|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 87
![]() |
![]() Cytuj:
Nurtują mnie te pytania. Tibia ma dofinansowania z PACC'a, dzięki czemu mogą pozwolić na nowe servery, nowe łącza i nowe tereny dla nas. PACC przyczynia się do rozwoju tibii, dlatego większość rzeczy z update idzie właśnie do nich, w podziękowaniu za dofinansowanie... Takie moje zdanie. ps. czekam aż będzie up =) zakupie jeden z tych domków ;]. |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw
Stan: Niegrający
Imię: Geralt ze Spychowa
Profesja: Knight
Gildia: Guards of Doom (GoDs)
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() zastanawiam sie nad paccem, w prawdzie ten update nie bedzie mial kolosalnego wplywu na decyzje, ale troszke zawiedziony jestem
A co do map.... odebralo mi mowe Gratulacje! fenomenalne xD |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() jak juz ludzie wczesniej wspominali: bedzie do dupy jak tiquanda, wprowadza znowu jakies utrudnienia, a nooby przez nastepny miesiac beda spamowaly czemu to wszystko jest dla pacc a nie facc hahahaha
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Maze of Lost Souls
Imię: Orzech Chaos
Świat: Danera
Poziom: 75
Skille: 16/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Mysle, ze CipSoft czyms nas zaskoczy ...
|
![]() |
![]() |
#45 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Psychopata
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 101
![]() |
![]() Yeah, wkoncu cos nowego na Tibii jush mi się zaczynało nudzic. Niemoge się doczekać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Chorzów
Profesja: Druid
Gildia: Hail Gru
Świat: Furora
Poziom: ++
Skille: ++
Poziom mag.: ++
|
![]() Muszę pochwalić cały zespół tibia.pl brawo nareszcie cośrobicie widzę że ta strona zmierza w bardzo dobrym kierunku... mama nadzieje że tak się utrzymacia i adminowia na tibia.pl będą mieli co robić
![]()
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Świat: Guardia
Poziom: 165
|
![]() Tak czytam i czytam i myśle, że nie ma co narzekać. No oczywiście Pacce dostaną furę dobrej zabawy, ale facce też na pewno coś dostaną
![]() ![]() ![]() ![]() Ponadto myślę, że CipSoft będzie nadal starał się trzymać expowiska dla pacc i facc we względnym balansie... no bo jakby nie patrzeć faccowe tereny, choc przeludnione, są jednak bardzo atrakcyjne także dla pacców... Demona, dwarf mines, Hellgate, Mintwalin, PoH, OF, dragi, elfy, Gfostland... Więc facce, nie marwcie się ![]() ![]() ![]() ![]() Tiquanda update - fajny, teraz tak mówimy ![]() No ale na początku po zeszłym letnim Update... nie myśle, żeby chęć mieszkania w Port Hope skłoniła do kupienia choćby 20 Pacców... dlaczego? Jakaś taka ksenofobia... ludzie nie znali to się nie wybierali do dżungli ![]() I myślę, że te wszystkie zapowiedzi, potem pewnie test server (a może kilka), mają prowadzić do tego, żeby wszyscy polubili, ale i dobrze poznali nowe tereny. No więc, zanim przyjdzie nowy update, każdy już będzie znał na pamięć nowe tereny, będzie miał upatrzone miejsca, w necie już będą czekać na nas gotowe taktyki na nowe potwory, loot, exp/h, co gdzie sprzedać, co sie opłaca i jakie są niebezpieczeństwa, a na kilka dni po update wybuchnie wojna o domki w Libery Bay i pewnie pojawią się opisy wszystkich questów... i co?? Zero zabawy z odkrywaniem nowych terenów, potworków, lootów quesów!!! ![]() FIN |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: RONOWO
Stan: Zbanowany
Imię: Baniaq
Gildia: Always Loyal
Świat: Galana
Poziom: 62
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() własnie jedynym problemem zwionzanym z update som ich puźne rozpoczęcia w tamtym roku przesunęło sie troche a w sierpniu... no cuż pożyjemy zobaczymy co nowgo będzie mam nadzieje ze duzo osób zwolni niektóre expowiska bo na galanie tesh trudno zarezerwowac kolejke na mt czy na 1 z kopalni a na tombach także ciąle zajęte
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: kraków
Świat: Aurea
|
![]() A czy wiadomo cos o nowych serwerach?
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() No uptade sie zanosi na fajny mam nadzieje że go zrobią przed 27 czy tam 28 sierpnia bo wtedy end pacca ;P ale teraz sie ludzie żucą tam na te domki jak na harmoni sobie śpiewają za 40 sqm 130k to tam za 40 sqm pewnie przekroczą wszelkie granice
@ Edit mam nadzieje że będzie to bardziej opłacalny teren niż tiquanda np coś jak ankrahmun z tombami scarabkami dragami itp itd ;]
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 22-06-2006 o 08:55. |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Moim zdaniem Clipy nie lecą w kulki, poprostu są tam sami idioci...
a konkretnie, skoro clip soft to mala firma o nieregularnych ale stałych dochodach mogli by wnieść wniosek o dotacje z uni europejskiej, mają dziesiątki a nawet setki tysięcy klijętów i jakąś dotacje na utrzymanie serwów by dostali i cana pacc była by tylko dla nich... 3 Euro - 3 miesiące 6 Euro - 6 Miesięcy 12 euro- 12 miesięcy Jakby pomyśleli to by więcej zarobili dla siebie... bo 20zł to już chyba każdy moze dac raz na 3 miesiace... poprostu clip to niedorozwinięci umysłowo i sprytowo ludzie... ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
![]() |
![]() A co to takiego clip soft?
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() @Speed-devil
Sory ale nie widze tu więcej idiotów prócz ciebie 1. Kto to jest Clip bo nie słyszałem 2. Tak tak mała firma obsługująca setki tysięcy klientów 3. nieregularne ale stałe dochody n/c ![]() 4. Unia Europejska napewno nie ma na co wydawać pieniędzy tylko na jakieś gry. 5. Jeśli cena PACCa byłaby bardzo mała prawie wszyscy kupowali by PACC więc teraźniejsi PACCowcy mieliby po expieniu bo wszystko będzie zajęte i jedyne kożyści z PACCA to będą czary/regeneracja i bardzo dużo ludzi na pewno opuściłoby Tibię. @Topic Fajnie by było gdyby na tych wyspach daliby coś silniejszego a nie jakichś piratów pokroju rota. Dobrze by było też żeby CipSoft przemyślał to co zrobił z paladynami i albo znów zrobił nie łamiące się bronie albo zmniejszył procent na ich złamanie bo teraz Paladyn który nie dawno zaczął grać nigdy nie zdobędzie jakichś sensownych skilli jeśli nie ma tego kolegi sorca/druta. Ktoś tam wspominał o Knighcie nie wiem co wam się nie podoba. Co prawda trening jest męczący ale wystarczy łaźić od potwora do potwora i zadawać blood hity co te 30 sek. Jedyne co dałbym Knightowi to Exure Gran bo naprawde niedorzecznością jest żeby ten który ma najwięcej życia jeśli nie ma UHów/IHów nie mógł się w miare szybko wyleczyć. |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Iława
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bialo-Czerwoni
Świat: Samera
![]() |
![]() Hmm... czytam i czytam...
1. Jak by nie było Polska to biedny kraj, dlatego większość narzeka na to, że update są kierowane dla PACC - ale właśnie dlatego to się nazywa PREMIUM account, żeby było lepiej niż na facc, nie może być przecież gorzej na czymś za co się płaci -.^ 2. Do tiquandy ludzie podeszli z dystansem, bo jak to zwykle bywa, ludzie się boją tego czego nie znają... 3. Jeżeli komuś nie podobają się poczynania CIP Soft'u to niech stworzy włąsną grę i wtedy robi co mu się podoba, a nie narzeka i marudzi. 4. CIP Soft nie utrudnia gry tylko stara się przeszkodzić nieuczciwym graczom, nikt pewnie nie chciałby, żeby własną grę 'obchodzono' sposobami... Pomyślcie troche jak ludzie, postawcie się na miejscu CIPek ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~ Cytuj:
~~~~~~~~~~~~~~~~ Do zobaczenia po drugiej stronie lustra. Ostatnio edytowany przez Qird - 22-06-2006 o 21:47. |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
|
![]() Zapowiada się fajnie ale...
Cena za paca by mogła być mniejsza chociaz ote 30 zł to i tak by sie Cip softowi zwrócilo bo więcej osób by kupywało. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: KOLEJORZ TEAM
Imię: Arcaso Saya
Gildia: --||--||--
Świat: Danera
Poziom: xX
Skille: Sorcem?
Poziom mag.: xX
|
![]() A ja wam powiem tak... wiecej pacc - wiecej mapek dla facc wiecej facc - mniej dla facc wiecej dla pacc..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zwykle te wielkie mózgi z Cipsoftu nie maja skad wziazc nazwy dla tej wysepki "Liberty City" to dzielnica w Miami -.-' no i oraz miasto w GTA Vice City. Wielkie mi to rzeczy wymyslec nazwe miasta -.-
Cytuj:
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 23-06-2006 o 07:38. |
|
![]() |