|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ta... szkoda ze miałem 20+ Palla z 60 distem i z arrowami na rotach zwracało się aż 300 gp na plus.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() @up
To jestes jakis niepełnosprytny ; O |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Powiem tak na 60 Dista średnio na 1 rota idą 2 strzaly czyli 4 gp. Powiedzmy, że masz 200 strzał, czyli 400 gp. Średnio z rota leci 7gp, więc zwraca ci się 300 gp nie więcej. A na 30-35 discie to w rota walniesz może 5 strzał i go zabijesz. Czyli waste.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet jeżeli byłaby średnia 7gp z rota, a jest większa to możesz zbierać swordy i mace..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sobie zbieraj. Większość ludzi nie ma czasu na takie pierdoły, żeby zbierać ten złom.
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Niegrający
|
![]() Heh, ja tez mialem palka na Danubi (pewnie BaxCrow bedzie wiedziec) mowiac szczeze to bardziej oplaca sie isc na mino (tam nad rotami) wiecej kasy
@Bax jak zbierasz plate shieldy, i chain armory to troche sie zwraca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() Na fibuli masz skrzynke więc wysłanie loota parcelem nie powinno być zbyt trudne. Cytuj:
Carpe Jugulum ![]() Ostatnio edytowany przez Cenarius - 21-06-2007 o 15:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak tylko Skull staff kosztuje 5-6k a nie 25 gp -.-. Jak nie wiesz co porównywać i robisz to na siłę to tego nie rób -.-. No lepiej skillować. Potem przynajmniej nie będę tracił na 1 ghoula 3 arrowsow tylko jednego góra 2.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 22-06-2007 o 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
porównanie jest całkiem dobre bo to 6k dla tego 150 sorca to będzie zwrot kosztów za warlocka tak jak np dla 8 palka na ghoula(albo zysk) Cytuj:
a takie coś jak chmurki/uderzenia na zbroje nieistnieje? @down ja to mam farta do tych porównań x]
Carpe Jugulum ![]() Ostatnio edytowany przez Cenarius - 22-06-2007 o 18:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up trafniejsze by bylo porownanie 60 lvl 75 dist z 40 lvl 80 dist <-kto szybciej poexpi? ofc ten 60 lvl Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 22-06-2007 o 18:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2007
|
![]() ja polecam wbic 60-65 dist, a potem tylko exp, skile leca calkiem szybko, grajac 5 godzin dziennie, wbijesz nawet niecalego skila przy expieniu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdrowe to to nie jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() Mhmhm u mnie styka 30lvl i 70 dist oraz eq: crown helmet, b robe, p legs i boh. I niestety nie mam gdzie expić... Świat non-pvp, strasznie przeludniony... Próbowałem dziś ghostland, guardy i cyce, ale praktycznie zawsze zajęte, a beho na fibuli baaardzo rzadko mi się zwracają. Jutro przetestuje jeszcze słynne DC, ale cudu się nie spodziewam... Ma ktoś jakieś propozycję gdzie mógłbym szybko i bez waste (nie musi być duży zarobek) poexpić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Svargrond
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lucius Zenira
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: **
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4+
|
![]() Proponuje wbic do 60/50 na goblinkach, bo bardzo latwo teraz po upadte jest skillowac, a potem tylko expic.
Niektorzy twierdza, ze skillowanie powyzej 45~ to strata czasu; moze i tak, ale przyjemnie miec skille ponad norme ![]() nie wiem tylko na czym powinienem expic, mam juz takie skille i 15 lvl, licze na pomoc ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Mam pytanie czy walczyc łukiem czy kuszą??? słayszalem ze z kuszy wali sie większe hity. i do jakich skili skilowac po upate???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Skilowac Do Tylu Samo Co Przedtem Tylko Na Lepszych Potworach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() wedlug mnie .. skille to indywidualna sprawa ... i tak apropo .. expiac na guardach ja (mialem wtedy 45 lev i 87 dist ) mialem srednio z 900 boltow okolo 33.3-35 k expa a kumnpel 52 lev i dist 79 ledwo sie lapal do 30 k expa
i to bylo przed update ;] a po upie .. jak nie wiadomo gdzie expic .. to na dragi ![]() |
![]() |
![]() |