|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() @Krzys Nemptor
Ja się z tobą nie zgodze. Taki gość i z mojej starej klasy był maniakiem simsów. Raz poszedłem do kolegi to przyszedł do mnei do domu i czekał 30min. żebym przyszedł i żebym ściągnął mu kody do simsów pod pretekstem "Mam internet ale zapomniałem do niego hasła". @topic Ciekawe czemu nie doczepią się do innych gier? NIe moja wina że nie wszyscy znają granice kiedy przestać.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Osiril
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Hhuiahauiha ale LEJE xD. Takie artukuly mnie naprawde ciesza ;P.
PS Wiecie ze "druid ktury wali z ruszczki" jest z moich okolic? xD I on gral w ktorejs z wiekszych kafejek z lodzi juz nie pamietam dokladnie nazwy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Reefok
Profesja: Paladin
Świat: Nova
Poziom: 12
Skille: 43/34
Poziom mag.: 2
|
![]() Tefałeny robią z Tibi jakiegoś potwora który wyrzera mózgi knajtom co walom z axa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w mojej klasie graja 2 osoby Ja i moj 30lev kolega (teraz juz nie gra o tym jak go zabili) a te 5-10 osob gra w Rune Scape ps jakos sie dziwie czemu jak ten koles uderzyl matke krzeslem byla taka awantura a nikt nie wspomniaj kiey jakis koles w holandi sie powiesil po tym jak zhakowali mu konto w runescape (w czasie pisania tego posta w rune gra : 135347graczy kiedy w tibie 33532) wiec gdzie ona taka popularna? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz mnie sie bardziej rune od tibi podoba ![]() A wiecej gra bo jest rune bardziej popularne,rozbudowane i przyjemne [ no cheats , no noobs , no thiefs , no problems];p
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Grałem kiedyś w rune ale nie wiedziałem jak się sprawdza jaki lvl mam wiec przestalem
![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Wielki Czerwony Smok
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 15
Skille: 18/21
![]() |
![]() niech ktos napisze na tamto forum temat z pochwałami! zobaczymy czy się pojawi!!!
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hah! LOL! To co napisałeś mnie naprawde zwaliło z krzsła! Baradax, jaka to gazeta? "Dziewczyna"? Ale jaki nr gazety itp. MUSZE TO MIEĆ!
![]() ![]()