![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dopiero zamówilem Gothica II to nie moge sie wypowiedziec, zostane pewnie najemnikiem
![]() P.S Są może jakieś mody do G2?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprawdź na www.gothic.phx.pl
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Lokacja: Ś-cie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ostomwoj
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 64
|
![]() Bądz najemnikiem ,sa najlepsi i maja najleprze rzeczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Imię: Podzianos
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 249
Skille: 78sword
Poziom mag.: 7
|
![]() Zostań najeminkiem bo tam dużo misji (czasem nawet fajnych np.zabij 4 młode wilki (do tego nie trzeba być najemnikiem)) Po za tym w 3 rozdziale buster zkupuje rogi cieniostworów jak masz np. 3 dajesz bijesz go aż padnie biezesz rogi i znowu mu dajesz i znowu dostajesz kase (za jeden 250 szt.zł)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chociaż w sumie to możesz zostać i strażnikiem , najemnikiem i magiem
zalety: Strażnik: pierwsza zbroja dośc mocna łatwe zadania Mag ognia: w 1 rozdziale może sie uczyć robienia run imocno wali runami Najemink:2 zbroja mocna (jak sie gra w NK to w 1 rozdziale Khaled ma na sell Topór barbarzynćy (czy to był topór berserkera nie pamiętam) zbierzecia 3 k i se go kupicie tylko problem 170 SIŁ... Teraz gildie z 3 rozdziału: Palladyn: Mocny używa pomniejszych run Arcymag: (czytałem ,że można nim zostać) runy już do 6 kręgu dużo many Lowca Smoków:1 zbroja darmowa nie wliczając w to wyratowania beneta z paki Wady: Strażnik: idziesz troche na łatwizne biorąc go Mag ognia: jeśli bije kulą ognia albo błyskawicą (tą walącą piorunem w trafionego) jeśli walczysz np. z orkiem elitą i jak podbiegnie do ciebie i zacznie ciebie tłuc to nic mu nie zrobisz ani fire ballem ani błyskawicą Najemnik: na dołączenie jest trudna misja pokonaj 2 (dosc mocnych) strażników zadania , na których można łatwo paść np.Torlofa strach przed złymi musisz leść do obozu bandytów (żeby tego było mało) jak już zaczniesz bić poszukiwaczy wszyscy bandyci na ciebie się żucą w 3 rozdziale Palladyn: w 5 rozdziale jak chce sie gdzieś dostać z buta to musi iśc z wyjetą bronią powód ![]() Arcymag:tu to nie mam nic do powiedzienia bo nie byłem nigdy arcymagiem Łowca Smoków: nikt ci nie ufa (nie tylko w dolinie w zamku) tracisz możliwość handlu z busterem rogami bo się okazuje ,że ktoś zabił jego kupca i kaput... Wszystko natemat mojej opini kim zostać sami osądzcie tylko przemyślcie to dobrze bo puzniej dołączyć do innej gildi nie można np. Jesteś Łowcą i się okazuje ,że Harad sprzedaje dobrą broń z rudy przybiegasz do niego i prosisz ,żeby ci sprzedał i co się okazuje??????????? Że sprzedaje te miecze tylko Palladynom więc dobrze sie namyślcie do której gidli dołączycie |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, na pewno mu to pomoże po dwóch latach.
Ale fajnie, że temat o G2 odnowiony, akurat jak znowu sobie NK zacząłem. Aha, co z tego, że najemnik ma w NK ten topór już w 1 rozdziale? Ja już dawno 1 rozdział mógłbym skończyć, a ledwo podnoszę ten miecz od Pecka, z 50str wymaganego.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawda ale troche trudno jest dojść bo będziecie musieli się pierwszo dostać do miasta z tamtąd wziąść Laresa i z nim idziecie ale tylko przez wiekszy kawałek zostawia was na dosć trudnym odcinku 4 krwiopijce 5 wilków 2 topielce i jak będziesz łazić po polach to polne bestie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion
Stan: Niegrający
Imię: Jah Shaka
Gildia: Lost Warriors
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p
![]() |
![]() Najemnikiem jest być ciekawie ,Palladyn ma ładną zbroję A gra magiem jest fascynująca!
![]() Edit: Narobiłeś mi smaka i też sobie pogram ale w Noc Kruka magiem ^^ Ostatnio edytowany przez Lend - 02-09-2008 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Gothicu 2 można łatwo zarobic i zdobyc bron. Bron mozecie znalesc obok domu Alwina (jest u niego misja za 30 szt zl) ta bron to mala kosa a jak chcecie zarobic wiecej to idziecie do Arlika i walczycie z nim taktyka to cios to rpzodu i blok i tak w kólko i padnie i macie 100 szt zl
![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Najłatwiejszy jest zarobek kowalem w NK. Rozwijasz sobie kowalstwo do El Bastardo i mieczyki Harad skupuje po niezłej cenie.
|
![]() |
![]() |