Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Jestes Tibijskim chojrakiem???
Tak zawsze, 26 14.21%
Czasami 102 55.74%
Nigdy, gram rozsadnie zeby miec malo deadow 55 30.05%
Głosujących: 183. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-08-2004, 00:02   #41
Magneto
Guest

Domyślny

nie popieram "kozaczenia na tibi".Mam lev 36 skile 77/76 i narazie sie nie wybralem na nic mocniejszego niz darg.Nom moze raz poszlem ponad swoje sily ale wyszlem calo<muwie o minatwalim na lev 34 z gsm>.Ogulem lepiej grac rossadnie niz potem skile odrabiac i lev.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-08-2004, 01:03   #42
Voltik
Użytkownik forum

Voltik's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2004

Domyślny

No wiecie ale na 12 levie już sobie rozwalałem solo Mino Guardy. Na 13 levie poszedłem na Beholdera ale to sie okazało złe dla mnie Dzisiaj mam 14 lev i chodze już rozsądnie po tylu deadach ... Ale zawsze, ale to zawsze bede ryzykował.
Voltik jest offline  
stary 17-08-2004, 02:14   #43
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny hyh

praktycznie codziennie mi sie sie zdazało jak jeszcze gralem Swiadczy o tym moja liczba Deadów

Ale za największy mój wyczyn uważam wyprawę z moją gildią do Fire Elementali na foldzie... Było nas dość dużo, ale lvle od 15 do 30(taki mial bloker) ja mialem wtedy 26lvl... slabiutkie skille... bo bylem po kilku deadach i skilli nie nadrobilem Ale wiekszosc ludzi mialo ponizej 20 lvl tylko ja i bloker mielismy powyzej No to idziemy...
Pierwszy FE... bloker zwiał na tyły z red hp po 2 ciosach od FE, sorce wala z SD druidzi mnie uhają... zblokowałem... padł Padło przy tym chyba 3/4 uczestników wyprawy no ale co to dla nas idziemy dalej...
zabilismy kolejnego... Część pozostałych zwiała, ja blokowałem resp zeby ci ktorzy padli mogli wziąć eq swoj... patrze a tu jeden koleś ucieka przed fe z red hp... padł... FE mnie atakuje... no to uciekam spotkałem po drodze sorca(chyba) i jakims cudem FE przezucil sie na niego sorc go ubil i zwial, a ja zostalem z 2 hp na dole i sie dre na guild chanell zeby mnie uratowac przyszli... po pol godzinie przyszedl druid mnie uhnac No ale przezylem

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline  
stary 17-08-2004, 07:00   #44
Wiewiur
Użytkownik Forum

Wiewiur's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: Wrocław

Wiewiur ma numer GG 4348101
Król Powsinoga

Ze mnie to taka "powsinoga" zawsze polazlem poziom nizej z ciekawosci to mnie smok dorwał to fire elemental, innnym razem otoczyly mnie slimy a raz nawet poszedlem z kumplami na orc forrtres to po drodze ubil mnie zerk(to juz przez laga nie zdązyłem sie uhnąc) ogólnie moja zycie w tibi jest co jakis czas urozmaicane

Pozdro dla wszystkich Tibijskich Kozaków
stary 17-08-2004, 08:31   #45
Fenixon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2004

Domyślny

Ja kilka razy bylem kozakiem, ale dla graczy, nie dla potworow...
Taki jeden przyklad dam:
Nudzilo mi sie w domu i w tibii moim druidem na 17lvlu, to zrobilem 5 runow "mur trucizny" i zostawialem te mury przy wejsciu po schodach(tak zeby ktos chciaz 3 kratki po truciznie przeszedl)I jak zastawilem "pulapke" to szedlem pod depo, a ten co wchodzil to pozniej schodzil i klal na tego co to zastawil, chociaz nie wiedzial ze to ja ...Niestety dwoch kolesi dednelo Jakies low lvle co niewiedzieli ze w swiatyni mozna sie odtruc
Fenixon jest offline  
stary 17-08-2004, 08:32   #46
Bartix
Użytkownik Forum

Bartix's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2003

Domyślny

hehe, z moim netem i lagami to raczej trudno na cos lepszego pojsc
Bartix jest offline  
stary 17-08-2004, 09:29   #47
Klusek07
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Król

zalezy ktora postacia, kiedys zrobilem sobie goscia i na 1 lvl mialem chain armor i cooper shield z questow (chyba nie lamie zasad), a wlasciwa postacia raczej nie ryzykuje, jak co to bardzo zadko (jeszcze bedzie czas )
Klusek07 jest offline  
stary 17-08-2004, 19:41   #48
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Wlasnorecznie to mam malo wybrykow, no moze:

Paladyn lvl 15 skille szkoda gadac, eq taki ze na Rook mozna lepszy, z lukiem expilem w Mino camp kolo PoH... 3 deady w 2 dni.

Druid + sorc (8-10 lvl) bez run na cyklopy (stare dzieje)

Paladyn 12 lvl, plate set, dragon shield skille 40/48 (duzo trenowalem z fista) z wloczniami na cyklopy w w barze kolo Thais.

Beware Dragon! - hmm ciekawe czy tam naprawde jest smok (dead na 10 lvl)

Nowsze troche:
Lurowanie 18 cyklopow/dwarf soldierow w cyclopolis zeby zabic je 2 GFB.
DL solo druidem na 29 lvl (nic trudnego, ale ja nie dolewalem w siebie mana fluidow).
Postanowilem knightem na 65 powtorzyc wyczyn Smokeda (solo 5 GS), w tym ze ja mialem zamian uzywac HMM... 2 plecaki okazalo sie troche malo.
Dobijanie DL z exori vis, hero z exori mort.

Wyczyny kolegi paladyna (obecnie 77lvl):
Expi na spawnie 3 DL i 5 smokow.
Solowal behemota z boltow biegajac do okola...
07.07.2004 20:20:54 CET Killed at Level 71 by a behemoth

Ostatnio edytowany przez Gremlin - 17-08-2004 o 19:43.
Gremlin jest offline  
stary 17-08-2004, 19:52   #49
Immortal herbatnik
Użytkownik Forum

Immortal herbatnik's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2004

Wyślij wiadomość przez ICQ do Immortal herbatnik Immortal herbatnik ma numer GG 2745011
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klusek07
zalezy ktora postacia, kiedys zrobilem sobie goscia i na 1 lvl mialem chain armor i cooper shield z questow (chyba nie lamie zasad), a wlasciwa postacia raczej nie ryzykuje, jak co to bardzo zadko (jeszcze bedzie czas )
Wiesz rzeba miec 2 lvl zeby przejsc przez most
jest co prawda podziemny tunel ale tam bys nie przeszedl bo sa poisony copper shielda bys nie zdobyl bo skad bys mial kase wez troche pomysl
Immortal herbatnik jest offline  
stary 17-08-2004, 19:58   #50
Master Of Dragon
Użytkownik Forum

Master Of Dragon's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek

Master Of Dragon ma numer GG 1906892 Master Of Dragon ma login Tlenu voltex200
Domyślny

16 (chyba)lvl sorc,no extra expie w kopalniach kolo Kazz wszystko extra,pokusilo mnie zejsc na dol z gfb , no dobra -2 pare rotow i dwarfuf ok -3 ---nic---,lol se mysle ide -4 , wpadam,10 guardow yeah i co robie?aaaaaa chcem sie ropac extra 10 hp jupi przezylem 0 many ropnelem sie do gory - 5 soldierkow = papa
Przez przypadek (lag)spadlem znowu o guardow z jak sie nie myle 3 hp

05.08.2004 10:25:44 CET Killed at Level 16 by a dwarf guard

Extra jupi
No to teraZz sie wkurzylem yeah poszlem na trolle wylogowalem sie w ruinach domku a na dole trolle no to schodze omg zlurowany gs LOL mial jakies 10 hp no to ja odruchowo ropam sie yea spox mysle se: a zabije jeden strzal z hmma i po NIM ! Slaze na dul on ryp z jakiejs kulki i

28.07.2004 15:23:12 CET Killed at Level 9 by a giant spider

No spox looz

Kolega newbie venore on 8 lvl ja 10 no spox chce abym mu pokazal gdzie jest resp trolli no spox ide w tesame miejsce co wyzej tyle ze schodze w dol tam jest full trolli no i idziemy idziemy i widze schody na dol mowie zeby zostal looz zlaze patrze 5 trolli no to spox wolam go przychodzi idziemy sekunde a tu nagle - 2 Mino Magy LOL kolega polegl blokując potworka a ja ucieklem LOL
Chcialem sie po rzeczy wrocic lecz nie dalo rady,chcem wyjsc z jaskini,wychodze i 20 trolli

30.07.2004 15:23:12 CET Killed at Level 10 by a troll
Cya
Master Of Dragon jest offline  
stary 17-08-2004, 20:31   #51
de@th
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Immortal herbatnik
Wiesz rzeba miec 2 lvl zeby przejsc przez most
i tu cie zmartwie da sie to obejsc ale sa male szanse przezycia idac samemu i tez watpie zeby to byla prawda co mówi
de@th jest offline  
stary 28-03-2007, 18:26   #52
Exeduss
Guest

Domyślny

Ehh u mnie to behe solo ale fakt ze wole bic ludzi 100+

stary 28-03-2007, 18:47   #53
Jalokowy_
Użytkownik Forum

Jalokowy_'s Avatar

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
Jalokowy_ ma numer GG 6325133
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exeduss Pokaż post
Ehh u mnie to behe solo ale fakt ze wole bic ludzi 100+
O lol... Temat odświeżony sprzed 2,5 lat... Grats man... Report :>
Jalokowy_ jest offline  
stary 28-03-2007, 19:04   #54
Markos12
Guest

Domyślny

Mi sie zdarza i to nawet często...ostatnio to na 14 lvl poszedłem na DC na assasina

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania