|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 182
Skille: 96\94
Poziom mag.: 7
|
![]() Bardzo dobry temat ponieważ ja chcialbym sie w nim wypowiedziec..
Noto zaczynamy: -Exori Vis Dostepne Dla FACC !! -Nowe expowiska -Nowe miasto dla facc •Ale najbardziej czego bym chcial to exori vis dla facc..(MOJE MARZENIE) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Hmmmmmmmmmm.....
![]() Chciał bym zeby stworzyli server NON-PVP i PVP w jednym.. np. ze co 3 godziny jest server PVP a pozniej jest non-pvp.. tak jak na niektorych OTS'ach ![]() Fajnie by było gdyby Knight'owi szybciej skille rosły !! I zeby były fajne questy dla FACC ( nie tylko dla PACC'a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Hmmm. Obecnie moim zdaniem knight to najsłabsza profesja. BO magicy mają aimbota w batle itd. Paladyni walą i uciekają. A knajt aby bić musi podejść, aby zadawać sensowne hity musi mieć skila co bradzo długo trwa. Moje mazenie aby skile u knajta rosły szybciej.
|
![]() |
![]() |
#44 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() po co maja rosnac szybciej skoro i tak gowno daja ?``
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ja marze o pieluchach, bo jak wracam z hardcoreu to mam nasrane w gaciach xDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() *exori vis dla facc
*Kilka nowych wysp, expowisk dla facc *Pojedynczy respawn dragon lorda na jakiejs skale no i zeby podrodze doniego nic nie bylo do ubicia moze byc w lesie na polnoc od carlin to all xD
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl Ostatnio edytowany przez Fire glutek - 16-10-2006 o 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 1) Możliwość zostania mieszkańcem lodowych wysp.
2) Domki na lodowych wyspach. 3) Co najmniej 2 nowe outfity dla FACC. 4) Więcej questów (Soft Boots Quest ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @Fire glutek, Exura 92 i wiele wiele innych: Płacisz - wymagasz
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ja Szczur
Profesja: Paladin
Świat: Honera
|
![]() - DOBRE EXPOWISKA DLA FACC!!!
- więcej czarów dostępnych dla FACC - Demony dla FACC - I teraz coś zupełnie nierealnego: Możliwość dojścia na Daramę dla FACC( Jakiś tunel czy coś)
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() A ja... Bezwzględne banowanie oszustów i noobów. Tylko screena złapać, gdzie koleś jedzie z odzywką give me my money!!! lub coś w tym stylu, no i przesłać GM i po noobku.
A urywki rozmowy z oszustami podkładającymi linki do keyloggerów. I nie ma gościa. Ech, ale to zbyt piękne, żeby było prawdziwe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Tylko żeby była Tibia 7.4 Wtedy dodali ankrahmun i inne bajery. Ale teraz tibia jest już zbyt pstrokata ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() up i 2x up
a jakby nie dawali nowych terenów to byście pewnie narzekali, nie? Nie cieszycie się patrząc na walkę z noobstwem, dzieleniem kont, hakerstwem? Nie koszystacie z ułatwień typu hotkeye itd? Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z każdego update (nie powiem, ale przedtym z celowaniem na battle troche się bałem, niepotrzebnie), cieszę się że są płatne konta (i miejsca wolne od noobów/newbie) i chcę w nowym update znów troche nowych terenów (czym więcej terenów tym można se lepiej pograć i poexpic, choć z moim netem i tak jest ciężko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() nowe tereny , nowe monstery , nowe itemki to czego powinno byc wiecej ;]
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Sir Zaksus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Holly Dragons
Świat: Harmonia
Poziom: 34
|
![]() Kurde mam 30 lvl i marze tylko o tym zeby zrobili w nastepnym update wiekszy zasięg do rozdzek np. WoCE zeby mialo zasięg na 3 pola a WoI zasięg na 4 pola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mag brudzio
Gildia: Academy of Might and Magic
Świat: Amera
|
![]() Ja bym chciał zeby jak najwiencej dlai dla pacc-ów
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Ziom Wiciu
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Poziom mag.: 40
|
![]() 1.Myśle ze powinni zrobic to tak jak w dawnej tibi ze outfit pacca ma facc a pacc ma outfit jekiegos monsterka
2. Wiecej questow dla facc 3.Szybsze skile i exp(skile tak 2x a exp 1.5) 4.Brak Noobow ;> 5.Większe expowiska dla facc |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprawienie knighta bo jego hity sa zalosne. Wogole wyeliminowac cos takiego jak skile, bo to chyba tylko w tibi knight musi wywalic ~800h zeby cos sensownego wbic.
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kazordoon
Imię: Andy Royal
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Jamera
Poziom: 28
Skille: 60/59+
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja bym chcial addon pijaka xD, mozesz go zdobyc tylko na 8 lvl i nosic do 20 dla facc
Wyspe o nazwie king of the inferno gdzie bylby najazd ferumbrasa raz w tygodniu ![]() Expowisko dla facc np. miejsce gdzie wchodzisz w tp i na karzdej kratce jest dwarf xD |
![]() |
![]() |