Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-06-2006, 12:57   #41
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Ave satan, antychryst się zrodzi i zapanują mroczne czasy \m/
<joke>
Topic:
Osobiście w to nie wierzę...
Ps. Kto idzie malować ze mną pentagramy na chodniku i palić koty?
joey jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-06-2006, 13:04   #42
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Przezylem kolejny forumowy koniec swiata!!!!!!!
Czyli to prawda .... JESTEM NIE ZNISZCZALNY!!
Straznik Monopolowego jest offline  
stary 06-06-2006, 14:15   #43
Vrael
Użytkownik Forum

Vrael's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Ja nie wiem, niektorzy kumple boja d*pe a ja lubie szatana i dzisiejszy dzien jest spoko Hail 3:>
Vrael jest offline  
stary 06-06-2006, 14:45   #44
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

tak na marginesie troszke dobiegająć numerologia i cała ta wiara że jakieś cyferki albo układ planet i gwiaz mają jaki kolwiek wpływ na nasze życie to największa bzdura o jakiej słyszałem
koniec świata na pewo kiedyś nastanie ale tak jak powiedziałem w którymś tam temacie, bardziej niż szatana boje sie że ten koniec przyniosą nam wojny z islamem i pan Narawniec von Idiota Bush który ma chyba jakieś skrzywienie ma mózgu i chce atakować iran bo mu sie wydaje że ameryka jest niepokonana, nawet za cene globalnego konfliktu, ta chęć rządzenia światowymi zasobami ropy wykazywana przez ameryke skończy sie dla nas tragicznie [; ale póki co cieszmy sie i używajmy "pięknego" lata jakie sie zapowiada w tym roku
2012 to przypuszczalna data końca świata wedłók kalendarza majów a potem azteków, ci którzy choć troszke wiedzą o tej religi oriętują się ze wedół wierzeń wzteckich ziemia umierała już wcześniej 4 razy i zawsze życie odradzało sie ponieważ przetrwała jedna para istot człekopodobnych, po raz ostatni świat sie narodził jakieś 5 tys lat temu i ponownie ma umrzeć właśnie w roku 2012. Dla ludzi wierzących w końce świata przypomne że przez 1999 wszyscy czekali na konieć świata właśnie w 1999po przepowiednach nostradamusa a ze żyjemy do tej chwili znaczy że coś mu nie wyszło [; tak na marginesie prawdziwy konieć świata o którym wiem na pewno nastąpi za jakieś 4 miliardy lat kiedy to słońce zniszczy ziemie ale raczej tym nie musumy sie przejmowac bo tego czasu nie dożyjemy napewno

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Ostatnio edytowany przez Pacek - 06-06-2006 o 14:57.
Pacek jest offline  
stary 06-06-2006, 14:47   #45
Krizz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2005

Żarówka

06:06:06, 06.06.06, nah!?
Nic się stało!?

Sam w to osobiście nie wierzę, ale ciekawi mnie ten temat i rozstrzyganie go
Tak jak już ktoś napisał:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ?
- Houston mamy problem.
- Co jest?
- No jak to co? Znowu przespalem okazje do rozwalenia tej zakichanej Ziemii...
- Ku... znowu? Eh no to do zobaczenia w 2012.
2012 rok.
Chyba wg. jakiegoś kraju (?) ta data to koniec świata, a w jakiejś z ksiąg (nie jestem pewny w której, a niechce wciskać że w biblii) pisze że koniec świata nastąpi kiedy papierzem zostanie murzyn, niewiem w co wierzyć ale to że najpierw ma być Polak [x], potem jakiś inny [x], a na końcu murzyn [?]...
Jest już w 2/3 spełnione.

EDIT@: Koniec świata może przyjść nawet w najmniej oczekiwanym momencie, ptaszki ćwierkają, dzieci nudzą siew szkole, dorośli są w pracy, emeryci odbierają emerytury i renty, wszystko przebiega normalnie... BOOM!

Sry za offtop, ale wydaje mi się że ma to jako taki związek z tematem.

Ostatnio edytowany przez Krizz - 06-06-2006 o 14:50.
Krizz jest offline  
stary 06-06-2006, 15:20   #46
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morwi
@lasooch
hmm... no i co? jakby wszedł 07.06.2006 to co? pewnie tematu by nie było bo o jedną szóstke w dacie jest za mało
Ale wchodzi 6.06.06, i to jest wyjątkowe w tej dacie, że film wchodzi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
I 'nowa' płyta Behemotha. Nie zapominaj o tym! ;]
Nie słucham Behemotha, więc nie wiem ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
@Wieszok:
Grasz w MtG ty szatanie? Mnie za to ostatnio ksiadz gonil ^.-
Księża po zdracieckim, plugawym, podłym, nędznym i perfidnym ataku na wiarę jakim był Kod da Vinci w kinach są przewrażliwieni ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
jaki jest znak Szatana z Tesco? A! 666.9!
Pudło ^^ 666.99, nie 666.9.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karrith
a ja jutro na 6 lekcji mam zastepstwo...to tez cos oznacza??
Że nauczyciel składa koty w ofierze mhrocznym diminom.

Cytuj:
metale(rowniez tokio hotel! \m/)
TH rulzz!11!!!111 A ja WCALE nie jestem rooshooffom NaStOlAtKoM!!1!

BTW Skiba się skompromitował na Superjedynkach wypowiedzią o Blog27.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Jeśli jutro (dzisiaj) 6 dnia, 6 miesiąca 2006 roku w 6 osób pujdę do Totka i każda z tych osób skreśli 6 liczb to jakie mam szanse na trafienie szóstki?
1:13371337. Ale jeśli o 11:06 (666-sta minuta dnia), to wtedy 1:666666. Lubię Cię, więc błędów ort nie wytknę ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosky
A ja urodziłem się 16-06-1976 , czyli co?? Mam w dacie urodzenia trzy x6=666.To niby co znaczy?
Tak, że za 10 dni masz urodziny. Best wishes ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
OMG jest 6;14, zaspałem ;/ Musze czekać kolejne tysiąc lat ??
Nah... będzie jeszcze 2066, 2666...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
jakas polka przepowiedziala!!!!!!111oneone
w nie do wiary bylo :<
jak mozesz nie wiedziec o nadchodzacym kataklizmie?!
Pani Lucynka? Ponoć ona wiedziała o jakimś -666-stym poziomie podziemi gdzieśtam, więc wie gdzie jest prawdziwy grobowiec Cheopsa i ocali świat przed przebiegunowaniem w 2012 bo wszystkie piramidy i czakramy stworzą sieć ochronną dla ziemi... blablabla.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
Dla mnie wogle liczba 666 to jedna wielka bajka. Ktoś cos wymyślił, komuś się spodobało. No i ochrzcili jako liczba szatana.
A może to same szatany zeszły na ziemie i powiedziały ,że to ich liczba???
PS. Słowo szatan pisze w liczbie mnogiej po szatany to zbuntowane anioły. (Jakby ktoś nie wiedział)
Ktoś, a mianowicie św. Jan w swoim Objawieniu, ew. Apokalipsie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez joey
Ja!1111

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vrael
dzisiejszy dzien jest spoko
Agreed.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
prawdziwy konieć świata o którym wiem na pewno nastąpi za jakieś 4 miliardy lat kiedy to słońce zniszczy ziemie
Mi się zdawało, że nie zniszczy oO tylko że się zrobi cieplutko, wszyscy sie stopimy, a potem się zrobi zimniutko i zamarzniemy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Kriss
2012 rok.
Chyba wg. jakiegoś kraju (?) ta data to koniec świata, a w jakiejś z ksiąg (nie jestem pewny w której, a niechce wciskać że w biblii) pisze że koniec świata nastąpi kiedy papierzem zostanie murzyn, niewiem w co wierzyć ale to że najpierw ma być Polak [x], potem jakiś inny [x], a na końcu murzyn [?]...
Wg Majów. A co do papieża, to chyba nie Murzyn miał nim być, tylko 'czarny', i nie Polak-ktośtam-Murzyn, tylko Polak-czarny (no i przez nas ta apokalipsa, psia jej mać:<). A że Murzyn (czarny) nie jest papieżem, to ponoć coś kombinowali, że czarni to Niemcy są...

I takie najbliższe daty końca świata - 2006 (wg kodu ukrytego w Biblii, zagłada atomowa zaczynająca się na bliskim wschodzie), 2012 (wg Majów), 2029 (1:1000000 że walnie w nas meteor 8000 razy większy od tego tunguskiego, ale nie jestem pewien czy naukowcy nie wyliczyli, że jednak nie walnie), i 2100-któryśtam - cośtam. Nie pamiętam co. A, i 2010 wielkie trzęsienie ziemi czy tam huragan w Chinach.
stary 06-06-2006, 15:40   #47
Bodziu
Użytkownik Forum

Bodziu's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja.

Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Kriss
2012 rok.
Co do tego murzyna to bzdura
Jest dzisiaj 06.06.2006r i nie stało pomijając to że moja deska kreślarska is gone...

Info:
06.06.06 nie oznacza 666 tylko 060606 lub 662006.

Ostatnio edytowany przez Bodziu - 06-06-2006 o 15:46.
Bodziu jest offline  
stary 06-06-2006, 15:55   #48
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

No kiedy ten koniec swiata? czekam i czekam i cos nie moge sie doczekac

-.-
Rybzor jest offline  
stary 06-06-2006, 15:58   #49
Łuk4sz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2006

Domyślny

Najedźcie sobie kursorem na godzine na pasku Windows i zobaczcie jaka data się pojawi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Windows XP
6 czerwca 2006
I co takiego dziwnego w tej dacie?
Łuk4sz jest offline  
stary 06-06-2006, 15:58   #50
sebcio
Użytkownik Forum

sebcio's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.

Stan: Na emeryturze
sebcio ma numer GG 6.4.7.0.0.8.1
Domyślny

Ja zas slyszalem, ze po naszym papiezu rodaku ma zostac papiezem murzyn, zas po murzynie ostatni papiez, ktory przyodzieje sobie przydomek "Piotr". Po nim ma nastapic nie tyle, co koniec swiata, ale koniec chrzescijanstwa.

Co do tego legendarnego murzyna, to troche w tym racji, poniewaz Benedykt XVI ma w godle murzyna*. Dopatrywanie sie dziury w calym? Byc moze. Ale jakby nie bylo, jest.

* -
stary 06-06-2006, 16:54   #51
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Ave satan, antychryst się zrodzi i zapanują mroczne czasy \m/
<joke>
No i juz kuzwa taki nadzieje robi...
Cytuj:
wojny z islamem i pan Narawniec von Idiota Bush który ma chyba jakieś skrzywienie ma mózgu i chce atakować iran bo mu sie wydaje że ameryka jest niepokonana, nawet za cene globalnego konfliktu
i rowniez sie z tym zgadzam. Ktos powiedzial (nie jestem pewny, nie chce was wprowadzac w blad): "Nie wiem jaka bron zostanie uzyta w 3 wojnie swiatowej, ale wiem ze czwarta bedzie na kamyki i kije"
To wpelni oddaje moje stanowisko co do wojen.

Cytuj:
Księża po zdracieckim, plugawym, podłym, nędznym i perfidnym ataku na wiarę jakim był Kod da Vinci w kinach są przewrażliwieni ^^
A nie, to nie to. Mnie sie ksieza (Rowniez katechetki i siostry zakonne. I berety) czepiaja coraz czesciej i za coraz wiecej. Za RPGi, za koszulki z zespolami, za to ze ubieram sie na czarno (nie z jakis specjalnych powodow, poprostu nie lubie byc kolorowy), za to ze jestem jednym z czlonkow Mieleckiego Klubu fantastyki (ktory to rzecz jasna jest siedliskiem wszechobecnego zla), za to ze mouje wlosy sa coraz dluzsze, za to ze slucham metalu, i ogolnie za 80% tego co robie.
A tak BTW, jestem wierzacy, ale w wielu sprawach sie nie zgadzam z Kosciolem i prawdopodobnie z wiekszoscia Duchownych (m.in. co do muzyki, nieomylnosci, ksiazek/filmow (patrz Kod Leonarda da Vinci)) i mam dosc racjonalne i tolerancyjne podejscie do rzeczywistosci.
I nie wszyscy ksieza sa tacy dziwni. Znam takiego jednego ktory regularnie pogrywa w RPGi i H'n'Sy (ostatnio pozyczal od kumpla Diablo 2 i BG: Tron Baala)

Cytuj:
Cytuj:
metale(rowniez tokio hotel! \m/)
TH rulzz!11!!!111 A ja WCALE nie jestem rooshooffom NaStOlAtKoM!!1!
rooshoffe nastozadki shondzom!
A kty ih bencie wiencej nastanie rooshoffa akopaliksa i wsyssscy nie fierni legnom u ih stupp!

Cytuj:
Cytuj:

Ja!1111
Tez ide! Ale wy kupujecie farby i zapalki!
styku jest offline  
stary 06-06-2006, 17:05   #52
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
i rowniez sie z tym zgadzam. Ktos powiedzial (nie jestem pewny, nie chce was wprowadzac w blad): "Nie wiem jaka bron zostanie uzyta w 3 wojnie swiatowej, ale wiem ze czwarta bedzie na kamyki i kije"
To wpelni oddaje moje stanowisko co do wojen.
Bodajże Einstein.

Cytuj:
A nie, to nie to. Mnie sie ksieza (Rowniez katechetki i siostry zakonne. I berety) czepiaja coraz czesciej i za coraz wiecej. Za RPGi, za koszulki z zespolami, za to ze ubieram sie na czarno (nie z jakis specjalnych powodow, poprostu nie lubie byc kolorowyTak wtrącę, że w takim rasie nie jezdeśś róóshoOffOOm nastolatkOm!!=P =D =] =) =**** <sex>), za to ze jestem jednym z czlonkow Mieleckiego Klubu fantastyki (ktory to rzecz jasna jest siedliskiem wszechobecnego zla), za to ze mouje wlosy sa coraz dluzsze, za to ze slucham metalu, i ogolnie za 80% tego co robie.
To nie wiara, to głupota Kościoła. Czepiają się muzyki... a oni pewnie chorału gregoriańskiego słuchają \,,/, a ich się nikt nie czepia ;<

Cytuj:
A tak BTW, jestem wierzacy, ale w wielu sprawach sie nie zgadzam z Kosciolem i prawdopodobnie z wiekszoscia Duchownych (m.in. co do muzyki, nieomylnosci, ksiazek/filmow (patrz Kod Leonarda da Vinci)) i mam dosc racjonalne i tolerancyjne podejscie do rzeczywistosci.
I nie wszyscy ksieza sa tacy dziwni. Znam takiego jednego ktory regularnie pogrywa w RPGi i H'n'Sy (ostatnio pozyczal od kumpla Diablo 2 i BG: Tron Baala)
Szedł tępić zło w świecie wirtualnym? o.O

[quote=styku]rooshoffe nastozadki shondzom!
A kty ih bencie wiencej nastanie rooshoffa akopaliksa i wsyssscy nie fierni legnom u ih stupp![quote=styku]

Nioo, nareshcie klikash po lucku =DD

Cytuj:
Tez ide! Ale wy kupujecie farby i zapalki!
To ja nabędę drogą kupna zapałki, bo tańsze ^^
stary 06-06-2006, 17:28   #53
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nioo, nareshcie klikash po lucku =DD
nio nio a tak fogule to skont pukash?????!? bo moshe zauoshymy wuasne foroom bo tu fshyscy jAcYs tAcY LaMuSowAcI sA no nie????!!??=/=/=/=/=D=D

Cytuj:
Tak wtrącę, że w takim rasie nie jezdeśś róóshoOffOOm nastolatkOm!!=P =D =] =) =**** <sex>
eJ nooO =/=/=/=/

Cytuj:
To nie wiara, to głupota Kościoła. Czepiają się muzyki... a oni pewnie chorału gregoriańskiego słuchają \,,/, a ich się nikt nie czepia ;<
Hehe, kiedys wygrzebalem taka ksiazke, ktorej to genialny autor napisal miedzy innymi ze Jezus wierzyl w reinkarnacje i ze rytualy Voodoo to tak naprawde rytulaly kosciola rzymsko-katolickiego

Cytuj:
Szedł tępić zło w świecie wirtualnym? o.O
Nie wiem, ale gra tez w RTSy, ogolnie to gosc z jajami i bardzo go szanuje

Cytuj:
To ja nabędę drogą kupna zapałki, bo tańsze ^^
To ja moge siotrze zabrac farbki plakatowe 4 kolory nietoksyczne dla dzieci od trzech lat. O!

Ostatnio edytowany przez styku - 06-06-2006 o 17:29.
styku jest offline  
stary 06-06-2006, 17:43   #54
Aval'yah
Użytkownik Forum

Aval'yah's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn

Aval'yah ma numer GG 8876263 Aval'yah ma login Tlenu aval-yah@tlen.pl
Domyślny

A moja pani od religii była na nas wściekła bo od wczoraj pytamy ją czy dziś koniec świata :/ a ona taka nerwowa jakaś, zupełnie jej nie rozumiem : |

to co ludki, nie żyjemy już?
gestating with all the other rats
nurse said that my skin will need a graft.
i am of pockmarked shapes
The vermin you need to loathe.
Aval'yah jest offline  
stary 06-06-2006, 17:50   #55
Duke Dran
Użytkownik Forum

Duke Dran's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005

Duke Dran ma numer GG 13923094
Domyślny

Dla mnie to był szczęśliwy dzień hehe ale śmiałem się z tego dzisiaj nie powiem. A koniec świata w 2012. Co nie oglądaliście Nie do wiary ?
Duke Dran jest offline  
stary 06-06-2006, 17:54   #56
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Nadszedł ten dzień... Dzisiaj o pólnocy, razem z moimi czarnymi braćmi będziemy odprawiać czarną mszę... I będziemy pić krew kotów... I będziemy wzywać demony... A to wszystko w rytmach najbardziej mhrocznej muzyki świata, jaką jest disco polo... I w ogóle będzie fajnie ;p

@Tak na poważnie:
BeZeDura panowie. Końca świata nie będzie dzisiaj, tylko w 2012 roku, bo tak powiedziała jakaś stara paralityczka w "niedofiary".

P.S Ale byśmy się zdziwili jakby dzisiaj był na prawdę koniec świata ;d
stary 06-06-2006, 17:55   #57
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łuk4sz
Najedźcie sobie kursorem na godzine na pasku Windows i zobaczcie jaka data się pojawi.

I co takiego dziwnego w tej dacie?
A u mnie jest coś innego:
Cytuj:
666, dziś zuy dzień. \m/ Myślałeś, że zapomnę?
Na dodatek strona startowa mi się zmieniła. Zakład Utylizacji Odpadów wita... ; (
Nadrill jest offline  
stary 06-06-2006, 18:01   #58
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
A, to tylko moj trojan satanapocalypseragnarok v. 6.66

Cytuj:
Na dodatek strona startowa mi się zmieniła. Zakład Utylizacji Odpadów wita... ; (
Radujmy sie bracia! Mamy okazje zaobserwowac zjawisko czystego zla! Czystego albo zutylizowanego, jak wolicie...

Cytuj:
Noo... Wlasnie sobie robie popcorn w mikrofalowce i jakby sie mial zmarnowac z powodu jakiegos durnego konca swiata to byl bym zly. I tak jestem zly. Ale wtedy bylbym zlejszy.
styku jest offline  
stary 06-06-2006, 18:09   #59

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

a co do konca swiata...
mam nadzieje ze bedzie gdzies po wakacjach bo cholera wtedy Polska ma byc gospodarzem mistrzostw Europy w pilke nozna. =///
stary 06-06-2006, 18:15   #60
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Cytuj:

A, to tylko moj trojan satanapocalypseragnarok v. 6.66
Już cię nie lubię ;<

Cytuj:
Cytuj:

Radujmy sie bracia! Mamy okazje zaobserwowac zjawisko czystego zla! Czystego albo zutylizowanego, jak wolicie...
A gość, który wprowadził szóstki do szkół, był w Zakładzie Urządzeń Odpylających!

Cytuj:
Odtańczyłbym taniec Bambalungo w rytm Kokodżambo.

Dziś nie miałem szóstej lekcji, Szatan się zmęczył i dał wolne.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
a co do konca swiata...
mam nadzieje ze bedzie gdzies po wakacjach bo cholera wtedy Polska ma byc gospodarzem mistrzostw Europy w pilke nozna. =///
Diabelna intryga!

Ostatnio edytowany przez Nadrill - 06-06-2006 o 18:17.
Nadrill jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania