![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Nie, ale nie chcielibyśmy sytuacji, w którym jakiś klient kupi aparat jednorazowy czy pożyczy od kolegi telefon, porobi zdjęcia klozetów w szkole i chce do MTA.
Ostatnio edytowany przez Descartes - 23-09-2006 o 15:39. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Chyba że na takowym klozecie znajdowała by się jakaś ciekawa grafika przez niego namalowana...
![]() ![]() @down Na prawdę jakieś takie wyrużniające się grafiki robi może 5-10 osób, reszta może nie jest utalentowana, ale lubi się tym bawić i z czasem robi coraz lepsze prace. W końcu nie chcemy z tego zrobić obory gdzie każdy wrzuci byle jaki 3 kolorowy rysunek, tylko grupę która potrafi zrobić naprawdę ciekawe i miłe dla oka rzeczy, Jeśli ktoś będzie wrzucał notorycznie jakieś naprawdę beznadziejne grafiki i nie będzie u niego żadnych postępów to podziękujemy takiej osobie. Ostatnio edytowany przez MKM - 23-09-2006 o 16:09. |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
Wydaje mi sie że w MTA wlasnie o to choidzło, była to grupa zreszajaca naprawde dobrych grafików, a nie pierwszych lepszych robiących mieczyli bez cieniowania. Wydaje mi sie ze Mta powinnozotsać taką "elitą" bo inaczej spadło by na psy. A wam to chyba zalezy na dopisku Artist. A nie lepiej poczekać i trenować? Bo potem będziecie źli że wy robicie takie grafiki a tu biorą jakiegoś newbie który robi wszystko na odwal, żeby tylko być "artist" Nie sądze by tak było by lepiej dla artist, więc nie podpisuje się pod tym. Sorry sławek i inni
Każdy problem ma rozwiązanie, jeżeli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu. Ostatnio edytowany przez Kenixia - 23-09-2006 o 15:59. |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
, poszedł sobie i ma nas serdecznie w d... |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na rozumiem, trzeba nowego wlasciciela, ale Mta dalej powinno zostac elitą, po kurcze łatwo dostępne- to pomyślcie - czy kurcze połowa tego forum(która by pewno chciala do MTA) porównuje się np. do Kuraja? do Avagera? Ja rozumiem np. SławekMag czy inni którzy już sporo pracują, ale bez przesady łatwo dostępne!
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogli byśmy przyjmować tylko tych, którzy dotychczas udzielali się na forum w dziale 'grafiki'. Udzielali się w sensie tworzenia a nie gadania, bo po co nam takich...?
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wszystkich którzy się udzielali? Lekka przesada
![]() Celoz Sławekmag I jeszcze ten(przepraszam ze nie dalam dokladnego imienia) który ma dział usebars center(przyklejony temat) No i MKM przepraszam - musze kogos dopisac - Kwaso wybacz zapomnialam o tobie ![]() To jest moje zdanie, nic więcej... @down: Zgadzam się z tobą
Każdy problem ma rozwiązanie, jeżeli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu. Ostatnio edytowany przez Kenixia - 23-09-2006 o 16:35. |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Cytuj:
chociaz obawiam sie ze przy obecnym stanie forum taka grupa nie bylaby zbyt liczna... ostatnio coraz mniej osob tworzy cos naprawde dobrego...
![]() Hunt you down without mercy Hunt you down all nightmare long Ostatnio edytowany przez Gtyk - 23-09-2006 o 16:33. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche to inaczej ujmę, będziemy przyjmować tych, którzy się starają, u których będzie widać że mają potencjał i chęci do tego aby tworzyć, którzy są aktywni na forum. Cudów tutaj nikt nie robi, no może są 3 takie osoby (nie będę wymieniał). Nie chciał bym przyjmować byle kogo, najpierw niech się trochę poudziela w dziale grafiki i pokaże na co go stać.
(ehh, pisze jak bym był liderem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() To MKM napisz do Droma, że zostali wybrani liderzy. Ty i Kuraj. Nie ma sensu szukać kogoś innego.
btw Do grupy nie będzie można się łatwo dostać. Łatwiej, ale na pewno nie łatwo. Trzeba będzie robić grafiki na poziomie. Przynajmniej mam taką nadzieję. Cytuj:
![]() ![]() ![]()
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 23-09-2006 o 17:08. |
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() Bycie liderem to niewdzięczne zadanie, wszyscy psy na nim wieszają ;p Gdybym to ja odpowiadal za rekrutacje to mta nie mialoby zbyt wielu czlonkow, przynajmniej na starcie. Nikt nie mowi, ze trzeba od razu byc zajebistym, ale czasem poprostu widac czy cos z tego bedzie, czy nie, czy jeszcze nie teraz. Według mnie to właśnie obniżenie poprzeczki w "poprzednim" mta spowodowało jego upadek.
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do wymagań już wyżej napisałem jakie wg. mnie powinny być. Będziecie jechać po mnie i Kuraju jak coś komuś będzie nie odpowiadać a my z czasem będziemy wiedzieć kogo przyjmować, kogo wywalić i jaki poziom zaawansowania zastosować. Już wysłałem pw do Droma, nikt nie napisał że jest przeciw, więc uznałem że niema na co czekać
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Aby dołączyć do MTA nie tylko wystarczyło chcieć, trzeba było być dobrym. Pamiętajcie, że od przeciętnych grafik jest dział grafiki. Koleś porobi kilka nędznych grafik, dołączy do MTA i zniknie z forum, a w grupie będzie burdel. Dołączenie do MTA zwykle jest celem tzw. 'artist wannabe', i to właśnie chęć dołączenia do tej grupy ich motywuje. I tak pozostanie. Bo przecież, jeśli grupa ma być dostępna dla wszystkich, to po co grupa skoro mamy dział "Grafiki"?
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Descartes - 23-09-2006 o 18:03. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Liderami zostali MKM i Kuraj. Licze ze grupa nie upadnie juz wiecej.
Najwieksi liderzy na swiecie wcale nie byli super znawcami w danej kwesti. Lider ma prowadzic zespol ludzi, to Ci ludzie maja sie znac na poszczegolnych aspektach ich zadania. Lider ma sie znac na tym jak ich dobrze prowadzic. To tak skrotowo ![]() Koniec tego offtopica. |
![]() |