|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie chcialo mi sie czytac calego tematu wiec nie miejscie do mnie pretensji
Calkowicie popieram wypowiedz Jaryn, Tak jak bym to byl ja tylko ze ja skonczylem z tym po tym jak Okradlem (wypowiedz taka zeby nie obrazic ludzi ktorzy czerpia na tym przyjemnosc) 54 knight ze skilem 90/88 na swiecie libera i bylem 800k na + nick Ale-psico, kiedy zobaczylem ze ten czlowiek przestal grac w tibie stwierdzilem ze nie warto "krasc" lecz niestety nie moglem oddac wszytkiego poniewaz kolega ktory trzymal cale eq mial haka (zostal okradziony) i stwierdzilem ze to glupie to bylo okolo rok temu i od wtedy nie uzywam zadnych botow nie nie "kradne" ludzi bo uwazam ze to zadna przyjemnosc wole wszytko osiagnac sam jezeli czyims kosztem Ostatnio edytowany przez Dregar - 06-08-2006 o 22:23. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() większość tutaj wypowiadających się bluzgaczy opiera swoje posty na tym samym wątku przewodnim i pokazuje, że nie czytało uważnie, bądź wcale
![]() bojówki o prawość i dobro maluczkich niestety w tym przypadku są na miernym poziomie, a prawie każdy z nich lepiej by zrobił ograniczając się do jednego zdania, bądź zaniechania pisania postu w ogóle ^^ tak więc RADA dla przyszłych - pomyślcie najpierw parę razy czy naprawdę chcecie coś napisać i czy naprawdę ma to być w takiej formie co do 'hackerów' - w tym przypadku poprawnie zwie się takie osoby scammerami nie łamią jakiś haseł ni nic.. wykorzystują po prostu niewiedzę - ale nic nie robiąc wyzyskują pracę innych scammer - ot co - kradnie cudzą pracę nie mam tam nic przeciw temu topicowi, jedynie to wielkie oburzenie sprawia iż modowi zadrży ręka nad klawiszem 'bloka' zastanawiając się, czy nie należy zastopować napływu takiej jakości postów proponuję uważniej czytać topic - i postarać się dowiedzieć, jakie było zamierzenie autora co do oszustw wszelkiej maści - jestem przeciw pomimo, że trenowałam dużo nie używałam do tego macro - co pewnie wywołało zdziwienie u niektórych na serwie, jak im o tym mówiłam.. ale czysta gra przynosi więcej satysfakcji co do oszustw - no cóż.. tak to jest, że ktoś daje się nabrać, jeśli idzie totalnie w ciemno i nawet nie próbuje się dowiedzieć czegoś o grze - a masa poradników jest tutaj i odnośników do nich niewiele osób, które z nich skorzystały za pewne padło ofiarą hackingu (niewiele, jeśli uznamy, że nie grały 'na skróty') chyba nie muszę nic więcej pisać? d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Smakosze serow
Profesja: Elite Knight
Świat: Cendia
![]() |
![]() No tak wszyscy mu nawtykali i wszystko najlepsze mu wytknęli a co dla mnie zostało przecież nie będę się powtarzał no cóż szkoda
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#44 |
Nieobecny.
|
![]() Doszedłem do momentu gdy twój kolega napisał pierwszą "stronę hackerską"
Dalej nie muszę już czytać. Jak ty jesteś hackerem, to ja jestem ESR (znasz kogoś takiego?) |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68