![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() I wlasnie dlatego zaluje ze jestem polakiem... wszyscy macho siedza w depo i sie madrza "wyjedziemy jak sie nie beda spodziewac" a pare sec. pozniej "nie wychodzimy bo nas pozabijaja!"..... a tych dwoch polakow 30+ co bili przed dpeo to n00by 1 klasy.... ten od lewej strony depo mogl w kazdej chwili uciec ale stal i sie uhal -.- respecto naprawde >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() Abdul no ale powiedz mi co np ja druid (wtedy jeszcze 19 lvl i 26 mlvl) miałem zrobić miałem dosłownie 3 hmmy bo nikt mi nie chcial dac nawet sdka to co mialem wyjsc i atakowac z hmma 50lvl+ ??dlatego stałem w depo i uhałem innych bo uznalem ze bez sensu zebym stracił lvle a napewno bym nie pomógł po pierwsze tam kazdy biegał gdzie chciał jeszcze jakby się wszyscy zucili na jednego to coś by mogło być
P.S dziekuję za podniesienie mi reputacj ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: venore
![]() |
![]() Cytuj:
17:28 You see Sorcer of elysia (Level 14). He is a druid. Filmik ogólnie fajny tylko ze polacy przegrywaja ![]() ZABIC SZWEDÓW!!!!! MY ZADZIMY ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() Fajny filmik . Szkoda ze polacy to cykory i z dp nie wyszli.Jakbym ja tam byl to bym walnol UE moim 20 lvl sorcem [zart
![]()
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Goście siedzący w depo mieli puścić się do walki?? Panowie...tam były same 10-15 lvle.....wiem bo byłem i siedziałęm w depo aż przyjdzie ktoś kto dałby nam nadzieje na zwycięstwo...wujek sie cieszy ze wyszedl z depo??Wiadomo że niewarto mieć skulla dla takiego pionka(sory ale niewiem jak inaczej to nazwac).....
Mysle że niepowinniście osądzać ludzi siedzących w depo bo tylko garstka z nich mogła cokolwiek powiedzieć a tak wogule to niejest wojna Polska - szwecja tylko FD-BOS(nieistniejący) Aha a poza depo 40-70....no może sie znalazły 30 ![]() czekam na odpowiedzi... Ostatnio edytowany przez Szczawik - 12-08-2004 o 00:34. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
|
![]() Co do tego filmiku tez tam bylem ( Duzy Pall ) to filmik jest taki se tylko kicha ze przgralismy ( zreszyotom jak moglismy wygrac jak wszscy siedzieli w dp i bali sie wyjsc zreszotm nie dziwie sie jak tam bylo np tacy ludzie jak : Riverlan (72 pall) albo Don Kebalz (61 pall) a polaka jakiego tam na najwikszym levelu widzialem to był 40 level )
A co do szczawika to wtedy to juz nie byla wojna FD vs BOS powniewarz BOS juz wtedy przegrala wojne i juz bylo po wojnie to była wojana Pol - vs FD |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2004
![]() |
![]() Cytuj:
ja staje a koleś do mnie where are u from? no to ja poland koleś ok bo bije szwedow tyle że mi nic nie dał ![]() A apropo filmu to ogladnołem tylko do połowy dalej już nie moge na to patrzec... Ostatnio edytowany przez Nosferat - 16-08-2004 o 00:22. Powód: mam juz ja swoje powody |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Cytuj:
Twoim zdaniem to ze walczylem, mimo tego ze nie mialem szans pozwala Ci na nazywanie mnei noobem? Czy to ze walczylem z moimi najlepszymi przyjaciolmi, zeby pokazac ze nie jestem jednym z 'kozkow' siedzacych w depo, ze chcialem pokazac ze sie nie boje FD , ze nie przejmowalem sie stratami w postaci swiadczy o moim noobostwie? Zastanow sie co piszesz, zanim cokolwiek napsizesz. A jesli masz zmaiar powyzywac ludzi od noobow, to pograj sobie na rooku, a nie pisz tego na forum. Tym postem obraziles mnie i moich przyjaciol, za ktorych oddalem zycie i zmarnowalem moja postac, ale jestem z tego dumny. C U in hell! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Biedni Polacy .. szkoda że tam mnie nie było ... Akurat usłyszałem od kumpla że w Ab była wojna a ja bezczynnie siedziałem w Thais ..Bożeee :-(
Żałuję Poległych - Polaków ;-( ps. jak będę miał już zarypisty lvl to będę pomagał noobom a nie jak niektórzy szwedzi albo br.. zabijać ich a br i swe będę tępił !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() @up
Mowiac 'noob' masz na mysli newbie? Bo noobow tez zabijam i nie dziwie sie ze inni to robia. Sry za OT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() niezly filmi a nooby jak zwykle stoja w dp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Gdzie solidarność??????
Robie właśnie paladyna na elysi jakby był jakiś war to msg do mnie ('Staszek Paladyn') od 9lv i skili dista 40+ bede tłukł szwedów (ofkoz nie wszystkich i nie bez powodu, me not evul rasista plx) Tych co w depo siedzą to nic tylko odebrac obywatestwo
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Czemu mi ten filmik nie dziala?
![]() Wlaczam go, ale wyskakuje mi blad ![]() Inne filmy mi dzialaja. Mam najnowsza TIBICAM. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() bo to działa nie na najnowszej tylko na poprzedniej,
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() hmmmm dziwie sie czemu modki nie zbanowalo 60% forumowiczow za rasistwo.... ;\\ c'mon toj uz chyba 10000 temat z cyklu "szwedzi sa jak karalohy! czeeba ich zabidz!" -.- ale co sie dziwic gdyby wszystkim rasistow zbanowali to na forum zostalo by max 100 ludzi ;\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Nie mowie ze ty ale mowie o takicch ciotach co sie boja a jezeli sie bales to twoj bul
|
![]() |
![]() |