|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
![]() Achh grafiki sa cudowne tego wlasnie mi brakowalo uwazam ze duza czesc jest zdecydowanie bardziej dopracowana niz te cipow. Szczegolnie backpack czy mace naprawde jestem zadowolony z tego
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() LUDZIE NIE WIECIE MOZE KIEDY WYJDZIE TEN OSTATECZNY PATCH TEN OFICJALNY BO TEN CO TERAZ WYSZEDŁ TO NA DŁUŻSZĄ METE NIE POCIĄGNIE WEDŁUG MNIE. ?(
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie!!1
Ten update jest niezły ,ale czemu do nędzy nie ma Elfa w outficie dla facetów ![]() eee tam i tak jest nieźle ale ja chcę elfa "poza tym BH wygląda jak kupa zielonego g#$%a z mackami" |
![]() |
![]() |
#44 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Ta nowa grafa jest zaje*****.......THE BEST, mam nadzije ze bedzie niedlugo wiecej stroji itp podobych zeczy tej grafy bede uzywal caly czas
![]() --- Palladyn Gonzo ===>Rubera<===Rook<===>7lvl<=== |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() no wlasnie w oficjalnym updejcie powinni dac mase nowych ubranek...zeby byla taka fajna róznorodnosc...
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() niewim czy ktso to pisal czy tez nie jedyne co sie w tej grafie moze nei podobac to wyglad Krasnala.... tzn opcji outfit.... jest beznadziejna podobala mi sie stara i w takiej chodzilem ale jak przylukalem jak to wyglada w nowej..... AMAGAD!!!
Runki sa biscie biste no i Dark armor miodna poprostu ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() ja to mam ale mowia ze mozna za to bana dostac
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() Nie mam nic do tej nowej grafiki jest poprostu GIT 8)
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Nowa grafika Tibi jest po prostu odjazdowa ale jeszcze nie widziałem wszyskiego ale jest super polecam kazdemu
|
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Dzięki nowej grafice chce się grać
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() Cytuj:
i dlaczego niby bana? to jest poprostu inna grafika, w dzialaniu gry nic nie zmienia ps. nowa grafa jest swietna [tylko te dwarfy i wyglad co niektorych itemow] |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Nie instalowałem nie instaluje i nie będe instalował
Chce mieć wszsytko za stajni cipsoftu! widzialem screeny i uwazam ze nowa grafika jest do dupy ten dziadowski plecak przeszedł wszelkie granice jedym słowem SYF!:evil: |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Ten temat zalozono zeby kazdy mogl sie wypowiedziec. I dlatego mysle ze wypowiedz WiQ -a powinna byc traktowana jak normalna wypowiedz a nie okazja do zmieszania kogos z blotem. |
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() jest fajowa tylko te hero i dwarfy baniaste
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() O to chodzi przecierz ma byc ten kras poto zeby kazdy sie rozroznial a nie ze polowa miasta chodzi w takich samych strojach
--- MeTaL zadzi |
![]() |
![]() |
#56 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Nie rozumiem twojego stwierdzenia. Przeciez nie dodano nowych postaci tylko zamieniono je. Tak wiec dalej jest tak jak bylo. 4 postacie biegajace po mainie i rooku.
ps: tzn jest jednak troche gorzej bo te postacie sa kiepskie (nowe). podmienili niestety najfajniejsza meska postac, dresiarza na krasnala. Tego mogli nie ruszac. wszystko poza tym jest ok. nie wpadl mi w oko zaden przedmiot ktory by mi sie nie spodobal.
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() :evil: Ja to mysle że ten patch jest do niczego. Jeśli sie kolesie wzięli do roboty to niech wszystkie rzeczy zmieniają a nie tak pół na pół na przykład iron helmet sie wogole nie zmienił i ten gupi krasnal przecież to wygląda beznadziejne jedyne co mi się podoba to runy s.a wypasione i za to im dziekuje
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() wreszczie pomysleli o GRAFICE ale stara tesz sie mi podobala
![]() ![]() ![]() ![]() Tygryss is killed rotworn ![]() pAlLaDiN 8level - VeNoRe |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() ej mam 1 pytanko malutkie jak sie obrazki pod userem wstawia
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum