![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() @Xerena
Was chyba wszystkich pojeebalo. Skamlecie jak stado szczeniakow. Xerena to normalny serwer taki jak wszystkie inne a nawet jeden z tych na ktorych nie PA jest bardzo lagodne. Graliscie moze na azurze? Obecnie na kazdym serwerze sytuacja wyglada tak ze dominuje jedna silna gildia , ktora pozwala sobie na abusing ,poniewaz jest bezkarna. Myslicie ze jakby Inferno pokonalo tengu ,co jest nie mozliwe ale o tym pozniej, to cos by sie zmienilo? Polaczkowie szybko nauczyliby sie korzystac z wladzy. O tym ze Xerena jest jednym z lepiej rzadzonych serwerow swiadczy liczba wysoka i stale utrzymujaca sie liczba osob online. PA i PK zawsze jest bylo i bedzie a jesli komus to sie nie podoba to niech wypieerdala na serwer non pvp lub konczy gre. @Jakis tam n00b placzacy z 30 lvlem Myslisz ze mitzum ma w vip kazdego idiote z 30 levelem? Myslisz ze jak wyjdziesz z dp to bedzie cie exivowal? On takich kretynow jak ty to ma od huuja. Pisze po prostu pay armor a n00by sie boja i placa zamiast poczekac 1 dzien az zapomni i miec spokuj. @Inferno To banda ciot i tchorzy. Jak gralem postacia Berserker Ostrzy to mialem okazje poznac wiekszosc gildi. Niektore osoby sa spoko i wiem ze one odwazylyby sie walczyc przeciwko Tengu ale reszta to tchorze. Poza tym nawet jesli by sie odwazyli to i tak przy 150+ Xuvy i Mitzuma o zwyciestwo trzeba by bylo walczyc dlugo i to sneak atakami na co prawdopodobnie zabrakloby zaciecia polaczkom. Zbieraja skladke 5k na wojne. Pfff wojne chyba z kamikaze. Bonq jest spoko choc go tez prawie nie znam i zaluje ze padl. @ani Gz dla Gamia choc prawie wcale go nie znam. @Rozpady Wiecie czemu tengu jest podzielone? Wie ktos o co dokladnie poklucili sie czlonkowie Inferno? Ostatnio edytowany przez wr00n - 15-01-2007 o 19:48. |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po 1 nie placze tylko mowie jak jest Po 2 30 lvl ? a na ^&*& mi tu wiekszy lvl jak powybiciu sie dostane "huntat" od swe (czyt.nizej wymienionych/wymienionego)?? Po 3 nie na kazdym serwie tak jest ze kazda napotkana osoba np. na guardach/larvach i innych respach wyskakuje z czesci eq bo jakis koles nie ma na runki etc. (na Xere~ czyt. Mitz~ / Xuva ~) Po 4 Jak grales postacia blebleble... ale juz nie grasz... co dupe lizesz kolega z podstawowki zeby dali Ci poownowac jakiegos chara ?? Posty poprzedzajace Twoj poprostu obrazuja postac rzeczy jaka sie dzieje na Xerenie. Mowia ludzia ze poprostu Ci ktorzy chca tu zaczac grac, poswiecic "troche" swojego czasu, wybic sie, a nastepnie przestac grac bo PtD bedzie mialo taka zachcianke to nie ma sensu zakladac tu nowego chara. A to You're hunted do mnie bylo pewnie dlatego ze mam za duzy mlvl ?^ bo co moze 30 ed stojacy w dp ? btw.kocham takich jak Ty, cmoki ;* BB. |
|
![]() |
#43 | ||||
Guest
|
![]() Witam, jestem stanowczo mowiac najlepszym low lvlem ktory zostal skazany na Power Abusing. Dlaczego? Juz wam mowie.
W depo pewnemu playerowi Diarmuid [18] player Xere'monthis [48] ukradl loota. Wtedy uslyszalem: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A tutaj macie kolejny dialog z tym playerem ktoremu skradziono loota. Cytuj:
![]() Jezeli Erale rzeczywiscie bedzie chcial mnie zabic i nie rzuci slow na wiart to odchodze bo ja nie bede im placic jak ich podwladny. Nie rozumiem takich ludzi jak mozna miec za kolegow takich noobow ktorzy nie maja zycia rzeczywistego, tylko prowadza wirtualne i jeszcze z siebie idiotow robia. |
||||
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2 Postacie sa huntowane z cala powaga tego slowa przez wysokich levelow gdzies tak od 60-70 bo mniejszych nie oplaca sie dodawac do vip a jak shuntujesz kogos o kim nie wiesze ze jest online. Mniejsze levele sa tylko straszone albo pa'owane. Po 3 podaj nazwy serwow na ktorych czlonkowie wiodacej gildi nie robia pa. Non pvp sie nie licza. Po 4 <cut> Po 5 JESZCZE RAZ POWTORZE XERENA TO SWIETNY SERWER. Kto nie wiezy niech sie spyta np Urza Wander. On gral na wielu serwerach i wam powie prawde. @ 32 letni newbie Graj tutaj. Serwer jest naprawde bardzo dobry a 20+ levelowe n00by to codziennosc. Erale zapewne cie nie zabil i nie zabije jesli juz to n00b charem ale watpie ze bedzie chcial marnowac Uj nawet na n00b charze na kogos kto mu nie podpal i kto ma ponizej 20 lvla. Zanim wbijesz 30 to on w ogole zapomni. Ja od 28 stycznia mam ferie bede gral swoim palkiem przez ferie jak cos napisz name priv to ci pomoge potem w grze jakies eq czy cos takiego. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 17-01-2007 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() wg mnie xerena to wybitnie beznadziejny server , blokerzy to nooby , duzo pa , a jak nie bedziesz expil w tempie 10k expa dziennie to cie jakis waffel mitzuma zabije (eid , satlomos albo kto tam) ... sam tam gralem, wbilem 50 lvl w miesiac noi coz... padlem 2x i mi sie odechcialo =]dla noobow moze i server jest dobry, ale dla tych co chca nabic powazny lvl tzn 100+ nie polecalbym =P
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Czytaj ze zrozumieniem. Przyda Ci sie to na j.polskim ktory pewnie wybitnie chcesz zaliczyc. Hmm nie zalilem sie, jak dla mnie to gram tu 4fun bo wybic sie w gronie tak zrujnowanego serwa jest naprade czyms niespotykanym. Powiedz mi tylko (nie mowimy tu o noobkach/newbie co wbijaja 20 lvl w 1-2 miesiace) czy to dobry serw dla power gamera ? hum ? pewnie ze nie! i dobrze o tym wiesz... ale masz tego swojego 5x palla czy innego "haj lefela" (kozak) wpadniesz na niego w ferie i bedziesz zapie%$#$ z expem do czasu az nie spotkasz na respie Mitzuma badz kolegow jego pokroju i nie powachasz gleby raz czy 2 ... (albo dobrym przykladem jest "pay boh" - uslyszalem to od jakis 10 osob ze w taki sposob Ptd traktuje mlvl'owcow - latwy,szybki i przyjemny zarobek - czyz nie ?) Chcecie dobry przyklad ? Daster Thoro, niby dobry kumpel guild Tengu (teraz mozna powiedziec PtD) ale i tak padl bo jednemu czy drugiemu cos sie nie spodobalo, koniec koncow - retired. A co do tego "przyglupie" to wlasnie ukazales Nam wszystkim jakim to Ty jestes pro mastah mentor etc... btw. obrazilem Cie ? - nie. Wiec zamknij jape i nie obrazaj mnie. |
|
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jaki serwer jest dobry dla pgers? Na kazdym serwerze gildia ktora rzadzi uwaza zeby ktos za szybko nie expil bo to stanowi dla nich Z A G R O Z E N I E! To jest normalne, powtarzam normalne. No i nawet jak mitzum wpadnie to i tak mu nie zaplace, bo ten kto placi zapewnia sobie tylko 1 dzien lub 2 wolnosci a potem placi wiecej a ten kto nie placi moze i padnie ale raz gora 2 na niskim levelu bo sie nie bedzie oplacalo huntowac. PONAWIAM PYTANIE ,PODAJCIE MI NAZY LEPSZYCH SERWOW. A i btw obraziles mnie mowiac ze lize dupe kolegom z podstawowki co jest nie prawda bo po 1 charem tym na razie gra moja kolezanka a po 2 jakbym mial jej cos wylizac napewno wybralbym cos innego niz dupe. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie cytujcie się nawzajem.
Przy okazji nie chce ktoś sie zamienić 200k na Xerenie w zamian za kasie/itemy na Candi? pozdro
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() @Wr00n
Nie moge patrzyc co ty wypisujesz, grales na Bereserkerze - GZ, wiesz czemu go wyjebalismy z gildii? Bo lizal dupe Tengu, i raz był taki mądry, że poszedl zrobic PA z Mitzum na swoim koledze z gildii. Czemu nie walczylismy z Tengu? Bo 70% naszej gildii to bylo 80-100 ek, mielismy marne sd power, a wiekszosc ze 100+ byla retired. Ale nie stalismy jak słupy i nie gadalismy pod depo (bądz wewnątrz) albo na forum, tylko kiedy trzeba bylo to pomagalismy (padł Kongrus, ponieważ uczestniczyl w ratowaniu Miltiadesa). @All Inferno powoli zmierzalo do upadku, w koncu Valdes sie w*****l i rozjebal gildie. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() tengu ma mizerne pvp wiec wy musicie miec jeszcze bardziej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Torax... Jak zawsze najmądrzejszy. Nie grając na Xerenie nie wiesz jak Tengu teraz gra. Stfu
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak byś raczył uważnie przeczytać, problemem nie jest pvp, tylko brak warunków na wojne -.-
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Byku Pallek
Profesja: Paladin
Poziom: 44
Skille: 75
Poziom mag.: 14
|
![]() Ja też tu gram nie jest tak zle narazie nigdy nie mialem klopotow ze szwedami,
serwer fajny mi nie przeszkadza że szwedzia rzadza serwem. |
![]() |
![]() |
#55 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Niegrający
Imię: Rafux Defender
Gildia: Green Dragonics
Poziom: 66
Skille: 89/88
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Tengu nigdy nie bylo super... to bylo grono h-lvlow czekajacych az sie 'wychoduje' sporo polskich graczy do 40-60 lvl i wtedy bedzie mozna na nich zarabiac, bo to bardzo prosty, szybki i mily sposob zarabiania, wystarczy podejsc do klienta np 50 lvl wystrzelic w niego ze dwa sd i powiedziec pay armor albo pay boh i juz mamy 40k do przodu.. a takich akcyjek mozna przeprowadzic kilka dziennie ![]() Cytuj:
-Hampish expil na zolwiach i powiedzial do mojego kumpla ktory rownierz tam expil zeby wyszedl z poziom up, on tak zrobil i expil na wyzej ale niestety Hampish wlazl tam do niego na gore i powiedzial ze ma hunta bo nie wyszedl z calej wyspy... kolega zaplacil bohy ;o tak wiec widzicie huh co tam 40k w plecy w minutke za nic co tam... odrobi sie bloczac hydry 6 godzin. -Ja dostalem hunta od Helluxzii za to ze spytalem sie o cene demon shielda i jej nie chcialem kupic... -Kolega dostal hunta od Mitzuma za to ze mial napis pro by Mitzum, ale jakis miesiac wczesniej kupywal pro od Mitzuma za 30k Cytuj:
Z Tengu nie ma co walczyc bo to nie ma sensu... a grac na xerenie tym bardziej( pisalem dlaczego wyzej, niejednokrotnie ) lepiej zmienic server... Cytuj:
Jedynem zdaniem: Polakow uwazasz za noobow lecz lizesz dupe szwedą w nadzieji ze bedziesz mial lepiej na serverze, a w przyszlosc sam sie na nich przejedziesz... btw. Xazez ojebbaal mojego kumpla ale ta osoba mogles byc ty... bo wiem ze miales bardzo dobre stosunki z xazezem.. tak jak moj kolega ( pisalem wyzej ta historie ) wiec lepiej uwazaj na szwedow... @edit
Rafux Defender 03.12.2006 - Deleted.. Forever in my memory Ostatnio edytowany przez Ashlon - 18-01-2007 o 14:43. |
|||||
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Byku Pallek
Profesja: Paladin
Poziom: 44
Skille: 75
Poziom mag.: 14
|
![]() Ja też mam dobre stosunki Z Xazezem byl nawet kiedys moim Pro , ale teraz dosc rzadko gra przynajmiej jak ja widzie.
Do mnie żaden SZwed sie nie doczepial nazrazie nie narzekam. |
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hmmm i nastepny latwy i przyjemny sposob w jakich PtD lubi zarobic na hunty etc. to wylapac takiego Paallaadynka (mnie) na trade gdzie selluje 20 bps uhs, podleciec do dp z zamiarem kupna ich nastepnie powiedziec zeby rzucic uhy na blat, po czym da(dza) kase bo nie maja drobnych na trade w wyniku czego jest ewakuacja do domku gdzie 3maja kase... powrot? bez powrotu... nieudalo sie okrasc biednego 30 lvl ed'a na zaufanie to po co kupywac uhy jesli moze sprobowac z innymi... drugim takim przykladem jest Snetripp... na nim niestety sie przejechalem wczesniej niz Xaz~ chcial uczynic to samo, ale bywa... 15 bps uh poszlo w pierony,a Polak madry po szkodzie ![]() I dla formalnosci - nie zale sie! poprostu przestrzegam przed ufnoscia dla Panow z PtD etc. etc. - Szwe ? moze i PL ? bo wkoncu tak bawic moze sie kazdy. Pzodro. Co do wrOOn: Liz liz dalej ! wkoncu to najlepiej Ci wychodzi ![]() Co do lizania to nie koniecznie musi byc obraza, wkoncu sam wywnioskowales ze mozesz to zrobic z przyjemnoscia swojej kolezance. Btw. a do glupola to blizej Tobie niz mnie hem ?. Byebye. |
|
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam mam do was pytanie jakim serverem jest xerena
Z tego co czytałem powyżej ktos radził iść na kyre CZy tutaj u was też szwedzi robia PA? Szuakma nowego servera bo te co wyszły według mnie się nie nadają do gry Z góry thx |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gamio, Bonczek , DEmo , Zokos , Alken , Mantir , Dzingi , Valdes , Daster , - to jest w huj hp a bylo jeszcze wiecej ludzi. Poza tmy knighci moga exori . Prawda jest taka ze jestescie slabo zgrani i tchorzliwi widzialem to. Zreszta huj mnie to ja juz zerkiem nie gram i grac nie bede wiec jebie mnie ta cala wasza gildia. Dziwie sie Paulinie ze byla u was tak dlugo. |
|
![]() |