![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Ani jedno, ani drugie nie pomogło :/
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ktoś ma jakiś problem zw. z grą może mi napisać pw bo mam w grze jako takie doświadczenie (lvl combat 91/126) już nie gram ale nie dam na pewno żadnych free
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Witam,
Znalazłem ten temat w Googlach i postanowiłem się wypowiedzieć w sprawie RS'a ... Ktoś tu napisał, dlaczego RS jest napisany w Javie? Założeniem twórców RS było to aby można było w niego grać wszędzie, na każdym komputerze, w każdym miejscu świata... Ot to dlaczego RS ma tak słabą grafike (w Tibii nie lepsza hueh, grafika jak w GameBoy'u tak z denka... - oceniam ponieważ grałem w to z tydzień... znudziło mi się i tak już po drugim dniu) Gram w RS już uwaga... Dwa lata ![]() Teraz coś a propo pierwszego posta... Za dużo w nim błędów. ( oczywiście wszystko co jest dla Pay2Play'ów oznaczam * ) Miejsca w których można zabijać inne "ludziki": -Wilderness -Duel Arena* -Castle Wars* -Tzhaar Fight Pits* -Player Owned Houses - Combat Room* ( tu chciałbym zauważyć że w RS można mieć własny dom do którego można zapraszać kumpli ![]() Runes... Ich jest dużo więcej (od razu wszystkie podam, razem z łączonymi): 4 Elemental Runes -Air -Water -Earth -Fire Runes, które mogą używać F2P -Body - używane do czarów osłabiających -Mind - najsłabsze czary bitewne -Chaos - czary bitewne, mocniejsze już od tych z użyciem Mind -Death - najsilniejsze czary bitewne używane przez F2P -Cosmic - czary przemieniające, nadające różnym przedmiotom specjalne właściwości -Nature - czary przemieniające, dzięki którym można np. zamienić jakiś przedmiot w złote monety -Law - czary do teleportacji Runes, używane tylko przez P2P -Soul - czary osłabiające, dużo silniejsze od tych z użyciem Body -Blood - najsilniejsze czary bitewne z normalnej listy zaklęć (są jeszcze dwie listy; Ancient Magicks, które są najpotężniejszymi zaklęciami w grze, potrafią np. zamrozić wiele przeciwników - max 9 - i zadać im potężne obrażenia; są jeszcze Lunar, które bazują na tym aby uleczyć się z zatrucia albo "dać nogę" ![]() -Astral - używane w Lunar spells -Dust - połączenie Air i Earth -Lava - połączenie Earth i Fire -Mud - połączenie Water i Earth -Mist - połączenie Water i Air -Smoke - połączenie Air i Fire -Steam - połączenie Fire i Water Questy... Nie wiem ile ich jest (chociaż wszystkie mam zrobione) ... http://www.tip.it/runescape/?rs2quest Możecie sobie policzyć ![]() W RS są Minigames ![]() -Castle Wars - taka masowa siekanka, dwie drużyny przeciwko sobie, muszą zdobyć flage przeciwnika. -Pest Control - zniszcz wszystkie portale i zdobywaj punkty, punkty można wymieniać na expa i rzeczy. Jest jeszcze wiele innych Minigames, nie chce mi się już ich dopisywać... Przyczepiłbym się jeszcze do źle napisanych nazw skilli ale to już szczegół. Pozdrawiam wszystkich fanów RS i Tibii ![]() Ostatnio edytowany przez eorl12 - 09-02-2007 o 12:49. Powód: Kosmetyczne poprawki. + jeszcze coś o czym zapomniałem |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Niezle niezle, moj name to Adriansolek 70 cmb lvl :/ nie expie ostatnio bo nie mam czasu
![]() |
![]() |