|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
|
![]() www.tefe.fora.pl
visit or die Cytuj: 10:41 Golden'Merlin: mam oferte, zaplace 700 zl za 1kk. Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest, Legia to jest potęga, Legia CWKS!! Zawsze z Królewskimi chyba cie wali! LECH POZNAN RZADZI! "WEZ LEGIE SWA, IDZ NAD WARTE UTAP JA I ZASPIEWAJ HEJ HEJ HEJ!! JEDNEJ K.U.R.W.Y. MNIEJ!!! BTW. koles juz ma banished za sharing ![]()
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnie 2 dni praktycznie spalem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
Lecimy dalej. 2 tygodnie wolnego w czasie których przez 12 dni grałeś po 25h., czyli 12x25h=300h, co przeczy tym czego mnie w szkole uczyli czyli, że 1 dzień ma 24h co nam daje 12x24=288h. Rozumiem, że te 12h to jest po prostu dziura w czasoprzestrzeni. Rozumiem też, że przez ten cały czas robiłeś tego knight który ma obecni 16 lvl. Ostatnie 2 dni mówisz spałeś… środa-czwartek lub czwartek-piątek zależy jak na to patrzysz, tak czy siak są to dni szkolne a szkoła się jeszcze nie skończyła. Jedyne co cię tu może usprawiedliwić jakoś to choroba/złamanie. Podsumowując moje wywody. Jeśli grasz tyle czasu w środku tygodnia jak trzeba chodzić do szkoły to albo chodzisz do przedszkola/podstawówki albo skończyłeś ten „sport” zwany szkołą, co jest bardziej prawdopodobne jeśli nie oszukujesz w wieku. I to by w sumie też pasowało to wiedzy na podstawowe tematy typu ile jest godzin w dniu. Jeśli mnie pamięć nie myli jest to pytanie godne egzaminu z podstawówki gdzie zostałem zapytany w ile przemierza ziemia w okuł słońca. Nie, nie każdy kto wbije szybko lvl sharuje konto ale jak to mówią… „wyjątek potwierdza regułę”, po za tym chciałbym też zauważyć, że jeśli osoba siedzi przez tydzień po 24h przy kompie to prawdopodobnie bierze narkotyki, czyt. nałóg wciąga w nałóg. Jeśli byłbyś tak miły to ty skończ „pier***** takich głupot” Over and out!
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Zoczek
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
lol... on grał 25 godzin czyli siadał na kompa i gral 25 godzin bez przerwy -.- tez tak miałem jak skillowałem swoim najtem ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Styknelo jak siedzial 24h na hydrach i jestescie w stanie robic taki lvl a od 70+ to mogl juz z klauserem na demonki chodzic
![]() The best Tibia Player Szkoda ze odrazu chlopak dostal delete...
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Pierwsz możliwość:
Matko no. Po prostu jak to czytałem, smiać mi się chciało. No kij ze wbił 100 lvl w 20 dni. Jeśli gra tym charem jedna osoba. To jestem ciekawy ilu calowe ma okulary i ile waży, bo pewnie nic nie jadł, rzygać sie chce oglądając takich ludzi, wielka mi rzecz wbić 100 lvl. I co z tego ma? Tylko tyle, że pare noobków się podnieca, a drugie to, że zdrowie sobie niszczy przed Kompem. Druga możliwość: Sharing. Wtedy to nie jest w ogóle osiągniecie. Niech każdy gra po 3h dziennie i graja w 8. I już mają. Pff. Szkoda gadać.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Polska
Imię: Beliar The Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Skille: 16/21
|
![]() Bot to napewno nie byl jak duzo osob pisze..poprostu koles mial kase, kilku (kilkunastu?) ownerow i tyle -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() No super, w ogóle przerw nie miał, a te 10-15 min podczas save server? -.-
Ale i tak, czy sharing czy nie to i tak byli zorganizowana grupa ![]() ![]() Ale i tak BIG GZ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Retired
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 50
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Wyjasnienie tego calego gowna. Pisze do was i do tych co potrafia grac 25 h na dobe U.u. [CHAR]Sandler Riot[/CHAR] (184ms)Zostal zbanowany za niby sharing.
Wtedy sie w*****l i zeby udowodnic glupim debilom z cipsoftu ze nie potrafia grac zrobil 104 lvl i zdeletowal postac ^.^. CIP SUX. To by bylo tyle ^^. (btw jesli gracie 300 h i macie 16 najta to ja z wami nie gadam ![]() BaBa
Nie chce byc ofiara instytucji , ani teraz modnej auto-destrukcji. Nic sie nie stanie jak odrzucimy cpanie ,chlanie wlasne sie nawzajem ponizanie. All eyez on me Życie to nie sen to chyba jasne , ja na jego przebieg patenty mam własne. Takie życie na codzień widać , Elo Elo Elo może Ci się przydać. Jak pale to grubo , ty po takich dawkach pewnie widział byś ufo. Retired 4 ever ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ostatnio edytowany przez Corsair - 21-08-2006 o 12:28. Powód: ss |
![]() |
![]() |