Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-05-2006, 20:04   #41
Drafti
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: Giżycko

Profesja: Elder Druid
Poziom: 106
Domyślny

@up
Taaa... Tam prawie wszyscy znają się z Reala A w sharingu też są nieźli
Drafti jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-06-2006, 16:51   #42
Def
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Domyślny

www.tefe.fora.pl
visit or die

Cytuj:
10:41 Golden'Merlin: mam oferte, zaplace 700 zl za 1kk.

Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest, Legia to jest potęga, Legia CWKS!!

Zawsze z Królewskimi

chyba cie wali! LECH POZNAN RZADZI!
"WEZ LEGIE SWA, IDZ NAD WARTE UTAP JA I ZASPIEWAJ HEJ HEJ HEJ!!
JEDNEJ K.U.R.W.Y. MNIEJ!!!

BTW. koles juz ma banished za sharing
stary 02-06-2006, 23:21   #43
Anvortis
Użytkownik Forum

Anvortis's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyphiel
Nie ma siły, żeby gość grał 24h na dobę dzień w dzień. Jest ich paru, a może parunastu (?), więc to żadne osiągniecie...
Haha to ty chu** wiesz jak bylem uzalezniony gralem srednio 16 godzin dziennie i to w dni w ktore chodzilem do szkoly a o weekendach to juz nie mowie jak bylo 2 tygodnie wolnego to przez 12 dni gralem po 25~ godzin a czasami siedzialem 3 dni przy kompie i tylko robilem herbate i jadlem. Oczywiscie ciagle skillowalem

Ostatnie 2 dni praktycznie spalem. czy kazdy kto wbije szybko level odrazu musi sharowac konto ? LOL ze pare osob tak robi to nie znaczy ze wszyscy wiec skoncz pier***** takie glupoty.
Anvortis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2006, 05:33   #44
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anvortis
Haha to ty chu** wiesz jak bylem uzalezniony gralem srednio 16 godzin dziennie i to w dni w ktore chodzilem do szkoly a o weekendach to juz nie mowie jak bylo 2 tygodnie wolnego to przez 12 dni gralem po 25~ godzin a czasami siedzialem 3 dni przy kompie i tylko robilem herbate i jadlem. Oczywiscie ciagle skillowalem

Ostatnie 2 dni praktycznie spalem. czy kazdy kto wbije szybko level odrazu musi sharowac konto ? LOL ze pare osob tak robi to nie znaczy ze wszyscy wiec skoncz pier***** takie glupoty.
16 godzin chodząc do szkoły powiadasz… załóżmy, że w szkole spędzasz średnio 7h licząc dojazd itd., więc 16h+7h=23h dzięki czemu daje nam to 1h na spanie, jedzenie, toaletę.

Lecimy dalej. 2 tygodnie wolnego w czasie których przez 12 dni grałeś po 25h., czyli 12x25h=300h, co przeczy tym czego mnie w szkole uczyli czyli, że 1 dzień ma 24h co nam daje 12x24=288h. Rozumiem, że te 12h to jest po prostu dziura w czasoprzestrzeni.
Rozumiem też, że przez ten cały czas robiłeś tego knight który ma obecni 16 lvl.

Ostatnie 2 dni mówisz spałeś… środa-czwartek lub czwartek-piątek zależy jak na to patrzysz, tak czy siak są to dni szkolne a szkoła się jeszcze nie skończyła. Jedyne co cię tu może usprawiedliwić jakoś to choroba/złamanie.

Podsumowując moje wywody. Jeśli grasz tyle czasu w środku tygodnia jak trzeba chodzić do szkoły to albo chodzisz do przedszkola/podstawówki albo skończyłeś ten „sport” zwany szkołą, co jest bardziej prawdopodobne jeśli nie oszukujesz w wieku. I to by w sumie też pasowało to wiedzy na podstawowe tematy typu ile jest godzin w dniu. Jeśli mnie pamięć nie myli jest to pytanie godne egzaminu z podstawówki gdzie zostałem zapytany w ile przemierza ziemia w okuł słońca.

Nie, nie każdy kto wbije szybko lvl sharuje konto ale jak to mówią… „wyjątek potwierdza regułę”, po za tym chciałbym też zauważyć, że jeśli osoba siedzi przez tydzień po 24h przy kompie to prawdopodobnie bierze narkotyki, czyt. nałóg wciąga w nałóg.

Jeśli byłbyś tak miły to ty skończ „pier***** takich głupot”

Over and out!

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2006, 17:21   #45
Zoczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Zoczek
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anum
16 godzin chodząc do szkoły powiadasz… załóżmy, że w szkole spędzasz średnio 7h licząc dojazd itd., więc 16h+7h=23h dzięki czemu daje nam to 1h na spanie, jedzenie, toaletę.

Lecimy dalej. 2 tygodnie wolnego w czasie których przez 12 dni grałeś po 25h., czyli 12x25h=300h, co przeczy tym czego mnie w szkole uczyli czyli, że 1 dzień ma 24h co nam daje 12x24=288h. Rozumiem, że te 12h to jest po prostu dziura w czasoprzestrzeni.
Rozumiem też, że przez ten cały czas robiłeś tego knight który ma obecni 16 lvl.

Ostatnie 2 dni mówisz spałeś… środa-czwartek lub czwartek-piątek zależy jak na to patrzysz, tak czy siak są to dni szkolne a szkoła się jeszcze nie skończyła. Jedyne co cię tu może usprawiedliwić jakoś to choroba/złamanie.

Podsumowując moje wywody. Jeśli grasz tyle czasu w środku tygodnia jak trzeba chodzić do szkoły to albo chodzisz do przedszkola/podstawówki albo skończyłeś ten „sport” zwany szkołą, co jest bardziej prawdopodobne jeśli nie oszukujesz w wieku. I to by w sumie też pasowało to wiedzy na podstawowe tematy typu ile jest godzin w dniu. Jeśli mnie pamięć nie myli jest to pytanie godne egzaminu z podstawówki gdzie zostałem zapytany w ile przemierza ziemia w okuł słońca.

Nie, nie każdy kto wbije szybko lvl sharuje konto ale jak to mówią… „wyjątek potwierdza regułę”, po za tym chciałbym też zauważyć, że jeśli osoba siedzi przez tydzień po 24h przy kompie to prawdopodobnie bierze narkotyki, czyt. nałóg wciąga w nałóg.

Jeśli byłbyś tak miły to ty skończ „pier***** takich głupot”

Over and out!

lol... on grał 25 godzin czyli siadał na kompa i gral 25 godzin bez przerwy -.-

tez tak miałem jak skillowałem swoim najtem w 17 dni skille 76/75 i 55% do 6 mlv xd
stary 03-06-2006, 17:28   #46
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zoczek
lol... on grał 25 godzin czyli siadał na kompa i gral 25 godzin bez przerwy -.-

tez tak miałem jak skillowałem swoim najtem w 17 dni skille 76/75 i 55% do 6 mlv xd
Jesli to jest twoj powod do dumy to n/c powiem wam jedno szkoda czasu na tibie ;]
Miltoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2006, 23:07   #47
asustua
Użytkownik Forum

asustua's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Wloclawek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aasustua
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 166
Skille: 98/93
Poziom mag.: 8
asustua ma login Tlenu asustua@tlen.pl
Domyślny

Styknelo jak siedzial 24h na hydrach i jestescie w stanie robic taki lvl a od 70+ to mogl juz z klauserem na demonki chodzic ^.^
The best Tibia Player
Szkoda ze odrazu chlopak dostal delete...
stary 20-08-2006, 22:36   #48
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Domyślny Rotfl

Pierwsz możliwość:
Matko no. Po prostu jak to czytałem, smiać mi się chciało. No kij ze wbił 100 lvl w 20 dni. Jeśli gra tym charem jedna osoba. To jestem ciekawy ilu calowe ma okulary i ile waży, bo pewnie nic nie jadł, rzygać sie chce oglądając takich ludzi, wielka mi rzecz wbić 100 lvl. I co z tego ma? Tylko tyle, że pare noobków się podnieca, a drugie to, że zdrowie sobie niszczy przed Kompem.

Druga możliwość:
Sharing. Wtedy to nie jest w ogóle osiągniecie. Niech każdy gra po 3h dziennie i graja w 8. I już mają. Pff. Szkoda gadać.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2006, 23:28   #49
_BeliaR_
Użytkownik forum

_BeliaR_'s Avatar

Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Polska

Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Skille: 16/21
Domyślny Nice sharing

Bot to napewno nie byl jak duzo osob pisze..poprostu koles mial kase, kilku (kilkunastu?) ownerow i tyle -.-
_BeliaR_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 08:18   #50
druidek12
Zbanowany

druidek12's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
Domyślny

No super, w ogóle przerw nie miał, a te 10-15 min podczas save server? -.-
Ale i tak, czy sharing czy nie to i tak byli zorganizowana grupa Chyba sobie określili kto kiedy gra, bo jakby nagle ktoś ci sie zalogował na konto jak ty biłeś solo np. GSa to by była Niespo

Ale i tak BIG GZ!
druidek12 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 12:24   #51
Corsair
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Płock

Imię: Retired
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 50
Poziom mag.: 43
Corsair ma numer GG 6216292
Strzałka ....

Wyjasnienie tego calego gowna. Pisze do was i do tych co potrafia grac 25 h na dobe U.u. [CHAR]Sandler Riot[/CHAR] (184ms)Zostal zbanowany za niby sharing.
Wtedy sie w*****l i zeby udowodnic glupim debilom z cipsoftu ze nie potrafia grac zrobil 104 lvl i zdeletowal postac ^.^. CIP SUX.

To by bylo tyle ^^. (btw jesli gracie 300 h i macie 16 najta to ja z wami nie gadam )

BaBa

All eyez on me

Życie to nie sen to chyba jasne , ja na jego przebieg patenty mam własne.

Takie życie na codzień widać , Elo Elo Elo może Ci się przydać.

Jak pale to grubo , ty po takich dawkach pewnie widział byś ufo.

Retired 4 ever
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnio edytowany przez Corsair - 21-08-2006 o 12:28. Powód: ss
Corsair jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania