Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-08-2006, 15:34   #41
morwi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]

morwi ma numer GG 4695891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeradus Pokaż post
@2x Up
Oczywiście, że jeśli obrałeś sobie taką droge życia to chemia ci się przydała, ale to był tylko przykład, bo naprzykład ja w liceum ide na profil informatyczny, na którym chemią bende mógł najwyżej się podetrzeć.

taa bo lepiej gowno wiedziec o substancjach otaczajacych nas niz chociaz troche cos o nich wiedziec, zreszta skad wiesz jaka on sobie droge obral ? zreszta podcieraj sie nia i innymi przedtmiotami i zycze ci zebys zostal w tej pierwszej klasie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-08-2006, 15:45   #42
Xeradus
Zbanowany

Xeradus's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
Domyślny

Cytuj:
zreszta skad wiesz jaka on sobie droge obral ?
Jeśli zamierza iśc tak jak ty do technikum chemicznego to bedzie sie uczył chemii, a za to zrezygnuje np z historii (nie całkowicie broń borze, ale ta trója mu wystarczy) Jeśli pujdzie w przyszłości na prawo to bedzie zakówał historie a odpuści chemie, przynajmniej ja bym tak zrobił, ale on zrobi co mu sie bedzie podobac,a my niemamy na to wpływu.

Cytuj:
taa bo lepiej gowno wiedziec o substancjach otaczajacych nas niz chociaz troche cos o nich wiedziec,
Żeby mieć wystarczającą ilość wiedzy o chemi wystarczy jedno półrocze, a nie sześć. Wystarczającą, tj. że wszystko składa sie z atomów, że atomy składają się neutronów,protonów i elektronów, żeby broń boże nie mieszać wodoru z powietrzrem..itp...itd...etc..
Moim zdaniem już w gimnazjum powinien byc jakiś profil do wyboru, poto żeby uczyc sie tylko tego co nam się kiedyś przyda. Ty akurat poszedłeś do technikum chemicznego (dobrze napisałem?) A inni, nawet najlepsi z chemii, którzy pójdą na studia hmmm..powiedzmy na prawo i tak zapomną większość tego z czego mieli bdb w gimnazjum i na co zmarnowali tyle swojego cennego czasu, który mogli poświęcić np. na granie w Tibie, granie w kosza, wyjście na piwo czy inne rozrywki.

Cytuj:
[..] i zycze ci zebys zostal w tej pierwszej klasie
Miło mi to słyszeć

Ostatnio edytowany przez Xeradus - 30-08-2006 o 15:54.
Xeradus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2006, 16:07   #43
Funosek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 06 2006

Domyślny

Powiem ci jedno... chłopak sie pyta to mu odpowiadam.. na jego miejscu bym wybrał troche mniej wolnego czasu czy tam mniejszy lev w tibi niż miałbym zawalić rok...

btw. nie będe sie uczyć bo nie musze - słucham troche na lekcjach i dzięki temu ucze sie tylko do klasówek, a i tak nie do wszystkich (nie do każdego przedmiotu).

Dzięki temu mam ten czas, żeby wyjść na dwór/ na piwo etc. bo odrabianie lekcji zajmuje mi ok. 30 minut.. no chyba, że jest wypracowanie to wtedy nawet 2h sie zdarza
Funosek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2006, 16:10   #44
Xeradus
Zbanowany

Xeradus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Funosek Pokaż post
btw. nie będe sie uczyć bo nie musze - słucham troche na lekcjach i dzięki temu ucze sie tylko do klasówek, a i tak nie do wszystkich (nie do każdego przedmiotu).
Dzięki temu mam ten czas, żeby wyjść na dwór/ na piwo etc. bo odrabianie lekcji zajmuje mi ok. 30 minut.. no chyba, że jest wypracowanie to wtedy nawet 2h sie zdarza
Skoro tak to dlaczego pacca kupujesz tylko w wakacje?
stary 30-08-2006, 16:13   #45
Funosek
Użytkownik Forum

Domyślny

Już pisałem - masz pacc'a to troche więcej myślisz o tibi - bardziej cie do niej ciągnie... Nie masz pacc - tibia staje sie troche nudniejsza i wtedy można troche posłuchać co mówi nauczyciel.
btw. w roku szkolnym wole wolny czas w większości poświęcić na spotkania z kumplami albo jakimiś fajnymi laskami -.-

Ostatnio edytowany przez Funosek - 30-08-2006 o 16:15.
stary 30-08-2006, 16:14   #46
Xeradus
Zbanowany

Xeradus's Avatar

Domyślny

@Up
To jak masz problemy z koncentracją to kup sobie plusz -.-
stary 30-08-2006, 16:17   #47
Funosek
Użytkownik Forum

Domyślny

To nie o koncentracje chodzi..
np. myślisz sobie - zrobie sobie troche sd, kupie pare bp manasów i pójde na hydry... a poźniej myślisz.. hmm a może jednak dragi i dle będą lepsze?? i tak można sobie zająć głowę na lekcji i nic później nie wiedzieć.. dodatkowo można zarobić pałe za to, że nie słuchasz
stary 30-08-2006, 16:20   #48
Xeradus
Zbanowany

Xeradus's Avatar

Domyślny

@Up
Dziwne, że ja nie mam takich problemów. Może dlatego, że pije plusz
stary 30-08-2006, 16:21   #49
Funosek
Użytkownik Forum

Domyślny

No to może i ja spróbuje..

Dobra koniec z offtopami -.-

Niech kupi jak tam chce
stary 30-08-2006, 21:17   #50
Adrian!
Użytkownik Forum

Adrian!'s Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.

Stan: Niegrający
Adrian! ma numer GG 3084903
Domyślny

Zastanow sie najpierw...jak masz niski lev i albo chcesz potrenic skille to niema sensu pacca kupic, bo poco jak bedziesz trenił, ja naprzykład wogole pacca niemam zamiaru kupic bo niebęde wydawał kasy na gre w w którą gram max 2h dziennie i to jak mi sie chce.....bez przesady, na wakacje też chyba niema sensu bo wakacje przed kompem to głupota
Must be the reason why I'm making examples to you"
Adrian! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2006, 22:29   #51
Lirdej
Użytkownik Forum

Lirdej's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu

Stan: Początkujący
Lirdej ma numer GG 7609154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeradus Pokaż post
Moim zdaniem już w gimnazjum powinien byc jakiś profil do wyboru, poto żeby uczyc sie tylko tego co nam się kiedyś przyda. Ty akurat poszedłeś do technikum chemicznego (dobrze napisałem?) A inni, nawet najlepsi z chemii, którzy pójdą na studia hmmm..powiedzmy na prawo i tak zapomną większość tego z czego mieli bdb w gimnazjum i na co zmarnowali tyle swojego cennego czasu, który mogli poświęcić np. na granie w Tibie, granie w kosza, wyjście na piwo czy inne rozrywki.
U nas jest niby profil czyli tak mat.-inf., humanistyczna klasa, sportowa a reszta to profil ogólny. A jeśli chodzi o tą koncentracje i nauke to też tak mam że wystarczy to co na lekcji a i tak jest luz. Poza tym w roku szkolnym mało tibią się zajmuje (mimo iż mam pacca) wole z kumplami gdzieś wyjść.
Lirdej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania