|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() Cytuj:
wow? Czlowieku WoW jescze bardzie uzaleznia, znajomi graja po 6h dziennie, ciagle o tym gadaja, zawsze tylko WoW, WoW, WoW. Nic poza tym nie widza. Co do cs'ka :* :* :* <3 to jest dobre rozwiazanie, duzo hlvl gra w niego, moze zeby nie byc uzaleznionym? Mniejsza o to, kolega byl uzalezniony od tibi (starzy brali mu monitor etc. ![]() ![]() Wiec cs to jest dobre rozwiazanie, zwazywszy na to, ze nie uzaleznia tak jak tibia. Wiadomo, ze kazda gra ma wplyw na czlowieka, ale ta raczej nie. Bo grac po 5h na pub'ach to jest raczej nudne, wiec trudniej sie uzaleznic, zazwyczaj ludzie graja cw/fw no, ale zeby grac cw 5h to trzeba miec 4 innych uzalezniencow :d btw; do tych co mowia, ze cs jest jescze gorszy/brutalniejszy/pogorsza ludzi bardziej niz tibia, to chyba grali w niego max 2 miesiace i nic o tym nie wiedza. Jedynie potrafia "szczelac w glowe" na ex_interp 0.1 Ostatnio edytowany przez FryzjerZenon - 17-01-2008 o 22:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Radzyń Podlaski
Stan: Początkujący
Imię: E'p
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Jak mam ci odpowiedziec na ten temat xD? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Tak teraz wszyscy zaprzestaniemy grać w Tibie... "tbia zlo!!123"??
Tibia jest znakomitą grą, a to iż, niektórzy po prostu przesadzają to nie moja wina... Ja gram normalnie max.3h, a weekedny czy tam inne dni wolne 4-5h. Moja mama nie powodu aby mi wyłączać kompa więc chyba nie pobije jej krzesłem xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Eee temat odgrzany z przed 2 lat, ale co tam .. jak już jest to dorzuce swoje 3 grosze. Od każdej gry można się uzależnić nawet od sapera ... kwestia naszej woli, silnej bądź słabej : )
A cs swoją drogą jest spoko ;d Tibia zresztą też, ale najlepszy jest w niej kontakt z ludźmi z całego świata i trening angielskiego. /Yours Bykunn |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Dobrze jest, jak ktos ma zamiar kontunuowac dyskusje to niech nie otwiera nowych tematow.
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() @topic
Śmiech mnie rzucił na podłogę gdy przeczytałem ten post. Jak myślisz..czy gra 2D z małym rozwojem potrafi wciągnąć..no tak. Najwyraźniej. Ale skąd Ci do głowy przyszło że WoW czy CS nie wciąga. Radzisz poszukać innej gry. Kiedy to właśnie, gry wciągają, nie akurat tibia tylko wszystkie. Dlatego gracz w WoW też potrafi być destrukcyjny. Jak ten- dzieciak rozwala komputer bo rodzice wołają go do snu: http://www.youtube.com/watch?v=ROx__179Wac |
![]() |
![]() |