|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Grafika (paint plx?)...ortografia...<uoee> 3+/10
![]() |
|
![]() |
#42 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() Ta jest fajna zrub morze zadanie od Diego
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
ehh...polska młodzież schodzi na psy....ta ortografia jest po prostu boska, idealna, bezbłędna... (trza się zareklamować ![]() ![]() @Topic A co do zadania Diega...to życze powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Szecinek
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: elysia
Poziom: 18
Skille: 42/38
Poziom mag.: 1
|
![]() Pomijam wykonanie bo już inni o tym napisali.Ale NAUCZ SIĘ PISAĆ anafabeto
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @UP
OBRAŻANIE INNYCH UŻYTKOWNIKÓW JEST ZABRONIONE!!! A PONIŻANIE INNYCH ZE WZGLĘDU NA WADY (np. Dysleksja)JEST OKROPNE p.s. Sprzedaje cie do moda ![]() ![]() ![]() @topic kiedy dasz następną część
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: skierki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mckwacz
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia love
Poziom: 10
Skille: nieznam
Poziom mag.: 3
|
![]() @UP
OBRAŻANIE INNYCH UŻYTKOWNIKÓW JEST ZABRONIONE!!! A PONIŻANIE INNYCH ZE WZGLĘDU NA WADY (np. Dysleksja)JEST OKROPNE(sorrki nieumiem cytowac bo nowy jestem) popieram cie w 100% ze ma dysleksje to przeciez niejego wina... kk ale wrocmy do tematu fake mi sie podoba(niewiem czemu przosze sie niesmiac ;]) moze dlatego ze lubie gothica(zgubilem plytki od Gothic'a 1 wie ktos moze z kad sciagnac??) a II mi odpalic niechce.. ale ja mam grata... mniejsza fake mi sie podoba(popieram cala reszte nierob albo rob mniej w paincie to strasznie wyglada no ale sie rozgadalem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez gomrez - 17-05-2006 o 10:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Omg grafika troche lepsza ale kretoszczur sux i swistak sux
zamiast napisu ze znalazl miecz powinno byc ze go dostał albo kupił np .You buy Swistak's sword for 110 brylek XD Ja jestem fanattykiem gothica i boje sie zobaczyc sniacego ![]() Teraz fabuła. Bezczelnie zgapiłeś z gry mogłes np. zrobic fake gothic ale opowiedziec wlasna historie wyobrazenie g 3'jki bylo by ciekawsze.
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() najlepiej niech sobie jeszcze przetłumaczy bryłki na angielski żeby było oestetycznie
![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() [quote=gomrez]@UP
OBRAŻANIE INNYCH UŻYTKOWNIKÓW JEST ZABRONIONE!!! A PONIŻANIE INNYCH ZE WZGLĘDU NA WADY (np. Dysleksja)JEST OKROPNE(sorrki nieumiem cytowac bo nowy jestem) popieram cie w 100% ze ma dysleksje to przeciez niejego wina... Plx, żeby nikt się nie obraził ^_^ To jest ICH wina, bo dysklesję da się wyleczyć ![]() A... fake fajny ![]() @edit @9up W gothicu było jedno gówniane zadanie... świstaka ![]()
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 17-05-2006 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vosti
Profesja: Paladin
Gildia: Bracia Krwi
Świat: Xenera
Poziom: 39
Skille: 77/49
Poziom mag.: 14
|
![]() buhaha co to jest ja sie smieje jak to widze 70% paint 30% grafiki tibi
1/10 skopales chlopie skopales ja tez chcialem zrobic no coz ale robie chuliganow z osiedla |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Fake moze byc gdyby nie ten paint :/ Gothica lubie choc przechodzilem tylko jedynke.. Ma swoj klimat =]
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
|
![]() Cytuj:
a co do sciocego to chyba z tym bedzie problem bo narazie nie ma zadnych lepszych pomyslow niz GS z glowo niewiadomoczego ![]() A i jeszcze 2 rzeczy dysleksje mozna wyleczyc ale tylko w wieku od 5-8 lat pozniej to juz wchodzi w krew ![]() drugie: MOWILEM ZE TO BEDZIE FAKE O GOTHIC I I CALA HISTORIA BEDZIE O TYM jak skoncze ten fake to moze wezme sie za zrobienie fake w realiach Gothic II tyle ze z wlasno fabylo ![]() Ale jak ktos ma pomysl na Sniocego niech tutaj wkleja bede wdzieczny ![]() Ostatnio edytowany przez Niewidzialna reka - 18-05-2006 o 17:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up.
Do śniącego zostało ci jeszcze 5 rozdziałów...-.- może najpierw zaczniesz robić, a nie marudzisz cały czas?
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lokroncia
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 15
Poziom mag.: 12
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jeśli już robisz swoje Fake'i rób to dobrze!
Grafika 2,5/10 (żeby nie było że jestem dużym krytykiem ![]() Ortografia 0/10 Ogółem ---> 2/10 Pozdro
ARSENAL We are the good old team from ARSENAL We wear blue and yellow, or red and white We will always fight for victory And play with all our might All for one, and one for all We'll answer to the call Oh Gunners Arsenal Gunners We'll kick the winning goal Reflected off the pole |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Harmoniusz
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 22
|
![]() Wiesz nie zabardzo bo był sam Paint. Trochę za dużo tekstów. Ocena 3/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() Źle wklejone + 0 cieniowania ( w paincie mozna stworzyc naprawde zaaa... fajne prace =p ) + ortografia =
... 2/10 :< ... Popracuj nad ortografia, i poczytaj poradniki dot. fakow oraz rysowania (np. "Khan przedstawia potege painta" =p) w paincie.. Bez tego niebierz sie za fake (-: |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
|
![]() Czesc IV "Zadanie Dextera"
Jedyne co zrobilem w paincie to sklejalem wszystko do kupy ![]() 1. Spotkanie z Dexterem ![]() 2. ^ ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16.Chatka Cor Kaloma mi nie wychodzila wiec zrobilem screena z shopa z AB i jakos tak nie zabardzo mi wyszlo :/ ![]() 17. ![]() 18. No i zdjotko na zakonczenie zadania ![]() ![]() No i to koniec " Zadania Dextera " Nastepna czesc zadanie Scott'iego jusz nie dlugo! |
![]() |
![]() |