Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-05-2006, 19:28   #41
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
Ja sie na graniu sorcem nie znam, mam doswiadczenie w wojach, ale ja na jego miejscu przycedzilbym utani gran hur, zazucil time ringa, z jego lvl, najwiekszym na serwerze, nikt by go nie dogonil, na pustynie, map clikiem w strone miasta, i na guild chacie zorganizowalbym odsiecz...

Chociaz tak jak juz mowili wczesniej to tylko dywagacje, poniewaz to nie my bylismy na jego miejscu, ale przejzyj sobie filmiki z mometami jak tetro pada... zawsze pada w idiotyczny sposob, nie w walce, nie podczas zorganizowanej ucieczki, tylko 1. podczas huntu, ale wtedy gral jego 10letni brat , podczas wojny, gdy kozaczyl, kozaczyl, az go strapowali jak idiote, i zabili jak smiecia... no i teraz.
Masz racje ale z tego co widzialem to jedyna droge ucieczki zablokowali knighci wiec nie mial jak uciec, a co do pomocy z ng to chyba jakos nikt sie nie kwapil
Ryba_90 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-05-2006, 19:44   #42
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90
Coz nie przepadam za Tetrem rowniez, lecz prawie wszyscy mowia ze padl jak noob ciekaw jestem jak wy byscie sie zachowali w takiej sytuacji A po za tym co mial robic jak nie biegac po schodach (coprawda to jak to zrobil bylo glupie gora dol, gora dol i kilka sdkow zebral), lepsze to bylo niz stanie caly czas na dole i obrywanie od 3 sorkow naraz.

DOkladnie, ciekawe jak wy byscie sie zachowali... Nie mial poprostu juz szans mial trapa i tyle i tak jak patrze na te wasze posty "Padl jak noob Mogl uciec ahahah", "widzialem jak w takich akcjach sorc lajtowo ucieka" to zal mi sie was robi, omfg nie czaicie ze nie mogl juz nic zrobic ??? 3 sorcow go pizgalo a do tego knighci blokneli droge ucieczki.

Cytuj:
Ja sie na graniu sorcem nie znam, mam doswiadczenie w wojach, ale ja na jego miejscu przycedzilbym utani gran hur, zazucil time ringa, z jego lvl, najwiekszym na serwerze, nikt by go nie dogonil, na pustynie, map clikiem w strone miasta, i na guild chacie zorganizowalbym odsiecz...
Tutaj wlasnie pokazujesz swoje "doswiadczenie w wojnach" powiedz ty mi ktoredy on mial uciec... Jeszcze jedno tutaj padl z zaskoczenia Nap*****l sie z rhu i niby skad mial wiedziec ze wpadnie jeszcze 2 sorcow etc... Pomyslcie a potem sie wypowiadajcie bo mowicie ze tetro to noob a robicie z siebie jeszcze wiekszych noobow ktorzy nie maja o niczym pojecia

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 13-05-2006 o 19:56.
Miltoner jest offline  
stary 13-05-2006, 19:59   #43
Skra Avar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: BIaŁyStOK

Skra Avar ma numer GG 603459
Domyślny

Cytuj:
<lol>

"Kto mieczem wojuje od miecza ginie"
"Silent enim leges inter arma"

Prosze was w imie dobrego sprawiedliwosci, dobrego gustu i zadosc uczynienia, wywalcie tego wtretnego grubasa z serwera, juz dosc sie narazil

17:59 You see a dead human (Vol:10).You recognize Tetro Aurelius. He was killed by Moothonost.

Swoja droga Tetro ma jakis niefart do tego umierania, jakos zawsze go jak n00ba zabija, no chyba ze tetro n00bem jest

Pozdro Tomcio
Jak noob to on nie padł ty byś na jego miejscu c.h.u.j.a zrobił mistrzu wyjście miał trapnięte jedyne co mugł robić to biegać po schodach albo do dzjina s.p.i.e.r.d.o.l.ić może powiesz co ty byś zrobił??

Ostatnio edytowany przez Skra Avar - 13-05-2006 o 20:02.
Skra Avar jest offline  
stary 13-05-2006, 20:16   #44
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

@Miltoner

Nie napisalen ma wojnach, tylko na wojach, taki polski odpowiednik knighcika

@Skra Avar

Co mial, to mial, ja tam wieze w to co widze, a 3 knightow blokujacych wyjscie nie widzialem, to moze byc rownie dobrze taka sama zagrywka jak z 10letnim bratem... no ok, potem ktos tam wpadl, ale jakby nie sprubowal to by sie nie przekona, w tamtym miejscu nie mial szans na ratunek, wiec ja na jego miejscu wolalbym zginac w walce. Pod koniec filmu na GC odbywala sie rozmowa, i juz pierwsi ludzie zaczynali sie opowiadac po stronie Tetra, wiec nie mow mi ze nikt by mu nie pomogl. Jak juz mowilem, ja sie na grani sorcem nie znam, jako knight mam przy sobie tyle uhow, ze zanim by mi sie skonczyly to by przybyla odsiecz, ale nie raz widzialem jak sorcowie wyczyniaja takie ucieczki ze to sie w glowie nie miesci...

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline  
stary 13-05-2006, 20:25   #45
Lucyferusek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2006

Domyślny

Nie znam tetra wogle ani sytuacji na kyrze ale jak patrze na erig.net to tetro ma takie dni kiedy expi duzo i duzo expa zdobywa ale sa takze dni kiedy nie zdobywa nic , jest ich nawet kilka pod rzad , gdyby mial 150 ownerow to by chyba codziennie zdobywal milion expa?
Lucyferusek jest offline  
stary 13-05-2006, 21:45   #46
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny omg

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lucyferusek
Nie znam tetra wogle ani sytuacji na kyrze ale jak patrze na erig.net to tetro ma takie dni kiedy expi duzo i duzo expa zdobywa ale sa takze dni kiedy nie zdobywa nic , jest ich nawet kilka pod rzad , gdyby mial 150 ownerow to by chyba codziennie zdobywal milion expa?

ty masz dałna czy co?
ja nawet nie iwem jak ty to pojmujesz;/
Hybryda jest offline  
stary 13-05-2006, 22:04   #47
szwagiereczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 05 2004

Domyślny

Cytuj:
@Miltoner

Nie napisalen ma wojnach, tylko na wojach, taki polski odpowiednik knighcika

@Skra Avar

Co mial, to mial, ja tam wieze w to co widze, a 3 knightow blokujacych wyjscie nie widzialem, to moze byc rownie dobrze taka sama zagrywka jak z 10letnim bratem... no ok, potem ktos tam wpadl, ale jakby nie sprubowal to by sie nie przekona, w tamtym miejscu nie mial szans na ratunek, wiec ja na jego miejscu wolalbym zginac w walce. Pod koniec filmu na GC odbywala sie rozmowa, i juz pierwsi ludzie zaczynali sie opowiadac po stronie Tetra, wiec nie mow mi ze nikt by mu nie pomogl. Jak juz mowilem, ja sie na grani sorcem nie znam, jako knight mam przy sobie tyle uhow, ze zanim by mi sie skonczyly to by przybyla odsiecz, ale nie raz widzialem jak sorcowie wyczyniaja takie ucieczki ze to sie w glowie nie miesci...
Cholera młotku zamkinj się skoro nie wiesz jak było. Trap znaczy po polsku PUŁAPKA a to była pułapka wyjątkowo skuteczna. Nie miał drogi ucieczki zauważ, że on ma z 1k hp a biło go 3 sorców każdy po 110+ więc wchodziło im sd po 300. Myśl albo siedź cicho.
Mógł przeżyć tylko zabijając sorców albo gdyby nie bił Rhu... On wbiegł za nim tam do dżinów wtedy my mass log f-bomby nie mógł przesunąć nas knightów. Xolo i Mooth zalogowali się i od razu atak. Nawet gdyby ktoś przyszedł to knightci przytrzymali by go wystarczająco długo by Tetro padł choćby przez to, że skończyłyby mu sie runki. A dużego wsparcia to on nie ma... Jakby ktoś przyszedł to też by padł...
szwagiereczek jest offline  
stary 14-05-2006, 00:52   #48
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Fbomby? A od czego są Dfy?... Nie wiem jak wyglądała sytuacja (nie moge odpalić filmu), ale wydaje mi się, że osoba ze sporym pvp-skillem mogłaby uciec. Chyba, że było to poprostu niemożliwe z przyczyn technicznych (np 3 knightów stojących w przejściu tak, że nie da się przesunąć żadnego z nich, nawet jeśli nie ma fbomb).
ripper jest offline  
stary 14-05-2006, 01:09   #49
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Fbomby? A od czego są Dfy?... Nie wiem jak wyglądała sytuacja (nie moge odpalić filmu), ale wydaje mi się, że osoba ze sporym pvp-skillem mogłaby uciec. Chyba, że było to poprostu niemożliwe z przyczyn technicznych (np 3 knightów stojących w przejściu tak, że nie da się przesunąć żadnego z nich, nawet jeśli nie ma fbomb).
Hehe tu to juz w ogole GZ pomyslowosci, mial niby niszczysc fire bombe dfem kiedy by go bilo 3 sorkow i 3 knightow? Od kiedy w tym samym momencie mozna sie uhac i niszczyc ogien?? Jak by tam poszedl probowac likwidowac ognie to by dostal 3 ue i zabawa by sie skonczyla duzo szybciej
Ryba_90 jest offline  
stary 14-05-2006, 01:13   #50
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

nie bylo tam 3 knightow tylko 2. i ustawieni byli tak ze dalby rade ich odsunac uzywajac df i desintegrate (inaczej sie nie dalo ze wzgledu na teren). ale tylko teoretycznie, do tego czasu by juz padl;]

ale to ze niemial szans to nie zadne wytlumaczenie
mogl zreszta gdzies sie odciac magic walllami i podpic mf i podjac walke ale nie spodziewal sie tego i nie wlaczyl bota, a bez niego picie mf/strzelanie sd mizernie mu idzie w "stresowych sytuacjach"

byl na tyle glupi zeby pogonic za rhu na blue djinn tower chociaz wiedzial ze h.u.j by mu zrobil bo rhu moze sie przed nim schowac za drzwiami w wierzy. no coz, wpadanie bez wyobrazni w trapy to nie nowosc u niego
Gedd jest offline  
stary 14-05-2006, 01:15   #51
Thchuridam
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Płock

Imię: Hax Ze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 23+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 20
Thchuridam ma numer GG 6216292
Żarówka Tetro~~

Tetro jeszcze was pocisnie , nie gram na kyra ale jak widac tutaj kilka osob wogole wiec o co b. Stwierdzam ze zazdroscicie mu , a przeciez kazdy wie ze tetro to 3 braci :- ) . Ja tez sharowalem i przez 3 dni 30 lvl ;-) . Jedyne co moge powiedziec to zebyscie wzieli sie w garsc i zamiast bredzic zaczac walczyc .

Nie musze byc geniuszem zeby wiedziec ,ze nie jestem wzorem do nasladowania.

~~Moj sukces to moji przyjaciele~~
Thchuridam jest offline  
stary 14-05-2006, 01:20   #52
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Domyślny

jakbys kiedykolwiek osiagnal wiekszy lvl niz 30 sharujac w 3 osoby i walczyl w jakiejs wojnie to bys wiedzial ze przewaznie 90% czasu to kampienie w pz i bluzganie na siebie na forach
Gedd jest offline  
stary 14-05-2006, 01:29   #53
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szwagiereczek
Cholera młotku zamkinj się skoro nie wiesz jak było. Trap znaczy po polsku PUŁAPKA a to była pułapka wyjątkowo skuteczna. Nie miał drogi ucieczki zauważ, że on ma z 1k hp a biło go 3 sorców każdy po 110+ więc wchodziło im sd po 300. Myśl albo siedź cicho.
Mógł przeżyć tylko zabijając sorców albo gdyby nie bił Rhu... On wbiegł za nim tam do dżinów wtedy my mass log f-bomby nie mógł przesunąć nas knightów. Xolo i Mooth zalogowali się i od razu atak. Nawet gdyby ktoś przyszedł to knightci przytrzymali by go wystarczająco długo by Tetro padł choćby przez to, że skończyłyby mu sie runki. A dużego wsparcia to on nie ma... Jakby ktoś przyszedł to też by padł...
Skoro osoba ktora go trapowala sama to przyznala ze nie szlo uciec to chyba skonczy to wypowiedzi idiotow "ale on ma slabe pvp"
Jinikao jest offline  
stary 14-05-2006, 01:30   #54
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90
Hehe tu to juz w ogole GZ pomyslowosci, mial niby niszczysc fire bombe dfem kiedy by go bilo 3 sorkow i 3 knightow? Od kiedy w tym samym momencie mozna sie uhac i niszczyc ogien?? Jak by tam poszedl probowac likwidowac ognie to by dostal 3 ue i zabawa by sie skonczyla duzo szybciej
Kilka mwalli, picie manasów, mana shield, gran hur, df i jechana -.- No ale do tego potrzeba już logicznego myślenia, stalowych jaj i troche farta... Najwidoczniej nie charakteryzuje się on żadną z w/w cech ;s
ripper jest offline  
stary 14-05-2006, 01:34   #55
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
No ale do tego potrzeba już logicznego myślenia, stalowych jaj i troche farta...
albo przeciwnikow ktorzy nic nie potrafia, na jego nieszczescie na takich nie trafil
Gedd jest offline  
stary 14-05-2006, 08:51   #56
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo

Domyślny heh

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gedd
jakbys kiedykolwiek osiagnal wiekszy lvl niz 30 sharujac w 3 osoby i walczyl w jakiejs wojnie to bys wiedzial ze przewaznie 90% czasu to kampienie w pz i bluzganie na siebie na forach
smieszny jestes ged ;] jak wszyscy online biliscie ubilem u was 80 sorka beka z tego ze twoja cala gildia mnie ganiala i huja mogla mi zrobic ;]
gadasz o pz czy cos tam ;] zobaczymy niedlugo jak eon wruci bo narazie go nie ma sam solo zabilem 2 a wy 0 po deklaracji wojny to cicho siedz ;] bo to jest zalosne kozaczysz a przegrywasz
stary 14-05-2006, 08:56   #57
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Domyślny

bo jestes najszybszym charem na kyrze, a nikt inny z twojej gildi z pz nie wyszedl na wiecej jak 2 kratki?

w ogole gdyby tematy z tibiacom sprzed pol roku nie poznikaly, przypomnialbym ci co mowiles o fosfiku jak stosowal taka sama taktyke jak ty teraz
Gedd jest offline  
stary 14-05-2006, 09:00   #58
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny heh

widac ze masz skleroze albo inny owner siedzial ;] nie pamietasz wczoraj jak z juffsem bilem bic ;] ? nie tylko ja pz robie juffs tez zrobil ))

eon wruci ;P to bedziemy duzo czesciej z pz wychodzic a dzis wraca to dont worry xD
stary 14-05-2006, 09:03   #59
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Domyślny

z juffsem to ty uciekales, nie biles
Gedd jest offline  
stary 14-05-2006, 09:10   #60
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny lol

to chyba za wolny jestes ze nic nie widziales spytaj sie moota sam sie smial ze azeris prawie padl ze sie nie uhal
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania