|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#42 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Lewin Brzeski
|
Nono niewiedzialem ze tak umisz mati
a ze znam cie z rl moge ci pogratulowac na rl i na forum masz +do reputacji |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
Cytuj:
@Autor Good job Keep it up~ |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Guest
|
Cytuj:
ma prawo zbanowac za trenowanie podczas bycia afk ponad 15 minut. nie moze zbanowac jak jestes AFK ale moze zbanowac jak trenisz na afk. a czemu ich nie wywalilo? no bo trenili ![]() |
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
|
Szkoda ze nie widze zdjec, ale mniej wiecej wiem o co chodzi. Moim zdaniem GM NIE powinien pozwolic pknac ich, a wrecz przyciwnie, dziwny ten GM...
Morzecie podac jego nick bo nie widze zdjec? |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
@topic-Narazie widze x ale wejde potem może zobaczę. |
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
Szkoda, że to nie były jakieś Hight Levele i nic fajnego z nich nie wypadło
![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
Hehehe cały Lego
Spoko zdjęcia! ![]() |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
Tasker jest legalny, lecz wszystko zależy od tego, w jaki sposów się go używa. Tak więc za samo posiadanie i używanie taskera np. w systemie NIE MAJĄ PRAWA dać ci bana, tylko wtedy, gdy będziesz używał taskera w celu ułatwienia sobie gry.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
|
W/g mnie oni celowo trenowali na afk, a zeby to robic nie trzeba miec zadnego macra, wystarczy kogos atakowac caly czas i juz cie nie wywali na 100%. A watpie zeby oni mieli powlaczane jakies macra bo nie widze zeby to byli paladyni i musieli podnosic speary, a pozatym stoja na skale, a z gory ryb nie moga lowic.Bycie afk, jest LEGALNE ale tylko przez 15 minut, bo to zrozumiale ze ktos musi isc do wc albo cos...
Gm dobrze zrobil banujac ich, ale nie jestem pewien co do zabijania... A, jeszcze jedno, PKOWANIE JEST LEGALNE, nadaje to grze klimatu rpg, a pozatym jak by bylo nielegalne to po co by robili swiaty pvp? Nielegalne jest jedynie nadmierne i nalogowe pkowanie... Takie jest moje zdanie ![]() |
|
|
|