Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-07-2006, 22:40   #41
Kolidos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bujak
O ile dobrze pamietam to przy aktywacji paca jest takie okienko (do zaznaczenia) dotyczace zgody rodzicow

A ja sadze ze przed zalozeniem konta powinien byc jakis quiz powiedzmy (oczywiscie po angielsku) ze zmieniajacymi sie pytaniami dotyczacy wiedzy ogolnej i nie tylko (Co robisz gdy widzisz innego gracza expiacego) xD I np. "Dlaczego chcesz grac w tibie"
Taki quiz może i był by dobrym pomysłem, ale patrząc od strony normalnego gracza, który nigdy się nie zetknoł z tą grą, czyli gra pierwszy raz. Widzi taki quiz , a w jego głwie pojawie się <<eful>> myśl:"WTF?! Czo to ist?! koleina gra z takom skomplikowanom reiestracjom -.-' ash i curz za putania nie bedeee w to grał a co łoni se myslom rze ja jakisik debil jestem rze mam odpowiadac na takje putania?!11. "What are going to do when you see exping(??) player?" hahashas sszkon ja mam to wiedziec?!" Może nie napisałem tego jasno i czytalenie, ale można się domyślić o co mi chodzi.
Kolidos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-07-2006, 14:12   #42
Christoph
Użytkownik Forum

Christoph's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ja bardzo dobrze załapałem o co chodzi, w sumie racja, szczegolnie z tymi typowo tibijskimi okresleniami i przydługawą rejestracją :/
Christoph jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2006, 14:25   #43
Krzys Nemptor
Guest

Domyślny

Cytuj:
Denerwuje mnie kiedy ktoś wchodzi mi na expowisko, zaczyna wybijać resp (niekiedy nawet bije moje prywatne potworki, i próbuje ukraść loot), a kiedy grzecznie go poproszę ( a spróbowałbym nie daj Boże poprosić niegrzecznie...) Aby sobie poszedł, to zaczyna wyzywać mnie, moją mamusię, tatusia, psa, chomika, świnkę morską, babcie i gliste zalegającą w moim żołądku po czym wzywa swojego haj - lewelowego (najczęściej loł - mózgowego) kolegę który lvl zrobił dzięki botowi bądź dzieleniu kont... To nie jedyny przykład, mozna też przecież wspomnieć o PK, PA i innych skrótach budzących grozę... zresztą o czym ja mówię... przecież wszyscy wiemy o co chodzi...
Nie trzeba grac na bocie albo dzielic konto zeby miec wysoki lvl bo expic kazdy idiota umie. To jest banalne.
PK to jest swietna zabawa i ludzie robia to dla zabawy a nie zeby ciebie zdolowac albo zabrac twoj loot (chociaz to tez sie robi ale tylko przy okazji).
PA to z kolei zabawa dla idiotow (w przeciwienstwie do PK ktora jest zabawa dla troche normalniejszych tibijczykow) bo power abuser traci na ogol duzo wiecej run niz zyskalby jakby zamiast ciebie nawalac poszedl na potwory i zabijanie ludzi na lvlu o 50 mniejszym to tylko oznaka swojego debilizmu a nie siły.
Cytuj:
Ludzie narzekamy na BR... Ale tak naprawdę jesteśmy duzo gorsi... wiecie czemu? I My i Oni, moze nie gramy najlepiej (wiem wiem... uogólniam) Może nie znamy najlepiej Angielskiego, ALE Brazylijczycy umią pisac w swoim języku, nie zabijają i nie hakuja bez powodu swoich rodaków, nie są chamscy, cieszą się z zycia (przynajmniej w większości) I rozumieją, że Tibia to tylko gra...
OMFG ameryki to ty nie odkryles. Gadasz jakbys kolumb byl. To ze polacy graja w tibie najgorzej i sa najwiekszymi noobami to wiadomo od dawna. I polacy znaja gorzej angielski niz br. A zabijanie bez powodu dodaje klimatu tej grze. (i tak najlepsi gracze nie zabijaja bo im sie nie oplaca fragow robic i tracic run na ludziach o 100 lvl gorszych)

Narzekamy na br?
OMG a kto narzeka na br? :/

Ja od zawsze narzekam na polakow bo to sa nooby tak debilne ze az glowa boli.
Jak gram na swiecie pvp to tylko tworze second chary i wybijam polakow. (patrze ze jakis polski nick i od razu k**** sdeki leca). Nikogo nie PK'uje poza polakami bo to nooby sa i k**** nie widza jak uha uzyc nawet.

Ostatnio edytowany przez Krzys Nemptor - 30-07-2006 o 14:32.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania