Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-07-2006, 12:47   #41
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu
On się na to zgodził i jeszcze błagał go o to -.-Jestes tak tepy ze nie mozesz tego zrozumiec?.Uspokój sie i przemyśl zobacz to jeszcze raz.
LOL! Brak mi słów...... podbija do ciebie żul i kaze wyskakiwac z komy lancuszka i portwela, sluchajac twoich skamlen oddaje kome bo i tak jest mu nie potrzebna, co bys zrobil? ja przy nadazajacej sie okazji wyjebal gonga........

ZLODZIEJ TO ZLODZIEJ ZAWSZE NALEZY TEMPIC TEN PLEBS
Kapucha jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-07-2006, 13:09   #42
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Świat: Obsidia
Domyślny

Oboje sa zalosnymi noobami...

1) Autor filmiku powinien oddac cala kase...Czego nie zrobil.
2) A ten Mateo powinien sie cieszyc ze wogole cos ma -.- bo jak tam stalo 10 osob to rownie dobrze mogl wziac jakis 8 level i by napewno bylo po kasie.
Ghost111 jest offline  
stary 15-07-2006, 14:30   #43
Iron Proteus
Użytkownik forum

Iron Proteus's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: Tolkmicko

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 28
Skille: 67/50
Poziom mag.: 12
Domyślny

mam pytanko a co bylo w pierwszym filmiku bo mi tylko drugi dziala a ten mateo to jednak noob kiedys mnie zabil mialem 25lvl a na drugi dzien pomagal mi zabic typka ktory mnie walil nierozumiem go
Iron Proteus jest offline  
stary 15-07-2006, 17:01   #44
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
LOL! Brak mi słów...... podbija do ciebie żul i kaze wyskakiwac z komy lancuszka i portwela, sluchajac twoich skamlen oddaje kome bo i tak jest mu nie potrzebna, co bys zrobil? ja przy nadazajacej sie okazji wyuwielbiam jeść bananyal gonga........

ZLODZIEJ TO ZLODZIEJ ZAWSZE NALEZY TEMPIC TEN PLEBS
Podkreslilem pewien kawalek twoej wypowiedzi. Czy ja do niego podbilem i kase od niego wyciagnolem? Rzucil BP na ziemie, a ja go podnioslem po jakis 5 sekundach, a on nachlany nie mogl sobie z tym poradzic. :>

hide jest offline  
stary 16-07-2006, 00:08   #45
Atulex
Użytkownik Forum

Atulex's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Domyślny

LOL! Brak mi słów...... podbija do ciebie żul i kaze wyskakiwac z komy lancuszka i portwela, sluchajac twoich skamlen oddaje kome bo i tak jest mu nie potrzebna, co bys zrobil? ja przy nadazajacej sie okazji wyuwielbiam jeść bananyal gonga........

aleto wygladalo inaczej:

Idzie sobie nachlany żul i wywala z kieszeni koma, lancuszek i portwel, ty to podnosisz i idziesz na chate. a zul blaga cie przez okno abys mu oddal, wiec rzucasz mu koma potrfel, a lancuszek zostawiasz bo w zasadzie moglbys żulowi nic nie oddawac. Nastepnie wychodzisz z domu, a zul z kolegami z pod sklepu czeka juz tam na ciebie i wyuwielbiam jeść bananyal gonga........
Atulex jest offline  
stary 16-07-2006, 00:46   #46
Gloom Drag
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 07 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 70+
Gloom Drag ma numer GG 4050026
Domyślny

Ten 101 ek Jest kompletnym Hu**m kurde niedosc ze mu tyle oddales to cie jeszcze ubil... potym jak to zobaczylem ze jak on do ciebie pisal ze napisze na tibia.cam to mi sie smiac zachcialo niewidzilem co ty piszesz... Ale w moich oczach ten koles to przyjeb**** noob.... zamiast ci pomuc ujebal zal To cie bil Zal o takich gadac

Ostatnio edytowany przez Gloom Drag - 16-07-2006 o 00:47.
Gloom Drag jest offline  
stary 16-07-2006, 03:36   #47
Wujek Nevik
Użytkownik Forum

Wujek Nevik's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Szczecin

Imię: Eremsi
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
Wujek Nevik ma numer GG 9564239
Domyślny

Mateo "troche" Przypalowaty jestes... zeby nie napisac "ZAL.PL"

Twoj styl wypowiedzi mnie przeraza... "k***a" "ch*j" "ja pie***le"
Zacznij pisac normalnie to znacznie lepiej wyglada :/
@Do Mateo:
1.80k ze 120 k to nie jest 80 % (Tak na zdrowy rozsadek sobie to przemysl jezeli to wogle czytasz...)
2. Zastanow sie w koncu czy zostawil sobie 90k czy 80k...
3. Nie pij wiecej...
4. Jak juz wypijesz to nie graj w tibie
5. Nie oklamuj ludzi... Ukradles wartosciowe bp, i udajesz lamusa...
a kim ty jestes jak zapewne nie "lamusem"? "LAMUSY" tez maja swoje impry
6. Tak wielki z Niego Chaker... Ma programy zeby ci neta odlaczyc, Jak mu podasz acc i pass to cie nawet zchakuje...

@Do "oddajacego BP"
Ciebie to jest ciezko z komentowac... Chociaz nie wiem czy mam ufac temu Mateo Bo on nie przebieral w srodkach i odrazu powiedzial ze jestes "CHAKEREM", thiefem i kims tam jeszcze...

Jak cos znalazles na ziemi... to nie oddawaj...
Wyrywek z RL:
Lezy 100 ZL na ziemi... co zrobisz?? Bedziesz sie darl kogo to i czy moge podniesc...? czy wezniesz i pujdziesz w druga strone?

I tylko bez bzdur prosze ludzie bo kazdy dobrze wie ze wzial by 100zl i poszedl sobie...

Jezeli juz jestes taki bardzo uczciwy to trzeba bylo my all oddac

Podsumujac... Obydwaj jak wy to mowicie tym tibijski Slangiem "ZAL.PL"

Rada dla Mateo: Naprawde nie Pij Wiecej...
Rada Dla "... BP": Skoncz z Tibia a przynajmniej na tym servie...

To by bylo na tyle cya
stary 16-07-2006, 08:46   #48
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
LOL

@Wujek Nevik
Skonczylem z Tibia na tym serwie i to ponad rok temu. Dlatego oddalem mu te rzeczy z BP, bo nie chce mi sie ich world trade'owac na inne swiaty na ktorych gram.
Cytuj:
6. Tak wielki z Niego Chaker... Ma programy zeby ci neta odlaczyc, Jak mu podasz acc i pass to cie nawet zchakuje...
Ogolnie hakuje codziennie po 10 gosci na 100+
Jakby nie to ze nie wiem jak sie hackuje. Jak ktos mi da passy to bede wdzieczny i itemy sobie wezme. Paru takich juz bylo, ale to ich strata, a moje ponad 400k juz. Nigdy nie hacknalem Mateo, wiec czego on sie czepia? Jak jego kolega (kolega kolegi kolegi...) hacknal moje konto!! (z 11 druid), a potem na tym koncie zalozyl sobie palladyna i nabil 27 lvl (kupil PACC! nosil b-robe i boh), a ja chcialem sie zalogowac i patrze zle haslo to odzyskalem przez e-mail (kupil pacc, zrobil rec-key'a i nie zmienil e-mail przez 2 miechy!) to sie dziwi, ze mu eq zabralem? Taki mily to nawet ja nie jestem zeby eq oddawac komus kto mi konto hacknal :>

----------------------------------------------------
To pisał Mentter.

hide jest offline  
stary 16-07-2006, 09:49   #49
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hide
No, więc opowiem całą histori i dam filmy...
Stałem sobie w depo i czekałem na jakiegoś low lvla (30-40 sorc) którego mogę zdjąć i loot mieć, a obok mnie zalogował się Mateo (101EK) i po paru sekundach przed depo pojawił się BP pobiegłem zobaczyć co w nim jest, a co było? Steel boots, 10 bp UH, 9 bp MF, bp GFB, bp EXPLO, 6k w platynie, 9 Sword Ringów, 4 Might Ringi, Time Ring, Enargy Ring i różne śmieci. W pare sekund odepchnąłem BP na skrzynke w depo i przy niej stanąłem, włożyłem BP do depo i byłem pewny że to BP tego 101 lvla, a ja mam mase kasy, ale gość prosił, mówił że jest pijany i że mu przypadkiem upadł, jako że ja tu nie gram to mu zacząłem oddawać. W sumie oddałem mu ~95k (to jest na 1 filmiku). Został mi ~15k! On mi obiecał że nikt mnie nie będzie bił i że pogada z tymi co mnie już huncą. Pogadał z jednym z nich. Gość powiedział że nie będzie już lał. Mając już >niby< spokój zobaczyłem jak 41 druid (red skull) zabija 51 MS na 2 SD i pobiegłem za tym 41 druidem (po tym jak zabrałem loot z sorca ) i wtedy Mateo i jego koledzy zaczeli gonić mnie i lać. BP i boh wysłałem parcelem, a potem padłem (5 gości na wyższych lvl nie potrafiło mnie trapnać, ani zkombować!). Tak właśnie się kończy moja historia o tym że nie należy pomagać H-lvl. Jak kiedyś znajdziesz 120k na ziemi to oddawaj nawet jakby gość miał 150 lvl. Powód dlaczego mnie zabił? >Jakbyś oddał wszystko odrazu to byś miał spokój< Wziąłem sobie tylko 15k (oddalem 95), a on ciągle mówił że >dzieki, dzieki, nie masz hunta<, a potem mnie zabił. Tibia jest coraz gorsza, 3 lata temu mało osób by tak zrobiło...
Za to wy macie dwa niezłe filmy
Film jak oddaje kase:
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/9907
Film jak mnie zabija(nieudolnie):
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/9909

---------------------------------------
To pisał Mentter. Nie mam własnego konta na Tibia.pl
Ukradles mu 15k to cie zabil, co za problem? Twoja wina ze dotykales nieswojego plecaka.
Hupe jest offline  
stary 16-07-2006, 10:51   #50
Glacial Hero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 10 2005

Domyślny

Nie ukradł tylko podnióśł plecak, ktory wywalił na ziemie. A MAteo został poinformowany i zgodził sie na to, żeby tamten wzioł te runa. Nalegał jeszcze, żeby wzioł sobie steel boots, ktore tamten potem i tak wymienił na 10k i troche bełtów, wiec o kradzieży "10%" zawartości nie ma mowy, bo nie ma kradzieży, jeśli właściciel zgadza się na to.
stary 16-07-2006, 11:05   #51
Xavery
Użytkownik Forum

Xavery's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glacial Hero
Nie ukradł tylko podnióśł plecak, ktory wywalił na ziemie.
Oto widaz rozumowanie dzieci/noobow/newbie/. Jezeli cos jest na ziemi to zmozna to wziasc, czyli jak ktos niesie loota to mozna mu go zabrac, ba, nawet trzeba bo przeciez odrazu widac ze niechce tego baga/bp skoro go rzuca po ziemi, niech sie biedaczek nie meczy skoro mozna go wyswowodzic z tego ciezaru.

Zal.pl jest zbyt oklepanym i zbyt lagodnym okresleniem na to....

Ostatnio edytowany przez Xavery - 16-07-2006 o 11:06.
Xavery jest offline  
stary 16-07-2006, 11:40   #52
Glacial Hero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 10 2005

Domyślny

Widać nie zrozumiałeś o co mi chodzi, bądź ja się źle wyraziłem. Oczywiście masz racje, że nagannym zachowaniem jest kradnięcie loot baga kogoś, czy coś w tym rodzaju. Natomiast mi chodziło o to, że mateo "chciał otworzyć bp ale, ze był pod wpływem to go wywalił" (LOL). Więc stracił go przez własną (a jak widać na filmie ma jej troche) głupote.
stary 16-07-2006, 16:05   #53
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Ech trudno stwierdzić kogo wina ale Mateo zrobił z siebie większego n00ba - najpierw prosi jak dziecko o oddanie bp a potem robi z siebie kozaka. A o motywie z piwem i nazywaniu uczciwszego od siebie lamusem nie wspomnę. Ktoś wspomniał, że "taki" już jest świat w Tibii...gdyby było więcej takich ludzi jak Mentter może ten świat był by lepszy, bo założe się że w odwrotnej sytuacji Mateo spierd*lilby z bp .
Sir Radzio Angelus jest offline  
stary 16-07-2006, 16:51   #54
~Dael~
Użytkownik forum

~Dael~'s Avatar

Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Legnica

Profesja: Royal Paladin
Świat: iridia
Oczko

o jaaaa...

ten co kase oddal to jest jakis super tepy noob OMFG

wielkie gz dla ciebie -.-

AUHEUEAHHEAUEHUHEEAUHEHAEUHAUEAHHEAUUHEAUHEAUEAHUE AHUHEAUHEAUHEAUHEAUHEAUHEUHEUHEUHEAUHEA
~Dael~ jest offline  
stary 31-07-2006, 21:27   #55
Jasiek1110
Zbanowany

Data dołączenia: 31 07 2006

Oczko Ja

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kooniq
Jakbys umial czytac noobie napisalem ze jak kiedys gralem to mialem 18 lvl i ten mateo mnie zabil bo wypychalem jego kolezanke z depo niemoja wina ze cie mama nie kofa i ze cie stary tylko w nocy ale takie zycie wydupczonego w dupsko przez deery i na dodatek zjechanego w oko przez uszy do cipy cya!

Omg ludzie nie czepiajcie sie swoich rodzicow jak nie macie dosyc rzezi w tibi to zagrajcie w bardziej szarlatanska gre OMG i nie przeklinac bo dzieci graja xD
Jasiek1110 jest offline  
stary 31-07-2006, 21:30   #56
Jasiek1110
Zbanowany

Data dołączenia: 31 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ~Dael~
o jaaaa...

ten co kase oddal to jest jakis super tepy noob OMFG

wielkie gz dla ciebie -.-

AUHEUEAHHEAUEHUHEEAUHEHAEUHAUEAHHEAUUHEAUHEAUEAHUE AHUHEAUHEAUHEAUHEAUHEAUHEUHEUHEUHEAUHEA

omg kazdemu moze sie zdazyc xD ale kase no to nie wiem co zrobilbym na jego miejscu
Profa: palek Level: 41 Swiat: morgana moj char ale przyznaje sie ze jestem lekkim n00bkiem
Jasiek1110 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania