|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() Cytuj:
@pierwszy post z 4 strony Gdzie wyczytałes ze Apocalypse jest najgorszy?
![]() Ostatnio edytowany przez Cedric - 14-05-2006 o 21:39. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Chyba masz racje
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Coś wątpie żeby Apocalypse był najsłabszy. W opisie ma "total destruction" Czyli totalna destrukcja. A tu macie przetłumaczone ich opisy: * Infernatil. Niestety, niewiem co to znaczy incediary, ale hell znaczy piekło * Pumin, lord rozpaczy * Verminor, lord plagi * Tafariel, dama przeklętych * Apocalypse, totalna destrukcja * Bazir, wielki oszust * Ashfalor, prawa ręka Urgith'a. Generał hord nieumarłych.
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ
Stan: Aktywny gracz
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Verminor, Plaguelord - lord plagi - może plagi'ator ![]() Infernatil, tu przytocze tłumaczenie mojego kolegi, który większość rzeczy traktuje nazbyt patetycznie - Infernatil, Ten, który rozpala piekło |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiem tylko dlaczego dają odrazujednego z najepszych a nie pokolei? Czyżby Cipsoft pomylił kolejnośc?
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Ehh, jesli bendzie sie zmieniac Stone Skiny co kilka sec. uhac bendzie blokera kilku(nastu) drutow/sorcow to raczej nie bendzie trudny do ubicia taki Demonek. Jak zobaczylem Fishiego z Refugi w starciu z Orshem to przyjelem, ze "imposibyl iz nofink". Co prawda jak taki Demon z odzysku zacznie uciekac i sie leczyc to moze zrobic sie goraco. Poczekamy zobaczymy.
Co z pojawianiem sie The ruthless seven? Mozeliwe,ze cipy wkoncu zrobily jakis fajny quest w stylu Indiany Jonsa, tz wybijasz w pien hordy demonow, wkoncu podnosisz sobie w ciemnej jaskini jakis mega-rar a tu nagle wylania sie z piaskow na pustyni Apocalips. Jakby bylo jak z Orshem to staloby sie nudne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Sashion - 15-05-2006 o 22:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zgadzam sie, w koncu Fishii zobil solo dhq @2 up Podejżewam że żaden z hlvl nie bedzie sie bawił w I. Jones (są za głupi)nie mówie o wszystkich, a tęgie umysły które siedzą i kombinują nad rozwiązaniem nowego qs mają za słaby lvl
![]() Ostatnio edytowany przez Cedric - 15-05-2006 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Świat: Szukam:P
|
![]() Ciekawie to by było gdyby Apuś respawnował się nie jak Orsha - "nad rzeczką niopodal krzaczka" ale nieregularnie na terytorium pacc (bo tej polityki Cipsoft na pewno nie zmieni i nie da faccom żadnego z demonopodobnych nawet "polizać" ^^),ale...Pytanie powinno brzmieć: czy WOGÓLE będzie sie pojawiał w Tibi czy, jak już ktoś stwierdził, była to kolejna zabawka do rozwalania testa...
![]() |
#52 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Crox De'Stroy
Profesja: Paladin
Gildia: bez ;p
Świat: Morgana
Poziom: 16
Skille: 50/35
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Orsabaal do niej nie nalezy... Cipy chyba nas przeceniaja... Apocalypse lepszy od Orhaballa i Margotha... Poza tym Margoth i Apocalypse to Overlordzi , słudzy Ruthless seven... Znaczy ze ta siódemka bedzie NIE DO POKONANIA!!! Jak jeszcze z Orshabaleem sobie nie do konca radzimy , to co zrobimy gdy przyjdzie Ta cała Bezlitosna Siódemka (Ruthless seven) Ja na szczęscie nie mam sie czego bać...chyba ze te potwory bedą atakowały miasta FACC -.- Bo możliwe ze to nie będą TYLKO Demonki tylko jakies Giga Super Old Widow , albo Mega Hiper Demodras >.< et cetera EDIT:sorry za pomylke : Margoth(czy jakos tak) nie jest w Ruthless Seven. @Harstrock nie sadze żeby Cipsoft czekal aż any1 bedzie mial level 1500.
Ostatnio edytowany przez Argest Fog - 05-07-2006 o 18:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() @up
Mylisz się. Prawdą jest, że Morgaroth i Orshabaal są overlordami, jednak Apocalypse jest jednym z Ruthless Seven. A co do tego, że niepokonany jak ktoś powiedział to ja bym się z tym nie zgodził... ~~Pozdro, MrSosOo=] @edit Gdzie macie napisane, że Apocalypse jest najsłabszy z Ruthless Seven ?? Ostatnio edytowany przez MrSosoo - 24-05-2006 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
![]() |
![]() Ludzie!!! Po co odrazu zbijac. Dajcie sie dednac i cieszcie sie ze w statystkack macie napisne Killed on .... lvl by Apocalypse.
Ostatnio edytowany przez Domino Mag - 13-06-2006 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() gdzie mozna znalezc ta historie tibii?
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Shin Croner
Profesja: Druid
Gildia: Mens Of Black
Świat: Aldora
Poziom: 27
Skille: ^_^
Poziom mag.: 31
|
![]() Czyli Orsz, Morgetron (nie znam nazwy) to słudzy tej złej siódemki a Apuś to jeden z tej siódemki??
To niech zmienią im wygląd bo już normalnie mi się wymiotować chce jak widze kolejnego potwora który wygląda jak demon. A może każdy potwór z tej siódemki bedzie atakował największe miasta w Tibia np Thais, Carlin itd.??
![]() |
#57 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
jak kto jest w 7 to już wiedzcie: Diablo,Lord Zenkhous,Death Orshabaal,Orshabaal Berserker,Morgoth Eye,Death Necromancer, Lord Lucyfer widziane na pierwszym Otsie Orshabaal wygląda jak awatar Darka Alphadrona samego Morgotha nie da się zabic niczym oprócz oprócz magic ice rapier pilnywanym w podziemiach Hell'a ponieważ na hellu są tylko nieumarli jest miejsce zniszczenia skały stone cutter axem i ujawni się teleport którym wejdziecie do krainy demonów, Morgotha i 1000 dusz tam wszystko się zacznie skała jest niewidzialna cała kraina, skała i teleport jest niewidzialny na map edytorze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
cipsoft wie kiedy będziemy mocni żeby się jej przeciwstawic a kiedy ani przyjdą to już będą pewnie jakieś 1500+ nie ma co sie bac cipsoft wszystko wie i biblioteka na edron też |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kolego glupi ty jestes
![]() The ruthless seven are followers of Zathroth. Even the Demon Overlords obey their wishes. They are: * Infernatil, the incediary of hell * Pumin, the Lord of Despair * Verminor, the Plaguelord * Tafariel, the mistress of the damned * Apocalypse, total destruction * Bazir, the great deceiver,lord of the lies * Ashfalor, the right hand of Urgith. The general of the undead hordes. Tibia Wiki - wystarczy poszukac dla leniwych http://tibia.erig.net/Ruthless_Seven |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Dodam że na test servie też go widziałem ale prócz niego laziła za nim mumia ze skullem o nazwe Knightmare ( nikt jakiegoś typa z początków tibi ale niepamietam co zrobił ) , prócz tego jak padłem i pojawiłem się w temple venore to za mna pojawił się jakiś h-lvl najt 100+ ( może nawet 150+ ) i powiedział mi że padł od apocalypsa na hita ( mówił coś o 1845 , i skopiował hita ). Ale cóż to tylko Test Server.
|
![]() |
![]() |