![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Zgadzam sie z tym uzytkownikiem ;p
Dzieki bardzo! wlasnie wbilem do tibi i dzisiaj od 12:30 zaczyna sie expienie, huncenie, robione questow i oby nie padanie, wiec sskow bedzie bez liku;]
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Ebrard
Gildia: Apocalipse
Świat: Refugia
Poziom: 30+
Poziom mag.: 33
|
![]() Dzieki wszystkim za komenty, tak trzymac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Sir Slanash
Profesja: Sorcerer
Gildia: Teh Hard Way
Poziom: 32
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Spoko temacik, tak jak i gildia
![]() SS'ki tak samo git, ale chciclabym sie poskarzyc !! Otuż wczoraj nijaki [CHAR]Druid Yoki[/CHAR] widząc żę rzucam loota z kumplem (wracalismy z dwarfów guardów), podlecial i nie dawal nam spokoju przez jakies 15 minut, co chwile próbując ukraść naszego loocika. Biegal za nami po calym Kazz,aż wkocu ja dostalem freeza a on naszego loota ![]() Tak jak mowilem gildia [GUILD]Apocalipse[/GUILD] jest spoko, ale majac takiego thiefa jakim jest Druid Yoki stracicie tylko dobrą reputacje! ![]() Więc ostrzegam wszystkich uważajcie na tego Thiefa jakim jest Druid Yoki... Ostatnio edytowany przez KoBzAl - 21-08-2006 o 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() NA dzień dzisiejszy planowalismy wspaniala wyprawe, na tereny nieznane i bardzo tajemnicze. A teraz po ludzko, milismy isc na poh bylo pare dedow, gildia jest zalamana.
Wszytsko zaczelo sie pieknie i rozowo(jak moj podpis) Najpier latwiutki blood herb (102 ed huncil wiec nawet nie musielismy bic gsa^) ![]() Teraz nasz poh's squad (hektor byl tylko na gsie, nie szedl na dragi - miecz w piers zdrajcy) ![]() Malo atrakcyjna droga na PoHa (droga jak droga) ![]() VV moment, w ktorym wkroczylismy na StRaSzNe, jak sie potem okazalo takie byly naprawde ![]() Zaraz po tej fotce^^ bilismy gsa^^ (Brutal zaszpanowal, bloczyl na raz:Gsa, zerka, lidera i...poison spidera, respect dla niego) Narazie tu wszystjko wyglada kolorowoVV zbieramy nagrody (gaint sh~~, 5 power bolts oraz 12 burst arrows) ![]() Potem w pelnym squadzie (oprocz hektora, ktory gdzies poszedl) poszlismy na Ornamet shield quest spokojnie zabilismy 2 smoki i poszlismy podjac najwieksze wyzwanie: 2 dle i 3 dragi ![]() reszta w drugim poscie ;p
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec czesc druga!!
Wszyscy wkroczyli do dziury.o.o(znowu popis brutala: bloczyl na raz darga i dla) drag szybciutko padl, a my zajelismy sie dlem (jest moj hit z explo za 110) ![]() Zaraz potem uporalismy sie z dragiem ![]() Do zabicia zostal jeszcze dl i dragon! ale tak nieszczesliwie sie sprawy potoczyly, ze podlecialy obydwa naraz i doszlo do aktow przemocy, ktore zakonczyly sie gwaltami i zgonami (jezeli chodzi o gwaltu to mam zbyt wybujana wyobraznie). A teraz jak to wygladalo: Ludzie stojacy zaraz za Brutalem nie zdazyli sie cofnac gdy Brutal napisal, ze nie ma Uhow, jednak po przegladnieciu defecult channelu okazalo sie, ze brutal padl trzeci (ostatni)(potem dam fotke). Ludzie poprostu mieli za malo manny, ja sam mialem max hp(300) i 500 manny na niewidce i ucieklem z 200 zycia(13:51 You lose 217 mana blocking an attack by a dragon lord.) A tu ci, ktorzy ocaleli + yoki ![]() Potem czmychnelismy (gdy wychodzilismy okazalo sie, ze byly tam 2 zrespione dragi, tez je trzeba bylo zabic z Venqu (49pall) jako bloker) ![]() a tu podsumowanie (pod wzgledem negatywnym) naszego wypadu ![]() ps jezeli nikt q**a nie bedzie tego komentowal to sie chyba poplacze ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Imię: Druid Yoki
Profesja: Druid
|
![]() A wiec jak podaje sir jakiśtam, nie wiem o co chodiz z kradzieżą tego loota, ale niestety to moze być prawda, ponieważ dałem pograc bratu ciotecznemu około jednej godzinki. Niestety w depo nie znalazłęm żadnego loota i nadal nie znam okooczności (godzina, sposub, czy cos ktoś gadał) a player który mnie oskarża tzw. wyzywa mnie na dizień dobry od jebanych dziwek czy cos w tym stylu. Jeśli to moj brat to przepraszam za niego (ale loota nie iwem co z nim zrobił), a jeśli nie to spadaj noobq. Niech leader sam rozstrzygnie.
PS kondolencje dla koloegów co padli na dl'u ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Łomża (domek 1 rodzinny)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brutal warior
Profesja: Knight
Poziom: 43
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() I ja tam byłem miód i wino piłem.Nie bylem na ty huncie ale bardzo go przeżywałem (kiedy sie zalogowałęm juz tam byli tak może bym z nimi poszedł ).Na [GUILD][/GUILD] chacie wszystko mi pisali.Było małe nie porozumienie kto ma uhać Brutala i przez to on zginoł ale przyjoł śmierć bez wiekszych nerwów.I dlatego
![]() PS.Żal mi tych którzy zgineli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
dzieki za gratulacje @apropo uhania brutala jezeli chodzi o niego to pokazal klase, ale nikt nie mial go uhac (sam wzial na caly hunt 9 uhow - troche malo). ludzie mu dali z 6 uhow, ale to nie wystarczylo
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Imię: Druid Yoki
Profesja: Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz questa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Ell Mariachii
Profesja: Paladin
Poziom: 5x
Poziom mag.: 15
|
![]() przepraszam wszystkich za to ze mnie nie bylo bo po 2 quescie zadzowil admin mojej sieci i powiedizla ze neta nie bedzie:/wiec logout i musialem isc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nosferatu Psinek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Bardzo zgrana gildia az milo sie oglada zdjecia
![]() ![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajne fotki
gz sir ebrard
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za podpisy tego typy .. brutal pokazal klase ... ale prawda jest taka ze niedaliscie mi czasu na zakup uhow . 2 jak mowilem ze mam 2 uhy na 2 dl i prosilem zebysmy sie wycofali to wszyscy ! nie ! quest uwazam za nieporozumienie gdyz nikt mi niechcial dac uhow a na sd tez zalowaliscie niewidzilem zeby jakikolwiek polecia w dl . i niepiszcie ze wy tez zgineliscie bylo sie niepchac na dl a skora jak mowiliscie mieliscie 0 uh a pozatym poco wam te uhy skoro dostaliscie 2 buly i swiatynia .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brutal, wedlug mnie za szybko poszliscie (ja pisalem na gc, zebysmy poczekali godzinke do 14:00, zeby porobic runki, zakupic uhy itp) . Takie sprawy sie planuje 2 dni wczesniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tu taki pozaytywny akcent na koniec dnia
![]() jutro idzimy chyba na gsy same albo d lair wiec beda sski
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() o.o
Venqu pierwsza fota w topicu i odrazu jaka efektowna. ps warto podkreslic, ze Venqu to najwyzszy lvl w naszej gildi ;]