|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Ofiara wypiła trucizne lol
![]() Oto loot (co też ci luzdzie w plecakach mają ![]() ![]() A tutaj Remeus Lupin z tibi.pl w trapie! On specjalnie chciał tak żeby był na zdjęciu ![]() ![]() Potem Remeus Lupin sie przyłączył do trapowania ![]() ![]() Potem nowe screeny! Remeus jak coś to zawsze znajdziesz mnie w młynie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: w Monopolowym(Tuz za rogiem)
Stan: Tutor
Imię: Kedobaw
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: 50/54
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() ja mam pytanko: Na jakim serverku grasz?? Może bym przyłaczył się
![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja mam jeszcze jedno pytanko... jak ci się udaje zmusić ich do wypicia trucizny?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
![]() hehehe... podle to i okrutne co czynisz, ale... smieszne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jestem z Lunary.
A do wypicia trucizny zmuszam tak: "Drink a magic drink plx plx" |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Las Loren
![]() |
![]() Zarobmistste screeny. Nie zwracaj uwagi na tych ćwoków co cie za to najeżdżją. Mnie sie to podoba. Chyba sam sprobuje na mytherze tylko na jakims odzielnym koncie
![]() ps. A co robisz jak koleś nie pije trucizny ani nie płaci??
Mess with the best - Die like the rest... HAIL de'slayers Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Krzyżak
|
![]() A to podręcznikowy przykład zachowania Polaków. Wychodzi na to, że każdy Polak to taki cham. A później na mainie was biją...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Las Loren
![]() |
![]() Cytuj:
To, że twoja gra w Tibie wygląda tak: Login, hunt, jedzenie, spalanie many, jedzenie, hunt, jedzenie, logout.( i tak codziennie) to nie znaczy, że inni nie mogą wprowadzić różnych "urozmaiceń" w swoje tibijskie życie. Więc jakby wszyscy odbierali takie przekręty jako objawy chamstawa to życie w tibii bylo by "sztywne" i wyglądao by tak jak wyżej napisałem.
Mess with the best - Die like the rest... HAIL de'slayers Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Jak ja kocham trapowac ale zdecydowanie wole pekowac
![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kto mówi że mnie niją na mainie? Ja trapuje i PKuje tylko niepotrzebnymi postaciami.
Dakar jak pytałeś to na przykład jak ktoś nie pije trucizny anie nie płaci to ja wtedy mówie mu że sobie ide, a on po paru minutach namysłu płaci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Siema! Troche czasu nei zamieszczałem screenów! Teraz kolejna dostawa!
Tutaj trapowałem sobie w Carlin z nudów bo mam red skulla ![]() ![]() A tutaj high levelowce do miasta przyszły ![]() ![]() Tutaj Lavina (jeden z 100+ leveli na Lunarze) w moim trapie ![]() ![]() Rozmowa z Affą (Też 100+ ) ![]() Część druga rozmowy! ![]() Potem Affa powiedział że jestem noobem i że specjalnie pisał tak jak jest na screenie ![]() A tutaj Lady w trapie, haha!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A to już screeny z trapowania na rooku ;]
Tutaj ja i kumpel dajemy trucizne nOObkowi ![]() next noob plx ![]() no nie gościu sie nazwał cycobijący a nie był polakiem ![]() ![]() Tutaj ludzie robili impreze, a ja sie tylko tam wdarłem i już po imprezie ![]() ![]() Tu jeszcze lepiej ![]() ![]() Trappy trap ![]() Cycobijący sie wlogował ;D ![]() Nestępna ofiara którą skusiło wołanie: "FREE ITEMS !!!" ;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jamewaho próbuje zapłacić ;]
![]() No nie, PACC w trapie ![]() ![]() next... ![]() next... ![]() tu za bardzo nie widać ale trap był ![]() ![]() i trapik next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nasza ekipa trapowania:
Ziomex(ja) Zul zul zbiera na wino (kolega) Godzilla da mastah (praktykant i kolega ;]) ![]() Pierwsza ofiara ![]() ![]() Next osoba ![]() Hehe tutaj razem z żulem zrobiliśmy małego trapa ![]() ![]() próbujemy wcisnąć trucizne nOObowi ![]() tu chyba wipił (nie pamietam czy na tym zdjęciu ![]() ![]() Tak, wypił ![]() ![]() Nieudany trap (ofiara stawiała duży opór) ![]() Loot z Xuzijego, który wypił trucizne ![]() ![]() Tutaj gościu za mną szedł kiedy robiłem mega trapa i sam został strapowany ![]() ![]() Możecie także obejrzeć filmik z tego trapowania w moim temacie w dziale Filmy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Niezły ubaw ale czy ci ludzie nie mogli się poprostu wylogować ?? ja bym tak zrobił i wbił po resie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Teraz!
Mega nowy, odlotowy trap urządzony przeze mnie, Godzille i Zula ;] Wiecie gdzie to jest? Zgadnijcie! ![]() Pierwszy nOObek ![]() Nastepna ofiara przyszła zaraz po dedzie pierwszej ;] ![]() Nastepny newbie w trapie ![]() Nono, jak ja lubie słyszeć "Urgh!" po wypiciu trucizny ;] ![]() Godzilla uwielbia sie uśmiechać ![]() ![]() loot ![]() To wszystko na dzisiaj! MOZECIE TAKZE OBEJRZEC FILM Z MEGA TRAPA W DZIALE FILMY W MOIM TEMACIE !!! mam nadziejse że sie podoba ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej ludzie nie wiem czy teraz bede już trapował ;] Troche się znudziło mi wole fotomontarze robić. Ale pomyśle
![]()