|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() @up
No qutwa... to dla mnie pocieszenie że się do czegoś kolwiek przydałem ![]() hmm ten erath golem serrio wyglonda jak "Mud elemental/golem" |
![]() |
|
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Takie podstawowe pytanie: Z kąd sie wzieło to ostrze dusz? Bo w pierwszym odcinku ma zwykły Spike Sword (a przynajmniej nic nie mówiłeś że to jakiś inny)
Minusy: -bardzo źle użyte efekty smużenia (poćwicz nad tym bo ci okropnie wychodzi) -earth golemy nie dokończa wyczyszczone z tła (nie przoczyłem tego ![]() -stary snake? (może mi sie tylko zdaje) -wogule nie jasna fabuła (tak jak byś zapomniał o jakimś odcinku) -durne numerowanie tekstów (ciągłe przypominanie o tym ludziom jest poprostu nudne) -podwójny minus za Enta (gosh łot is dat?) Plusy: +Efekty świetlne (chodź gimpowe ale zawsze coś) +Motyw ostrza dusz ciekawy (chodź niejasny) +efekt rozmycia (takie małe ale na plusika zasłużyło) +pomysł eart golema (zawsze coś) Podsumowanie: 7 minusów i 4 plusy, to chyba daje -3 (o ile dobrze licze ![]() @down z tego co napisałeś w spisie treści wynika że są 2 odcinki obejżałem oba a w pierwszym nie ma nic o ostrzu dusz
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 09-09-2006 o 11:38. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Skąd się wzieło Ostrze Dusz? Oj, oj, oj, cusik mi sie zdaje, że chyba jeden odcinek pominołeś ![]() W następnej części jak już mówiłem wprowadze nowy wątek, i SPRUBÓJE poprawić efekty. Rzeczywiście jakoś mi tak nijako wyszło więc pomyśle i więcej popracuje ![]() ![]()
Wstaw mi notkę, 0 wysiłku a wiele daje NOTKA Ostatnio edytowany przez Siekiet - 09-09-2006 o 11:12. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Dość fajne. Fabuła ciekawa itd...
Mam jednak zastrzeżenia: -NIE pisz numerków w jakiej kolejności mamy czytać!(jak boheter ma dużo do powiedzenia to rozdziel rozmowe na pare obrazków) -te efekty... niby fajne ale za dużo tego jajczenia gimpem -i źle sie czyta. Na niektórych obrazkach spox, ale gdzie niegdzie nie ma przejżystości , wg mnie powinno sie zredukować gadania do ważnych rzeczy i ominać gadke typu: >To chyba strażnik >chyba tak >chyba dwóch >no to bijemy >zgoda mozesz napisać poprostu: >strażnik do ataku (albo jakos tak ;p) -te przedmioty za duże są. Fajny ten miecz z wygladu, ale za duży dla kolesia -drzewiec nie jest w perspektywie! -pierw spike sword, a potem nagle ostrze dusz?? Nie kapuje :/ no to tyle ;P Rób dalej Ocena: 7/10 Ostatnio edytowany przez Glaves - 09-09-2006 o 14:28. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Jak już mówiłem Ent jest Seza, a samemu niczego lepszego nie udało mi sie zrobić @Drakon First W 2 części na drugiej stronie masz, że Ostrze dusz to taki ulepszony Spike Sword z outarza ![]() @Glaves Z Ostrzem dusz tak jak napisałem do Drakona, a z tymi zawielkimi rzeczami to: Ta różdżka maga to chodzi o to, że to jest taka różdżka na której można sie podeprzeć więc specjalnie taka duża ![]() ![]() ![]() ![]() Ups, ale sie rozpisałem ![]()
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mogę się doczekać :nowego wątku,nowej części i poprawy efektów.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Jeden strażnik to ouffit z Fake Game Celoza lub on ma od ciebie. Ostatnio edytowany przez Latox Veroxa - 09-09-2006 o 19:44. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Drobna pomyłka, wszystkie outy oprócz Enta i Thalantyra robiłem ja ![]() Nowe efekty i nowy program już mam, może nie rewelacyjne ale jednak. Szkoda tylko, że nadal weny nie mam, ale może cusik sie wymyśli ![]()
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() A kiedy next część?
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie Next Part, troche krótkie, ale tu sie zaczyna nowy wątek więc to coś jakby drugi prolog
![]() 1. ![]() 2. Kapitulacja ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. Zuo ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() Pytanie dnia: Mam robić dalej? ![]() Co będzie dalej? CDN. Podziękowania dla: -Sezu -Wszystkich dających mi dobre rady ![]() No i... Comment plax!!!!oneoneraz ![]()
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Oprócz tego, że te efekty czarów są fatalne to fake jest ciekawy i stoi na wysokim poziomie. Dość szybko robisz następne części i jest git. Trzymaj tak dalej
![]()
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Literowki (bue) Efekty (jeszcze gorzej) Watek (cos takiego chcialem
![]() 8/10 ![]() ![]()
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() Gratz mojego fake moze teraz skomentujecie moj??
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
za takie cos to by ci sie warn przydal, jak nie ban. @topic No fake spoko, ale te efekty troche mnie zaziły ![]() widze że ludzie za wszelką cenę chcą znaleźć coś co zastapi efekty świetlne, nie mam nic przeciwko, ale nie zawsze to wygląda dobrze.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie tu Next part
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() Podziękowania: -Sezu -WIELKIE dla Veruisa Nie zwracajcie uwagi na orty xD Czas na: Comment plax!!!111oneoneraz ![]()
Wstaw mi notkę, 0 wysiłku a wiele daje NOTKA Ostatnio edytowany przez Siekiet - 13-09-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() ahh ladnie zrobione ( boofkoz moja pomoc xD) dalbym 9/10 kilka niedociagniec ale nieduze czekam na more ;>
#60 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Musze przyznać że dobrze użyte efekty gimpowe nie tylko niezniechęcają ale potrafią również zachęcić do dalszego oglądania, zaimponowałeś mi tym
![]() Fabuła również jest coraz ciekawsza, na początku wydawał się to być jakiś kolejny nudny fake, ale teraz naprawdę mnie zaciekawia, czekam co wydaży się dalej. Oby tak dalej ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |