Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-07-2004, 20:39   #41
Zoorekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 05 2004

Zoorekk ma numer GG 2885257
Domyślny

1) Krótko na forum. Nie wchodzę w konflikty z innymi. Kiedyś duuuużo postowałem i nawet miałem zostać modkiem na www.gry-online.pl ... miałem tam stopień Generała (a to już coś) Niestety nei zostałem modem, ponieważ przez jakiś czas nie miałem dostępu do Internetu... ( )

2) Max level 19 Knight-- sprzedałem go. Teraz 11 lv knight i 12 lv druid. Prowadzę małą restaurację, na której troszkę zarabiam (kase z niej przeznaczam na kolege bo on za dużo kasy nie ma). Rozpocząłem krucjatę przeciwko PK (już 4 na koncie w tym jeden zabity 2 razy)

3) Bo jak widzę, jak niektórzy robią po dwa takie same tematy a Admini usówają je po pewnym czasie, to aż chce się płakać. Czyli chcę pomódz na Forum

4) No skoro się zgłaszam to tak

5) 13 lat, interesuję się komputerami, internetem, itp. Uczę bię bardzo dobrze (4 klasa- 5.25, 5 klasa- 5.12, 6 klasa-5.12)

6) Tak, nadaję się w 100%
Zoorekk jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-07-2004, 20:40   #42
Wojtala Sunrise
Użytkownik forum

Wojtala Sunrise's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Heaven

Wojtala Sunrise ma numer GG 15523
Domyślny :-)

Witam , a oto zestawienie punktow z moja trescia ... =)

1. Na tibia.pl raczej rzadko odpowiadalem na te czy inne posty ... ale jesli chodzi o wypowiadanie sie na forum to dosyc czesto udzielalem sie na forum satan.pl czy forum mego kochanego miasta debica.net =) .
2. Lvl ? Najwiekszym sukcesem bylo dla mnie uzyskanie 43 lvlu pewnym palladynem ( :* ) ... w tej chwili gram 28 lvl'owym magiem.
3.Dlaczego chce nim byc ? Uwazam , ze potrafie rozmawiac z ludzmi ... lubie pomagac nowym graczom , poniewaz mi tez kiedys wiele osob pomagalo . To jest pewien sposob odwdzieczenia sie swiatu =) .
4.Raczej wiem , jaki post nie nadaje sie do bytu na forum . Rozumiem posty , ktore choc sa malo obszerne , zawieraja bardzo duzo tresci - taki jest moj ideal ... niestety wiekszosc z krotkich postow nie zasluguje na miano idealu ... o postach wulgarnych chyba nie musze sie wypowiadac ?
5.Przezylem juz 17 wiosen , moimi zainteresowaniami byly zawsze rzeczy zwiazane z komputerami ... ale zajmuje sie takze kolekcjonowaniem roznych rzeczy . Ale tak czy inaczej najwieksza przyjemnoscia sa nadal przerozne spotkania z przyjaciolmi .
Jesli chodzi o szkole , to mam glupia opinie u kazdego nauczyciela "zdolny len" , ale zawsze uwazalem , ze ucze sie na tyle ile potrzebuje .
6. Wg mnie , nadaje sie na moderatora tego forum , potrafie sensownie odpowiedziec na kogos pytanie i nigdy nie zbywalem ludzi wymijajacymi odpowiedziami czy po prostu odmowa danej odpowiedzi .To by bylo na tyle . Wybor jest wasz
Wojtala Sunrise jest offline  
stary 24-07-2004, 20:46   #43
Fallorian Thennars
Użytkownik Forum

Fallorian Thennars's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Wołomin (respekt)

Wyślij wiadomość przez ICQ do Fallorian Thennars Fallorian Thennars ma numer GG 5367727 Adres Jabbera do Fallorian Thennars
Domyślny

Na początek troche o mnie.

1. Doświadczenie na forum... trudno powiedzieć. Używam i kiedykolwiek używałem tylko tego forum, nie pamiętam od kiedy, chyba od lutego.
2. Doświadczenie w grze Tibia... no niekoniecznie. Nie tak dawno zauważyłem jakie możliwości daje Tibia. Nie grałem w nią wiele, tak więc moja najlepsza postać miała 11lvl. W połowie sierpnia stworze nową, mam nadzieje że ostatnią, postać. Postaram sie jak nasjszybciej i najlepiej go wytrenować.
3. Chcę zostać Moderatorem bo nienawidzę n00bów i n00bostwa, nabijania postów, łamania zasad tibijskich, etc...
4. Oczywiście, że jestem gotów poświęcić cały mój wolny czas na to Forum; uczenie nowych i pouczanie n00bów
5. Pare słow o mnie... mam trzynaście lat, celujący z angielskiego i informatyki, dostateczny z biologii, ale kto by sie przejmował biolą?!? I jeszcze wyróżnienie w powiatowym konkursie sprawności ortograficznej Dyktando 2004.
6. To wy oceńcie czy się nadaję. Ja tylko próbuję swoich szans. Może sie uda, może nie - ale tak czy inaczej, Wy o tym decydujecie.

Zastanówmy sie, czy spełniam to, czego oczekujecie.
1. Zaglądam na Forum co najmniej raz dziennie. Zazwyczaj przeglądam Tajemnice Rookgaardu i Mainland, jeśli bedzie trzeba bede wchodził częściej i na dłużej.
2. Z zaprzyjaźnieniem sie z resztą teamu może być problem, bo jestem raczej samotnym wilkiem... ale mam nadzieje że sie uda
3. Czy kiedyś w moim poście był błąd ortograficzny, gramatyczny, lub jakikolwiek inny? Czy kiedykolwiek kogoś obraziłem (oprócz co poniektórych n00bków )?
4. Tu może być problem... nie łapie i nie lubie IRCa, poza tym bardzo dużo na nim wirusów podobno... ale zobacze, co sie da zrobić.
5. No cóż... niektórzy moi koledzy mówią że mam skłonności psychopatyczne, co zresztą jest prawdą, ale jeśli trzeba, mogę sie opanować.
6. Z byciem chlubą zespołu tibia.pl może być problem, ale postaram sie wypaść jak najlepiej.
7. O to sie nie martwcie... chcę zostać Moderatorem żeby na tym forum było mniej n00bów. Nie dla zaszczytów, tytułów, etc... Chcę to zrobić dla nas, Tibijczyków, aby nasze życie było łatwiejsze.

No to druga część podania:

Czy jestescie gotowi na totalne znienawidzenie przez uzytkownikow forum, mimo iz siedzicie tu i staracie sie robic porzadek zeby im bylo lepiej?

Chyba troche przesadzasz... ja nic nie mam i nigdy nie miałem do Modów... miejmy nadzieje że tak zostanie... :>.

Czy jestescie gotowi otrzymywac codziennie od kilku do kilkudziesieciu wirusow/trojanow/keyloggerow na maila?

Mój system jest już tak zawirusowany że nie przeszkadza mi pare nowych wirusów. Ewentualnie bede sprawdzał poczte z Best-C@fe.

Czy jestescie gotowi na to ze raz na jakis czas(roznie to bywa, ja dosc czesto jestem nekany) na GG czy tez na PW ktos nowy najedzie was i zacznie sie wypytywac o beznadziejne rzeczy zwiazane z tibia, albo znowu dostaniecie wiadomosci gdzie 3/4 nadaje sie do cenzury a jest ona glownie okresleniem tego ze autorowi nie podoba sie to co zrobiles z jego tematem/postem.

...od tego jest opcja 'Ignoruj'. Nie chodzi mi o to o banalnych pytaniach związanych z Tibią, postaram sie odpowiadać. Ale n00bów ignorować.

Czy jestes gotowy czytac niezliczone ilosci postow ktore totalnie nie maja sensu, lamia regulamin, albo sa napisane przez ludzi o IQ~10?

Myślicie że jako zwykły użytkownik ich nie czytam? Może troche mniej, ale też bardzo dużo.

Czy zdolasz dalej siedziec na forum po juz dluzszym czasie kiedy uswiadomisz sobie ze siedzisz, pomagasz ludzia, spedzasz mnostwo czasu, czytasz mase rzeczy ktore nie maja sensu i NIC z tego nie masz. Co wiecej jeszcze wpadnie ci ktos na madry pomysl i cie zwyzywa bez konkretnego powodu. I jak sobie pomyslisz ze tyle czasu w sumie tutaj tracisz a moglbys to lepiej wykorzystac, to czy bedziesz w stanie zostac?

Oczywiście... nie powinno z tym być problemu.

Czy zawsze bedziesz gotowy by niesc pomoc? Mimo iz mnie juz wiele ludzi zaczepilo na GG/IRC z roznymi glupimi pytaniami, bo te trudne to jeszcze, ale najgorsze sa glupie.... to ciagle "cos" mnie trzyma zebym nie zwyzywal kolesia co mi nic nie zawinil i tylko chce sie czegos dowiedziec i co mam zrobic? Pisze mu to co innym po raz kolejny.... A czy ty dasz rade zeby tak sie zachowywac?

Na IRC nie wchodze, jeśli bedzie trzeba na GG też nie bede.

Na te pytania nie odpowiadaj w poscie, bo i tak nie poznasz co to znaczy byc moderem poki nim nie zostaniesz....

Zaryzykuję.

Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum?

Chciałbym żeby powrócił stary layout strony tibia.pl. Jakoś ten nowy mi sie nie podoba. Możnaby w nim użyć troche Tibijskiej grafiki. Niestety, nie znam sie na HTML. Przede wszytskim chcę, żeby na forum było mniej n00bów. Jakiś rozbudowany poradnik Rooka i każdej profesji na Mainie. Upomnienia za zaśmiecanie forum, etc...
To jest troche jak wybory na prezydenta, wszyscy coś mówią, że coś zmienią, i w końcu zostanie tak jak jest. Albo bedzie gorzej. Lepiej żeby coś sie zmieniło. Na lepsze, oczywiście.

Acha i ostatnie i najwazniejsze pytanie:
Czy jestescie gotowi oddac swoja dusze i w pelni podlegac woli Panów tego forum Dobowi i Dr. Omaderowi?

Oj ciężkie pytanie... służę tylko sobie... ale postaram sie coś z tym zrobić. A moją dusze możecie brać, niepotrzebna mi.

I jeszcze takie jedno malutkie pytanko... kiedy będzie ogłoszona lista nowych Moderatorów?
stary 24-07-2004, 20:47   #44
-PaYo-
Użytkownik Forum

-PaYo-'s Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Elbląg

-PaYo- ma numer GG 7109712
Domyślny ;)

1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
---
--Doswiadczenie- Na tym forum jestem od kilku dni,
przebywam tu okolo: bez przerwy, nawet jak gram w tibie to jestem on-line i co okolo 30 min tu zagladam i czytam nowe posty!!!
Czesto bywam na http://free.mmogspot.pl i http://forum.realm.pl i wiele innych
--sukcesy- Wlasne forum http://www.forum-one.prv.pl
--Moderowanie- servisy: http://forum.realm.pl, http://www.forum-one.prv.pl, byly jeszcze inne ale juz nie istnieja
------
2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)
---
--kilka postaci na MAINIE - ostanio zrobilem nowa postac na aktualnie 17 LvL
------
3) Dlaczego chcesz zostać moderatorem?
---
--chcial bym by to Forum stalo sie marzeniem kazdego urzytkownika
--chcialbym by na tym forum zapanowal lad i porzadek
------
4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
---
--Pomimo iz na tym forum ostatnio zachowywalem sie nagannie, to jednak mam doswiadczenie. Moderujac wiele for [niekture sie rozpadly] wiec wiem jak rozpoznac post do zamkniecia a post do usuniacia
------
5) Pare słow o Sobie~ (wiek, zainteresowania, postępy w szkole =D)
---
--wiek - 14
--zainteresowania - rysowania, sport, WEBMASTERstwo, pisanie virosow
--postepy w szkole - ani razu NIE niezdalem
------
6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
---
--Jestem pewien ze, moje doswiadczenie jest wystaraczajace, dlatego iz jestem moderatorem na innych serverach, potrawie poprawnie sformulowac zdanie, i text ktory pisze!!!
------
-PaYo- jest offline  
stary 24-07-2004, 21:11   #45
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Spogląda na wszystkie złożone już podania i podupada na duchu
Hmm, marnie to widzę (w jakiś taki fatalistyczny nastrój od kilku dni wpadłem), ale nie zaszkodzi spróbować...

1) Doświadczenie na forum
Na forum jestem od 31 stycznia, czyli pół roku, na początku służyło mi głównie jako miejsce do zadawania pytań ( mam nadzieję, że nie były aż tak bardzo głupie ), a teraz czytanie go to świetna rozrywka (szczególnie dział "Inne" :P), oraz czasami możliwość pomocy komuś kto tej pomocy szuka...Wcześniej siedziałem dużo na forum Red Dragona, dopóki gra się nie skomercjalizowała: wyrzucili niemal wszystkich modków i adminów którzy ta grę tworzyli, wprowadzili opłaty za grę...jakoś mnie to zniesmaczyło :/. Mam nadzieję, że liczba postów nie będzie miała zbyt dużego wpływu na wybór, bo tą sie raczej nie mogę zbytnio pochwalić, jak nie mam do napisania nic mądrego to nie piszę nic... no może oprócz tego tematu , który był tak bezdennie głupi, że aż nie mogłem się powstrzymać przed dopisaniem się w nim :).
2) Doświadczenie w grze Tibia
Gram trochę dłużej niż jestem na forum, mam jedną postać: Dabeeka ,lvl aktualnie 54, którym gram od początku i powoli prę do przodu :). No i jestem Tutorem, zdanie egzaminu to chyba też dobry dowód znajomości gry.
Hehe, chyba najtrudniejsze pytanie. Do czasu kiedy zobaczyłem newsa o naborze do moderatorowania (chyba niestety nie ma takiego słowa :/ )w ogóle o tym nawet nie myślałem, ale skoro jest okazja, żeby pomóc utrzymać porządek forum na którym tak często goszczę, to dlaczego by nie?
4) Czy zgadzasz się (...) ?
Zgadzam się. Wystarczy??:>
A poważnie: myślę, że dałbym sobie radę i nie popadłbym zbyt szybko w zniechęcenie/depresję/coś gorszego....
5) Parę słów o Sobie
Mam 17 lat, interesuję się (niespodzianka) informatyką, programowaniem, grafiką komputerową, a od czasu do czasu żeby nie przyrosnąć do fotela jazdą na rowerze :).
Postępy w szkole?? :D. Jakoś na wakacjach nie postępuje, za to dostałem się do jednego z trzech najlepszych liceów w mieście ( trochę mniej optymistycznie by to wyglądało, gdybyście wiedzieli ile jest ich wszystkich, ale co tam :P).
Czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
No jasne!

Co do oczekiwań: teraz często zaglądam na forum, więc nie powinno mi być trudno przy tym zaglądaniu odrobinkę "pomoderować to i owo":>. Z zaprzyjaźnieniem się mam pewne obawy co do Matkusa po moim poście :>. Przyznaję się szczerze: na IRCu raczej nie bywam (no dobra, wcale nie bywam), ale jak to jest warunek to mogę zacząć :). Co jeszcze mógłbym zrobić dla tibia.pl? Znam dosyć bardzo dobrze angielski, mógłbym od czasu do czasu coś potłumaczyć...

No, to by było na tyle, "proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania" jak mnie na lekcjach Polskiego nauczyli :D.

PS. I tak wybierzecie kogoś z IRCa :>
Dabek jest offline  
stary 24-07-2004, 21:25   #46
michplu
Guest

Domyślny

1) Doświadczenie na forum
Na Forum tibi.pl jestem od niedawna, kiedys aktywnie uczestniczyłem w forum MoHAA

2) Doświadczenie w grze Tibia
Gram dość długo od stycznia miałem postac 19 lvl Srocerer 38mlvl ale mi go shakowali teraz gram od nowa. Te skcesy swiadczą że nie jestem już n00b'em

Hmm... Chce zostac moderatorem, bo gdy przeglądam to forum widze sporo ludzi ktorzy powinni dostac upomnienie a nie dostali np. quest spollig

4) Czy zgadzasz się na poświęcenie części swojego wolnego czasu na moderowanie tego forum? Czy będziesz w stanie czytać głupie tematy, i odpowiadać na nie mądrze ? Czy będziesz wiedział jaki temat nadaje się do kasacji, a jaki do zamknięcia?
-Tak

5) Parę słów o Sobie
Mam na imie Michał, mam 13 lat od dzisiaj interesuje sie komputerami i grami komputerowymi.
Z wynikami w szkole jest b. dobrze przez 3 lata podstawówki średnia powyżej 5.0

Czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?
-Tak chociaż nie odwiedzam Irc

stary 24-07-2004, 21:34   #47
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

Warto czasami spróbować się wybić
Pkt 1:
Na forum jestem od grudnia zeszłego roku co z resztą łatwo można sprawdzić ale w prawdziwe forumowanie bawie się dopiero od końca stycznia.
Edit: ah byl bym zapomniał.. byłem kiedyś moderatorem ... własnego forum o Red Dragonie jednak była to tylko zabawa dla zabicia czasu między wykonywaniem tur . Nic znaczącego ale modkiem byłem.

Pkt 2:
W Tibię gram już ponad rok( niedawno obchodziłem rocznice z Zagładą ). Postać moja to oczywiście Vienio (73lvl elite). Z grą sobie radzę choć teraz czeka mnie dłuższy trening bo nie jestem zadowolony ze skilli.

Pkt 3:
Dlaczego? Bo warto. Pomimo sporej ilości mdów czasami nie ma ani jednego i "zakazane" tematy kwitną a ja tego nie lubię. Trzeba tu trochę posprzątać bo czyścioszek (Zagłada znaczy się) odszedł

Pkt 4:
Zgadzam się i tak kupę czasu spędzam na tym forum m.i. reportując tematy do kasacji itp

Pkt 5:
Wiek 18 lat( teraz już z górki ) wysoki, szczupły ( btw. to wygląda jak zgłoszenie do "Klubu samotnych serc" ) z jako takim poczuciem humoru. Lubie szczególnie humor słowny i szybką wymianę zdań. Czasami łamię stereotyp dzisiejszej młodzieży i czytam książki dla przyjemności (fantasy i s-f)

Pkt 6:
Tak, myslę, że tak

Na Ircu nie bywam zbyt często ale to chyba nie przestępstwo? O mój obiektywizm nie macie się co martwić. No cóż... czekam jak więzień przed egzekucją.

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline  
stary 24-07-2004, 21:40   #48
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

1) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)

Byłem moderatorem i dużo pomagałem przy stronce i foum www.p2p.com.pl .. niestety stronka padła a domena została sprzedana z przyczyn finansowych. Kiedyś również sporo się udzielałem na forum iMesha.

2) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. Lvle, osiągniecią itp)

Aversin - Knight - lvl 57 (przynajmniej w chwili gdy to pisałem) - skille 82/82 (axe/shielding) - mlvl 6 - Secura - Kazordoon
Gwynth Bleith - Druid - lvl 22 - mlvl 47 - Secura - Kazordoon
Little Aversin - Bez profesji - lvl 13 - Secura - Rookgaard
Osiągnięcia .. przeżyłem pogoń 5 GSów za mną . Tak naprawdę to ciężko mieć teraz jakieś osiągnięcia skoro już prawie wszystko w Tibii zostało zrobione .. Ja uważam za swoje osiągnięcie to, że gram ze wspaniałymi graczami, którym mogę zaufać i którzy mi ufają. Nie jestem złodziejem, hackerem, looterem, lurerem i traktuję Tibie jako grę .. mam dobrą zabawę i staram się jej nie psuć innym.

Ponieważ moim zdaniem to forum potrzebuje ich więcej. Likwidacja licznika postów moim zdaniem była bardzo dobrym krokiem w kierunku poprawy poziomu forum. Liczba użytkowników, dla których ilość postów była znacznie ważniejsza niż ich jakość, zmalała .. jednak zawsze znajdą się jakieś osobniki, które mają firewall'a na mózgu i im trzeba osobno tłumaczyć/upomnieć/ukarać bo inaczej do nich nic nie trafia. Strasznie mnie denerwuje analfabetyzm/głupota polskich graczy, co niestety widać na forum. Czasem się dziwie jak można tak język ojczysty kaleczyć i jak Polak może napisać hlebuw .. czasem aż się chce. Walka z tym będzie napewno ciężka i wcale nie oczekuje, że odniesie większe skutki .. ale zawsze warto spróbować gdy można uratować od analfabetyzmu chociaż jedną zbłąkaną duszyczke

Poświęcać czas, czytać głupie posty .. i tak to robię prawie codziennie o ile mi Tibia na to pozwoli (joke). Staram się zaglądać gdy tylko mam chwilke czasu i zawsze staram się odpowiedzieć jak ktoś potrzebuje pomocy. Nie piszę postów typu "zgadzam się" , "fajny filmik", "nice fotki" itd. a chcę aby moje posty były treściwe, na temat i coś wnosiły do tematu, piszę co mi się podoba a co nie .. nie staram się "wchodzić" nikomu w tyłek. Jeżeli temat będzie budził moje wątpliwości to zawsze można go zamknąć a potem ewentualnie po konsultacji skasować.

Mam 21 lat i studiuję informatykę w Szkole Wyższej Mila College. Zainteresowania .. <myśli> .. ciężko powiedzieć. Ogólnie wszystko związane z tematyką fantasy, ksiązki, tworzenie stron www, bazy danych .. więcej grzechów nie pamiętam

6) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje?

Najłatwiejsza odpowiedź jaka się nasuwa to: "nie mi to oceniać" .. lecz taka prawda. Ocenianie samego siebie jest bardzo trudne i rzadko bywa obiektywne. Co mogę napisać .. sami musicie ocenić

<Edit>
Nie mogłem się powstrzymać ...
@-PaYo-
Cytuj:
" ... stalo sie marzeniem kazdego urzytkownika ... "
"Pomimo iz na tym forum ostatnio zachowywalem sie nagannie, to jednak mam doswiadczenie. Moderujac wiele for [niekture sie rozpadly] wiec wiem jak rozpoznac post do zamkniecia a post do usuniacia"
"Jestem pewien ze, moje doswiadczenie jest wystaraczajace , dlatego iz jestem moderatorem na innych serverach, potrawie poprawnie sformulowac zdanie, i text ktory pisze!!!"
Jak to skomentował mój kolega: to się nazywa wysokie mniemanie o sobie. Ja napiszę tyle .. nawet jak masz doświadczenie to nie umiesz pisać .. btw. polskie znaki (ą,ę,ó itd.) nie są tak dla jaj w naszym języku .. są po to aby ich używać. To jest właśnie jedna ze spraw, które mnie denerwują na forum .. analfabetyzm .. a może lenistwo ? Polecam stronke http://slowniki.onet.pl
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline  
stary 24-07-2004, 21:46   #49
Krodarr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

1.niestety na forum jestem od niedawna bo nie mialem stalego lacza (dopiero w czerwcu zalozylem ) ale uwazam ze juz troche o tibii wiem (na forum bywam minimum kilka razy dziennie) a sukcesy to wydaje mi sie ze nie mialem ani jednego upomnienia

2.nie mma zbyt dobrych postaci ale nie mam najgorszych
teraz gram sorcem (13 lvl 23 mlvl) wczesniej gralem jeszcze jednym sorcem i pallem, ale pomimo malych lvl'ow wiem juz nawet duzo o tibii

3.chce zostac moderatorem pozniewaz na forum jest czesto balagan a ja chcialbym to wszystko "posprzatac"

4.zgadzam sie i wydaje mi sie ze bede umial wybrac ktory temat jest do zamkniecia a ktory nie

5.mam 14 lat mieszkam w krakowie w szkole mi idzie dobrze (nigdy nie schodze ponizej sredniej 5.0) lubie sie uczyc i poznawac nowe rzeczy, zagadnienia interesuje sie grtami RPG (uwielbiam Gothica, NWN i oczywiscie Tibie ) lubie jeszcze czytac ksiazki (fantasy).

6. wg. mnie nadaje sie na te pozycje )

aha niezbyt czest bywam na irc'u ale moge to zmienic )

a na forum chcialbym zmniejszyc ilosc n00b'ow bo czasami ich posty mnie zalamuja
Krodarr jest offline  
stary 24-07-2004, 22:02   #50
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!

gorgi ma numer GG 3064753
Domyślny

No to tera ja zaczne ekhmm:

1 Nie jestem tu od zbyt dawna, ale zdobyłem wiedze o paru osobach z tego o to forum , nie miałem upomnien ani nic innego od niedawna zamieszczam swoje potworki i już niedługo filmy ) .

2 Gram tylko swoim sorcem ( lvl 21 mlvl 28 ) wiem że mały mlvl jak na moja postać ale to mój piewszy mag.

3 Chce zotać moderatorem ponieważ chcę służyc innym pomocą ( największa jaką dysponuje ) a więc jakby to powiedział prezydent Bush " głosujcie na mnie " że se tak zażartuje .

4 Raczej tak , gdyz miałem pare swoich tematów i po krótkiej chwili pomyślałem , że są bez wiekszego znaczenia , i tylko zaśmiecam forum .
5 Mam 13 lat ( jak na swój wiek umiem byc powarzny , nawet bardzo ) mieszkam w olsztynie , w szkole miałem 5+ z dyktand ( z wszytskich zadań ortograficznych , chociarz tutaj tego nie okazywałem bo nie chciałem wypaśc , juz tak powiem na kujona a 5+ w mojej szkole to najwyższa ocena ) Lubie tibię , wszystkie gothici ( chociarz duzo ich nie jest )

6 Nie będe pisac , że sie nadaje to jest wasza ocena , dla mnie najlepiej by było postawienie mnie na próbe jako moderator , spisałbym się dobrze ( nawet bardzo , lubie coś zrobić raz a dobrze )
gorgi jest offline  
stary 24-07-2004, 22:17   #51
Dechsta
Użytkownik Forum

Dechsta's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783

Stan: Tutor
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
Wyślij wiadomość przez ICQ do Dechsta Dechsta ma numer GG 3038867 Dechsta ma login Tlenu orin11@tlen.pl Adres Jabbera do Dechsta Send a message via Skype™ to Dechsta
Domyślny

Doświadczenie na forum słabe , bylem moderatorem na swoim forum , pełno stronek ( około 6 ) , doświadczenie w grze dość dobre , chcę zostac moderatorem ponieważ czasami nie mam co robic bo lagi i chcę trochę pomuc tibi pl , będę wiedział jak odpowiedziec na pytania noobków oraz stwierdzić co jest do kasacji , mam 13 lat , na swiadectwie truje , kilka czwurek , czasami dwójka , interesuje się tym co jest związane z tibią , hmm , ja mysle ze bym sie nawet na moderatora nadawal , ale to nie ja decyduje

[img]http://www.stibia*********/2/Sathariel.png[/img]
Dechsta jest offline  
stary 24-07-2004, 22:55   #52
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

No to ja zgłaszam swoją kandydaturę Odpowiadając kolejno na punkty:
1. Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?) - na TYM forum jestem trochę czasu, co prawda mało piszę ale dużo czytam Poza tym jestem moderatorem na forum portalu revolution.pl (http://forum.revolution.pl - nick hoomik).
2. Doświadczenie w grze - w Tibie gram ok. 2 lat, należałem do kilku gildii (min. Society of Jah, którą pozdrawiam)
3. Dlaczego chcesz zostać moderatorem - no ktoś musi Nie no, żartuję - tak na serio to myślę, że się do tego nadaję, nie wywyższam się nad innych, mam doświadczenie w moderowaniu DUŻYCH for (wspomniane rev.pl, ok. 7000 userów)
4. Czy zgadasz się na poświęcenia etc. - no, zgadzam się
5. Parę słów o sobie - mam na imię Michał, lat mam 16, interesuję się sportem, komputerami (gry/internet szczególnie), potrafię na nich zrobić to i owo, swego czasu pisałem artykuły do pewnego portalu (nazwy nie podam bo ten portal upadł ). Słucham rocka i metalu (oraz wszystkich ich odmian, szczególnie hard rock), ostatnio też reggea (ludzie, ta muzyka jest boska ;] )
6. Czy we własnych oczach się nadaje do tej roboty - jak najbardziej tak :rolleyes:
hoomik jest offline  
stary 24-07-2004, 22:56   #53
Sakumil
Użytkownik Forum

Sakumil's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
Sakumil ma numer GG 3367333
Domyślny MOD

1. Raczej na forum mnie nie widzieliscie, poniewaz nie pisałem odpowiedzi... byłem jeszcze niedoswiadczony i nic nie umiałem na tibi... Szczeże mówiąc byłem nawet nie zarejestrowany ...Byłem Moderatorem paru Forów, ale wogóle nie zwiazanych z Tibią.

2. Tu daleko (jeszcze) nie zaszedłem ale niedługo ide na kontynent mam dopiero 7 lvl. wiec dużo tu nie napisze. ?(

3. Zawsze lubiałem odpowiedzialne stanowiska (UWAGA !!! zawsze sie z nich dobrze wywiazywalem)

4. Czasu mam aż za dużo jeśli nie mogę wejść na Tibie To się nudze i błądze po stronach związanych z nią :rolleyes:

5. Imie = Marek
Pseudo = Sloniu
W Tibi = Sakumil
Zainteresowania = Wszystko
Szkoła = Dobre wyniki ... szczególnie ->J. Polski, Matma i Infa...

6. Niemumiem sie sam ocenic wiec moze byc ciężko ale sądze że ... TAK )

Wiecej pomocy!
Sakumil jest offline  
stary 24-07-2004, 22:58   #54
Karwa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła

Domyślny

Doswiadczenie na forum? No troche napisalem postow nieglupich moim zdaniem, bylem modkiem na pewnym forum ale admin nawalil (bez obrazy Ara.)
W Tibii doswiadczenie jako takie posiadam (107 lvl obecnie )
Czemu chce byc modkiem? W sumie to nie wiem. Moze dlatego ze czasami widze cos co powinno zostac zmienione(usuniete itp) a czego jeszcze nie zrobil modek.
No czasu to ja troche mam, duzo trenuje wiec mam czas na forum
Cos o mnie? 18 lat z tego co wiem nie jestem glupi, a interesuje sie wszsytkim co zwiazane jest z rycerstwem.
Punkt 6. Karwa, czy nadajesz sie na modka? Karwa: No baaa.

W sumie to tyle. Jakbym jakims cudem zostal wybrany to odrazu uprzedzam ze wyjezdrzam na Woodstock wiec nie bedzie mnie przez te kilka dni.
stary 24-07-2004, 22:58   #55
rozii
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 05 2004

Domyślny

1. Na forum siedze sporo(na tym nienajdluzej). Postów pisze mało, za to te orum oglądam mniej wiecej codziennie od 20-24.
2. W grze mam postacie 27 knight, 22 sorrc, 18 pallek. Moje doświadzenie w Tibi to: znalezienie samemu paru questow, zdobywanie lvli, pomaganie innym
3. Moderatorem, ponieważ wydaje mi się to całkiem ciekawą pracą.
4. Moge poświęcić sporo czasu, nie mam za dużo obowiązków. A te tematy, postaram się je czytać i pisać dobre odpowiedzi-żeby nie urazić użytkowników, i nie być zbyt życzliwym.
5. Mam 12 lat, interesuje mnie: piłka nożna, TIBIA, gry RPG. Postępy w szkole mam dobre, jeśli mam podać średnia 5.2.
6. Moim zdaniem postarm sie być dobrym w tej roli-Mówie Tak.
rozii jest offline  
stary 24-07-2004, 23:24   #56
Legendarny Sniper
Guest

Domyślny

- będę całkowicie szczery i powiem, że nie mam wielkiego doświdczenia, lecz często bywam na forum tibia.pl i pisze swoje posty innym profilem (czarny sorcerer)...nie loguje sie na nia gdyz mam problemy z haslem jednak nie miala ona zadnych upomnien.
- Gram w tibie okolo pol roku i najwyzszy lvl jaki zdobylem to 23...wiem co i jak...i nie jestem noobem. Gralem juz wszystkimi profesjami i kazda doszedlem do 20lvl+ lecz najbardziej do gustu przypadl mi palladyn stad ten profil to nick mojego palla
- poniewaz chce wprowadzic cos fajnego do tego forum i w jakis sposob zmienic je na lepsze
- alez oczywiscie kiedy bede robil sdki przed dp czesto siedze przy tibi wiec moge poswiecic czesc tego czasu na modyfikacje (na lepsze ) forum. Wiem kiedy ktos gada glupoty o tibi albo wprowadza glupi temat wiec bede wiedzial jak mu odpowiedziec nie urzywajac do tego obelg jedynie aluzji i ewentualnie wytlumaczyc na czym polega jego blad.
- mam 15 lat i interesuje sie informatyka, ogolnie rpgami, fantaza itd. umiem pisac (chyba ) co do postepow mam 5 z polaka wiec umiem sie wyslawiac madrze i na temat
- gdybym uwazal ze nie nadaje sie na to stanowisko nie wypelnial bym tego formularza i nie zawracal bym sobie tym glowy )

stary 24-07-2004, 23:25   #57
Songo
Guest

Domyślny

Witam szanownych moderatorów forum. Zapewne zdziwi was fakt, iż założyłem konto i biore udział w konkursie na moderatora 8) Owszem nieżartuję. A Tutaj adnotacje na powyższe pytania:

1: Ogólnie czytam posty na forum, ale jakoś niemiałem okazji założyć konta. Teraz takowa się nadażyła )

2: W Tibie gram od 6 miesięcy i miałem wcześniej 4 postacie bo powiem szczerze lamiłem ( Sorc 14 lvl; Knight 17lvl; pall 26lvl; Druid 20lvl ). Obecnie mam Knighta 32 lvl ze sprzetem lepszym od nawet 80lvl i dobrymi skilami

3: Jeśli pozwolicie odpowiem wam bardzo obszernie ) Otóż od paru lat interesuję się problemami innych ludzi i lubie dyskutować na różne tematy. Moderatorem niebyłem ale jestem znanym forumowiczem na stronie www.ndw.v.pl pod tym samym nikiem.

4: Czasu mogę poświęcać sporo. W wakacje na Tibie dziennie przeznaczam coś koło 7-8 godzin ( czasem więcej ) To na forum znalazłoby się z pewnością z 3-4 godzinki

5: Mam 16 lat i mieszkam w Katowicach. Zainteresowania mam dziwne i bardzo szalone:
Tibia; Projektowanie www; PHP ; MySQL; Kosmos; UFO; Inne wymiary. Głównie interesuję się wprowadzaniem w stan OOBE co jak narazie jest moim najmilszym doznaniem w całym życiu :rolleyes:

6: Czy nadaje sie na moderatora? Niestety na to pytanie wam niemogę udzielić żadnej odpowiedzi. Nie odpowiem ani "tak" ani "nie" bo niewiem sam czy się nadaje. Chyba niechcecie żebym kłamał na łamach forum Opisałem swoje umiejętności i zainteresowania.

P.S. Mam nadzieję, że ludzie szybko mnie poznają na forum

stary 25-07-2004, 00:22   #58
tassin
Użytkownik Forum

tassin's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: London

Imię: Tassin
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
tassin ma numer GG 3417100
Domyślny

1. Nowy użytkownik forum, zarejestrowany od kilku dni. Nie rejestrowałem się wcześniej gdyż poprostu czytałem posty, nie jestem z tych co je nabijają. Jestem zdania, że lepiej nabijać lvl.

2. Obecna postać: Tassin, Harmonia, knight, 36lvl, 5mlvl, 70/69 + UHmaker
A poza tym kilka nic nie znaczących postaci.

3. Obserwuje od jakiegoś czasu formu i dochodze do wniosku, że większość postów nie zawiera w sobie głębszej tresci. Ciągle napotykam posty typu: fajne ss, noob, posty obraźliwe, niecenzuralne, głupie , itd. itp. bla bla bla. Któs w końcu powinien sie tym zająć. Zracji tego, że wiekszość dnia spędzam przy komputerze, byłbym w stanie zapobiegać takim własnie praktykom.

4. - tak (jak już wspomniałem dużo czasy spędzam przy komputerze),
- tak
- nie wiem (jestem tylko człowiekiem, moge się mylić, ale napewno nie zostawicie mnie samego).

5. Marcin, 20 lat, tegoroczny maturzysta, spokojny, nieskorumpowany, bezpartyjny, zainteresowania: muzyka, film, elektronika, pojęcie o html i tibii.

6. Stanowczo tak.
tassin jest offline  
stary 25-07-2004, 00:48   #59
Kasztłat
Użytkownik forum

Kasztłat's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Skawina

Wyślij wiadomość przez ICQ do Kasztłat Kasztłat ma numer GG 2128867
Domyślny

1. Tu od dwoch dni na www.tibia.xx.pl od minimum pol roku. Bywalec. Nie moderuje ale mam nadzieje ze jesli zostane tu modem mam szanse gdzie indziej.
2. Podstawy znam lecz wciz sie ucze i mam nadzieje ze w koncu bede wiedzial wszystko. 17 lvl palek 8 mlvl skile 57/39 dawniej 18 lvl 23 mlvl (slaby) druid.
3. Pozniewaz zawsze nim chcialem byc i chce wspierac forum.
4. Tak. Raczej tak doswiadczylem tego na forum.xx.pl
5. Piotr, 12, motoryzacja, gry: rgp, morpg, strzelaniny, ladne dziewczyny , muzyka, komputery, itp.
6. We wlasnych tak. Ale w waszych moze nie
Kasztłat jest offline  
stary 25-07-2004, 00:58   #60
Kael
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
Kael ma numer GG 7422706
Domyślny

1.nie mam doswiadczenia , na forum siedze od jakichs 2 miesiecy,nie bylem modkiem.
2.palek na 47 lvl, knight na 20 lvl (elysia) , hmm ubilem 6 gsów naraz które mnie gonily (mialem lagi).
3. jestem zainteresowany tym forum wiec chce zostac moderatorem.
4. 3 - 5 h dziennie nawet w szkolne dni,tak mam nadzieje ze tak
5.Dawid,12,komputery , prawie wszytkie gatunki gier.
6. jestem optymista wiec tak

duzo nie napisalem ale mam pewnie szanse takie jak
wszyscy ;-)

PS:zepsuly mi sie znaki wiec nie napisalem poprawnie (naprawie w ciagu 3 dni)
Kael jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania