|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Jak my mamy takiego czlowieka ocenic co jego 1 post to kandydatura na moda? No nie da sie. |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() oDRAZU MOWI ZE LEZY MI CZY BANA DOSTANE BO WY JESTESCIE P******I
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Dlaczego zablokowaliście mojego kolege??????
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
Witam wszystkich ponownie po miesiącu wakacji. ![]() @Ontopic Gratulacje =] Szczególnie dla Barts'a i Ivul bk =]
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() W następnym konkursie też startuję i już zaczynam się przygotowywać <bede pisał tyle postów ile sie da> ![]() Kicek P.s. Czy moje zgłoszenie było dosyć dobre ??? ?( Dr.Omader wejdź na Gadu-Gadu to porozmawiamy na osobności. ![]() Proszę!!! Kicek <ModEdit> EDYTUJ POSTY, NIE PISZ PODWÓJNYCH! |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() $corcerer dzieki za skorygowanie mojego postu!
![]() Chce powiedzieć, że jeżeli nowy moderator zauwarza i poprawia takie błedy (chociaż to jego praca) musi być odpowiednią osobą na to miejsce. ![]() $corcerer masz u mnie wielkiego +. ![]() Kicek P.S. Nie dziękuj za pochwałę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
sorc-34lev mlev 56 ![]() knight- 67lev skills 80/84 ![]() ![]() sądze iż masz całkowitą racje pozdro 600 dla wszystkich tibio maniaków TIBIA IS MY LIVE ------ Edit by Gremlin Autor: andrej Adres IP: 83.16.XXX.170 Autor: boxi Adres IP: 83.16.XXX.170 (takie same ale mala cenzura) |
|
![]() |
#49 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @kicek12
Cytuj: