![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() Z dzisiejszego dnia moze cos
![]() 88 lvl ![]() 61 m lvl ![]() 89 lvl ![]() no i dupny loot :| jak na 12h liczylem chociaz na 2x v shield :| wiecej udalo mi sie raz w jedna godzine lootnac niz tu w 12 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vylevny
Profesja: Elite Knight
Świat: Neptera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
Krzysiu - jak ci sie loot nie podoba ;D To ja z chęcią przyjme go ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() hehehe...Stara,dobra Arcania.... Dawno nie grałem... i narazie nadal mi sie nie chce xD Więc jedynie dam sski z czasow grania ... skromnie zarzuce..:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda tylko ze moj {glowny) bloker stracil postac ![]() Pozdro dla Rooleya xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() kiedys tak wygladalem xD kiedy to bylo xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Imię: Lord-Jacko
Gildia: BassHunter
Poziom: 97
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Dżony kiedy idemy na demonce ;d?
Gratz all ss chlopaki x) Ahh Zbzikowane Bzykacze plx kom bak :d
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Imię: Achmed Assassin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unbeatens
Poziom: 179
Skille: 104/65
Poziom mag.: 24
|
![]() No tak, dam cos od siebie, oczywiscie all jest zywcem skopiowane z tibia.org bo nie chcialo mi sie robic nowych postow...
Tu najstarsze ssy z niepamietnych czasow czasow. bede dawal co jakis czas kolejne porcje zeby nie zasypac calego topicu swoim syfem ![]() Milaem nie dawac tak starych ssow ale mam do nich sentyment ![]() Mój pierwszy advance umieszczony na ss'ie ;o ![]() Pierwszy milion ![]() ![]() Atak na ab o.O ![]() Awans magiczny ![]() To był pierwszy i jedyny drag tego dnia ![]() ![]() Adv i moje stare statsy (mullencamp to byla moja stara gildia) ![]() Of qest ![]() A tu pare adv lvl (żeby nie bylo tak nudno dawalem ssy co 2 lvle) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Imię: Achmed Assassin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unbeatens
Poziom: 179
Skille: 104/65
Poziom mag.: 24
|
![]() Dl hunt
![]() Dawno robiony Dtd qescik ![]() ![]() Ef qest ![]() Mummy qest ![]() Bs qest ![]() ![]() Awans magiczny ![]() Teraz awansy w distance fighting ![]() ![]() ![]() ![]() Bk qest ![]() Deep fibula qest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Lord-Jacko
Gildia: BassHunter
Poziom: 97
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]()
Kozak Fajter __________ Best solo: ![]() Best Team: ![]() Ostatnio edytowany przez Lord-Jacko - 02-09-2006 o 08:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
|
![]() No to teraz ja dam coś od siebie ale narazie niechce mi się grać
![]() ![]() TU przypadkowo włączym mi się skull jak zacząłem walic z gfb bo goniło mnie 5 guardów ;> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem że mlvl słaby no cuź ale char ma dopiero ze 3 GÓRA 4 miesiące i tak rzadko niągram hmm.. no ale dist myśle że ujdzie ![]() 258 Rayblade 78 << co otym myślicie? Może jak zakupie pacca to wbije z 80 albo 82dista i go aktywuje ![]() A to stare no ale pokaże może niektórzy z was niewidzzieli ![]() Ostatnio edytowany przez rayblade - 02-09-2006 o 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() heheh
![]() ![]() heh...zobaczymy czy wroce do tibii na stale.. wszystko zalezy od sql... zaczynam liceum i sie zobaczy ![]() ![]() PIERWSZE POSTEPY XD gram juz 30 minut ![]() Ostatnio edytowany przez Jamess - 02-09-2006 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Obawiam sie tylko jednej rzeczy... Ogladam te wasze ss'y i za duzo na nich MNIE
![]() Jak sie spreze i zaczne grac to moze cos wrzuce ![]() Pozdro Jacko bro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
|
![]() U mnie nic nowego ale kupilem poison storma xD:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() No to teraz znow cos ode mnie ;]
11mln expa ![]() ![]()
[CHAR]Kozasasso Devills[/CHAR] Knight Arcania [GUILD]Zapylacze[/GUILD] Lvl 90 Skills 84/80 ![]() M lvl 7 ![]() ~Arcania r0x~ Ostatnio edytowany przez GrZyBu - 03-09-2006 o 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grzybu to ~5x więcej expa niż ja mam xd
@vrael era bedziesz wszystkich poisonował ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Imię: Wiatrak De'Omerta
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Jak tak patrze to se mysle ze wrzuce tez sski ale to bedzie historia z czasow styczen 2005 do demon helma robionego na facc:
Najstarszy ss jaki znalazlem po formatach i innych takich sie uchowal: ![]() Pro sqad na ddq: ![]() Former De'Omerta sqad eh jakie to byly czasy: ![]() Ciekawe jakby sie ulozyly losy Arcanii bez Losariego i...: ![]() Pierwszy powazny hunt(a zarazem pierwsze hero w zyciu) ale dedow sie posypalo xD: ![]() Rzut oka na statsy(ale mialem kasy co? ![]() ![]() 3 wyprawa na hero(2 zakonczyla sie niemal wojna na edron ;d): ![]() Zlote czasy pierwszy 85 sword na arcanii: ![]() troche ciekawsza wyprawa na hero: ![]() oczywiscie brak lootpica z pierwszego dl hunta(dsm + 3 t shieldy) ostatni dl: 64gp 32gp dsm 3 d hamy zostanie mi to w pamieci: ![]() na 70lvlu dluuuuuuuga przerwa(mialo sie odpaly): ![]() a potem nastalo pg: ![]() 6 dni 9 lvli? alez owszem: ![]() statsy: ![]() kolejne odchyly i przerwa w grze: ![]() nie bylo mnie miesiac? ![]() ![]() no i poznalem pewnego goscia...(wiem ze fejk nie wyszedl ciiii): ![]() pomagalem mu wbic 100lvl miedzy innymi odwiedzajac demony...: ![]() necro...: ![]() gdzies tam mi wpadl 7mlvl: ![]() znow demony...: ![]() hero........: ![]() ![]() ![]() demony i hero...: ![]() gdy wbil jzu 100lvl mial mi pomoc ale zaczela sie wojna wiec lecialem dalej przed siebie: ![]() poskilowalem sobie(next day kick na dragach i 1kk expa w dupe Hail Enea! -.-): ![]() ale znajdowalismy czas na dle...: ![]() kuzynek dotral w koncu do jakiegos lvla wiec wzielo sie takiego i oto efekt(Hail Idiot Team): ![]() Po ciezkich przebojach odbilem exp: ![]() a nawet zaszalalem(na 99% first 100lvl zrobiony calkowicie bez blessow): ![]() no coz wypadalo znow pojsc na dle: ![]() i hero..: ![]() a potem dotarlem do pewnego miejsca...: ![]() mimo ze na stronie pisalo cos innego...: ![]() dlatego jak sie przelogowalem...: ![]() no i huncik na wiwat: ![]() no i to by bylo na tyle pacca narazie nie zamierzam kupowac moze cos potrenuje pozyjemy zobaczymy ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiatrak xD Twój squad na arcani , De'omerta , to od początku servera gra ? xD
Jak długo gracie ? ![]() Ja aktualnie jestem liderem OZ famili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W drodze szukania wolnego respa :
![]() A potem : ![]() Pierwsza Hydra : ![]() A potem to juz szło szybko ![]() ![]() Okazało się że to dobry exp dla Royal Palladina xD ![]() ![]() Zdażało się ze 2 przychodziły xD ![]() 80 k expa , 1 godzina , 40 minut !! xD I KTO JEST FAJNY ? ![]() ![]() NIedługo next hunt ?! ![]() ![]() POdoba sie ? xD ![]() COMMENTUJCIE XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Imię: Wiatrak De'Omerta
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() No takie postacie jak Gidekab, Ljubo, Shuriken i ja to gramy od poczatku serva. a reszta albo nie gra(Mika, Regini) albo poszla na inny swiat (Nez, Gizi) albo banda low lvli ktora nie ma z nami nic wspolnego(99% -30lvl) oczywiscie czesc gra na innych charach ale nie bede mowil kto i jak bo to tajemnica zawodowa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum