|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Kompletna głupota! Nie jestem jakimś wielkim 'Ultrasem' czy 'Kibolem' (podpis pod nickiem to tylko nazwa rozpoznawcza członka FE
![]()
![]() |
#42 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jezu! Ale do czego wam te race? Żyć bez nich się nie da?! Nie o to chyba chodzi w kibicowaniu by machać racami...
@Parys: tylko widzisz, to są po pierwsze niemcy a nie polska, po drugie, widzisz różnicę? Tam było to zaplanowane, i to dokładnie, a nie tak jak na tych naszych polskich stadionach... Taki mecz POL vs PORT był dla ciebie "gorszy" bo nie było rac?! ------ Offtop: mam dziwne wrażenie, że już tutaj odpowiadałem... nie wiem czy to moja nieuwaga i po prostu zamknąłem FFoxa zanim wysłał się post, ale jesli skasował go jakiś mod, to by wypadało poinformować potem autora, bo na serio, głupim uczuciem jest, jak się zastanawiasz, "ja już tutaj pisałem, czy to deja-vu?!" -.-'' |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Wiem, że nie było to do mnie ale proszę nie porównuj tego świetnego meczu z naszymi szarymi i nudnymi w większości ligowymi meczami gdzie można czasami zasnąć ...
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 17-10-2006 o 18:02. |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() race są zabronione bo przez nie dymi i nic nie widać no i sie oddychac nie da od smrodu.Ja jestem za zakazem
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cóż, gratuluję nasłuchania się debilnych tlumaczen. Ja stalem ZA kolesiem który trzymal race iszedl na mnie dym i jakos oddychalem. A to że dymi to ładnie wyglada. Nic nei przeszkadza abyś siedział jak najdalej tego miejsca gdzie dymią
Wiesz, piłkarze też lubią jak kibice się starają i się przygotowują do meczu, że im chą poomóć. No i piłka nożna dla kibiców, a nie piłkarzy i działaczy jest!
#46 | ||
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#47 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ta, a w ostatnim miesiacu widzialem z 2 mecze, w ktorych dym wisial kilka minut. I nic nie bylo widac...
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Taa, bo czerwony "swiecacy patyczek" (by malk~) wzmacnia ludziom glosy men. Race to po prostu fucking useless shit 4 javla piromans :\ Jakos na wszystkich meczach kosza na ktorych bylem, doping byl glosny, a nie widzialem czerwonego dymu wypelniajacego hale. So got the life gring Ostatnio edytowany przez Olorion. - 17-10-2006 o 21:10. |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
#50 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Mecz kosza na hali, a mecz na otwartym stadionie to dwie różne rzeczy. Tego, że ludziom się głos polepsza nie powiedziałem - zaznaczyłem jedynie, że ludzie nabierają większych chęci do śpiewu, gdy coś się dzieje. A, że na większości stadianów w Polsce jedynymi rzeczami którą się dzieje na stadionie są oprawy (bo o poziomie OE nie będę mówił) to ludzie dają z sibei wsyzstko.
@up. Szybszy byłeś <-; Ostatnio edytowany przez Parys - 17-10-2006 o 21:17. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz @OT Wy na prawde potrzebujecie swiecacego patyczka zeby moc bardziej zagrzewac swoj zespol do walki? Moze to bylby dobry pomysl ALE wiekszosc ludzi wnoszacych patyczki na stadion to byly niedojrzale szczeniaki, a 20% z nich ladowalo na murawie/innym sektorze |
![]() |