|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
ZLODZIEJ TO ZLODZIEJ ZAWSZE NALEZY TEMPIC TEN PLEBS |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
Świat: Obsidia
|
![]() ![]() 1) Autor filmiku powinien oddac cala kase...Czego nie zrobil. 2) A ten Mateo powinien sie cieszyc ze wogole cos ma -.- bo jak tam stalo 10 osob to rownie dobrze mogl wziac jakis 8 level i by napewno bylo po kasie. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: Tolkmicko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Iron Proteus
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 28
Skille: 67/50
Poziom mag.: 12
|
![]() mam pytanko a co bylo w pierwszym filmiku bo mi tylko drugi dziala a ten mateo to jednak noob kiedys mnie zabil mialem 25lvl a na drugi dzien pomagal mi zabic typka ktory mnie walil nierozumiem go
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() LOL! Brak mi słów...... podbija do ciebie żul i kaze wyskakiwac z komy lancuszka i portwela, sluchajac twoich skamlen oddaje kome bo i tak jest mu nie potrzebna, co bys zrobil? ja przy nadazajacej sie okazji wyuwielbiam jeść bananyal gonga........
aleto wygladalo inaczej: Idzie sobie nachlany żul i wywala z kieszeni koma, lancuszek i portwel, ty to podnosisz i idziesz na chate. a zul blaga cie przez okno abys mu oddal, wiec rzucasz mu koma potrfel, a lancuszek zostawiasz bo w zasadzie moglbys żulowi nic nie oddawac. Nastepnie wychodzisz z domu, a zul z kolegami z pod sklepu czeka juz tam na ciebie i wyuwielbiam jeść bananyal gonga........ |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Gloomy Dragon
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 70+
![]() |
![]() Ten 101 ek Jest kompletnym Hu**m kurde niedosc ze mu tyle oddales to cie jeszcze ubil... potym jak to zobaczylem ze jak on do ciebie pisal ze napisze na tibia.cam to mi sie smiac zachcialo niewidzilem co ty piszesz... Ale w moich oczach ten koles to przyjeb**** noob.... zamiast ci pomuc ujebal zal To cie bil Zal o takich gadac
Ostatnio edytowany przez Gloom Drag - 16-07-2006 o 00:47. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Eremsi
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mateo "troche" Przypalowaty jestes... zeby nie napisac "ZAL.PL"
Twoj styl wypowiedzi mnie przeraza... "k***a" "ch*j" "ja pie***le" Zacznij pisac normalnie to znacznie lepiej wyglada :/ @Do Mateo: 1.80k ze 120 k to nie jest 80 % (Tak na zdrowy rozsadek sobie to przemysl jezeli to wogle czytasz...) 2. Zastanow sie w koncu czy zostawil sobie 90k czy 80k... 3. Nie pij wiecej... 4. Jak juz wypijesz to nie graj w tibie ![]() 5. Nie oklamuj ludzi... Ukradles wartosciowe bp, i udajesz lamusa... a kim ty jestes jak zapewne nie "lamusem"? "LAMUSY" tez maja swoje impry ![]() 6. Tak wielki z Niego Chaker... Ma programy zeby ci neta odlaczyc, Jak mu podasz acc i pass to cie nawet zchakuje... @Do "oddajacego BP" Ciebie to jest ciezko z komentowac... Chociaz nie wiem czy mam ufac temu Mateo ![]() Jak cos znalazles na ziemi... to nie oddawaj... Wyrywek z RL: Lezy 100 ZL na ziemi... co zrobisz?? Bedziesz sie darl kogo to i czy moge podniesc...? czy wezniesz i pujdziesz w druga strone? I tylko bez bzdur prosze ludzie bo kazdy dobrze wie ze wzial by 100zl i poszedl sobie... Jezeli juz jestes taki bardzo uczciwy to trzeba bylo my all oddac ![]() Podsumujac... Obydwaj jak wy to mowicie tym tibijski Slangiem "ZAL.PL" Rada dla Mateo: Naprawde nie Pij Wiecej... Rada Dla "... BP": Skoncz z Tibia ![]() To by bylo na tyle cya
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() @Wujek Nevik
Skonczylem z Tibia na tym serwie i to ponad rok temu. Dlatego oddalem mu te rzeczy z BP, bo nie chce mi sie ich world trade'owac na inne swiaty na ktorych gram. Cytuj:
![]() Jakby nie to ze nie wiem jak sie hackuje. Jak ktos mi da passy to bede wdzieczny i itemy sobie wezme. Paru takich juz bylo, ale to ich strata, a moje ponad 400k juz. Nigdy nie hacknalem Mateo, wiec czego on sie czepia? Jak jego kolega (kolega kolegi kolegi...) hacknal moje konto!! (z 11 druid), a potem na tym koncie zalozyl sobie palladyna i nabil 27 lvl (kupil PACC! nosil b-robe i boh), a ja chcialem sie zalogowac i patrze zle haslo to odzyskalem przez e-mail (kupil pacc, zrobil rec-key'a i nie zmienil e-mail przez 2 miechy!) to sie dziwi, ze mu eq zabralem? Taki mily to nawet ja nie jestem zeby eq oddawac komus kto mi konto hacknal :> ---------------------------------------------------- To pisał Mentter. |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Nie ukradł tylko podnióśł plecak, ktory wywalił na ziemie. A MAteo został poinformowany i zgodził sie na to, żeby tamten wzioł te runa. Nalegał jeszcze, żeby wzioł sobie steel boots, ktore tamten potem i tak wymienił na 10k i troche bełtów, wiec o kradzieży "10%" zawartości nie ma mowy, bo nie ma kradzieży, jeśli właściciel zgadza się na to.
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
Zal.pl jest zbyt oklepanym i zbyt lagodnym okresleniem na to.... Ostatnio edytowany przez Xavery - 16-07-2006 o 11:06. |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Widać nie zrozumiałeś o co mi chodzi, bądź ja się źle wyraziłem. Oczywiście masz racje, że nagannym zachowaniem jest kradnięcie loot baga kogoś, czy coś w tym rodzaju. Natomiast mi chodziło o to, że mateo "chciał otworzyć bp ale, ze był pod wpływem to go wywalił" (LOL). Więc stracił go przez własną (a jak widać na filmie ma jej troche) głupote.
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Radzio de'Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ech trudno stwierdzić kogo wina ale Mateo zrobił z siebie większego n00ba - najpierw prosi jak dziecko o oddanie bp a potem robi z siebie kozaka. A o motywie z piwem i nazywaniu uczciwszego od siebie lamusem nie wspomnę. Ktoś wspomniał, że "taki" już jest świat w Tibii...gdyby było więcej takich ludzi jak Mentter może ten świat był by lepszy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Dael palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: iridia
|
![]() o jaaaa...
ten co kase oddal to jest jakis super tepy noob OMFG wielkie gz dla ciebie -.- ![]() AUHEUEAHHEAUEHUHEEAUHEHAEUHAUEAHHEAUUHEAUHEAUEAHUE AHUHEAUHEAUHEAUHEAUHEAUHEUHEUHEUHEAUHEA |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Cytuj:
Omg ludzie nie czepiajcie sie swoich rodzicow jak nie macie dosyc rzezi w tibi to zagrajcie w bardziej szarlatanska gre OMG i nie przeklinac bo dzieci graja xD ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Cytuj:
omg kazdemu moze sie zdazyc xD ale kase no to nie wiem co zrobilbym na jego miejscu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |