Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-05-2006, 14:56   #41
slawekmag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: [HACKED]

slawekmag ma numer GG 5665999 Send a message via Skype™ to slawekmag
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana
@slawekmag
Myślę, że Finów mało obchodzi opinia takich leszczy jak ty. A jak kiedyś eurowizja była dla ciebie wielkim wydarzeniem to współczuję... większej chały chyba nie ma...
Akurat to nie jest tylko moja opinia a i wielu ludzi szczególnie w wieku powyżej 20 lat. Fini mogą być mniej lubiani w Europie a nawet może do nich przyjeżdżać mniej turystów(!) O polityce i przemyśle muzycznym nie wspominajać. Ale w sumie to może i masz rację.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
nie mow zlego slowa o Hanksie na forum, na ktorym ja jestem zarejestrowany... taka dobra rada na przyszlosc

@Chester:
ownisz chlopie ;] Nie sluchaj ich, pisz dalej! Juz myslalem ze to forum jakis kryzys przechodzi, az tu nagle wyskoczyles ty i od razu norma glupoty zostala wyrobiona ;] Keep up the good work ;]

@topic:
Eurowizja to chu*owizna straszna, Lordi w zasadzie wyroznil sie tylko strojami, ale ja widzialem tylko polfinal (a dokladniej to wystep Lordiego i Tych Troje tylko), wiec moze sie myle. Generalnie wypadli niezle, chociaz znajac ich wczesniejsza tworczosc musze powiedziec, ze mogli zagrac cos lepszego... no, ale nie ma co krytykowac, skoro i tak wygrali A za rok od nas pojade ja, a co. Spiewac nie umiem, ale kto tam spiewac potrafi na Eurowizji Przynajmniej zarcie gratisowe bedzie ;]
Jeśli masz takie zdanie o eurowizji to niepotrzebnie oglądałeś półfinały i wchodziłeś do tego topicu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Dla mnie sama eurowizja to dno. Zbieraja sie tam najwieksze chłamy muzyczne całej europy (świata?)...
Wsrod tego calego popowego, zwyczajnego gówna Fini zaprezentowali cos nowatorskiego. Ludzie na nowatorstwo lecą, bo maja dosc sluchania ciagle tego samego, tylko w innym ubraniu.
Gdyby ktos wystawil jakies dobre zespoly, ktory niekoniecznie od razu wpadaja w ucho (jak syfiasty pop), ale mają PRZEKAZ, to ludzie by nie zrozumieli, ani tego zespolu, ani przekazu.
Prawda jest taka, ze Fini pokazali klase i powiedzieli "nie" tej popowej otoczki eurowizji. Pokazali, ze "muzyka", to nie tylko "pop".
Eurowizja może i jest dnem, ale kiedyś taka nie była. Kiedyś na Eurowizję przyjeżdżały same gwiazdy. Wielkie gwiazdy. Niestety stało się tak jak się stało i teraz nie ma żadnego dobrego festiwalu czy konkursu (nie wiem jak to ująć) muzycznego. Sam powiedz: jaki znasz DOBRY festiwal muzyczny który zrzeszał by artystów z (przynajmniej) kilku(nastu) krajów.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
A mnie sie jeszcze piosenka Ukrainy podobala (a moze to wina piosenkarki? ).
Była najlepsza. Dlaczego? Niezła horeografia, piękne wykonanie, świetny głos, i super piosenka. I to jest jedyna piosenka godna wystąpienia na Eurowizji. Ale nie dzisiejszej, takiej jakiej była kiedyś.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Odrobina odmienności i już sypią się oskarżenia o satanizm Xd Przynajmniej pokazali, że metal jeszcze istnieje i ma się dobrze.
Czy to był metal? Nie znam się na muzyce, szczególnie na metalu. Ale tu są tylko "metaliczne" kostiumy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
@up
Ukrainka miała krzywe nogi i nos jak od Majkela Dżeksona.

@Shinjix
No, oni pokazali coś nowatorskiego jak na Eurowizję, bo Hard Rock Hallelujah tak ogółem jest utworem cienkim.
A ty masz wielką dupę. No i?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ostry7
ja bym powiedzial, ze na ten temat szkoda czasu... po kiego grzyba ta dyskusja?
Nie podoba ci się to wyjdź. I już tu nie wracaj.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tehshiat
Ja bym postawil na Niemcy ; oo
Nie widziałem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-05-2006, 15:24   #42
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Fini mogą być mniej lubiani w Europie a nawet może do nich przyjeżdżać mniej turystów(!) O polityce i przemyśle muzycznym nie wspominajać.
dziecko drogie, nie poruszaj tematow o ktorych nie masz bladego pojecia... chyba ze potrafisz mi wyjasnic co ma wspolnego wystep Lordiego na Eurowizji z turystami i polityka w Finlandii... god...
Cytuj:
Jeśli masz takie zdanie o eurowizji to niepotrzebnie oglądałeś półfinały i wchodziłeś do tego topicu.
a to niby dlaczego? Mam wchodzic tylko do tych topicow, o ktorych mam pochlebne zdanie? Nie pograzaj sie juz do tego stopnia...
Cytuj:
Eurowizja może i jest dnem, ale kiedyś taka nie była
mhm. Tylko ze wtedy ciebie jeszcze na swiecie nie bylo.
Cytuj:
jaki znasz DOBRY festiwal muzyczny który zrzeszał by artystów z (przynajmniej) kilku(nastu) krajów.
chocby rodzima Metalmania... no i poza tym to Big Day Out... Ozzfest... to tylko z tych metalowych, w innych sie nie orientuje bo gowno mnie obchodza. Takze po raz kolejny - nie poruszaj tematow, o ktorych nie masz pojecia.
Cytuj:
Czy to był metal? Nie znam się na muzyce, szczególnie na metalu.
cos ty... jakos nie zauwazylem
Cytuj:
a ty jestes glupi. No i?
Cytuj:
Nie podoba ci się to wyjdź. I już tu nie wracaj.
akurat nie tobie dane jest takimi tekstami wyjezdzac... zwlaszcza w twojej obecnej sytuacji.

a na przyszlosc: nie klijak w "wyslij" za kazdym razem, jak po 5 sekundach nie wyswietli ci sie post...
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 15:48   #43
Aval'yah
Użytkownik Forum

Aval'yah's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn

Aval'yah ma numer GG 8876263 Aval'yah ma login Tlenu aval-yah@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawekmag
Akurat to nie jest tylko moja opinia a i wielu ludzi szczególnie w wieku powyżej 20 lat. Fini mogą być mniej lubiani w Europie a nawet może do nich przyjeżdżać mniej turystów(!) O polityce i przemyśle muzycznym nie wspominajać. Ale w sumie to może i masz rację.
Sorry.. ale co ty pieprzysz? ;s
Naprawdę Ci się wydaje że Eurowizja ma wpływ na ilość turystów przyjeżdzających do Finlandii (!) czy polityke? (!!!) Albo jesteś bardzo głupi albo bardzo naiwny. I skoro tak wielu ludzi "szczególnie w wieku 20 lat" występ się nie spodobał, to czemu do cholery, Finowie wygrali? Przecież nie mogli głosować na siebie.
Wspominałeś że "byłbyś oburzony gdyby Polska wysłała taką reprezentacje". Lol, ja wolałbym wysłać gości z jajem, niż gówniane Ich Troje o których nikt już w sumie nie pamięta i którzy nic jeszcze na Eurowizji nie zdziałali- mimo, że występowali już 3 razy (nawet 4, o ile pamiętam raz reprezentowali także Niemcy).
gestating with all the other rats
nurse said that my skin will need a graft.
i am of pockmarked shapes
The vermin you need to loathe.
Aval'yah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 16:43   #44
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

eurowizia to festiwal kiczu, i nie ma sie czym tu podniecać. Ot taki rozdmuchany festiwal który tylko tak naprawde pokazuje jak muzyka nie powinna wyglądać. Większośc zespołów które są tam pokazywane są cukierkowe aż do bólu i dobrze sie stało że w tym roku wygrało coś o mocniejszym brzmieniu szkoda tylko że byli to luidzie w przesadzonych kostiumach ze słabą tak naprawe piosenką no ale jeśli na eurokicz wystarczy słaba poiosenka i maska z silikonu to tylko pokazuje jaki jest ogólny poziom wykonawców. Lordi nie wybili sie znacząco ponad innych wykonawców, zamienili tylko śmieszne cekiny wielkie złotawe peleryny i inne dziwaczne stroje oraz styl sowjego śpiewuna coś czego nie bylo dotąd i dlatego wygrali bo pokazali coś nowego ale spoko za rok sie to nie powtórzy. Podsumowują oglądanie eurovizion to strata czasu chyba ze jest sie chorym i ma sie tylko jeden program w TV to można w ostateczności sie skusić aby to obejrzeć

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 18:56   #45
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawekmag
Ta wypowiedź, i nie tylko ta, od razu pokazują, że jesteś debilem i wymiana argumentów z tobą będzie BARDZO monotonna. Głównie dlatego, że ledwie zaczęły ci rosnąć włosy na jajach i tak naprawdę masz gówniane pojęcie na jakikolwiek temat.

Cytuj:
Eurowizja może i jest dnem, ale kiedyś taka nie była. Kiedyś na Eurowizję przyjeżdżały same gwiazdy. Wielkie gwiazdy.
Problem w tym, że Eurowizja nie jest konkursem muzycznym, tylko pokazem pseudo-jedności pomiędzy mediami europejskimi. I co z tego, że przyjeżdżały same gwiazdy, skoro KAŻDA prezentowała szajs?

Cytuj:
Fini mogą być mniej lubiani w Europie a nawet może do nich przyjeżdżać mniej turystów(!)
ROTFL!
Tak, z pewnością na opinię o Finach i ich kraju wpłynie fakt, że Lordi reprezentowało ich na gównianym konkursie quasi piosenki. Tobie płacą za wymyślanie takich fanaberii?
stary 22-05-2006, 19:32   #46
Chessterr
Użytkownik Forum

Chessterr's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
@UP
Swoją drogą Kod Da Vinci przedstawia zakłamaną wizję chrześcijaństwa, no ale, żeby od razu czerpać wiedzę z filmów, w których gra Hanks?!

A 85,7% statystyk to bajki wyssane z palca!
Swoją drogą zostałeś już tak skwitowany przez Mateka i Kaldricka, że już nawet nie próbuj się osłaniać przed ciosami (bądź jak "prawdziwy chrześcijanin").
Btw. Ty, znajdź może sobie dziewczynę, co?

@Topic
Finowie mają głęboko między odstawianie jakiś wymyślnych kreacji. Zrobili show, i za to wygrali. Wszystkim się spodobało tylko nie takim Chessterrom. Luuuudzie!!!

EDIT:
@Hoomik
Nie ma obaw. Jakbym miał dalej pisać o Hanksie to tak bym poleciał, że cała grupa fanów Toma by się tu zleciała.

A tu Cię mam. Mam dziewczynę, komputer mam włączony około 2h godzin dziennie, w sql jestem 7h to daje 9h a reszte jestem z kumplami i na podwórku z dziewczyną.A to teraz już swoich poglądów przedstawiać nie można? Dla mnie finowie to jeden wielki shit!

@Slawekmag
Dokładnie. Ja Eurowizje oglądałem z rodziną. Moja ciocia z wujkiem i z synem (20lat) i jego dziewczyną (20lat). I nikomu się nie podobało. A dla mnie to wielkie dno ten Lordi. Moja opinia jest taka a nie inna. I zmieniać jej nie będe.

@Hoomik
Nie ośmieszaj się...

@Taube (dolny post)
Tego nawet najstarsi Indianie nie wiedzą...

Ostatnio edytowany przez Chessterr - 22-05-2006 o 20:32.
Chessterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 20:15   #47
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

Im własnie o to chodziło, żeby zrobić sobie jaja z iditotycznego konkursu i idiotów uważających go za coś poważnego. Chester powinien być zbulwersowany, bo sobie z niego kpią i nawet tego nie ukrywają. Jesteśmy z tobą Chesterr.
stary 22-05-2006, 20:19   #48
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
(...)i dziewczyną (20lat)
A świstak siedzi ...
stary 22-05-2006, 20:26   #49
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angel of Death
A świstak siedzi ...
nie rozumiem..
wytłumacz mi, co jest nienormalnego dla jakiegoś tam chłopaka 20-letniego mieć dziewczynę - rówieśniczkę, także 20 letnią?
bo z tego co widzę, to pojawia się tu nieumiejętność czytania ze zrozumieniem..

dla niekumatych XD :
wyobraźcie sobie, że znajduje się tam słowo 'jego' przed 'dziewczyną'

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 22-05-2006 o 20:28.
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 20:30   #50
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Domyślny

Jakbyś nie zauważyła w profilu ma 14 lat ..
stary 22-05-2006, 20:35   #51
Chessterr
Użytkownik Forum

Chessterr's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Jakbyś nie zauważyła w profilu ma 14 lat ..

A nie przyszło Ci do głowy ,że to jest dziewczyna ich syna? I patrze jesteś bardzo spostrzegawczym nastolatkiem... Z kontekstu zdania można było wywnioskować ,że chodzi o Jego dziewczynę.

@down
A może jednak nie przez palec? Napisałem post i kliknełem ikonę Wyśli. Firefox się zawiesił i włączyłem ten libk w którym pisałem post. I napisało dwa razy. Opublikowało poprzedni post. Proste?
"Nie moja wina ,że nie myślisz "-,-""

Ostatnio edytowany przez Chessterr - 22-05-2006 o 20:46.
Chessterr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 20:37   #52
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Domyślny

Dobra mój błąd ;]

/@edit
Cytuj:
Sorry przez problemy z kompem dwa posty opublikowało.

<<BAD POST>>
Nie wina kompa że naciskasz 2x "wyślij" -.-'

Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 22-05-2006 o 20:41.
Angel of Death jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 20:44   #53
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

http://muzyka.onet.pl/0,1326401,newsy.html

ROTFL

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 21:07   #54
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
@Hoomik
Nie ośmieszaj się...
Grunt to wyważona, pełna argumentów wypowiedź. Wiesz, ludzie, którzy nie mają nic do powiedzenia i boją się cudzej racji, piszą, żeby się nie ośmieszali. Nie bój się, hoom cię nie zeżre. Chyba. ;]
stary 22-05-2006, 21:14   #55
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Chesster i slawekmag... zachowujecie się jak idioci, którzy ledwo wyrośli z przedszkola. Walicie stereotypami na lewo i prawo. A tekst o walącej się polityce Finlandii (od której moglibyśmy się wiele nauczyć) to po prostu jakieś wyssane z palca bzdury, widać że chłopczyk chciał zaświecić czymś mądrym. Nie udało się.
Ryłek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 22:07   #56
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Nigdy nie marnowałem kasy na tego typu programy, ale jak zobaczyłem 17-ty zespół w tle wymalowanych, kręcących tyłkami panienek MUSIAŁEM zagłosowac.

Bardzo podobał mi się występ Litwinów oraz (trochę mniej) greczynki i Bośnii.

To, czym jest Eurowizja najlepiej opisują np. komentarze na onet.pl - "Ochh jaki ten piosenkarz z Rosji był cudowny, jak mogły wygrac takie maszkary?!"
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2006, 22:56   #57
]v[ichal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Bydgoszcz, 4don

Imię: Odin Raven
]v[ichal ma numer GG Nie podaje...
Domyślny

Cytuj:
Dobra mój błąd ;]
Za późno, i tak juz zrobiles z siebie idiote.
Cytuj:

/@edit

Nie wina kompa że naciskasz 2x "wyślij" -.-'
Kazdemu moze sie zdazyc, nie rozumiem czemu go orasz?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adaras
To, czym jest Eurowizja najlepiej opisują np. komentarze na onet.pl - "Ochh jaki ten piosenkarz z Rosji był cudowny, jak mogły wygrac takie maszkary?!"
Poprostu osoby, ktore tak piszą, nie potrafią zinterpretować poprawnie występu Finów, albo są na tyle głupie, że uważają tą całą Eurowizję za interesujące widowisko kulturalne.

@Chesterr,
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chesterr
@Hoomik
Nie ośmieszaj się...
Hehehhe, przyganiał kocioł garnkowi . Ty też się ośmieszyłeś, chłopie .
stary 22-05-2006, 23:18   #58
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Finlandia pokazała klasę wysyłając na ten konkurs Lordiego. Polacy pokazali klasę dając im maksimum punktów w głosowaniu. Tylko kto dał dupy i wysłał tam naszego zielonowłosego idola?-.-
Dabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-05-2006, 00:16   #59
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

generalnie uwazam ze lepszy Zielony niz blog27 ( swoja droga chetnie zobaczylbym konfrontacje 13latek z bloga vs TH ;> )
stary 23-05-2006, 00:41   #60
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabek
Finlandia pokazała klasę wysyłając na ten konkurs Lordiego. Polacy pokazali klasę dając im maksimum punktów w głosowaniu. Tylko kto dał dupy i wysłał tam naszego zielonowłosego idola?-.-
Jak to kto? Nasi kochani rodacy, dla ktorych piosenki Wisniewskiego to szczyt klasy muzycznej Tez sie ciesze, ze dalismy im punkty. Zastanawiam sie tez, dlaczego ten kwadratoryj (czyt. Rosjanin) zajal az drugie miejsce?! Jego piosenka ani nie prezentowala czegos nowego, ani ciekawego. I te jego ruchy :/

Ps. Dalej boli mnie to, ze Ukraina nie zaszla daleko
Ps 2. Bialorus zatrzymala sie na przedostatnim miejscu. W wyborczej byl artykul o tym, jakoby aktora twierdzila, iz tak dalekie miejsce otrzymala za to, ze jest Bialorusinka. Smieszne

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania