|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jestes Tibijskim chojrakiem??? | |||
Tak zawsze, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 14.21% |
Czasami |
102 | 55.74% |
Nigdy, gram rozsadnie zeby miec malo deadow |
55 | 30.05% |
Głosujących: 183. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() nie popieram "kozaczenia na tibi".Mam lev 36 skile 77/76 i narazie sie nie wybralem na nic mocniejszego niz darg
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() No wiecie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() praktycznie codziennie mi sie sie zdazało jak jeszcze gralem
![]() ![]() ![]() ![]() Ale za największy mój wyczyn uważam wyprawę z moją gildią do Fire Elementali na foldzie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwszy FE... bloker zwiał na tyły z red hp po 2 ciosach od FE, sorce wala z SD druidzi mnie uhają... zblokowałem... padł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zabilismy kolejnego... Część pozostałych zwiała, ja blokowałem resp zeby ci ktorzy padli mogli wziąć eq swoj... patrze a tu jeden koleś ucieka przed fe z red hp... padł... FE mnie atakuje... no to uciekam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ze mnie to taka "powsinoga" zawsze polazlem poziom nizej z ciekawosci to mnie smok dorwał to fire elemental, innnym razem otoczyly mnie slimy a raz nawet poszedlem z kumplami na orc forrtres to po drodze ubil mnie zerk(to juz przez laga nie zdązyłem sie uhnąc
![]() Pozdro dla wszystkich Tibijskich Kozaków
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Ja kilka razy bylem kozakiem, ale dla graczy, nie dla potworow...
Taki jeden przyklad dam: Nudzilo mi sie w domu i w tibii moim druidem na 17lvlu, to zrobilem 5 runow "mur trucizny" i zostawialem te mury przy wejsciu po schodach(tak zeby ktos chciaz 3 kratki po truciznie przeszedl)I jak zastawilem "pulapke" to szedlem pod depo, a ten co wchodzil to pozniej schodzil i klal na tego co to zastawil, chociaz nie wiedzial ze to ja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() hehe, z moim netem i lagami to raczej trudno na cos lepszego pojsc
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() zalezy ktora postacia, kiedys zrobilem sobie goscia i na 1 lvl mialem chain armor i cooper shield z questow (chyba nie lamie zasad), a wlasciwa postacia raczej nie ryzykuje, jak co to bardzo zadko (jeszcze bedzie czas
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Buuuuu
|
![]() Wlasnorecznie to mam malo wybrykow, no moze:
Paladyn lvl 15 skille szkoda gadac, eq taki ze na Rook mozna lepszy, z lukiem expilem w Mino camp kolo PoH... 3 deady w 2 dni. Druid + sorc (8-10 lvl) bez run na cyklopy (stare dzieje) Paladyn 12 lvl, plate set, dragon shield skille 40/48 (duzo trenowalem z fista) z wloczniami na cyklopy w w barze kolo Thais. Beware Dragon! - hmm ciekawe czy tam naprawde jest smok (dead na 10 lvl) Nowsze troche: Lurowanie 18 cyklopow/dwarf soldierow w cyclopolis zeby zabic je 2 GFB. DL solo druidem na 29 lvl (nic trudnego, ale ja nie dolewalem w siebie mana fluidow). Postanowilem knightem na 65 powtorzyc wyczyn Smokeda (solo 5 GS), w tym ze ja mialem zamian uzywac HMM... 2 plecaki okazalo sie troche malo. Dobijanie DL z exori vis, hero z exori mort. Wyczyny kolegi paladyna (obecnie 77lvl): Expi na spawnie 3 DL i 5 smokow. Solowal behemota z boltow biegajac do okola... 07.07.2004 20:20:54 CET Killed at Level 71 by a behemoth Ostatnio edytowany przez Gremlin - 17-08-2004 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jest co prawda podziemny tunel ale tam bys nie przeszedl bo sa poisony copper shielda bys nie zdobyl bo skad bys mial kase wez troche pomysl ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() 16 (chyba)lvl sorc,no extra expie w kopalniach kolo Kazz wszystko extra,pokusilo mnie zejsc na dol z gfb , no dobra -2 pare rotow i dwarfuf ok -3 ---nic---,lol se mysle ide -4 , wpadam,10 guardow yeah i co robie?aaaaaa chcem sie ropac extra 10 hp jupi przezylem 0 many
![]() Przez przypadek (lag)spadlem znowu o guardow z jak sie nie myle 3 hp 05.08.2004 10:25:44 CET Killed at Level 16 by a dwarf guard Extra jupi No to teraZz sie wkurzylem yeah poszlem na trolle wylogowalem sie w ruinach domku a na dole trolle no to schodze omg zlurowany gs LOL mial jakies 10 hp no to ja odruchowo ropam sie yea spox mysle se: a zabije jeden strzal z hmma i po NIM ! Slaze na dul on ryp z jakiejs kulki i 28.07.2004 15:23:12 CET Killed at Level 9 by a giant spider No spox looz Kolega newbie venore on 8 lvl ja 10 no spox chce abym mu pokazal gdzie jest resp trolli no spox ide w tesame miejsce co wyzej tyle ze schodze w dol tam jest full trolli no i idziemy idziemy i widze schody na dol mowie zeby zostal looz zlaze patrze 5 trolli no to spox wolam go przychodzi idziemy sekunde a tu nagle - 2 Mino Magy LOL kolega polegl blokując potworka a ja ucieklem LOL Chcialem sie po rzeczy wrocic lecz nie dalo rady,chcem wyjsc z jaskini,wychodze i 20 trolli 30.07.2004 15:23:12 CET Killed at Level 10 by a troll
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Ehh u mnie to behe solo ale fakt ze wole bic ludzi 100+
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Mi sie zdarza i to nawet często...ostatnio to na 14 lvl poszedłem na DC na assasina
![]() ![]() ![]() |