|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Tak jak obiecywałem, macie tu aktualny wystrój pokoju, i moje aktualne skile no i ostatni quest jaki zrobiłem.
![]() A i by uniknąć niepotrzebnych pytań: 1: 45 cluba mam bo musiałem jakoś zbliżyć shielding do sworda, 11 dist to pozostałość po katana room quest ![]() 2: Quest polegał na odnalezieniu klucza(więcej niepowiem)<poza tym to był banalny quest> |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() No no bardzo Ciekawe ss'y =] Gratz advancow i wykonanych questow =].
Ta kpozatym jaki swiat?
Name: Archaninka Lvl: 23 i rosnie Profesja: Knight Skille: 53/52 i szybko rosna xd Magic lvl: 4 i rosnie xd Best hit by Fire Sword: 111 on Dwarf Soldier Best hit by Giant Sword: 137 on Valkyrie xd Best monster solo: Dragon ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
|
![]() Bump!
Najnowszy advens (zrobiony 10 minut temu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() -.- ...............a mysleliśmy, że nas to niespotka...
piekny dzień wszyscy trenią, runy robią, niektórzy nawet afkują, atu: ![]() No i niektuży cieszą sie teraz nowym banem do 25 października. Ostatnio edytowany przez Anonim - 18-10-2004 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Team: |
< > 15 lv. 14 mlv. Sorcerer | < > 17 lv. 4 mlv. Knight Skile 56/55 | -------------------------------------- No ja Niewiem ja na 17 level Knight mialem 63/60 a jak na tego sorca to Wogule no noob plx 15 level 14 m lvl ;/ 14 m lvl to mam 10 level kturym zaczynam robic hmm....Moze nie zaczynam ale troche zdeka zamaly ))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Created: July 27, 2004, 2:35 pm Guardy: Zdjęcie utworzone: 1 sierpnia 2004 13:57:51 Smoki: Zdjęcie utworzone: 3 sierpnia 2004 01:21:54 Może i na początku mieliśmy słabe lv. słabe skile i mlv. ale to sie zmieniło z czasem. Zdjęcie: ![]() Ostatnio edytowany przez Anonim - 19-10-2004 o 07:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() BUMP
Nudziło mi się dzisiaj w nocy(3:43-6:00) postanowiłem nabic lv.: ![]() Teraz widze, że trening sie opłacił na ok 30 K exp. poszło 4 Uh (na cycach expie), w drodze powrotnej wpadłem na bh(stąd te morning stary), niestety dzisiaj niemiałem szczęścia i z cyców była tylko kasa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Nikt ważny
|
![]() mm może zdjęcia nie imponują, ale są naprawde dobrze zredagowane
![]() myslę, że kiedy osiągniesz ~50lvl ten temat bedize się cieszył lpszym zainteresowaniem ^.-
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() Ze 2 miechy niegralem juz w Tibie, ale postanowiłem dzisiaj troszke pochodzic po "nowej" Tibi. Zrobiłem queścika i poszedłem pozwiedzać wioske elfów(jakieś 10-15 min tam byłem).
<niema żadnych fajnych zdjęć, ale jedno wkleje, poto aby moja historia była kompletna> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() screeny takie sobie
![]() ![]() ![]() Czarny Rumcajs: -lvl 15 -mlvl 3 skile 54/51(nadal trenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
![]() SS za******
![]() Niby takie proste potworki a jak się ogląda kogoś w akcji to i tak człowiek się nie nudzi ![]() Czekamy na next ss Tak dalej stary ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() Takie małe a cieszy:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
|
![]() Dawno mnie nie było. Do tibi powracałem już pare razy wiec adv od 31 do 33 lv. nie mam (wtedy jeszcze nie wiedziałem czy dalej bede grał)
Narazie wracam, a dalej to się zobaczy. Adv: 33-34 ![]() 24-35 ![]() Tego zdjęcia chyba nie musze nikomu tłumaczyć: ![]() Polowanie na małpki 1. Baza ![]() 2. luring ![]() ![]() 3. Tłuczenie małp: ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Odnawianie many :/ nuda: ![]() ![]() 5. Co ciekawsze z loota (mało tego było) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Heh widac historia postaci od 2004 roku masz heh
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() super ss'y!!!! powinno byc wiecej takich...
|
![]() |