Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-06-2006, 23:46   #41
Morgrim22
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 06 2006

Domyślny

Jacy naziści sprawują władzę w Polsce?? Nigdy sie z czymś takim nie spotkałem, tym bardziej że w konstytucji RP jest zapis zabraniający istnienia partii politycznych odwołujących się do nazizmu. Jakie mniejszości są nękane???? Nie spotkałem się z czymś takim choć na bierząco śledzę wiadomości. Powiedz mi proszę w jakim znaczeniu Polsce "zwisa" los ludzi?? Czy decyzje kilku idiotów (w zasadzie tych z lewej strony) mogą być interpretowane jako olewanie ludzi przez Polskę (w głębszym tego słowa znaczeniu)?? Czyją winą jest że Polska nie jest znów mocarstwem? Jest to wina olewania wszystkiego przez ludzi takich jak ty.

Co się zaś tyczy Nacjonalizmu. Po pierwsze Nacjonalizm w przeciwieństwie do patriotyzmu nie jest wyłącznie uczuciem. Nacjonalizm jest czynem. Lecz nie w znaczeniu negatywnym, tak jak od czasów komunistycznych jest przedstawiany. Nacjonalizm jest konkretnym działaniem dla dobra Ojczyzny. Np: bardziej przejmuję się losem Polskich niedożywionych dzieci niż np. Ofiar wojny w Angoli. Dlaczego? Bo Polskie dzieci są mi dliższe niż Angolskie. I jestem w tym przypadku nacjonalistą.
Innym przykładem jest nietolerancja wobec imigrantów. W Nacjonaliźmie nie ma nic przeciwko np. Murzynom. Są oni coprawda niemile widziani w Polsce lecz z innych przyczyn niż kolor skóry. Jakich? To proste. Po pierwsze imigranci nie integrują się ze społeczeństwem. Nie jest to groźne w przypadku osób z kręgu cywilizacji nam bliskich, lecz gdy przyjerzdżają z inej strefy kulturalnej, np z Iranu, kultywujący swoją kulturę w której zakorzeniony jest kodeks hammurabiego w dosłownym wydaniu staje się to groźne.
Inną sprawą jest zabieranie miejsc pracy przez cudzoziemców. Jeśli w Polsce panuje duże bezrobocie jaki jest sens wpuszczać imigrantów??
I wreszcie, moim zdaniem, powinniśmy raczej wspomóc kraje np. Afrykańskie w rozwiązywaniu ich problemów niż przyjmować ich mieszkańców u siebie.

Tak w zarysie wygląda Nacjonalizm...

Ps. oświećcie mnie CO TO NA BOGA JEST HOMOFOBIA??? I czy jest coś takiego jak Heterofobia??
Morgrim22 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-06-2006, 23:50   #42
Klimmek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D

Klimmek ma numer GG 9206444
Domyślny

Żal dupe ściska jak czytam co wy tutaj wypisujecie...

Bóg - Honor - Ojczyzna

Ciekawi mnie tylko dlaczego zawsze jak jest mowa o Nacjonaliźmie to wymienia się tylko MW... Może to dlatego, że poprostu się nie interesujecie, ale gadać lubicie.
Pozwole sobie ku może uciesze niektórych ludzi, że LPR nie jest partią nacjonalistyczą ani narodową. Za taką się uważa, ale faktycznie takową nie jest. Roman jest kretynem, ale pomysł z lekcja 'Historia Polski' nawet mi się podoba (mieszanie historii żydów z historią naszego Kraju to kiepska sprawa).
Następna rzecz to taka, że tak wielebiona przez Was MW nigdy, ale to nigdy nie zrobi dobrze zorganizowanej akcji. Dla przykładu: ostatnia parada równości, MW w ostatniej chwili zrezygnowało... No cóż, wkońcu organizacja działająca przy LPR. Na placu boju tego dnia zostało świetnie zorganizowane NOP (Narodowe Odrodzenie Polski), które w kilkunastu miejscach wystawiło 14 osobowe grupki.

Druga sprawa to taka, że większość z Was uważa, że Nacjonalizm jest be i ogólnie do dupy. A niby dlaczego tak uważacie? Nacjonalizm jest to nieugięta i twarda postawa w stosunku do Ojczyzny, jest to poczucie obowiązku budowania i ulepszania naszego kraju.
Jak to ktoś kiedyś śpiewał "bo naszym honorem jest lojalność..."

Kolejna sprawa dotyczy skinów. Znowu tutaj pewnie każdy z was uważa że łysy typ w bojówkach wsuniętych w glany to jakiś bantyda, nazista i Bóg wie co jeszcze. A ja się zapytam. Rozmawiał ktoś z was kiedyś ze skinami? Przebywał z nimi?
Szczerze wątpie.
Polecam materiały na stronie Nacjonalista.org.

"Załóż czarne glany, ogól głowe do gołej skóry - jesteś razem z nami, a wszyscy razem jesteśmy POLAKAMI!"

@edit:
Pewnie niedługo dostane znowu notke od takiego Ghosta i wyjdzie jaki to ja jestem zły i niedobry...

Ostatnio edytowany przez Klimmek - 30-06-2006 o 23:59.
Klimmek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2006, 23:53   #43
Krzesław
Użytkownik Forum

Krzesław's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Krzesław ma numer GG 5937171
Domyślny

Cytuj:
Nacjonalizm - postawa społeczno-polityczna i ideologia postulujące nadrzędność interesów własnego narodu, wyrażające się w egoizmie narodowym, w dyskryminowaniu innych narodów, nietolerancji i wrogości w stosunku do nich
Słownik języka polskiego

A homofobia to wstęt lub strach przed homoseksualistami

Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku"

Ostatnio edytowany przez Krzesław - 30-06-2006 o 23:54.
Krzesław jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2006, 23:58   #44
[email protected]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzesław
Jakiś ty obeznany! Ale to nie zmienia faktu, że duchowym przywódcą LPRu jest Roman i po ewentualnym zwycięstwie Ligi, wszystkie zaszczyty idą do Giertycha.
Roman Giertych jest najbardziej znaną postacią w Lidze Polskich Rodzin .To on pomógł w powstaniu partii LPR ( 2001r.) i reaktywował (odtworzył) Młodzież Wszechpolską 2 grudnia 1989 roku. Jednak nikt nie jest niezastąpiony, nawet Roman Giertych . W LPR jest wiele osób posiadających odpowiednie kwalifikacje i mogących go zastąpić.
zajac465@o2.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 00:00   #45
Morgrim22
Użytkownik forum

Domyślny

Co do marksizmu. Faktycznie istnieje wielka różnica między marksizmem (w czystym wydaniu) a Stalinizmem (czy jak kto woli "marksizmem-leninizmem"). Obie te doktryny są niebezpieczne. Nie będę się rozpisywał nad marksizmem-leninizmem bo nie ma sensu. Zajmę się jednym z aspektów marksizmu. Marksizm jest niebezpieczny poprzez koncepcję walki klas. Ewoluując marksizm można na miejsce burżuazji i proletariatu podstawić dowolne srupy społeczne. Tak postąpił Hitler, na miejsce burżuazji dał żydów a na miejsce proletariatu aryjczyków.
Inną zgubną cechą marksizmu jest negacja wiary. Zaprzeczając wierze neguje się moralność w znanej nam postaci a bendącej wytworem cywilizacji łacińskiej (chrześcijańskiej).
stary 01-07-2006, 00:09   #46
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Dmowski nie znam.Ale mama kiedys mówiła o jakimś krwawym Romku ,który popełniał jakieś zbrodnie etcZ Historii mam 3 co w moim liceum ocena dobra nawet,z Historii Polski wiem tyle ,że zawsze dostawaliśmy w dupe a Grunwald nam nie dał zbyt dużo,ale został uznany za ważny...~~~dobra pisze lekki bełkot
teraz poważnie.
Nacjonalista dlaczego kojarzy mi się to z łysym homofobem który na*******ał by tylko wszystko i wszystkich którzy nacjonalistami nie są?To jest złe i niepotrzebne.Patriota nie jest równocześnie Nacjlonalistą...sam patriotą się nie czuje i pewnie czuł nigdy się nie będę...bo w Polsce jest do pupy
edit.Klimek Ty wierzysz w te bzdety;|?
edit2
rozmawiałem kiedyś ze skinem:-)kolega brata przeprowadził się już z tego miasta;p
był całkiem normalny:-)ale to było pare lat temu... a pare lat temu skini nie byli tacy jak dziś(tak dziś są gorsi i jest ich więcej bo jest to modne )

Ostatnio edytowany przez PiXik - 01-07-2006 o 00:25.
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 00:18   #47
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Widze ze dzisiaj mamy niezly wysyp nacjonalistow...
Cytuj:
Bóg - Honor - Ojczyzna
A wiesz przynajmiej skad ta dewiza pochodzi?
Cytuj:
Pozwole sobie ku może uciesze niektórych ludzi, że LPR nie jest partią nacjonalistyczą ani narodową.
No powiedz jaka jest :> Lewicowa?
Cytuj:
Roman jest kretynem, ale pomysł z lekcja 'Historia Polski' nawet mi się podoba ([b]mieszanie historii żydów z historią naszego Kraju to kiepska sprawa[b/]).
Wybacz ale nie zrozumialem...
Dlaczego nauka np. o Wiosnie Ludow jest zla? Co to za belkot o Zydach?
Cytuj:
Następna rzecz to taka, że tak wielebiona przez Was MW nigdy, ale to nigdy nie zrobi dobrze zorganizowanej akcji. Dla przykładu: ostatnia parada równości, MW w ostatniej chwili zrezygnowało... No cóż, wkońcu organizacja działająca przy LPR. Na placu boju tego dnia zostało świetnie zorganizowane NOP (Narodowe Odrodzenie Polski), które w kilkunastu miejscach wystawiło 14 osobowe grupki.
1.Ciekawe kto o zdrowych zmyslach wielbi MW.
2.Jestes czlonkiem NOP?
3.Faktycznie 14 osob w paru miastach, to musi byc switna organizacja.
Cytuj:
Druga sprawa to taka, że większość z Was uważa, że Nacjonalizm jest be i ogólnie do dupy. A niby dlaczego tak uważacie?
A dlaczego mamy uwazac ze nacjonalizm jest dobry? Polacy sa the best, reszta jest do niczego?
Cytuj:
acjonalizm jest to nieugięta i twarda postawa w stosunku do Ojczyzny, jest to poczucie obowiązku budowania i ulepszania naszego kraju.
Sry o gadasz glupoty...
Kod:
Nacjonalizm to postawa społeczno-polityczna uznająca interes własnego narodu za nadrzędny wobec interesu grup społecznych, społeczności regionalnych czy wyznań religijnych. Ideologia ta uznaje państwo narodowe za najwłaściwszą formę organizacji społeczności złączonej wspólnotą pochodzenia, języka, historii i kultury.Nierzadko konsekwencją nacjonalizmu był antysemityzm.
Cytuj:
Jak to ktoś kiedyś śpiewał "bo naszym honorem jest lojalność..."
Kto? Moze HONOR?

Cytuj:
Kolejna sprawa dotyczy skinów. Znowu tutaj pewnie każdy z was uważa że łysy typ w bojówkach wsuniętych w glany to jakiś bantyda, nazista i Bóg wie co jeszcze.
W wiekszosci przypadkow kest to bliskie prawdy...
Cytuj:
Rozmawiał ktoś z was kiedyś ze skinami? Przebywał z nimi?
Szczerze wątpie.
Wybacz ale wole inne towarzystow.Podejrzewam ze sa to Twoi dobrzy kumple?
Cytuj:
Polecam materiały na stronie Nacjonalista.org.
Wole poczytac joemonstera.org Wyjdzie na to samo.
Cytuj:
"Załóż czarne glany, ogól głowe do gołej skóry - jesteś razem z nami, a wszyscy razem jesteśmy POLAKAMI!"
Wybacz ale nie zrozumialem. Co ten cytat mial nam pokazac?
@Morgrim22
Cytuj:
Homofobia (od słów "homoseksualizm" i "fobia") - lęk przed zetknięciem się z, niechęć, potępienie bądź nienawiść wobec osób o orientacji homoseksualnej. Termin pojawił się w języku angielskim w roku 1969.

Parlament Europejski 18 stycznia 2006 w rezolucji "w sprawie homofobii w Europie" zdefiniował homofobię jako "nieuzasadniony lęk i niechęć wobec homoseksualizmu oraz osób homoseksualnych, biseksualnych i transseksualnych, oparte na uprzedzeniach podobnie jak rasizm, ksenofobia, antysemityzm i seksizm" (Patrz: Homofobia w Europie)
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 01-07-2006 o 00:23.
Wiślaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 00:22   #48
Morgrim22
Użytkownik forum

Domyślny

Klimmek- masz rację (choć nie we wszystkim). Skinów znam (choć sam skinem nie jestem) i wiem że to porządni ludzie na których można w każdej sytuacji liczyć.
NOP tak jak i ONR nie jest widoczny poprzez różnicę w liczbie członków, zapleczu finansowym oraz perfidię mediów.
Ja jestem w MW a mimo to jestem Nacjonalistą. Opowiadam się za współpracą pomiędzy organizacjami Narodowymi (sam współpracuję z ONR).
Co do parady równości. Sam jestem wkużony na władze organizacji że odwołały marsz. To było nieprzemyślane i szkodliwe działanie.
stary 01-07-2006, 00:26   #49
[email protected]
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
Nacjonalista dlaczego kojarzy mi się to z łysym homofobem który na*******ał by tylko wszystko i wszystkich którzy nacjonalistami nie są?
Pod przykrywką walki o tolerancję homoseksualiści dążą do przeforsowania swoich postulatów. Dążą do prawnego zrównania związków homoseksualnych z tradycyjnymi małżeństwami. Lobby gejowskie działa w myśl zasady "daj kurze grzędę, ona powie: wyżej siędę!".
W państwach, w których obecnie homoseksualiści są najbardziej uprzywilejowani też zaczynało się od niewinnych demonstracji, w obronie rzekomo prześladowanej mniejszości. Jeżeli władze będą dla świętego spokoju zezwalać na wiece i ich demonstracie, myśląc, że uda im się udobruchać środowiska gejów i lesbijek, osiągną przeciwny efekt. Homoterroryści poczują się tylko bardziej pewnie, z narastającą arogancją zaczną stawiać nowe żądania, motywując je tymi samymi sloganami: wolnością, tolerancją, prawami człowieka itd.
Lobby homoseksualne nie potrafi pojąć przyczyny, dla której ich związki nie mogą zostać sformalizowane i zrównane w prawach z małżeństwami, pomimo, iż nie jest ona wcale skomplikowana.
Małżeństwo, jako związek kobiety i mężczyzny jest pod prawną opieką państwa, bo właśnie takie związki zapewniają pokoleniową ciągłość, stwarzają warunki w których może prawidłowo rozwijać się młody człowiek. Pary homoseksualne nie są zdolne do spłodzenia potomstwa, a zezwolenie na adopcję i wychowywanie przez nich dzieci byłoby niebezpiecznym eksperymentem, uderzającym w małoletnich. Wysuwane przez agresywne lobby postulaty nie mogą zostać przyjęte przez racjonalnie myślących ludzi. To wymierzyłoby w podstawy na których zbudowana jest nasza cywilizacja, otworzyłoby drogę groźniejszym dewiantom do dociekania swoich "praw".
Jeżeli nie przeciwstawimy się roszczeniom homoseksualistów teraz, za kilka lat może być za późno, żeby powstrzymać agresywny napór gejowskiego lobby na ład prawny.

Jeśli nie lubisz homoseksualisty ( w potocznym języku pedała) nie chcesz żeby zawierali śluby w kościele , nie chesz im przyznać prawa do adopci dzieci to jesteś względem nich Homofobem.
stary 01-07-2006, 00:27   #50
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

jak ktoś chce wiedzieć co mniej więcej o tym sądze to niech się uda do tematu o inicjatywie uczniowskiej czy jakoś tak
Patriotyzm to uczucie szlachetne z którego można być dumnym i za które nie trzeba się wstydzieć, to uczucoe i postępownie które w oczach innych jest szlachetne, to bezinteresowna miłość do ojczyzny i histori która jest znami związana od momętu naszych urodzin, to miłość do histori wspaniałych i wstyd do histori chwalebnych, to uczucie którego nauczyć się nie da, da sie natomiast je rozbudzić poprzez lekcjie historii. Jeżeli młody człowiek wie coś o histori własnego narodu i ją rozumie (bo wkuwanie na pamięć dat to pomyłka)to rodzi się patriotyzm. Patiotyzm jest piękny natomiast nacjonalizm nie

nacjonalizm natomiast to uczucie zawistne, zaborcze nijak się majce do patriotyzmu, nacjonalista ma głęboko inne narody i uważa że jego naród jest najlepszy a reszta nie zasługuje na istnienie, a ponad to to patriotyzm walczy właśnie z nacjonalizmem, tak było podczas IIWŚ kiedy to patriotyzm polski walczyl z nacjonalicmem niemieckim, dlatego właśnie zestawianie tych dwóch słów to wielka pomyłka.
ps.polską nie rządzą nacjonaliści ale tradycjonaliści/konserwatyści jedynie LPR można nazwać patrią nacjonalistyczną (nie do końca) a raczej skrajnie prawicową, ale oni polską tylko współrządzą i to jeszcze na warunkach PiS [;

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 00:27   #51
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Klimmek- masz rację (choć nie we wszystkim). Skinów znam (choć sam skinem nie jestem) i wiem że to porządni ludzie na których można w każdej sytuacji liczyc.
No pewnie...
Jak bedziemy kogos skopac, to chetnie pomoga...
Cytuj:
NOP tak jak i ONR nie jest widoczny poprzez różnicę w liczbie członków, zapleczu finansowym oraz perfidię mediów.
A na czym polega ta perfidia mediow?
Cytuj:
Ja jestem w MW a mimo to jestem Nacjonalistą. Opowiadam się za współpracą pomiędzy organizacjami Narodowymi (sam współpracuję z ONR).
Masz powod do dumy...
Cytuj:
Co do parady równości. Sam jestem wkużony na władze organizacji że odwołały marsz. To było nieprzemyślane i szkodliwe działanie.
Dlaczego?
Wytlumacz mii co by dalo gdyby MW pzreprowadzila ta "demonstracje"?
Paru "pedalow" lub policja dosatli by w ryj?
stary 01-07-2006, 00:28   #52
Morgrim22
Użytkownik forum

Domyślny

"A homofobia to wstęt lub strach przed homoseksualistami". Czyli analogicznie heterofobia to wstręt lub strach przed związkami heteroseksualnymi??
stary 01-07-2006, 00:30   #53
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

zajączku
nie chce aby pary homosexualne mogły adoptować dzieci
nie chce żeby mogli brać małżeństwo
związki partnerskie tak
homosexualiści często i gęsto są mieszani z muzyką Techno,bo ta muzyka łączy ze sobą pochód ludzi hetero,homo sexualnych w rytmach Techno...
choć dobrze że obraz się zmienia i ludzie wiedzą że muzyka słuchana nijak się ma do orientacji
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 00:33   #54
[email protected]
Użytkownik Forum

Domyślny

Klimmek Nie jest w Młodzieży Wszechpolsiej

MY mamy inne zdania na niekóre tematy i niepopieramy faszyzmu , nazizmu ani komunizmu jesteśmy temu przeciwni.
stary 01-07-2006, 00:35   #55
Morgrim22
Użytkownik forum

Domyślny

Wiślaczek- mylisz się. Nie o skopanie mi chodzi...
Perfidia mediów polega na niepokaywaniu działań organizacji Narodowych (wyjątkiem jest tutaj MW i LPR choć przed ostatnimi wyborami) jak masz wątpliwości to zerknij na www.nop.org.pl.
Gdyby MW nie odwołała marszu pedalstwo wogóle nie przeszłoby przez Warszawe. I nie mówię tutj o urzyciu przemocy.
stary 01-07-2006, 00:37   #56
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgrim22
"A homofobia to wstęt lub strach przed homoseksualistami". Czyli analogicznie heterofobia to wstręt lub strach przed związkami heteroseksualnymi??
Nie wiem czy istnieje takie slowo w jezyku polskim. Jezeli tak, to IMO masz racje.
stary 01-07-2006, 00:37   #57
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

By dyskutować o takich rzeczach ideologogiczno-politycznych trzeba mieć jakieś rozeznanie w temacie, widzę że parę osób z Was tak owego nie ma.
Chciałbym tylko o tym przypomnieć niczym ktoś zdecyduję się napisać jakąkolwiek kolejną głupotę...
Ktośtam cośtam usłyszy o Romku dorzuci o skinach i już ma piękny post... radzę zagłębić się w temat i wtedy zobaczycie że to jest troszkę bardziej skomplikowane

Cytuj:
Jak można kochać kraj w którym żądzi człowiek który nie umie sklecić zdania poprawnie po Polsku??
ahhh i to zdanie "ŻoNdZi"

Ostatnio edytowany przez Tiligus - 01-07-2006 o 00:41.
Tiligus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 00:38   #58
Xawieri
Użytkownik Forum

Xawieri's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
Xawieri ma numer GG 3009795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [email protected]
Klimmek Nie jest w Młodzieży Wszechpolsiej

MY mamy inne zdania na niekóre tematy i niepopieramy faszyzmu , nazizmu ani komunizmu jesteśmy temu przeciwni.

A obok mnie stoi Marylin Monroe!

(Boże, ale ona ma fajne piersi)

Jakie,inne zdanie?

Moje stare chary
Ukryty tekst:

Xawieri - 20 ed - Isara - Retired
Selvid - 55 ek - Elysia - Deleted
Ascremer - 59 rp - Arcania - Sold
Blackwik - 101 ek - Hiberna - Deleted
Mertorinan Arekira - 35 Ek - Arcania - Retired
And More~

Ostatnio edytowany przez Xawieri - 01-07-2006 o 00:39.
Xawieri jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2006, 00:38   #59
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klimmek
(mieszanie historii żydów z historią naszego Kraju to kiepska sprawa).
He? Przeciez jeszcze przed wojna Zydzi stanowili duza czesc ludnosci Rzeczypospolitej, wiec powiazania historyczne Polski i Zydow sa nieuniknione i jest to calkiem naturalne.
Cytuj:
Na placu boju tego dnia zostało świetnie zorganizowane NOP (Narodowe Odrodzenie Polski), które w kilkunastu miejscach wystawiło 14 osobowe grupki.
Gratz, swietny powod do dumy.
Cytuj:
Druga sprawa to taka, że większość z Was uważa, że Nacjonalizm jest be i ogólnie do dupy. A niby dlaczego tak uważacie? Nacjonalizm jest to nieugięta i twarda postawa w stosunku do Ojczyzny, jest to poczucie obowiązku budowania i ulepszania naszego kraju.
Nacjonalizm to slepe zapatrzenie w swoj kraj i nie dostrzeganie jego wad, jak na czyms takim mozna go ulepszac? Btw. czemu piszesz slowa ojczyzna i kraj z wielkiej litery?
Cytuj:
Kolejna sprawa dotyczy skinów. Znowu tutaj pewnie każdy z was uważa że łysy typ w bojówkach wsuniętych w glany to jakiś bantyda, nazista i Bóg wie co jeszcze. A ja się zapytam. Rozmawiał ktoś z was kiedyś ze skinami? Przebywał z nimi?
Owszem, rozmawialem z kilkoma SHARPowcami i sa to calkiem normalni ludzie, chyba, ze chodzi ci o jakies rasistowskie scierwo.
stary 01-07-2006, 00:42   #60
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Wiślaczek- mylisz się. Nie o skopanie mi chodzi...
To o co?
Cytuj:
Perfidia mediów polega na niepokaywaniu działań organizacji Narodowych (wyjątkiem jest tutaj MW i LPR choć przed ostatnimi wyborami) jak masz wątpliwości to zerknij na www.nop.org.pl.
Ok, rozumiem...
Cytuj:
Gdyby MW nie odwołała marszu pedalstwo wogóle nie przeszłoby przez Warszawe. I nie mówię tutj o urzyciu przemocy.
Mozesz rozwinac swoja mysl?
@Tiligus
Cytuj:
By dyskutować o takich rzeczach ideologogiczno-politycznych trzeba mieć jakieś rozeznanie w temacie, widzę że parę osób z Was tak owego nie ma.
A Ty pewnie jestes specjalista w tych sprawach?
Cytuj:
Chciałbym tylko o tym przypomnieć niczym ktoś zdecyduję się napisać jakąkolwiek kolejną głupotę...
Ktośtam cośtam usłyszy o Romku dorzuci o skinach i już ma piękny post... radzę zagłębić się w temat i wtedy zobaczycie że to jest troszkę bardziej skomplikowane
Tak wiec wyjasnij mi, Twoj punkt widzenia. Bo moj skromny umysl nie jest w stanie zrozumiec tego tematu.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania