|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() zdecydowana wiekszosc wypowiedzi nadaje sie na zal.pl -,- jezeli uzywa ktos botow to predzej czy pozniej zostanie zbanowany wiec klotnia jest bezsensu , a poziom topicow o arcanii jest zalosny , bardziej zalosny niz klotnia dwoch 10 latkow wiec zachowajcie nieco kultury , nie wygraszajcie sobie przez kabelek itp
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 16-07-2006 o 22:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
pozatym zauwaz chlopcze ze neiwyzywam nikogo innego z turtli tylko jego,a powod jest :, po 1 ja wojny neichcialem zadnej, po 2 wole se expic niz sie napiep~ (tak tak wiem ty wolisz to 2-gie) po 3 jakby lider turtli byl bardziej odwazny i umial sie zachowac jak lider a nie jak(co to ja niejestem) to na 2 dzien po tym deadzie sprawa bylaby zalatwiona, a po 4 przyznaj sam ze czesc turtli poprostu sie nudzila,znaczna czesc od dawna nieexpi a tylko loguje sie by kogos zabic,albo narobic zadymy niestetypoziom inteligencji na ziemi jest staly a ludzi coraz wiecej zrozumialbym jakby wojna byla z konkretnego powodu ale te podane przez was sa.... moze neizalosne ale poprostu smieszne; ps. najbardziej mnie rozsmiesza ze haka troya przypisuje sie nam,tylko chyba zaden debil z sk by niedal takiego comenta troyowi zeby specjalnie mysleli ze to sk haklo go;],no ale wy niewidzicie tego ze to prowokacyjka na zywca,szukaliscie powodu do wojny,to go se wymysleliscie;] a co mnie rozsmiesza glidia galirona niepomaga nam,oni maja poprostu prywatna wojne z turtlami wiec niewiem dlaczego obcej glidi ktora niema z nami zadnych ukladow podpisujecie fragi do swoich
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Teraz jestem dla ciebie chlopcem a jeszcze pol roku temu lizales mi dupe zebym cie uratowal "22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie? ![]() Zachowalem sobie ten hotkey bo przypomina mi jakim lapsem jestes...taki cichutki byles przez dlugi okres az nie wbiles do 7k. Co do insultow to jechales jechales po Turtlach chlopcze malinowy i to czesto wytykajac "inteligencje niektorych polaczkow z dpft". Wogole to co ty masz za faze z tym poziomem inteligencji na swiecie, przeczytales w ksiazce o tym i pomyslales sobie ze cool byloby takie cos wtracic do posta? I nie wkrecaj sie tak w reason tej wojny to jest tylko gra czlowieku, zawsze mozesz zmienic serv na non-pvp jak na zwyklych nie dajesz rady. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Guildia Ninth Orion dolaczyla do guildi Seventh Kingdom
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() ta i 7k robi mass invita -.- , moze im to cos da ale watpie , raczej bedzie wiekszy chaos niz teraz jest u nich. ale to ich sprawa
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
|
![]() A wiec Deiphobus i Dark thork pokazali jacy z nich ludzie ;] Polecieli w h*ja jak nic ;] Ludzi ktorzy chcieli ich wypier.... z servera oni do gildi przyjeli :> To sie nazywa lapanie ostatniej deski ratunku ;] Dobra pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Mozesz !! Mozesz !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Każdy je ma... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
to dlaczego w DpFT sa tacy ludzie jak Ljubo de'Omerta, Rexis ? ^^ Rexis byl nawet w NG ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dzejk'dzej
Profesja: Knight
Poziom: 29
Skille: 55/50
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() to może ja dodam coś od siebie o Bedku i dpft.
jakieś 2 miesiace temu grałem druidem wbiłem 37 lev i sellnałem bo mi sie ta profesja znudziła...dlaczego? bo się też wkurzyłem dlaczego? wychodze z depo i co się dzieje Bedek mnie zjechał za free do red hp -.-' ( jeszcze stary owner)...za pare dni ubili mnie goście z dpft też pod depo za nic w sumie zdazyłem tylko wyjsc ( push m-wall SD dead :/ ) siedze w jaskini jakis czas i nagle wbija sie jakis noob dostaje kicka on mnie ubija. Ide goscia ubic ( knight jakis 34 lev wiec bym nie mial problemów) nagle dostaje msg od dark thork ( chba ten koleś nie pamietam dokłądnie bo to dawno było) zę jak go uderze to mam hunta ( wtf?? ). Jednym słowem turtle przeginaja taki zwykły koleś co sobie chce pograć w wolnych chwilach dostaje baty za nic? od nikoigo z 7K czy NG EZ czy kogokolwiek innego nie dostało mi sie jak od turtli i to za free...teraz też się zastanawiam nad zmianą serva na non-pvp ( dużo noobów ale mniej takich PA ) pójde do kolegów którzy tez dostali hunta lub padli za nic.... btw. teraz mam najta i jego również sprzedam przez takie osoby jak turtle i ich znajomi z rl którzy szantażuja i nie pozwalaja grać normalnie na tym serwerze a gram na nim od jego urodzenia i szkoda mi go zostawiać. pozdrawiam Dzedzej, Uhdzedzej, Dzejk'dzej jak kto woli |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ze to bylo dawno jeszcze jak byl w dptf
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dzejk'dzej
Profesja: Knight
Poziom: 29
Skille: 55/50
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
normalni ludzie tacy jak ja chca sobie od czasu do czasu pograc wbijajcie sobie te swoje lev prowadzcie wojny i co tam ejszcze ale pamietajcie że nie tylko wy tam gracie....człowiek sie stara zęby sobie DL'a upolwać 1st time w życiu to wyskoczą takie i popsuja wszystko -.-' |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Imię: Elder Nowax
|
![]() współczucie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fosfik w dalszym ciagu fraguje ludzi z dawnej guildi Era Zero
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: St.Lucia
|
![]() Cytuj:
Shyan Aurelius - Jul 19 2006, 17:18:17 CET Killed at Level 88 by Fosfik
*Sprawiedliwość może być narzucona. *Odwaga bez umiejętności to samobójstwo. Ostatnio edytowany przez *Wube* - 19-07-2006 o 22:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Punxbolt:
Cry me a river... I co, Ty mysllisz to tylko na Arcanii tak jest ze Cie ktos z panujacej aktualnie gildii na servie zabije? A probowales grac na Titanii z Unitem? A probowales grac na Isarze z Del'toro? Jak nie to nie wylewaj nam tu swoich zalow, a jak tak to tez powinienes siedziec cicho i dobrze wiedziec, ze WSZEDZIE gdzie panuje jakas gildia zawsze bedzie PA. Bylem swiadkiem niejednej takiej sytuacji gdzie 15 lvl lal innych 20 a gdy tamci wolali swoich protektorow wypadalo 4 kozakow i protektor czytal tylko na swoim ekranie "Pay or hunted forever!". I nie mysl ze jak 7k wygra to bedzie inaczej. To jak ze zmiana rzadu w panstwie jest. Najpierw rzadzi jedna partia a druga jedzie po niej i oglasza super postanowienia po to tylko zeby przejac wladze. no i ludzie wybieraja ta druga partie, ta z poczatku cos probuje zmienic ale jak sie juz zadomowi na dobre w rzadzie to niewiele albo wogole nei rozni sie od tej wczesniejszej. Na Arcanii BYLOBY tak samo. 7k wygraloby, z poczatku jacy to oni nie sa cool i w porzadku, chwala i uznanie wsrod ucisnionego przez DPFT plebsu i masa MSG o fri itans. Mijaja dni, tygodnie, miesiace, koledzy z 7k sie nudza tym i zaczynaja spammerow zabijac. No i niby maja powod - spam. Pozniej zacznie im przeszkadzac to ze jakis 15 lvl chodzi w ich outficie (o ile jakis beda miec) i zacznei sie zabijanie za outfit, a pozniej to juz z nudow i tak znowu ten wielce ucisniony plebs bedzie sie darl ze 7k to Pa i chca DPFT spowrotem. Taka prawda. i niech mi ktos nie probuje wciskac glodnych kawalkow, ze tak nie bedzie , ze oni beda rzadzic sprawiedliwie. Do 7k przyjeci zostali ludzie, ktorzy sa tam tylko przez swoje walory bojowe. Po teoretycznie wygrajnej wojnie kolesie na bank nie wyjda z 7k, bo przeciez byc czlonkiem rzadzcej gildii jest calkiem dobrze. No i ludzie pokroju tych wszystkich falszywcow, co przy ludziach walcza o wyzwolenie Arcanii, a tak na prawde chodzi im o to tylko zeby rzadzic servem i moc robic co chca, beda robic PA na calej linii i pozniej zamiast obecnego "Fu*k DPFT" bedzie "Fu*k 7k". INACZEJ NIE BEDZIE! Zaraz poleci post "obronny" od Sua'i, ze on tak na pewno nie bedzie robil, bo on jest ten dobry, to DPFT jest zle, a jak 7k wygra to na pewno PA nie bedzie, bo oni nie z tych. Ze tak powiem baju baju... 7k prowadzi wojne przeciwko DPFT a nie przeciwko PA, a po co? Po to zeby swoje wlasne PA "zaaplikowac". Niewazne ile wojen cala Tibia juz przezyla, zawsze bylo tak, ze po jednym zwyciezonym PA przychodzilo drugie. A myslicie ze dlaczego caly czas sa wojny, skoro teoretycznie po zwalczeniu PA-guild rzadzacej na servie przez teoretycznie gildie non-PA nie powinno byc juz wojny nigdy, a swiat powinien byc piekny? Jak ktos czytal opowiadania Sapkowskiego o Wiedzminie (1 czesc) to powinien sobie przypomniec tytul jednego z rozdzialow: "Mniejsze zlo". I chyba wojna jest tym mniejszym zlem, bo po zwyciezeniu gildii rzadzacej zawsze jest ten miesiac spokoju przed nastepna fala PA. I to dla tego miesiaca spokoju wszyscy sie tak drzecie i zlozyczycie DPFT.
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Imię: Elder Nowax
|
![]() @up zgadzam się z Toba w 100%.
Co to Sua Mea mysle ze on by raczej nie byl jakims big pa ale napewno kazdy w jakims mniejszym czy wiekszym stopniu wykorzystuje to ze ma sie wladze na servie. Wogole ta wojna to zajebiste zamieszanie. Jezeli dpft wygra nie bedziemy mieli chyba zadnych hlvli oprocz turtli ktorzy nie sa hunted, tak przynajmniej mi sie wydaje biorac pod uwage to ze Sk invita all 50lvl+ (kazdy o tym juz wie ![]() W sumie mi i tak losy wojny sa obojetne...chociaz czasem sam juz niewiem :| |
![]() |
![]() |