|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() pujdzie ci duzo IHów na to, ale najleprza miejscówka to mont sternum, ale trzeba również uważać żeby cie nikt nie przyblokował, gram na novie knightem i wkurza mnie troche widok mniejszego lvl niz 20 na cyckach, wielu takich tam ginie i to nie z reki cyckow, ale jak ktos dobrze powiedział idż na fibule, do 19 lvl zrobisz w jeden dzień- potem ognista różdżka i na cycki można iść, ale z w hammerem na fibuli to nie najleprzy pomysł - carion wormy beda zadawac ci duze hity jak bedziesz bez tarczyzałożłem sobie druida na novie i w jeden dzień wyszłem z rooka, różdżką zrobiłem 9 lvl na orkach i na fibuli wbiłem 21 lvl zapomocą war hammera, ale miałem lepsze eq: crusader helmet, golden armor, k legi i oczywiscei w hammer.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() A kto ci kaze bic Carriony, jezeli ci duzo zabieraja?
Afff, ja przy eq: Scale armor, p legs, dark helm wh i butki, dawalem rade carrionom bez wiekszego problemu, 1-2 exura gran i po klopocie, Carriony sa na tyle wolne, ze mozna biegac wokol nich w taki sposob, ze nie zawsze cie zaatakuja. Mozna tez oczywiscie jezeli ktos uwaza ze tak mu lepiej, wziac sobie moonlighta zeby zabijac Carriony. Dodam do tego, ze uzywajac war hammera, mozna robic dodatkowo IHy podczas expu na rotach, co wiaze sie z zapasem run do leczenia summonow, lub przyplywu kasy.
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
Teraz chcę spróbować druida jako zwykłą postać a nie tylko UH'o-roba. Temat jak napisałem kompletnie nie aktualny bo moje staty i EQ są kompletnie inne. Nauczcie się czytać, a nie przeczytacie tylko pierwsze zdanie pierwszego posta i piszecie odpowiedź. Proszę o nieodpisywanie mi żebym szedł na Fibulę lub do kopalni bo ja się pytałem o konkretne miejscówki, a nie o poradę gdzie expić. Wielcy obrońcy regulaminu umieją tylko robić offtopy i spamować. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() @offtopic
Expienie na fibuli nie jest płatne, tylko poprostu podszedł do ciebie high level który tego pilnował żeby jego gildia, lub tylko jego kolega miał exp i kazał płacić, a jak nie to w ryja i tyle. @topic Chodź na mount sternum z tym moonlightem, wystarczy zasięgu na cyce, bo nie musisz się z nimi stykać, chcociarz może to być trudne utrzymać dystans i nawalać jednocześnie cyca z tej różdżki, wieć tak jak mój poprzednik powiedział możesz użyć snakebite rod jak chcesz.
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Dragon of Piorun - 03-09-2006 o 22:09. Powód: topic |
![]() |
![]() |