|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
Fabuła nie twoja raz, outfity nie twoje dwa...no, ale wychodzi ci to w miare.
6/10. Rób dalej. Tylko może popróbuj sam coś zrobić od siebie :>... @down. Fabuły ci nie policzyłem, bo sam robie fake na podstawie gry:>...ale starasz się i to sie liczy ![]() Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 24-08-2006 o 15:16. |
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
@rater
W książce "coś" zaczyna sie dziać na około 400 stronie^^(Farthen Dur) ![]() Ostatnio edytowany przez exeros - 24-08-2006 o 15:23. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
|
Fake mi sie podoba...
Ja jakiś czas temu chciałem sobie zrobić Fake na podstawie książki "Dywan" (<--- polecam) ![]() |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zbanowany
|
@rater
Książka mi się podobała cała... ale Farthen Dur to najlepsza jej część @Autor fake'a(jaki ty miałeś nick? )Rób dalej ale już! ![]() Ostatnio edytowany przez exeros - 24-08-2006 o 18:01. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamilladyn
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
|
Fake dla mnie jest troche do kitu...
Niepotrzebny jest ten sklep. Powinno tu być wiecej akcji a nie takie nudy ![]() |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
Czemu jak kogos ucze korzystania z internetu to odrazu mwi ze mam fake do kitu? O.o.O Najpierw Zeusbobo pozniej Marshalek ale kit z tym
@up Przeczytaj ksiazke to zobaczycz ze tam ten "sklep" zajmuje az 2 strony xD
|
|
|
#48 |
|
Zbanowany
|
@up
Nie 2 strony a 4;] Rób dalej bo jak nie...to wiesz co, z gg ![]() Ostatnio edytowany przez exeros - 24-08-2006 o 23:28. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Daleko
Imię: Hero-Norbi
Profesja: Sorcerer
Gildia: Było wiele, teraz żadna
Świat: Eternia
Poziom: 28
Skille: 31/24=)
Poziom mag.: 34
|
Nie wiem czemu sie czepiacie tego dachu
Dobry jest. A co do oceny to tak fabuła 1000/10 wykonanie 9/10(jest kilka bledów ale jak ma sie tyle roboty no to sa one dopuszczalne ) ocena 10/10 .I thx za pomoc |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
nom mi sie strasznie podoba! 10/10. nie mam żadnych zastrzeżeń. moze opróćz jednego ;] rob wiecej bo mi sie nudzi, chyba se ksiązke przeczytam, ale jak juz przeczytam to nie bede fake oglądał, bo nie lubie sie powtarzac
![]()
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
|
Niewiem czy beda nastepne czesci zobaczy sie
![]()
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
|
Bardzo fajne
![]() |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
|
When next part?!?!?When next part?!?!?When next part?!?!?Rób kolejną część, bo ja oszaleje!!
![]() |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
|
XIbron... Szalej w temacie "Zdrada..."
hmm niewiem kiedy eragona bede kontynuowal ;>@down Wiesz ja sobie to roznie "wyobrazam" ;> Pozatym w "Najstarszym" jest takie moment ze mowia ze sa waskie alejki pomiedzy domami ja tez sobie inaczej wyobrazalem rorana i horsta ale nic innego z grafik tibijskich niemialem...
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 31-08-2006 o 16:14. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
|
Z reguły fake'ów nie komentuje ale jako, żem wierny fan "Dziedzictwa" to się pokusiłem.
No więc tak, spójność z książką jest dobra, niektóre teksty nawet żywcem przepisane. Ale to i tak dobrze ![]() Wykonanie też niczego sobie, tyle, że ten łuk nie pasuje. Eragon miał inny, IMO ten zwykły z Tibii bardziej by pasował. Poza tym wygląd Garrowa i Horsta - co to jest ? W ogóle nie pasuje. Poza tym ciekawi mnie jak zrobisz małą Saphire i Broma. I jeszcze Carvahall takie jakieś dziwne... nie pasują mi te domy naprzeciwko siebie. Inaczej je sobie wyobrażałem. A co do Eragona - to on miał bodaj inny kolor włosów. No nic, czekamy na następne części. Możesz dotrwasz nawet do Przysięgi Krwi i przemiany Eragona. A daj Boże nawet jego pojedynek z tytułowym Najstarszym ![]()
|
|
|
#56 |
|
Użytkownik Forum
|
No to ja to powiem tak: Zdrada Zdradą ale jak juz ktos sie wypowiedzial w Zdradzie bys nie zapominal o eragonie i jego takze robil no to...
I tak przy okazji Cień Durza miał krwisto-czerwone włosy wiec wez to pod uwage na później.Sam bym z chcecia zrobil wlasnego Eragona i Najstarszego, ale ja dopiero początkujący jestem PS.Ide odpowiedziec w Zdradzie ![]() |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
te Urgale to jakieś "Dark Minotaur Warrior"?
fajna fabułka. daj następne części.
|
|
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Profesja: Knight
|
Też kiedyś chciałem zrobić FAKE na podstawie Eragona ;D
Według mnie okropnie on podobny do Tibi np. Te takie kafelki dla nich ważne co się stłukły na końcu 1 części książki podobne do tych pod dp w ab ![]() Czyżby autor grał kiedyś w Tibie ? ;> |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: W...w...w domu! xD
Stan: Początkujący
Imię: Elitle ziom