|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#42 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
DOkladnie, ciekawe jak wy byscie sie zachowali... Nie mial poprostu juz szans mial trapa i tyle i tak jak patrze na te wasze posty "Padl jak noob Mogl uciec ahahah", "widzialem jak w takich akcjach sorc lajtowo ucieka" to zal mi sie was robi, omfg nie czaicie ze nie mogl juz nic zrobic ??? 3 sorcow go pizgalo a do tego knighci blokneli droge ucieczki. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Miltoner - 13-05-2006 o 19:56. |
||
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: BIaŁyStOK
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Skra Avar - 13-05-2006 o 20:02. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() @Miltoner
Nie napisalen ma wojnach, tylko na wojach, taki polski odpowiednik knighcika ![]() @Skra Avar Co mial, to mial, ja tam wieze w to co widze, a 3 knightow blokujacych wyjscie nie widzialem, to moze byc rownie dobrze taka sama zagrywka jak z 10letnim bratem... no ok, potem ktos tam wpadl, ale jakby nie sprubowal to by sie nie przekona, w tamtym miejscu nie mial szans na ratunek, wiec ja na jego miejscu wolalbym zginac w walce. Pod koniec filmu na GC odbywala sie rozmowa, i juz pierwsi ludzie zaczynali sie opowiadac po stronie Tetra, wiec nie mow mi ze nikt by mu nie pomogl. Jak juz mowilem, ja sie na grani sorcem nie znam, jako knight mam przy sobie tyle uhow, ze zanim by mi sie skonczyly to by przybyla odsiecz, ale nie raz widzialem jak sorcowie wyczyniaja takie ucieczki ze to sie w glowie nie miesci...
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Nie znam tetra wogle ani sytuacji na kyrze ale jak patrze na erig.net to tetro ma takie dni kiedy expi duzo i duzo expa zdobywa ale sa takze dni kiedy nie zdobywa nic , jest ich nawet kilka pod rzad , gdyby mial 150 ownerow to by chyba codziennie zdobywal milion expa?
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Cytuj:
ty masz dałna czy co? ja nawet nie iwem jak ty to pojmujesz;/ |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Cytuj:
Mógł przeżyć tylko zabijając sorców albo gdyby nie bił Rhu... On wbiegł za nim tam do dżinów wtedy my mass log f-bomby nie mógł przesunąć nas knightów. Xolo i Mooth zalogowali się i od razu atak. Nawet gdyby ktoś przyszedł to knightci przytrzymali by go wystarczająco długo by Tetro padł choćby przez to, że skończyłyby mu sie runki. A dużego wsparcia to on nie ma... Jakby ktoś przyszedł to też by padł... |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Fbomby? A od czego są Dfy?... Nie wiem jak wyglądała sytuacja (nie moge odpalić filmu), ale wydaje mi się, że osoba ze sporym pvp-skillem mogłaby uciec. Chyba, że było to poprostu niemożliwe z przyczyn technicznych (np 3 knightów stojących w przejściu tak, że nie da się przesunąć żadnego z nich, nawet jeśli nie ma fbomb).
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() nie bylo tam 3 knightow tylko 2. i ustawieni byli tak ze dalby rade ich odsunac uzywajac df i desintegrate (inaczej sie nie dalo ze wzgledu na teren). ale tylko teoretycznie, do tego czasu by juz padl;]
ale to ze niemial szans to nie zadne wytlumaczenie mogl zreszta gdzies sie odciac magic walllami i podpic mf i podjac walke ale nie spodziewal sie tego i nie wlaczyl bota, a bez niego picie mf/strzelanie sd mizernie mu idzie w "stresowych sytuacjach" byl na tyle glupi zeby pogonic za rhu na blue djinn tower chociaz wiedzial ze h.u.j by mu zrobil bo rhu moze sie przed nim schowac za drzwiami w wierzy. no coz, wpadanie bez wyobrazni w trapy to nie nowosc u niego |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Płock
Imię: Hax Ze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Czekam na new world
Świat: Selena
Poziom: 23+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Tetro jeszcze was pocisnie , nie gram na kyra ale jak widac tutaj kilka osob wogole wiec o co b. Stwierdzam ze zazdroscicie mu , a przeciez kazdy wie ze tetro to 3 braci :- ) . Ja tez sharowalem i przez 3 dni 30 lvl ;-) . Jedyne co moge powiedziec to zebyscie wzieli sie w garsc i zamiast bredzic zaczac walczyc .
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakbys kiedykolwiek osiagnal wiekszy lvl niz 30 sharujac w 3 osoby i walczyl w jakiejs wojnie to bys wiedzial ze przewaznie 90% czasu to kampienie w pz i bluzganie na siebie na forach
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Cytuj:
gadasz o pz czy cos tam ;] zobaczymy niedlugo jak eon wruci bo narazie go nie ma sam solo zabilem 2 a wy 0 ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo jestes najszybszym charem na kyrze, a nikt inny z twojej gildi z pz nie wyszedl na wiecej jak 2 kratki?
w ogole gdyby tematy z tibiacom sprzed pol roku nie poznikaly, przypomnialbym ci co mowiles o fosfiku jak stosowal taka sama taktyke jak ty teraz ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() widac ze masz skleroze albo inny owner siedzial ;] nie pamietasz wczoraj jak z juffsem bilem bic ;] ? nie tylko ja pz robie juffs tez zrobil
![]() eon wruci ;P to bedziemy duzo czesciej z pz wychodzic a dzis wraca to dont worry xD
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() z juffsem to ty uciekales, nie biles
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum