![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Na wierzchu mam zawsze wszystkie wormy (na bieżąco zużywam) i backpacki zawierające backpacki runek i manasków oraz parcele (w środku każdego ładnie wszystko podzielone na następne parcele, w których na labelach mam wypisaną zawartość i ilość będących tam rzeczy na sell, które dodatkowo poukładane są w bagach
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Harry Xin - 22-07-2006 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Stan: Niegrający
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() najklepszy system ukladania itemow w depo ?
Byle jak ... to jest dopiero frajda ... xD wracasz szukasz czegos ... i co ? nagle znajduszesz 6 bs hmm i 2 bp sd ? szykasz potemem tych runek znajudesz 1o k ... mowie wam milo sie szuka czegos w burdelu bo zawsze mozna cos innego (fajnijszego odtego coszukasz ) znalesc ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Ja mam w depo porzadek , niechce mi sie pisac co i jak poukladane .
(CUT) Ray: Bez reklam Ostatnio edytowany przez Raynold - 23-07-2006 o 08:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Cytuj:
8 lv ma niewiele w dp to wiesz.. nie dziw sie jemu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Ja zawsze robie tak:
Przed locker wywalam bp ze śmieciami (wędka kilof jakieś ozdóbki) W lockerze SIWY bag z bp'kami run(bp'ki run pod kolor runek: niebieski uh fiolet hmm szary SD) kasa leży swobodnie w lockerze(jeżeli chowam to otwieram locker i już) A loot taki "grubszy" k set etc też wywalam swobodnie a cieńszy (p sety itp.) chowam do jakiegoś bp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Metoda opisana powyżej. Na burdel. Szukałem bohów po dp i znalazłem 120k i nie wiem skąd ;O.
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
@Topic Chyba skorzystam z Waszych metod z kolorowymi backpackami i bagami oraz itemami przed containerami informującymi o zawartości. Dzięki za radę. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Cytuj:
kiedys nie wiem skad znalazlem 5k inego dnia fs i nie mialem pojecia kiedy to wlozyelm wogle zapomnialem o takich rzecyach.b
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Zielony bp- food czerwony - uzbrojenie, zbroje niebieski- runki zolty- jakies tam smieci filoletowy- amunicja Jesli bdezie ci braklo w bpo miejsca, wkladaj w jakis bp inny bp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Manownik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Mam pomysl nie wrzucaj bez uzytecznych przedmiotow do dp?;>
Loot? zawsze wrzucalem na kupe w bagi a potem odkladalem do duzego np do thais w kilka i slalem.. nie wiem jak mozna miec takie problemy -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Ab
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dziundzior
Profesja: Knight
|
![]() Ja śmieci (np. jakieś wandy czy denne ringi) zostawiam w dp a reszte (itemy) wkładam do domku odpowiednio porządkując
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Malas Menilan
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: aurea
Poziom: 67
Skille: 83/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Najlepszy porządek w dp to tzw. OTSowe układanie.
w depocie trzymasz tylko parcele ktore wysyłasz plecaki z lootem itd. w skrzynce masz wszystko posegregowane. przed bp z kasa kładziesz 1 gold coin. przed bp z jedzeniem 1 meat. przed bp z ozdobami np 1 scarab coin i tak mozna podrozowac do samego końca (zawsze kładąc najmniej wartą rzecz) np power ring przed bp z ringami. podobnie mam ułorzony bp. głowny bp (ten co jest w polu z eq) a w nim bp z posegregowanymi runami manasami ringami amuletami w ten sposob. (nie wiem cyz to było wcześniej ![]() moim zdaniem to najlepszy sposób układania rzeczy. jak ktos nie wykminił o co biega to moge mu podesłać na prv screen'a albo cuś pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
moze nie mialbym problemow ;s
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rokitek
Świat: Danubia
Poziom: 30
|
![]() A co za różnica jak jak się ma poukładane rzeczy w dp... Trzeba zrobić tak, żeby nam było wygodnie. Na pewno nie można na siłę używać czyjegoś sposobu. To jest tylko kwestia przyzwyczajenia. Ja np. najpotrzebniejsze rzeczy mam przed lockerem, a tam resztę w miarę poukładaną, żeby w razie czego nie szukać kilkadziesiąt minut potrzebnego przedmiotu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() ja na razie mam po prostu burdel w depo. 4 bagów zwykłych i carliński bp. z bagami się nie mogę połapać.
bp - kasa i żarcie z wysp lodowych bag1 - 6 zużytych parceli (do zbierania rzeczy z dachów, a jak wezmą parcele, to mam zapasowe) bag2 - pare rzeczy, jedne przydatne inne nie (rzadka niebieska róża, notebook z questu na rooku który znalazłem na podłodze depo(wiadomo którego, ja nie powiem bo to by było qs), kluczyk do trolli w carlin, nieuzywany list, rune LMM i PF od kumpla (nieuzyte, raz upuszczone ![]() bag3 - drugie pare rzeczy (wedka, silver amulet z rooka, bronze amulet nieuzywany, nieuzyty power ring, zuzyta lampa i xiega czarow) bag4 - narzedzia (maczeta, kilof, lopata, zegarek, zapasowa lina) niezły składzik jak na 8lvlowca, prawda?
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() ja mam zawsze burdel ;p
|
![]() |