Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-09-2006, 19:37   #41
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

pujdzie ci duzo IHów na to, ale najleprza miejscówka to mont sternum, ale trzeba również uważać żeby cie nikt nie przyblokował, gram na novie knightem i wkurza mnie troche widok mniejszego lvl niz 20 na cyckach, wielu takich tam ginie i to nie z reki cyckow, ale jak ktos dobrze powiedział idż na fibule, do 19 lvl zrobisz w jeden dzień- potem ognista różdżka i na cycki można iść, ale z w hammerem na fibuli to nie najleprzy pomysł - carion wormy beda zadawac ci duze hity jak bedziesz bez tarczyzałożłem sobie druida na novie i w jeden dzień wyszłem z rooka, różdżką zrobiłem 9 lvl na orkach i na fibuli wbiłem 21 lvl zapomocą war hammera, ale miałem lepsze eq: crusader helmet, golden armor, k legi i oczywiscei w hammer.
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-09-2006, 21:37   #42
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

A kto ci kaze bic Carriony, jezeli ci duzo zabieraja?

Afff, ja przy eq: Scale armor, p legs, dark helm wh i butki, dawalem rade carrionom bez wiekszego problemu, 1-2 exura gran i po klopocie, Carriony sa na tyle wolne, ze mozna biegac wokol nich w taki sposob, ze nie zawsze cie zaatakuja. Mozna tez oczywiscie jezeli ktos uwaza ze tak mu lepiej, wziac sobie moonlighta zeby zabijac Carriony.

Dodam do tego, ze uzywajac war hammera, mozna robic dodatkowo IHy podczas expu na rotach, co wiaze sie z zapasem run do leczenia summonow, lub przyplywu kasy.
stary 03-09-2006, 21:03   #43
Black_druid
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Grasz 4 lata i nie wiesz gdzie masz expic, OMG !! Takiego nie tryba nie widzialem ...
Nie pytałem was gdzie mam expić tylko czy cyce na mniejszych lvlach druidem są opłacalne. Jak pisałem druidem nigdy nie robiłem lvla większego niż 11 bo taki był potrzebny do UH'ow przed nowym systemem magii.

Teraz chcę spróbować druida jako zwykłą postać a nie tylko UH'o-roba.

Temat jak napisałem kompletnie nie aktualny bo moje staty i EQ są kompletnie inne.

Nauczcie się czytać, a nie przeczytacie tylko pierwsze zdanie pierwszego posta i piszecie odpowiedź.

Proszę o nieodpisywanie mi żebym szedł na Fibulę lub do kopalni bo ja się pytałem o konkretne miejscówki, a nie o poradę gdzie expić. Wielcy obrońcy regulaminu umieją tylko robić offtopy i spamować.
Black_druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-09-2006, 22:06   #44
Dragon of Piorun
Użytkownik Forum

Dragon of Piorun's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2005

Domyślny płatne? pfff

@offtopic

Expienie na fibuli nie jest płatne, tylko poprostu podszedł do ciebie high level który tego pilnował żeby jego gildia, lub tylko jego kolega miał exp i kazał płacić, a jak nie to w ryja i tyle.

@topic

Chodź na mount sternum z tym moonlightem, wystarczy zasięgu na cyce, bo nie musisz się z nimi stykać, chcociarz może to być trudne utrzymać dystans i nawalać jednocześnie cyca z tej różdżki, wieć tak jak mój poprzednik powiedział możesz użyć snakebite rod jak chcesz.

Ostatnio edytowany przez Dragon of Piorun - 03-09-2006 o 22:09. Powód: topic
Dragon of Piorun jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania