|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Przezylem kolejny forumowy koniec swiata!!!!!!!
Czyli to prawda .... JESTEM NIE ZNISZCZALNY!! |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ja nie wiem, niektorzy kumple boja d*pe a ja lubie szatana i dzisiejszy dzien jest spoko Hail 3:>
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() tak na marginesie troszke dobiegająć numerologia i cała ta wiara że jakieś cyferki albo układ planet i gwiaz mają jaki kolwiek wpływ na nasze życie to największa bzdura o jakiej słyszałem
koniec świata na pewo kiedyś nastanie ale tak jak powiedziałem w którymś tam temacie, bardziej niż szatana boje sie że ten koniec przyniosą nam wojny z islamem i pan Narawniec von Idiota Bush który ma chyba jakieś skrzywienie ma mózgu i chce atakować iran bo mu sie wydaje że ameryka jest niepokonana, nawet za cene globalnego konfliktu, ta chęć rządzenia światowymi zasobami ropy wykazywana przez ameryke skończy sie dla nas tragicznie [; ale póki co cieszmy sie i używajmy "pięknego" lata jakie sie zapowiada w tym roku 2012 to przypuszczalna data końca świata wedłók kalendarza majów a potem azteków, ci którzy choć troszke wiedzą o tej religi oriętują się ze wedół wierzeń wzteckich ziemia umierała już wcześniej 4 razy i zawsze życie odradzało sie ponieważ przetrwała jedna para istot człekopodobnych, po raz ostatni świat sie narodził jakieś 5 tys lat temu i ponownie ma umrzeć właśnie w roku 2012. Dla ludzi wierzących w końce świata przypomne że przez 1999 wszyscy czekali na konieć świata właśnie w 1999po przepowiednach nostradamusa a ze żyjemy do tej chwili znaczy że coś mu nie wyszło [; tak na marginesie prawdziwy konieć świata o którym wiem na pewno nastąpi za jakieś 4 miliardy lat kiedy to słońce zniszczy ziemie ale raczej tym nie musumy sie przejmowac bo tego czasu nie dożyjemy napewno
"Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie" ![]() Ostatnio edytowany przez Pacek - 06-06-2006 o 14:57. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() 06:06:06, 06.06.06, nah!?
Nic się stało!? ![]() Sam w to osobiście nie wierzę, ale ciekawi mnie ten temat i rozstrzyganie go ![]() Tak jak już ktoś napisał: Cytuj:
Chyba wg. jakiegoś kraju (?) ta data to koniec świata, a w jakiejś z ksiąg (nie jestem pewny w której, a niechce wciskać że w biblii) pisze że koniec świata nastąpi kiedy papierzem zostanie murzyn, niewiem w co wierzyć ale to że najpierw ma być Polak [x], potem jakiś inny [x], a na końcu murzyn [?]... Jest już w 2/3 spełnione. EDIT@: Koniec świata może przyjść nawet w najmniej oczekiwanym momencie, ptaszki ćwierkają, dzieci nudzą siew szkole, dorośli są w pracy, emeryci odbierają emerytury i renty, wszystko przebiega normalnie... BOOM! ![]() Sry za offtop, ale wydaje mi się że ma to jako taki związek z tematem. Ostatnio edytowany przez Krizz - 06-06-2006 o 14:50. |
|
![]() |
![]() |
#46 | |||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
BTW Skiba się skompromitował na Superjedynkach wypowiedzią o Blog27. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
I takie najbliższe daty końca świata - 2006 (wg kodu ukrytego w Biblii, zagłada atomowa zaczynająca się na bliskim wschodzie), 2012 (wg Majów), 2029 (1:1000000 że walnie w nas meteor 8000 razy większy od tego tunguskiego, ale nie jestem pewien czy naukowcy nie wyliczyli, że jednak nie walnie), i 2100-któryśtam - cośtam. Nie pamiętam co. A, i 2010 wielkie trzęsienie ziemi czy tam huragan w Chinach.
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja.
Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
![]() Jest dzisiaj 06.06.2006r i nie stało pomijając to że moja deska kreślarska is gone... ![]() Info: 06.06.06 nie oznacza 666 tylko 060606 lub 662006. Ostatnio edytowany przez Bodziu - 06-06-2006 o 15:46. |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Najedźcie sobie kursorem na godzine na pasku Windows i zobaczcie jaka data się pojawi.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja zas slyszalem, ze po naszym papiezu rodaku ma zostac papiezem murzyn, zas po murzynie ostatni papiez, ktory przyodzieje sobie przydomek "Piotr". Po nim ma nastapic nie tyle, co koniec swiata, ale koniec chrzescijanstwa.
Co do tego legendarnego murzyna, to troche w tym racji, poniewaz Benedykt XVI ma w godle murzyna*. Dopatrywanie sie dziury w calym? Byc moze. Ale jakby nie bylo, jest. * - ![]()
#51 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
To wpelni oddaje moje stanowisko co do wojen. Cytuj:
A tak BTW, jestem wierzacy, ale w wielu sprawach sie nie zgadzam z Kosciolem i prawdopodobnie z wiekszoscia Duchownych (m.in. co do muzyki, nieomylnosci, ksiazek/filmow (patrz Kod Leonarda da Vinci)) i mam dosc racjonalne i tolerancyjne podejscie do rzeczywistosci. I nie wszyscy ksieza sa tacy dziwni. Znam takiego jednego ktory regularnie pogrywa w RPGi i H'n'Sy (ostatnio pozyczal od kumpla Diablo 2 i BG: Tron Baala) Cytuj:
A kty ih bencie wiencej nastanie rooshoffa akopaliksa i wsyssscy nie fierni legnom u ih stupp! Cytuj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
#52 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
[quote=styku]rooshoffe nastozadki shondzom! A kty ih bencie wiencej nastanie rooshoffa akopaliksa i wsyssscy nie fierni legnom u ih stupp![quote=styku] Nioo, nareshcie klikash po lucku =DD Cytuj:
![]() |
![]() |
#53 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez styku - 06-06-2006 o 17:29. |
|||||
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() A moja pani od religii była na nas wściekła bo od wczoraj pytamy ją czy dziś koniec świata :/ a ona taka nerwowa jakaś, zupełnie jej nie rozumiem : |
to co ludki, nie żyjemy już?
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Dla mnie to był szczęśliwy dzień hehe ale śmiałem się z tego dzisiaj nie powiem. A koniec świata w 2012. Co nie oglądaliście Nie do wiary ?
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Nadszedł ten dzień... Dzisiaj o pólnocy, razem z moimi czarnymi braćmi będziemy odprawiać czarną mszę... I będziemy pić krew kotów... I będziemy wzywać demony... A to wszystko w rytmach najbardziej mhrocznej muzyki świata, jaką jest disco polo... I w ogóle będzie fajnie ;p
@Tak na poważnie: BeZeDura panowie. Końca świata nie będzie dzisiaj, tylko w 2012 roku, bo tak powiedziała jakaś stara paralityczka w "niedofiary". P.S Ale byśmy się zdziwili jakby dzisiaj był na prawdę koniec świata ;d
![]() |
#57 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#58 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() a co do konca swiata...
mam nadzieje ze bedzie gdzies po wakacjach bo cholera wtedy Polska ma byc gospodarzem mistrzostw Europy w pilke nozna. =///
#60 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dziś nie miałem szóstej lekcji, Szatan się zmęczył i dał wolne. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nadrill - 06-06-2006 o 18:17. |
||||
![]() |