|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Nie pisalem do Droma, tylko zalozylem temat zeby dowiedziec sie czy ktos bylby zainteresowany zalozeniem takiej grupy a Hommik poprotu tak go usunal.
Sorka ze tutaj to pisze ale pewnie tamten sie czai zeby tylko usuwac jakies tematy albo posty.
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Masz gorączke? Jaki Hoomik krva?
Pozatym, dobrze że Dwim to usunął, dziecię dorwało się do trawy i chce swoją dorosłość na forum pokazać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Temat skasowany przez Dwimenor Powód: regulamin forum obejmuje także tematykę grup. Człowieku, ślepy jesteś? Ja pierdzielę, za dużo marysi, dziecko.
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() @do Oerty: w PW chodzilo mi raczej o cos w stylu 'multi' Warhammer (WFRP, czy jakos tak...), czyli cala grupa moglaby grac w sesje jakiegos RPGa (no wlasnie np. Warhammer)... Np. na forum CDA sprawdza sie to znakomicie.
Teraz sobie przypomnialem dopiero, ze bitewniakami okresla sie wlasnie zbieractwo i ustawiactwo.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Nie gram, bo nie mam, ale popieram. BTW. Skąd i za jaką cenę mogę wytrzasnąć planszowego Warhammera?
@spamerzy Spadówa. Mamy dość waszego spamu tutaj.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() DnD nie ssie.
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Nie, stanowczo nie!
Kolekcjonuje gry bitewne od jakiegoś roku, dorobiłem się armii DE (około 2,5k), ale mimo wszystko, takiej grupie mówie stanowcze i zdecydowane NIE! Większość to będą laiki, które nie mają o tym pojęcia. Mam dyskutować, co lepiej wystawić, jakie kombo itp? Żartujesz? Od tego to ja mam fora (border~ostatnio zniknęło ale jest jeszcze NG). Cytuj:
@Therus Ale to miałoby być o b-i-t-e-w-n-i-a-k-a-ch. DnD może jest super hiper ekstra ale nie należy do tego zaszczytnego gatunku. Wybacz. Swoją drogą jestem ciekaw, co zaszczytny twórca grupy wie o bitewniakach. Zbierał pismo LOTRa i ma darmowe figurki - moge się założyć że nic więcej ![]() Świetna wiedza, tak dalej! Będziesz genialnym liderem! @DOWN Tego już nie skomentuje. Grupa o bitewniakach, której lider zbierał czasopismo z LOTRA i (uwaga!) wie co to figurki. To poprzednie, na które odpowiedziałeś to była ironia tak btw.
![]() Ostatnio edytowany przez Khazid - 10-10-2006 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() @up: w razie założenia grupy powiedziałbym że nie chce być liderem,bo nei znam sie tak bardzo żeby nim być(może mam tego 3 numery,mam też własne figurki Uruków z cytadeli
![]() @Topic: wysłałem te PW ale nei odpisał,wyśle jak będzie on-line na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() Osobiście jestme zapalonym fanem figurek Warhammer 40k
: ) Marines Rox ; d |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ssie, jak nie widziałeś innych systemów.
@grupa Grupy nie popieram, bo nie znajdziesz tu maniaków, jeno hobbystów, a na tym nie da się zbudować solidnych fundamentów.
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Pozdro
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum