|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() @$scorcerer - kurde, chlopie, jak zobaczylem twoj post, to myslalem, ze.... sam go napisalem
![]() Postanowilem sie wkrecic do szkolnego radiowezla, bede meczyl hyphopowcof i techniawy moja muzyka ![]() Ja slucham Gothic, Power, Heavy, Fantasy, Speed, Melodic, i kupy innych gatunkow metalu, z ktorych czesci w zasadzie nie rozroznie... Hmm roznica miedzy fantasy a melodic metalem jest.... a ch.uj wie jaka ![]() Zespoły: Nightwish HammerFall Dream Evil System of a down (nie, nie zaliczam tego do metalu) Rhapsody i starczy, bo bede wymieniac w nieskonczonosc ![]()
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Od O-zone dostaję mdłości, a lubie Linkin Park
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Rock&Metal&muza z filmów które lubię
MetallicA, Switchfoot, ZZ top, Scorpions, Iron Maiden, Black Sabbath, ACDC, Perfect, Lady Pank, DŻEM, Kombi, Republika i................................Big Cyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę.......... BTW. Jak zobaczylem ten avek, to od razu wiedziałem że to...Sena!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Paladin of Solamnia - 01-12-2004 o 20:26. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Queen (mój ulubiony), Linkin Park, Rammstein, Korn, Mettalica, Nirvana, Slipknot, Nightwish, System Of A Down, a ogółem to jeszcze Gothic itd (niechce mi sie wymieniac
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Krzyżak
|
![]() No, a ja muszę się wam przyznać... Tylko nie bijcie mnie PLZ! Słucham disco polo! A raczej Heavy Disco Polo!
![]() Hail MetallicA! Gdyby nie oni dziś wąchałbym kwiatuszki od spodu... Hail Black Sabbath! Patrz wyżej... Hail Iron Maiden! Wam też wiele zawdzięczam! ![]() Linkin Park! Zbanować ich! Jak słysze tego przypała to mnie krew zalewa... Prawdziwy metal... To classical metal i nic tego nie zmieni... |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() O.o a Nirvany nie sluchacie ? ? ? xD
Ja slucham... glownie metalu, troche gotyku. A dokladniej : Iron Maiden Slipknot Nirvana Asstellyte
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmmm co slucham....
A wiec Metallica Papa roach kilka piosenek Switchfoota -||- tylko ze Any Oczywiscie Chad Kroeger "hero" plx ;] I tym moze kogos zagne/zalamie ale slucham Linkin Parku ![]() Kazdy ma wlasne gusta i ch.uj masz do tego czego slucha (lepiej Linkin Park niz nic -.-, a znam typa ktory tylko to co w sklepowych glosnikach i pizzerii zna) |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Czarna muza np..DmX , Ludacris , Mobb Deep , LL cool J , Jadakiss , Fugees , Outkast..i troszeczke polskiego hip-hopu.
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ja sie zgadzam z klikowskim, Queen ma pare zarąbistych kawalków, miedzy innymi: "we are the champions","have a good time" oraz takiej fajnej gdzie bylo cos w rodzaju "bum bum trzask, bum bum trzask, bum bum trzask..."
co do innych rodzajów muzy to ulubione typy to rock, punk rock oraz metal. rock i punk rock- z tymi typami spotkalem sie pierwszy raz w pierwszej czesci THPS'a gdzie uslyszalem supermana - goldfingera. wtedy zrozumialem ze to jest cos czego cgce słuchac i z czym chce zyc. Nastepie z czasem powstawania THPS'a uslyszalem takie utwory jak: spokesman - goldfinger, all my best friends are matalheadz - less than jake, maleus malifecarneum(czy jakos tak :/) - AFI, TNT - ACDC oraz pare innych jednak moim ubionym zespołem był, jest i bedzie THE OFFSPRING. metalu zacząłem sluchac w I klasie gimnazjum po tym tym jak poznalem Ciemnego dropsa. Zaprosil mnie raz na chate i puscil Iron maidena chyba o ile pamietam, a pozniej to sam sie zapozalem z rage against the machine, nirvana, slipknotem oraz innymi zespolami
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Up.
Nirvana to Grunge. ja slucham, Metalu, Rocku, Grunge, i tyle ![]()
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Metallica, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, wyrywkowe utwory G'N'R, Soundgarden itd.
Ogólnie rock, funk, ale nie rock'n'roll (BRON BOŻE ![]() Ostatnio edytowany przez Slagolash - 01-12-2004 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() a ja generalnie im mocniejsze tym lepsze... 137, testament, behemoth, panthere, brujerie i inne zespoly ktore "wychwalaja boga pod niebiosa"
![]()
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Imię: Demus Elan
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Astera
Poziom: 39
Skille: 81/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Niewiem dlaczego tu jest tak mało fanów czerwonych papryczek
![]() ![]() ![]() Pozdrowiam, RHCPFan. @edit Zapomniałem, słucham głównie: -Papryczek (Przeważnie) -System of a Down -KoRn -Nirvany Ostatnio edytowany przez RHCPFan - 20-06-2007 o 23:04. Powód: Zapomniałem czegos :PP |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() .....TEGO
___|......|___ \................/ ..\............/ ....\......../ A Za Technem Nieprzepadam ......\..../ ........\/ Ostatnio edytowany przez Rychulec - 20-06-2007 o 23:13. |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Brześć Kujawski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drut Delon
Profesja: Druid
Świat: Candia
Skille: 15/17
![]() |
![]() Hemp Gru i to się liczy... Tylko Hip-Hop to mnie kręci