|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: robic dalej | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 33.64% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
73 | 66.36% |
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG po 1 kup se słownik ortograficzny a po 2 znowu te same błędy w fake'u Noob says:blablablabla a powinno byc Noob says:
blablabla Wez ty ku**a spadaj z tego forum co za dziecko ci co glosowali na "tak" to jakies debile co sie kompletnie nie znaja sie na fake'ah i dzieci neo OMG Prosze Modki sami zobaczcie co on tutaj robi i prosze was zamknijcie temat.........
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 10-07-2006 o 11:14. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
|
![]() litości....
![]() ![]() ![]() rób tak \/ noob says: FRI ITAMS PLAX a nie \/ noob says: FRI ITAMS PLAX
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() NIEEEE !!! KUR****** !!! Nie dość, że dalej umieszczasz tego fake (robiąc nam czytelnikom na złość), to jeszcze dajesz jakiś fake o super hiroł !!! NIEEEEEE !!! Ja chcę się obudzić !!! MAMOOOOO!!! Co, kto, jak ?!?! To nie był sen ?!?! Buuuu...
-100/10 |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Ja tak samo jak Ozon lubie się pośmiać-rób dalej xD
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ![]() odcinek 3 pajoki po wyjsciu z jaskini Graviusa nasi bochaterowie napotkali starych przyjaciol z ktorymi wyruszyli po przygode po 4 dniach podrozy napotkali.... ![]() Tarantule dednely ale zostaly jesce GS... ![]() zginelo 2 towarzyszy szkoda jak druzyna teraz wygra ...? ![]() okoazalo sie ze pajonki to tylko zwiad a prawdziwa armia przybyla... ![]() zginelo juz wielu,nadziei bylo malo gdy Fenarius zdecydowal sie na..... ![]() Ostatnio edytowany przez Albertus - 11-07-2006 o 17:35. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() I PO CH**A TO KUR** ROBISZ??? FORUMOWA CI*TO NEOSTRADY? NIE ROZUMIESZ??? NIE CHCEMY TWOICH.... EEE... CO TO JEST?
Jak podrośniesz i wymądrzejesz (ortografia etc.) to wróć..... |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() D-O-K-Ł-A-D-N-I-E. Może i pod względem wykonania "trochę" się poprawiłeś, to i tak jeżeli chcesz robić w ogóle fake'i, NAUCZ SIĘ PISAĆ POPRAWNIE PO POLSKU !!!
![]() ![]() ![]() A na razie to : "GO TO HELL AND NEVER COME BACK!!!" |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
![]() |
![]() uwaga nie radze tego czytac (piiiiiip) (piip)(piiiiiiiiiiiiiiiiiiip) ty (piiiiiiiiiiip) (piiiip) ty i nie wracaj (piiiiiiiiiiip)!!!!!!!
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Fejk jest beznadziejny, ale nie przesadzaj... Tak samo reszta, jak sobie poprzekli*acie to go stąd przepędzicie? Jak widać, wkurzanie was daje autorowi satysfakcję... Ostatnio edytowany przez Nadrill - 11-07-2006 o 20:46. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() MY NIE CHCEMY TEGO CZEGOŚ NIE GNĘB NAS BLAGAM ! ![]() ![]() ![]() ![]() a wykonanie nie jest najgorsze :X
/\ a co to ? x( ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DeeJay - 11-07-2006 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Co wy chcecie? Ja tam niezły ubaw mam przy tym
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Prosze cie, popełnij samobójstwo! jestem pewien, że wielu ludzi tym uszczęśliwisz!
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Niegrający
Imię: Weczer
Profesja: Knight
Świat: Askara
|
![]() Ludzie, czy wy nie widzicie, że przeklinanie na niego nic nie da? Nawet nie wiecie jaką on ma satysfakcje z tego, że was może wkurzyć. I zapewne robi takie błędy ortograficzne specjalnie żeby was zdenerwować(no oprócz początku kiedy robił błędy i zanim go skrytykowaliście, chyba że się mylę, ale wtedy autor jest chyba totalną nogą z ortografii
![]() ![]() @fake 1. Ortografia. Wiem, że pisanie bez błędnie jest bardzo trudne, ale przecież od czego jest Word. Przecież zawsze możesz "przepuścić" przez niego swój tekst, a on go sprawdzi. 2. Fabuła. Nie wiem czy w ogóle tutaj jest jakaś fabuła. Raz są tu, raz są tam. W ogóle nic nie wyjaśnione. 3. Grafika. Już przeżyje to, że jest stara trawa, ale te błędy przy wklejaniu kiedy obok tych elfów w 3 odcinku są "kawałki" innych elfów. Ostatnio edytowany przez Weczer - 11-07-2006 o 22:27. |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 25
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() upup Nie ty masz prawo decydowac kto zyje a kto nie
topic troche potrenuj , popraw ortografie i dopiero zabierz sie za fake Ostatnio edytowany przez Fish Mashine - 11-07-2006 o 22:32. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Dobra...obejżałem to gówno i wypisze ci najwidocziejsze błędy w tym syfie:
1.Fabuła, (wg mnie) najistotniejsza w każdym fake u ciebie jest fatalna (o ile jest). Mianowicie, są sobie dwaj główni boHaterowie (tak, pisze się przez samo "h" a nie przez "ch" wbij sobie to do tej zakutej pały, co nazywasz głową ...)i walczą i walcza i jeszcze raz walczą...to nie ma sensu...zero dialogów - dobra są, ale typu "o chodz sprzedamy loot" itp - pomyśl nad fabułą...to nie boli!! 2.Wykonanie (również bardzo ważne) co do pierwszego fake to się leciutko poprawiłeś, ale wciąż są rażące błędy...np: podwójna otoczka w nicku, czarne plamy, stara trawa, marne tło, nie twoje outfity - pewnie nawet nie wiesz jak się koloruje... - ooo te "trzymanie" broni przez bohaterów...wszystko to wygląda jakby było w powietrzu :|, to tak trudno wkleić łapke od postaci żeby wyglądało realistyczniej??:>... 3.Pisownia...żal do entej...nie moge na to patrzeć jak ty piszesz "uw" -.- to jest straszne..."nasi bochaterowie napotkali starych przyjaciol z ktorymi wyruszyli po przygode" samo to zdanie zniechęca...jak do kur** nędzy można wyruszyć po przygodę?:> Powiedz mi to, a się nie będe czepiać..."pajonki" no lol...jesteś fatalny... Nieźle mi coś odbiło kiedy to pisałem, ale powód jest tylko jeden... ![]()
Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 11-07-2006 o 22:38. |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMFG co to za debile glosowali na tak?
@Celoz Popieram niech ten debil sie zabije mam go dosc PLIX zamknijcie ten temat A co do tych co glosowali na tak: Jestescie dziecmi Neo i ułomami wezcie takie ***** powinny byc w jakims zamku dla umysłowo chorych .......
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() close topic plx !! ci co na tak głosowali to poprostu... żal
@Koper of Drawno popieram ;P ![]()
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
|
![]() niezle rub jeszcze plax ty jetes
![]() |