Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-01-2008, 16:40   #41
Asash
Zbanowany

Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin

Stan: Na Emeryturze
Asash ma numer GG 8690411
Domyślny

I po co to odświeżasz ?? STOP ARCHEOLOGOM! Żal...
Asash jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-01-2008, 22:56   #42
FryzjerZenon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez N4zgul Pokaż post
Witam, chciałbym zacząć gre w Tibię ponieważ interesują mnie gry tego typu, ale gdy obejżałem Uwagę o tym chłopaku co pobił własną matkę krzesłem za to że wyłączyła mu komputer podczas gry, straciłem chęć grania w nią. Boje się że stane się taki jak on, że ta gra mnie wciągnie i nie bede widział poza nią świata a to było by chyba najgorsze. Wspomniany chłopak nie jest pierwszym przypadkiem "wciągnięcia". U mnie na osiedlu mieszka gość który nie zdał 2-krotnie przez tą grę. Pisze do was z przestrogą abyście zaprzestali grania w Tibię bo to nie doprowadzi was do niczego dobrego oprócz zmarnowania czasu, lepiej poszukajcie sobie innej gry takiej jak np. World of Warcraft czy Counter-strike v1.6.
Pozdrawiem.
haha?
wow? Czlowieku WoW jescze bardzie uzaleznia, znajomi graja po 6h dziennie, ciagle o tym gadaja, zawsze tylko WoW, WoW, WoW.
Nic poza tym nie widza.

Co do cs'ka :* :* :* <3 to jest dobre rozwiazanie, duzo hlvl gra w niego, moze zeby nie byc uzaleznionym? Mniejsza o to, kolega byl uzalezniony od tibi (starzy brali mu monitor etc. ) no to zaczol grac w cs'a, przestal grac w tibie, sprzedal 160ek, kupil myche + podklade i zaczol grac
Wiec cs to jest dobre rozwiazanie, zwazywszy na to, ze nie uzaleznia tak jak tibia. Wiadomo, ze kazda gra ma wplyw na czlowieka, ale ta raczej nie. Bo grac po 5h na pub'ach to jest raczej nudne, wiec trudniej sie uzaleznic, zazwyczaj ludzie graja cw/fw no, ale zeby grac cw 5h to trzeba miec 4 innych uzalezniencow :d

btw; do tych co mowia, ze cs jest jescze gorszy/brutalniejszy/pogorsza ludzi bardziej niz tibia, to chyba grali w niego max 2 miesiace i nic o tym nie wiedza. Jedynie potrafia "szczelac w glowe" na ex_interp 0.1

Ostatnio edytowany przez FryzjerZenon - 17-01-2008 o 22:58.
FryzjerZenon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2008, 09:08   #43
Epek
Użytkownik Forum

Epek's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Radzyń Podlaski

Stan: Początkujący
Imię: E'p
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rinnaroc Pokaż post
To chciałbyś zacząć grać w tibie, ale nam zabraniasz - to nie fair Tematów o wciąganiu przez tibie było od ***** . Po za tym nie będziesz nikomu mówił w co kto ma grać. Ja wolę tibie od np. cs'a. Jeśli nie chcesz to nie graj, jak jesteś w miare "normalny"(nie siedzisz 16/h na kompie) to nikogo nie pobijesz krzesłem, zapewniam.
Eeee pier***isz... Cs jest cool .

@topic
Jak mam ci odpowiedziec na ten temat xD?
Epek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2008, 13:36   #44
player331
Użytkownik Forum

player331's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2008

Domyślny

Tak teraz wszyscy zaprzestaniemy grać w Tibie... "tbia zlo!!123"??

Tibia jest znakomitą grą, a to iż, niektórzy po prostu przesadzają to nie moja wina... Ja gram normalnie max.3h, a weekedny czy tam inne dni wolne 4-5h. Moja mama nie powodu aby mi wyłączać kompa więc chyba nie pobije jej krzesłem xD.
player331 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2008, 17:30   #45
Bykunn
Użytkownik Forum

Bykunn's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Bykunn ma numer GG 6050652
Domyślny

Eee temat odgrzany z przed 2 lat, ale co tam .. jak już jest to dorzuce swoje 3 grosze. Od każdej gry można się uzależnić nawet od sapera ... kwestia naszej woli, silnej bądź słabej : )
A cs swoją drogą jest spoko ;d Tibia zresztą też, ale najlepszy jest w niej kontakt z ludźmi z całego świata i trening angielskiego.

/Yours Bykunn
Bykunn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2008, 17:48   #46
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2007

Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
Domyślny

Dobrze jest, jak ktos ma zamiar kontunuowac dyskusje to niech nie otwiera nowych tematow.

To wroga sugestia, pożera cię jak bestia,
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia.
Paktofonika [Pfk Company]
Avallach jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2008, 21:43   #47
Correlian
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 01 2008

Domyślny

@topic
Śmiech mnie rzucił na podłogę gdy przeczytałem ten post. Jak myślisz..czy gra 2D z małym rozwojem potrafi wciągnąć..no tak. Najwyraźniej. Ale skąd Ci do głowy przyszło że WoW czy CS nie wciąga. Radzisz poszukać innej gry. Kiedy to właśnie, gry wciągają, nie akurat tibia tylko wszystkie. Dlatego gracz w WoW też potrafi być destrukcyjny.

Jak ten- dzieciak rozwala komputer bo rodzice wołają go do snu:
http://www.youtube.com/watch?v=ROx__179Wac
Correlian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania