|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Elin Sario
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 23
Poziom mag.: 26
|
![]() a acidlanda pamiętasz??a pamiętasz jak adley( norek potworek) i mewivi (werek rowerek) zabili Mexzula?? Albo jak amakuza szkolil nas bysmy sdcombo w damgratha strzelili?? to były akcje, nie ma co
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Na isarze uczyłem się grać i nawet gdyby Isara była największym bagnem, to będe ją wspominać pozytywnie. Tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Imię: Elin Sario
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 23
Poziom mag.: 26
|
![]() Elmer na prezydenta:> Teraz każdy gra gdzieś indziej, jeśli wogóle gra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Kamion
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Felux
Haha. Pamiętasz jak nas Amakuza szkolił jak była wojna z Excidum? No i ta akcja w kazo z Twoją pułapką ( tzn wiesz kogo ;-D ) I za chwile całe Light wpada ![]() ![]() ![]() Pzdr ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Było mineło ....
teraz znów napięta sytuacja jest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bardzo wiem, co teraz się dzieje na Isarze
![]() Ale miło wspominam te czasy :-D Powalczyłbym sobie z takimi Excidum jeszcze raz ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kowpow
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 36
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Sytuacja się polepsza to jest wiadome :>
Może świadczyć o tym m.in. dead Waterbuffel'a i Histan'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie bardzo wiem co się dzieje na Isarze, ale wytłumaczcie mi o co chodzi z tymi gildiami ... Tzn Teraz Rywin jest z Bapupa, Layan itp ....
A Galad praktycznie ma taka sama gildie ... O co chodzi ? ![]()
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Włącze się, przeczytałem cały temat i jestem troche zdziwiony... gram na isarze juz 3 dni i bardzo mało gram tzn. łącznie gram tak z 8h jestem ot takim se playerem, 14 lvl knight, skiluje aktualnie, jak na razie przez całą gre widziałem 2 razy PK poza miastem, 6 druid i 12 sorcerer ... ktoś powiedział takie zdanie że lvl który wbił na isarze w ciągu 3 miechów na innym servie wbił w ciagu 3 tygodni .... cięzko wypowiedzieć mi się na ten temat ale jestem troche zaskoczony bo jak na servie gdzie w godzinach szczytu jest 250 osób może być cięzko nabić dobry lvl ?
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
Świat: Obsidia
|
![]() STARY TERAZ TO JUZ SERWER JEST LIGHTOWY TO BEDZIE SPOKUJ ALE KIEDYS BYL NIECO NIEPEWNY WYCHODZILES EXPIC I MIALES 95% ZE KTOS Z DT CIE ODWIEDZI JA W CIAGU TYGODNIA POTRAFILEM Z 6 RAZY PASC TO BYLY CZASY HEHE POZDRO OD SIEDLCE OK SZCZEGULNIE DLA :SANELYA, SEN KU ,SPRITEKILLERA ,HAKOONINA JEVEJEL SEKOJU I RESZTY WARIATÓW HEHE
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisz bez capslocka bo to niemile wygląda
![]() No jeśli to sa wydarzenia to wczoraj był atak na darashia( z minishabaal chociaż nie wiem czy zabili ![]() No i został wykonany POI ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() a jest nakrecony filmik??z checia obejze.
@topic isara...gralem kiedys na niej.dobilem 24lvl(najt)przestalem grac mialem prze slabe skile i 3mlvl...nie dawno probowalem powrocic i stojac na balkonie w depo w carlin komp mi sie zaczol wieszac a ja tylko zobaczylem jak dostaje hity od sorca jakiegos a potem gdy sie odciol liste postaci:/ nic wkuzony jak cholera wbijam i aha nie mam dragon shielda lvl 23 skile tez spadly i 11%ciezko zrobionych do 4mlvl.a sorc stoi w depo i gledzi cos po brazylijsku bo masy ludzi ktorzy do niego mowia "hunted"widocznie duzo ludzi ubil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Polska wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Hleran of Isara
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 24
Poziom mag.: 23
|
![]() Dzisiaj na isarze panuje totalny chaos!
Jak chodze na hunty to tylko z kolega bo tam za duzo pk! I poweim wam że na isarze na rooku liczebnością dominują polacy (szkoda że na maina nie poszli) Wiem bo miałem rookstayera ale na 10 lvl wyszedłem na maina (jako sorck i zobaczyłem ze na rooku jest od cholery polaków!) A liczba noobków i pk wciąż sie powieksza (co za pech) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() ee czyli na isarze nic nowego ;p gz poi a kto wykonal? jestem na new servie i sobie dosyc dobrze radze ;p a i AJviejel gogo 100 xD
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() a Ty Grok Solita.. przedstawialas sie nam przez jakis rok ze jestes dziewczyna
moze jakis problem z orientacja seksualna? Jestem starsznie tego ciekawy jak mozesz odpisz Isara jak Isara kazdy szuka nowych konfliktow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() GrrRRRRrr nowy owner ;S i h*j mnie obchodzi co ona/on robil ja ta posatc kupilem ;Sna 31 lvl;S
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Imię: Drudka from Isara
Profesja: Rookstayer
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
|
![]() Cytuj:
![]() a tak na powaznie... Isara to syf... byla, jest i bedzie nim... Jednak czy nie sadzicie ze przez to ma swoj hmmm... klimacik (nie potrafie dobrze okreslic o co mi chodzi ![]() ![]() Pozdrowionka
DrudkA DrapieznA I SlodkA JaK BialY TygryS I CzarnA KotkA JesteM GoracA NiE DlA KazdegO DrudkA - NiE PytaJ DlaczegO 15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych Ostatnio edytowany przez Drudka - 04-04-2007 o 21:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Ma ktoś wspomóc podstawowym eq
![]() |
![]() |