|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja bardzo dobrze załapałem o co chodzi, w sumie racja, szczegolnie z tymi typowo tibijskimi okresleniami i przydługawą rejestracją :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
PK to jest swietna zabawa i ludzie robia to dla zabawy a nie zeby ciebie zdolowac albo zabrac twoj loot (chociaz to tez sie robi ale tylko przy okazji). PA to z kolei zabawa dla idiotow (w przeciwienstwie do PK ktora jest zabawa dla troche normalniejszych tibijczykow) bo power abuser traci na ogol duzo wiecej run niz zyskalby jakby zamiast ciebie nawalac poszedl na potwory i zabijanie ludzi na lvlu o 50 mniejszym to tylko oznaka swojego debilizmu a nie siły. Cytuj:
Narzekamy na br? OMG a kto narzeka na br? :/ Ja od zawsze narzekam na polakow bo to sa nooby tak debilne ze az glowa boli. Jak gram na swiecie pvp to tylko tworze second chary i wybijam polakow. (patrze ze jakis polski nick i od razu k**** sdeki leca). Nikogo nie PK'uje poza polakami bo to nooby sa i k**** nie widza jak uha uzyc nawet. Ostatnio edytowany przez Krzys Nemptor - 30-07-2006 o 14:32. |
||
![]() |