| 
	|||||||
| Notki | 
| Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Opcje tematu | 
| 

| 
		#41 | |
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 08 12 2005 
				Lokacja: Pustków City. Dębica Liczba postów: 3124 

Imię: Jonec 
                Profesja: Elite Knight 

Poziom: 90 

| 

Cytuj: 

![]() 7,67 KB (bajtów: 7 676)  | 
|
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#42 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 23 04 2006 
				Lokacja: Bydgoszcz 

Stan: Na Emeryturze 
                Imię: Rookero de'Master 
                Profesja: Rookstayer 

Świat: Xerena 
                Poziom: 100 

| 

Dzisiaj o godzinie 13:10~ odbył sie experyment Facc go Pacc zaplanowany w czoraj nie miałem jednak zaplanowanej liczby 14 Playerów ale byłem ja moj kumpel i Pavel Eksperyment on jako jedyny zachciał mi pomoc i zato chce mu bardzo serdeczne podziekowac. 

Nie mieliscy odpowiedniej ilosci graczy Player Pomocnik ale zastąpiły ich beczki i inne takie smiecie i tez chce podziękowac "Beczką) ^^ Wszystko szło tak jak miało isc Ja i moj kumpel sie wylogowalismy ja sie przelogowałem na NoobChara i przezucilem beczki i reszte syfu na miejsce i sie przelogowałem spowrotem na głownego chara po zalogowaniu odrazu przezuciło mnie na kratke (tamta gdzie przezuca normalnie po probie przejscie) PS.Ten Player o nicku Crasy Sorcer był przypatowym swiadkiem (nie brał udziału w Experymencie) Oto fotka z przebiegu a własciwie juz po Experymencie. ![]() PS2.Wszystko zostało wyjsnione nie da sie przejsc na strefe pacc bez facc ! (temat do zamknięcia !) 

![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#43 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 31 05 2006 

| 

Tak jak przypuszczałem się nie udało, ale zawsze warto sprawdzić. Krótki opis przebiegu: 

![]() Ja jako pełnoprawny pacc stanełem na polu oznaczonym kolorem zielonym, natomiast Rookguardien de'Master na polu czerwonym (oczywiście po przesunięciu pewnych elementów). Po czym Rookguardien de'Master się wylogował i zalogował na innego ludka, aby posustawiać beczki i inne w ten sposób jak na powyższym zdjęciu. ![]() Niestety po zalogowania się na postać pozostawioną wcześniej w wyznaczonym miejscu Rookguardien de'Master pojawił się w miejscu w którym widać na powyższym zdjęciu, jak również i jego kolega Wagner wallker. Dla ścisłości ja to Pavel Eksperyment ![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#44 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 06 06 2006 

| 

A ja gratuluję wykonania eksperymentu, jakimkolwiek wynikiem by się on nie zakończył. ;-) 

Z beczkami, komodami, krzesłami i kwiatkami z pokoju Williego, a nawet z boxami i honey flowerami, to już wczoraj kombinowaliśmy z kolegami w lesie (najgorsze było przenoszenie tego całego stuffu przez miasto i pilnowanie, żeby nikt nie rozwalił :-/); wykorzystywaliśmy też do tego okoliczne krzaczki. Za każdym razem, po zalogowaniu, postać pojawiała się NA beczce, komodzie i innych przedmiotach. Wniosek, że do tego nie można wykorzystywać przedmiotów, tylko potrzebni są inni ludzie. Jednak, w takim razie, rzeczywiście, wszystko już jest jasne i temat można by już uznać za wyjaśniony. :-) Pozdrowienia. 

Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 28-06-2006 o 16:19.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#45 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 31 05 2006 

| 

@up 

No do tego mieli być ludzie, ale jak widać zbyt wielu sie nie zglosiło więc pozostały beczki itp. ![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#46 | |
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 06 05 2006 

| 

Cytuj: 

![]() P. S.: Pls n/c mojego ostatniego zdania. ![]()  | 
|