, w między czasie walnołem fb i przechodziło kilku ludzi więc odrazu skull, ale olać to czekam. Po prawie 5 minutach pojawił się odrazu zaczołem go gonić. Uciekał do depo ale nie doszedł (walnąłem akurat moje best exori 96
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() Może to co mówie to bzdury pro nie jestem
![]() No ale gra bez zabijania to nie gra..nawet w simsach sie zabija ![]() Poza co byś miał jak byś zdobył np 80 level i nikogo byś nie mugł zabic... To po co taka postać ![]() |
![]() |
![]() |