|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#42 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
a na przyszlosc: nie klijak w "wyslij" za kazdym razem, jak po 5 sekundach nie wyswietli ci sie post... |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Naprawdę Ci się wydaje że Eurowizja ma wpływ na ilość turystów przyjeżdzających do Finlandii (!) czy polityke? (!!!) Albo jesteś bardzo głupi albo bardzo naiwny. I skoro tak wielu ludzi "szczególnie w wieku 20 lat" występ się nie spodobał, to czemu do cholery, Finowie wygrali? Przecież nie mogli głosować na siebie. Wspominałeś że "byłbyś oburzony gdyby Polska wysłała taką reprezentacje". Lol, ja wolałbym wysłać gości z jajem, niż gówniane Ich Troje o których nikt już w sumie nie pamięta i którzy nic jeszcze na Eurowizji nie zdziałali- mimo, że występowali już 3 razy (nawet 4, o ile pamiętam raz reprezentowali także Niemcy).
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() eurowizia to festiwal kiczu, i nie ma sie czym tu podniecać. Ot taki rozdmuchany festiwal który tylko tak naprawde pokazuje jak muzyka nie powinna wyglądać. Większośc zespołów które są tam pokazywane są cukierkowe aż do bólu i dobrze sie stało że w tym roku wygrało coś o mocniejszym brzmieniu szkoda tylko że byli to luidzie w przesadzonych kostiumach ze słabą tak naprawe piosenką no ale jeśli na eurokicz wystarczy słaba poiosenka i maska z silikonu to tylko pokazuje jaki jest ogólny poziom wykonawców. Lordi nie wybili sie znacząco ponad innych wykonawców, zamienili tylko śmieszne cekiny wielkie złotawe peleryny i inne dziwaczne stroje oraz styl sowjego śpiewuna coś czego nie bylo dotąd i dlatego wygrali bo pokazali coś nowego ale spoko za rok sie to nie powtórzy. Podsumowują oglądanie eurovizion to strata czasu chyba ze jest sie chorym i ma sie tylko jeden program w TV to można w ostateczności sie skusić aby to obejrzeć
![]() |
#45 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak, z pewnością na opinię o Finach i ich kraju wpłynie fakt, że Lordi reprezentowało ich na gównianym konkursie quasi piosenki. Tobie płacą za wymyślanie takich fanaberii?
![]() |
![]() |
#46 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
A tu Cię mam. Mam dziewczynę, komputer mam włączony około 2h godzin dziennie, w sql jestem 7h to daje 9h a reszte jestem z kumplami i na podwórku z dziewczyną.A to teraz już swoich poglądów przedstawiać nie można? Dla mnie finowie to jeden wielki shit! @Slawekmag Dokładnie. Ja Eurowizje oglądałem z rodziną. Moja ciocia z wujkiem i z synem (20lat) i jego dziewczyną (20lat). I nikomu się nie podobało. A dla mnie to wielkie dno ten Lordi. Moja opinia jest taka a nie inna. I zmieniać jej nie będe. @Hoomik Nie ośmieszaj się... @Taube (dolny post) Tego nawet najstarsi Indianie nie wiedzą...
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 22-05-2006 o 20:32. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Im własnie o to chodziło, żeby zrobić sobie jaja z iditotycznego konkursu i idiotów uważających go za coś poważnego. Chester powinien być zbulwersowany, bo sobie z niego kpią i nawet tego nie ukrywają. Jesteśmy z tobą Chesterr.
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
wytłumacz mi, co jest nienormalnego dla jakiegoś tam chłopaka 20-letniego mieć dziewczynę - rówieśniczkę, także 20 letnią? bo z tego co widzę, to pojawia się tu nieumiejętność czytania ze zrozumieniem.. dla niekumatych XD : wyobraźcie sobie, że znajduje się tam słowo 'jego' przed 'dziewczyną' d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 22-05-2006 o 20:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
A nie przyszło Ci do głowy ,że to jest dziewczyna ich syna? I patrze jesteś bardzo spostrzegawczym nastolatkiem... Z kontekstu zdania można było wywnioskować ,że chodzi o Jego dziewczynę. @down A może jednak nie przez palec? Napisałem post i kliknełem ikonę Wyśli. Firefox się zawiesił i włączyłem ten libk w którym pisałem post. I napisało dwa razy. Opublikowało poprzedni post. Proste? "Nie moja wina ,że nie myślisz "-,-""
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 22-05-2006 o 20:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Dobra mój błąd ;]
/@edit Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 22-05-2006 o 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]()
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Chesster i slawekmag... zachowujecie się jak idioci, którzy ledwo wyrośli z przedszkola. Walicie stereotypami na lewo i prawo. A tekst o walącej się polityce Finlandii (od której moglibyśmy się wiele nauczyć) to po prostu jakieś wyssane z palca bzdury, widać że chłopczyk chciał zaświecić czymś mądrym. Nie udało się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Nigdy nie marnowałem kasy na tego typu programy, ale jak zobaczyłem 17-ty zespół w tle wymalowanych, kręcących tyłkami panienek MUSIAŁEM zagłosowac.
![]() Bardzo podobał mi się występ Litwinów oraz (trochę mniej) greczynki i Bośnii. ![]() To, czym jest Eurowizja najlepiej opisują np. komentarze na onet.pl - "Ochh jaki ten piosenkarz z Rosji był cudowny, jak mogły wygrac takie maszkary?!"
![]() |
#57 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Chesterr, Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Finlandia pokazała klasę wysyłając na ten konkurs Lordiego. Polacy pokazali klasę dając im maksimum punktów w głosowaniu. Tylko kto dał dupy i wysłał tam naszego zielonowłosego idola?-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() generalnie uwazam ze lepszy Zielony niz blog27 ( swoja droga chetnie zobaczylbym konfrontacje 13latek z bloga vs TH ;> )
![]() |
#60 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Ps. Dalej boli mnie to, ze Ukraina nie zaszla daleko ![]() Ps 2. Bialorus zatrzymala sie na przedostatnim miejscu. W wyborczej byl artykul o tym, jakoby aktora twierdzila, iz tak dalekie miejsce otrzymala za to, ze jest Bialorusinka. Smieszne ![]()
![]() |