|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Moim Rook Stayerem mam:
Legion helmet Chain Armor Studded Legsy Copper Shielda Katana Leather legs Silver Amulet Carlin Sworda sprzedalem
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Najleprzy sprzet na Rooku to :
Poison Dagger (Mino) Legion Helmet (Qest) Cooper Shield (Qest albo Rotworm) Studded Legs (Orc Spearman) Leather Boots ![]() Silver Amulet (trole) Chain armor (Qest albo Minosy) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepszy ekwipunek na Rookgaardzie to:
- Legion Helmet(Quest, wypada z Rotworma, czasem gracze znudzeni próbą sprzedania go wyrzucają na ulicę ![]() - Chain Armor(Quest, można też kupić za ok. 70gp) - Studded Legs(Wypadają z Orca Spearmana, można też kupić za różną cenę- w zależnci jak kto bardzo potrzebuje złota ale większości jest to suma ok. 180gp) - Leather Boots(Wypadają z Trolla) - Katana lub jeszcze lepszy Poison Dagger(Quest, można kupić za ok.150gp, Poison Dagger wypada niebywale żadko z Minotaura) - Copper Shield(Wypada z Rotworma, można kupić za ok. 200gp) - Silver Amulet(Wypada z Trolla bardzo żadko) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() The best on rook:
Helm: Legion Helmet Zbroja: Brass armor z dawnego mino maga, a tak normalnie dal wszystkich to chain armor. Legs: Chain legs (quest na Pacc), a dla normalnych ludzi studded legs. Buty: leather boots Bron: Poison Dagger lub łuk (zalezy od skilli), ponoc sa jeszcze fs i ss na rooku, ale to wyajtki mają. Tarcza: Copper shield Ja osobiscie mam legion helmet chain arm katana copper shield studded legi i leather boots. No i to chyba tyle. wszystko wyjasnione. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ja na Rookgardzie mniałem:
Pancerz-Chain Armor(Qest) Spodnie-Studded Legs(Kumpel Pac mi wymienil u Normy za Honey Flower ![]() Hełm-Legion Helmet( Jest lżejszy od Viking Helmeta[Qest]) Buty-No coment ![]() ![]() Tarcza-Copper Shield(Qest[Ten sam co Legion Helmet]) Broń-Carlin Sword(Qest[Na Katane nie mogłem trafić]) Z tym uzbrojeniem prawie żaden potworek mnie nie ruszał. A i taka jedna wzkazówka: Przed wejściem na Mainland kupcie ile wlezie Carlin Swordów bo na Rookgardzie kupisz go za 30-50gp a na Mainie w Carlin sprzedasz w sklepie na 125gp. Ja miałem 5 Carlin Swordów ![]() ![]() ![]() ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Thoia - 22-08-2004 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
Capa zabrakloby komus i wyszedl by na maina z 5 carlin swordami ale wplecaku nie mialby ani jednego GP
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
|
![]() Jeśli chcesz banana idzesz od wyjsca z miasta cały czas w prawo i dochodzisz do brzegu.Tam pochodz wzdluz i trafisz na drzewo bananowe(palme)i naciskasz na niej use.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Z domq
![]() |
![]() Najlepsze rzeczy na rooku? No to jazda:
Chain armor -> quest Katana -> quest Cooper shield ->quest Studded legs -> spearman Legion helmet -> quest Łuk -> ślepak Osobiscie uwazam, ze najlepsza bronia na rooku jest luk, juz na skilach 14 mozna bez problemu rozwalic minosa czy rota, fakt faktem ze jest problem ze sparemanem, bo my udezame go z +6 a on nas z +8 ale to bardzo malutki minusik ![]() cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Helmet: Legion helmet(quest)
Armor: Chain armor(quest) Legs: Studded Legs(sperman orc) Boots:Leather boots Sword: Katana (od kolegi za 12gp ![]() Shield: Cooper Shield No i to chyba wszystko przed wyjsciem z rooka sprzedalem all i zarobilem 750 gps ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pietro90 - 20-09-2004 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Moim najlepszym ekwipunkiem były następujące rzeczy:
Legion helmet Chain armor Carlin sword Plate shield Leahter legs Leahter boots to tyle w backpacku miale jeszcze wędke,line,łopate i 500 gp. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Ja jakie znam nalepsze przedmioty to:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This is the best weapon for ROOKGARD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ale banan to quest i cie nie powiemy gdzie jest
(o ale mi się zrymowało) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() ![]() Nie możliwe predzej chain legsy ale nie brass ![]() Ostatnio edytowany przez Dj Fara0n - 24-10-2005 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łódź
Gildia: Brotherhood of Evil
Świat: Valoria
![]() |
![]() heheheh masta sieczka
![]()
54 68 69 73 20 69 73 20 74 68 65 20 77 61 79 20 49 20 70 72 61 79 2E ![]() Ostatnio edytowany przez mcsis - 20-09-2004 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Spike Sworda dda sie zdobyc na rooku jak sie ma PACC i posiada sie chyba (tak słyszałem) 2-3K
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() @up
Wcale nie bo spike sworda da się zdobyć jak zabijesz owce z ręki. Z niej wypadnie klucz i wtedy musisz pujść do mino maga. A zabijesz go tak, ż jak wdepnie w ciało owcy to wtedy zginie i wypadnie z niego klczu do nastepnych drzwi. Wtedy idziesz tam i się teleportujesz do 5 demonów. Wystarczy żucać w nie owcami i droga wolna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() WiekliSorc@ na rooku po 1 niema fs ani chain legsuw najlebsza bronia jaka mozna zdobyc jest Spikesword na 50 lvl prawdopodobnie dostajesz od GM(ale na 100% nie wiem).
Pietro90@ na rooku niema brass legsuw.1 osob w grze posiad brass armor i prawdopodobnie Spikesword jest to Surice gracz z Anticy. ![]() A teraz eq mojego rookstaylera:katana,silver amulet,chain armor,studded legs,legion helmet,cooper shield,leather boots,sandals,560 gp,2 bp life fluid,fishing rod,rope,shovel,pick,3 ryby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Taka rzecz wypada z jednego jedynego ghoula. Kiedys mozna bylo wyjac lepsze rzeczy z mino mage i draga, ale to przeszlosc. Ja na ogol wychodze z carlin swordem, chain armorem, viking helmetem, plate lub cooper shield i oczywiscie buciki. Oczywiscie tez julera
![]()