![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezła akcja, ale i tak nie dało rady go ubić, jak tyle osób go uhało.
@Edit Żadne posty tutaj nie były pisane przeze mnie przez ostatni tydzień... Ostatnio edytowany przez Mithgar XX - 14-05-2006 o 11:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Olorion, nie zgadzam się z Tobą, można by gratulować gdyby w ogóle się nie wymknął
![]() ![]() Ostatnio zabiliśmy 119 knighta w 2 osoby (ja i 119 ek) - nie był afk i nie miał trapa (nie, nie używam bota). Także wydaje mi się że ktoś tu nie umie się bić ![]() P.S Nie gram i nigdy nie grałam na Pandorii, moja opinia jest więc obiektywna, tylko proszę mi nie wmawiać że nic nie wiem, bo oceniam tylko i wyłącznie "umiejętności" podpatrzone w filmiku xd
It's not winning that matters, but winning in style. Ostatnio edytowany przez Zyphiel - 09-05-2006 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bonesrwij
Profesja: Elite Knight
Świat: [Pa]ndoria -.^
Poziom: 62+
Skille: 82/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Heheheh stara dobra Pandoria. Nie czepiajcie sie Tie~ Ten owner co teraz w support jest ma dopiero 14 lat, wiec i tak sobie ładnie pomiata tamtymi noobkami na Pandzie. Nie ma go też co krytykować za to, że trzyma z Szwedami(rasiści jacyś czy co?). Umiejętności wielkich w grze jak widać na filmiku nie posiada. Sytuacja z Combo OMG wymiata
![]() @Bill~ pamiętasz moją propozycję? Daj jakiś namiar na siebie bo nie moge Cie złapać online. Najlepiej na PW napisz jakieś gg czy coś. \/@Murderer Tak, pisałeś. Baa, jeszcze przed napisaniem tego posta sprawdziłem sobie wiadomości. Cytuj:
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 10-05-2006 o 22:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Cytuj:
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz Ostatnio edytowany przez Murderer - 09-05-2006 o 21:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() o LOL!!! Jaka porazka dla tych ziomkow... Hahahaha.... Przekret niesamowity!
Typo mial cholerne szczescie. Gz dla niego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2005
Lokacja: Myśliboże
Imię: Jojunifu
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Masters
Poziom: 14
Skille: 40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() hehehee koleś jest boski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
@Zyphiel. Haha, not to gratz, ale gdybym ja gral chocby 50 knightem to nie zdolalbys mnie zabic druidem, koles musialbyc kompletnym kretynem i nie ma co do tego watpliwosci. Uwazasz , ze nie potrafilismy zrobic porzadnego komba, z 9(?) osob ktore go bilo, 4 bylo knightow. A nie jest latwo zabic kogos kto ma 1,8k hp i uzywa UH bota, to bylo w drodze na annihilator ![]() Ok, dla mnie to na tyle, i tak zbyt wiele ostatnio poswiecam uwagi temu forum, dla wszystkich Gonalezów i Billów, jesli chcecie mnie jeszcze powyzywac to zapraszam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() @Bloker
Ach te dzieci, dzieci.Od dziś mówię "NIE dzieciom neostrady". Czy Ty jesteś ownerem Tie~ czy nie, to już dla mnie nie ma znaczenia. Ja się o Tie~ wypowiedziałem i zdania swego nie zmienię. A podszywanie sie pod kogoś innego to jest jak dla mnie niedopuszczalne. Prawda Bones? ![]() @Dark'~ Hehe, wychodzi na to, że szykuje się większa afera z ownerami ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 10-05-2006 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz/Kapuściska
Imię: Dark'Conqueror
Gildia: Everlight
Świat: Pandoria
Poziom: 64
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() lol ty jestes głównym ownerm Tie -.- loooool
o ile wiem mój ziomek z rl założył tą postać i zapewniam cie że n nie mieszka w Głuchołazach tylko w Bydgoszczy wiec na huj mi tutaj ściemniasz że ty grasz Tie od początku -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Podchodząc do tego wszystkiego obiektywnie: 1. Szkoda mi Gonzaleza i Billa. Gonz. musiał bezwładnie paść przez Tie. Bill również większych szans nie mial (15~ playerow VS 1? oO) Mogli to rozstrzygnąć w duelu ;p. Może nie jestem w temacie bo nie gram na Pandorii, ale wydaje mi się, że Polacy powinni się trzymać razem. 2. Jak to prawda ze Tie. ma 14 lat to gz dla niego ze już w tym wieku coś osiągnął I tak btw: Tie, czemu zabrałeś Billowi itemki ? :> Ostatnio edytowany przez grzesciu - 10-05-2006 o 22:53. |
||
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Breinen
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom mag.: 40
|
![]() nie winkając kto tam kim gra a kto nie napisze tylko że filmik mi się podobał
![]() @wald: pozdrowienia na nowej drodze życia
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Hamburg
Imię: Tajzin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sirvak Legends
Świat: Furora
Poziom: 55
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() HAIL BILL PICKETT !
Masz respeckt big u mnie ze dales exit i miales wiare w kolleguw!!! Ja bym tego nie zrobil ;/ nie lubie tych Noopuf tez mnie bijom ![]() bo h-lvl to lepszy a ja to co ;< mamy juz ekipe tak ze tzymac sie ![]() Msg me In game jak wanna join ubij Rhaldusa itp xDDD HAUhau CYA |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() Pardzo dobry sposób na uniknięcie deada.
Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Cytuj:
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Artur Of Levor
Profesja: Druid
Gildia: dig coca cola