|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Rook
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Looking
Świat: Askara
Poziom: 24
Skille: 21/26
Poziom mag.: 69
|
![]() Dopowiedzonko - Sestorme, maniak rookslyer, lady tamerados to polacy, z rukewo seiji gadałem po angielsku
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() A jak ktoś trapował osoby z czerwonej listy czyli np: złodziei i spamiarzy to też będzie w czerwonej?
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @ Up:
Nie. Trafi do szarej. Jak napisałem, trapowanie noobów (lub ludzi z Czarnej nie czerwonej ;p listy) = wpisanie na szarą. No może o tej liście dopiero teraz napisałem xD |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Biała lista - Zwoon, Iridia, pomaga newbie, a często i n00bom w zdobywaniu zarówno exp i rzeczy początkowych, mimo moich usilnych próźb o zaprzestanie tej działalności. W końcu się i jej oberwie
![]()
Ostatnio edytowany przez Vantage - 29-06-2006 o 00:26. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Gloomy Gravedigger, świat Malvera - dość pomocny rookstayer, tłumaczy newbie podstawy gry, z reguły pomaga w questach, trapuje tych złych.. człek warty dodania do białej listy. W dodatku polak wiec z porozumieniem sie nie bedzie problemu.
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Austin Vantage - Stara się odnoobowywać (ale określenie...) bez trapowania i mu to wychodzi.
Yarox de'Rook - Iridia, pomaga w questach i daje kasę nowym. PL Chris rockman - jw. PL Jaceos - pomógł mi wydostać się z dziury jak nie miałem liny - Titania PL Geo Stell - Pomógł mi w Chain Armor Queście i dał mi itemy bez próśb (zresztą do proszenia nigdy bym się nie zniżył) - Titania PL Alric Avatara - Trapuje noobów, blokuje wejście do Mino Hell i każe sobie płacić za przejście, potem się z tego wyśmiewa na forum - Julera PL @Milan Dzięki za zgłosze nie w moim imieniu. ![]() @topic Mam pomysł. Od dzisiaj będę przyjmował różne, niepozorne nicki i wchodził na różne światy sprawdzać kto się nadaje do jakiej listy. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 30-06-2006 o 01:41. |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
|
![]() Sir Kshaq Rookstayer - malvera.
NIE chce pomagać newbie, ba - byłem nawet świadkiem, gdy jednego z nich, gdy ten zapytał się o pomoc - zwyzywał. Ponoć strapował również dobrego kumpla mojej znajomej z tego świata.. Pff, nie wnikam.. zuy rakstajer. |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#50 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @Gallar
Milan jak go posłuchasz to jestes noobkiem. On nie mógłbyć świadkiem, bo ma podobno 85 level i nie gra na Rook'u. A to nie był newbie tylko noob i nie prosił o żadną pomoć więc nie pitol głupot jak cie nikt nie prosi... Zresztą cała sytuację opisałem w innym temacie: Sword of fury czymś więcej. Zapraaszam do czytania. Moge powiedziec tylko, że hunciłem w orc hell i za mna szedł noobek i gdy ostatni potwór zaczał go atakowac po tym jak ja zaczęłem lać tego potworka to noobek poskarżył się temu gościowi co teraz na mnie kapuje. Ja pomagam newbie nie patrząc czy są Br, Swe, Ger czy Pl. Gdybys wiedział ile graczy dostaje ode mnie itemki dlatego, że zwykle nikt nie chce nic kupić np. Mace, a ja nie mam capa trzymać tego szmelcu. Zreszta ja sie nie chwale ani nic, ale noobków gadających cos czego nie było nienawidze... |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Znowu się zaczyna... Proszę o nie kłócenie się tu. Jeśli już to na pw. Temat o spike swordzie zaraz looknę...
@topic Soru Halton - darmowe itemy i questy bez żadnej prośby.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
|
![]() <<< Post Skasowany >>>
Ostatnio edytowany przez Sam Fisher - 29-08-2006 o 15:47. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() @up
Nic z tym nie zrobisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up:
Ja dokładnie to samo ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Poziom: 43
![]() |
![]() Lista zaktualizowana.
Sam dodaję Sir Kshaq~ noobek mnie uratował z m hell. (Nie wiedział, że ja to ja). Zrobiłem sytuację celowo by go sobie sprawdzić ![]() ![]() @ Gallar: Podobno... Podobno za moim oknem wylądowali kosmici (rozglądam się). Eh... nie... podobno to sobie możesz. I czemu kolega tego nie zgłosi? Jak się wyjaśni zobaczę. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
|
![]() Movar - Obsidia - pomoc w zdobyciu ekwipunku + troche złota
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Sir Davemport - Celesta - Kradnie loota, blokuje, kradnie krzesła, boxy itp do blokowania minosów w m hell
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Gorg Rookslayer - Celesta - bloczy respa, wyzywa, zawsze kradnie loota
|
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() To jest gadka jednego "rookstayera" z xantery.
11:26 Resone'Rook: za co acita dali do bialej ![]() 11:26 Resone'Rook: za ruchamie 11:26 Resone'Rook: noobowksa Acit nic do niego nie pisal i nie wyzywal go a zobaczcie co zrobil jak ja zareagowalem. 11:28 Xarash: nie masz co robic noobie? 11:28 Resone'Rook: dam cie do czarnej listy 11:28 Resone'Rook: zlosze ![]() 11:29 Resone'Rook: zglosze 11:29 Xarash: hehehehehe 11:29 Xarash: ja jestem na mainie 11:29 Xarash: ;] 11:29 Resone'Rook: za wyzywanie 11:29 Resone'Rook: lepszych rookfrajerow 11:29 Resone'Rook: ![]() 11:29 Xarash: lol 11:29 Xarash: tu gobi 11:29 Xarash: noobku 11:29 Resone'Rook: aha noobie glupi 11:29 Xarash: dobrze wiec ja wkleje rozmowe twoja i moja ;] 11:29 Resone'Rook: ok 11:29 Resone'Rook: daj mnie do czarnej listy 11:29 Resone'Rook: ![]() Prosze go dodac do czarnej listy. |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Chiaclbym podziekowac w imieniu Brakonieckiego za dodanie go do czarnej listy. TIBIA SUX! Amen.
|
![]() |