Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-05-2006, 11:43   #41

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

opowiem mala historyjke ktora sie wydarzyla w moim (czego ostatnio kazdy pisze mojim?) miescie.
Jeden pseudo-kibic mial sprawe grodzka za wjazd na stadion "ze sprzetem" ale mu ją umorzono idac mu na reke.
No i kolejny tydzien, mecz podwyzszonego ryzyka dla policji, owy pseudo-kibic nie chcial sobie spieprzyc sprawe i usiadl sobie w miejscu gdzie normalni kibice siedza.
No i siedzial sobie spokojnie, kibice znowu zrobili wjazd na stadion ale tym razem uciekli policjantom. No to policja zeby nie bylo "dymu" zrobili sobie lapanke na stadionie. No i 40 osob poszlo na komende w tym ten pseudo-kibic.
Moge zareczyc ze w TYM meczu nic nie robil podejrzanego, ale policjantowi sie nie spodobal jego sposob bycia i teraz ma sprawe w sadzie grodzkim.

No rozpisalem sie, nie wiem po co ale zeby pokazac ze mimo iz "kibice" czasami przeginaja to i policja nie pozostaje im dluzna.
Howgh.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-05-2006, 11:54   #42
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
A może jednak miał wypite ? Jestem ciekaw jak ty się zachowujesz na fazie...
Powinien dostać ostrzeżenie słowne a nie pałą w łeb
Jak wiedział, że po alkoholu mu odbija, nie powinien pić tak dużo.
Akcji policjanta nie popieram, mogł go zdzielić conajmniej przez plecy, bo z głową jednak wiąże się ryzyko. Mimo to nie czuje żalu dla tego typu ludzi.
I ktoś tam bardzo dobrze powiedział - praca policjanta jest znacznie bardziej stresująca, niż się wydaje.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 12:16   #43
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

@VV
Masz sprawe w sądzie grodzkim? Ale z Ciebie łobuz stadionowy. Niby opowiada o kimś, a to z życia wzięte.
Maethi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 12:23   #44

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

@Mae
Nie no, cos ty
Idiota jakims nie jestem. w glowie mam troche poukladane ;-))
stary 14-05-2006, 14:20   #45
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

@Do tych którzy twierdzą, że policjant postąpił słusznie.
Czyli każdy kto klnie na dworze czy gdziekolwiek indziej powininen być spałowany?
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 14:24   #46
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin

Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
Domyślny

@Rege-N-tuS Myślisz że jesteś cool ? ..

Też byłem na tym meczu, tej sytuacji akurat nie widziałem ale widziałem później inną. "Kibic" wysiadł z autobusu wsadził trąbke do okna radiowozu i zatrąbił .. gdybym był którymś z policjantów w radiowozie wyszedłbym i bym go zpałował -.-' Popieram użycie siły (może akurat nie pałką w łeb) chamów i debili trzeba tępić, policja im nic nie zrobiła ale chcą być "fajni" w oczach kolegów .., w grupie są cwaniaki ale jakby ich zgarnęli na komende juz by nie byli tacy twardzi...
stary 14-05-2006, 14:32   #47
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Domyślny

up:
tak samo jak policjanci są cwani,jak sa w grupie niech znajdzie się jeden z nich pomiędzy 10 albo 5 przestępców
Polska policja jest potrzebna,nawet w takim stanie w jakim jest teraz;/
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 14:42   #48
Ksabi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

'Bardzo lubie pana milicjanta'

Co do zachowania tego 'psychola' (kibic) i jego 'oprawcy' (policjant) - uważam, że policjant mógł się jakoś inaczej wyżyć, a nie wyładował swoją frustrację na kibicu, jakich w Polsce jest wielu.
Ksabi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 14:48   #49
Allatar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS
Ja być psełdo-kibidz!!1

"Mundur niebieski, orzeł żelazny;
Zabiłeś dziecko, jesteś odważny!
Odpowiedzialny za swoje czyny;
Polska policja to skobieta lekkich obyczajówysyny!"

Tadam, proszę teraz o pałę w łepetyne.
Może nie pałą, ale zawsze. .
Allatar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 15:53   #50
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Czyli każdy kto klnie na dworze czy gdziekolwiek indziej powininen być spałowany?
Nie, ale jak jakis autor o cos oskarza niech przedstawi dowody. Smiem twierdzic, ze w tym wypadku lze jak pies.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 16:07   #51
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin

Imię: ---
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
up:
tak samo jak policjanci są cwani,jak sa w grupie niech znajdzie się jeden z nich pomiędzy 10 albo 5 przestępców
Polska policja jest potrzebna,nawet w takim stanie w jakim jest teraz;/
Z tego co napisał autor tematu to właśnie był jeden policjant przy autobusie z kibicami i "kibicami" ..
stary 14-05-2006, 17:14   #52
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Domyślny

tak a promieniu jednego kilometra cała armia
eot
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 22:01   #53
Neo Own3d
Użytkownik forum

Neo Own3d's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2006

Domyślny

Po lewej stał autobus a 5-10 m dalej tranzit policyjny tak zwana "suka"
Chlopak krzyknal i w momencie gdy wchodzil na schody dostal palka ; o
@Tasior
Co ja moglem zrobic?Karetka wezwana a palka tak samo raczej bym nie chcial.
Neo Own3d jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 22:19   #54
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Spałowany nie, ale ukarany tak.
Polska to jedno wielkie zadupie.Porównanie nawet tutejszej "dobrej dzielnicy"
z Angielską dzielnicą, nie idzie tego porównać.Tam nie ma tylu przekleństw, bójek(mniej), czy zadym.Mniej alkoholu w miejscu publicznym.Wiem bo byłem

Policja i rząd starają się by nie było tak.
"Wchodzi koleś do sklepu:
-Czego tu Kur**
-A co kur** wódka kur** i zagrycha. Szybko kur** Suko."
Tzn. Chcą doprowadzić do wyczyszczenia języka a przy okazji zarobek dla policji i państwa.

Musze stwierdzić że po tym temacie mój stosunek do policji uległ poprawie.

Srry za chaotyczny styl ale miałem dzisiaj cała chate dla siebie "i Pcta"^^
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2006, 00:17   #55
Thimburd
Użytkownik Forum

Thimburd's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka

Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
Thimburd ma numer GG 8659724
Domyślny

Jeśli chodzi o stosunek do Policji, to te wszystkie "hwdp", "j*** Policje" jest spowodowane tym, że wszelkiego rodzaju pseudokibice, drechy, skiny itp. itd. uważają nienawiść za podstawę ich egzystencji, im się wydaje, że to Policja robi źle i wogóle. Niestety, w jakiś sposób przeniosło się to równierz na normalną część społeczeństwa. Wszyscy młodzi ludzie, chcą być "cool" równierz nienawidzą Policji. A nie wszyscy Policjanci muszą być skorumpowani, pijani, handlować kobietami czy nadużywać uprawnień, poprostu media mówią o POJEDYŃCZYCH przypadkach! Zobaczcie, co media zrobiły z Tibią i teraz postawcie się na miejscu takiego policjanta, który wie, że on i jego koledzy są uczciwi i dobrzy i, że takie wybryki policji to żadkie i pojedyńcze przypadki! Właśnie to będzie dobre w tej chwili, po tej aferze z Tibią, gdzie można już zrozumieć co media potrafią zrobić z głową nieświadomego człowieka. A nienawidzenie Policji wcale nie robi z Was "cool" (nie mówię tutaj o wszystkich) i należy zostawić to marginesowi, który jak już mówiłem, ma zarezerwowane bilety na moją Wyspę Margines.
stary 15-05-2006, 20:19   #56
AnElKa
Użytkownik Forum

AnElKa's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
AnElKa ma numer GG 3969326
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Pseudokibic=skonczony debil ktorego przyszlosc skonczy sie tak jak Pete z chuligansow albo jak bedzie mial juz te 40 lat i znudzi mi sie drzec morde i lac po pysku to bedzie sprzatal ulice przed mojim domem (lol ). Tacy kozacy ze nawet nie umieja poszanowac zaloby po Papieżu? to niech maja jak dla mnie to i nawet moga sie spalic a to z ta swieczka bylo swietne brawo dla pana

Twoja "intjeligjencja" mnie rozbraja...Chłopie wiadomo, że papież to "zastępca" PJ na Ziemii...Ale patrząc na nich jak na 2-ch normalnych nie nadzwyczajnych ludzi? To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką? Tasiora nie skomentuje... Nie wiem czemu takich (przepraszam za określenie) debli trzyma się na forum... CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK BEZ WZGLĘDU NA TO KIM BYŁ BĘDZIE TAK SAMO OSĄDZANY PRZED
BOGIEM. "I tak powiem" ...

@Tasior
1
"Ale patrząc na nich jak na 2-ch normalnych nie nadzwyczajnych ludzi? To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką? "
To nie było do Ciebie, lecz to Strażnika Monopolowego (co za nick [next trendi boy?] )

2
Dobrze wiesz, ze mowiac "Tasiora nie skomentuje" mówiłem w przenosni...i tutaj nie wiem jak mam to odebrać jako próbę popisania się, czy też próbę bycia "kul i trendi". I według mnie pownienes przyznacz, że z 1-szym postem w tym temacie, trochę przesadziłeś, człowiek jak człowiek nie nasza wina za jego debilizm...

3
A teraz tak naprawdę czy ten policjant miał prawo uderzyć go pałką w tył głowy?-nie... Mógł go uderzyc w inne miejsce (nie krocze), żeby bolało, a nie poto, żeby został trwały sład po tym "starciu"

Ehh, a teraz przyjrzyjcie się sami sobie(Tasior nie chodzi mi o lustro...). Ktoś wypowiedział się co o was sądzi, a wy zaraz przeciwni temu podejmujecie "kucjatę" przeciwko temu komuś...

Ehh, "(przepraszam za określenie) debli " przeprosilem za to okreslenie, wiec raczej warn mi sie nie nalezy A ja wypowiedzialem to co myslalem, poniewaz przesadziles z tym postem, co prawda byl smieszny, ale mimo wszystko nietolerancyjny

Ostatnio edytowany przez AnElKa - 15-05-2006 o 22:02.
AnElKa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2006, 20:31   #57
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

Cytuj:
Ale patrząc na nich jak na 2-ch normalnych nie nadzwyczajnych ludzi? To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką?
Każdy jest kowalem własnego losu i sądze że mam prawo oceniać kogos po jego czynach/wyborach etc.

Cytuj:
Tasiora nie skomentuje... Nie wiem czemu takich (przepraszam za określenie) debli trzyma się na forum...
1.Skomentowałes.
2.Wybaczam.
3.Sam sie zastanawiam.

Cytuj:
CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK BEZ WZGLĘDU NA TO KIM BYŁ BĘDZIE TAK SAMO OSĄDZANY PRZED BOGIEM. "I tak powiem" ...
No tak ale jest róznica miedzy człowiekiem kibicującym swojej drużynie a facetem który idzie na mecz żeby obic komuś morde bez powodu. (ew. skonczyc z obita morda).

Edit
1.Mam prawo skomentowac kazda czesc twojego posta i kozytsjaac z tegoprawa skomentowałem cały.
2.Tak rozgryzłes mnie! Wybaczyłem ci (!) tylko dlatego zeby byc trendi! Przyznałem ci racje żeby być kul! (Co ty z tym trendi i kul? przecież teraz mówi sie dżezi !)
3.Policjant nie miał prawa (wg. mnie) zbić tego kibola, ale szczerze mówiąc mam w dupie los pseudokibiców bo zakażdym razem kiedy dzieje im sie krzywda tak naprawde sami sa sobie winni.

Kolejny edit
Ty pierwszy nazwałeś mnie debilem za co należy ci się 1 warn, ja ci wybaczam i podejmuje dyskusje a ty odbierasz to jako "kucjate" przeciwko sobie. Przyjrzyj sie sobie bo widzisz drzazge w oku blizniego a belki w swoim nie. (czy jakos tak).

Edit poraz-enty
1.Przepraszam za wyrazenie - ale jestes pedałem któremu smierdzi z gęby a twoja matka to dziwka - przeprosiłem mam nadzieje ze to mnie uchroni przed warnem a ty sie nie obrazisz za bardzo.
2.Ja tym postem przekazałem co czułem.
3.Mam rozumiec że kibol jest wzorem tolerancji?

Ostatnio edytowany przez Tasior - 15-05-2006 o 22:36.
Tasior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2006, 20:51   #58
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Ta moj nick jest poto zebym byl trendi i zeby all love me ...
to co napisales to jest twoje zdanie (jak widzisz malo kto to popiera) tak jak juz tasior napisal jest roznica po miedzy czlowiekiem i smieciem
EDIT: A tak na marignesie nie mow "to" mnie

Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 15-05-2006 o 21:15.
Straznik Monopolowego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2006, 20:53   #59
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
To czy masz jakieś prawo mówić, że tamten jest "fuuuu", "beeee", ponieważ chciał się popisać przed kumplami glupią odzywką?
Tak. Zachęcam do przeczytania konstytucji. Ciekawa lekturka.

Cytuj:
Strażnika Monopolowego (co za nick [next trendi boy?] )
Przyganiał kocioł garnkowi ;0.

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 15-05-2006 o 20:55.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-05-2006, 21:54   #60
Edek Rozprowacz
Użytkownik Forum

Edek Rozprowacz's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
Send a message via Skype™ to Edek Rozprowacz
Domyślny

Ja w pelni popieram zdanie Matka Hooma i Packa. Wole zeby taki speudo kibic dostal pala po glowie od policjanta niz zaczepial innych spokojnych ludzi ^^. Speudo-Kibice nie powinni posiadac czegos takiego jak prawa czlowieka skoro nielubia jak sie ich bije to czemu przychadza na "ustawki" ??

Z 2 strony policja tez swieta nie jest. Mialem "szczescie" byc na komendzie w sobote dzien wczesniej jakis cwaniak w klubie podprowadzil mi komorke(bylem troche wypity przyznaje). Wyobrazacie sobie ze musialem sie klócic z policjantem zeby on "laskawie" spisal protokól.

Ani jedni ani drudzy swieci nie sa i nic z tym nie zrobimy.
Nic dodać nic ująć N/C
Edek Rozprowacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 0, gości: 6)

Zasady postowania