Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-10-2006, 17:20   #41
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

Kompletna głupota! Nie jestem jakimś wielkim 'Ultrasem' czy 'Kibolem' (podpis pod nickiem to tylko nazwa rozpoznawcza członka FE ), ale próbuję wspomagać dopingiem i innymi rzeczami (na ostatni mecz cięleśmy z kumple konfetti) i taki zakaz w pewnym stopniu by sparaliżował moje starania. Nawet starsi kibice uwielbiają kiedy kibice przygotowują oprawę (flagi, sektorówki, baloniady i piro), ale cóż chyba taka Ekstraklasa SA nie wie o tym...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-10-2006, 17:39   #42
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Jezu! Ale do czego wam te race? Żyć bez nich się nie da?! Nie o to chyba chodzi w kibicowaniu by machać racami...

@Parys: tylko widzisz, to są po pierwsze niemcy a nie polska, po drugie, widzisz różnicę? Tam było to zaplanowane, i to dokładnie, a nie tak jak na tych naszych polskich stadionach...

Taki mecz POL vs PORT był dla ciebie "gorszy" bo nie było rac?!

------
Offtop: mam dziwne wrażenie, że już tutaj odpowiadałem... nie wiem czy to moja nieuwaga i po prostu zamknąłem FFoxa zanim wysłał się post, ale jesli skasował go jakiś mod, to by wypadało poinformować potem autora, bo na serio, głupim uczuciem jest, jak się zastanawiasz, "ja już tutaj pisałem, czy to deja-vu?!" -.-''
Vanhelsen jest offline  
stary 17-10-2006, 17:48   #43
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Taki mecz POL vs PORT był dla ciebie "gorszy" bo nie było rac?!
Wiem, że nie było to do mnie ale proszę nie porównuj tego świetnego meczu z naszymi szarymi i nudnymi w większości ligowymi meczami gdzie można czasami zasnąć ...

Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 17-10-2006 o 18:02.
Angel of Death jest offline  
stary 17-10-2006, 18:41   #44
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Domyślny

race są zabronione bo przez nie dymi i nic nie widać no i sie oddychac nie da od smrodu.Ja jestem za zakazem
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
Str4t0s jest offline  
stary 17-10-2006, 19:03   #45
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

Cóż, gratuluję nasłuchania się debilnych tlumaczen. Ja stalem ZA kolesiem który trzymal race iszedl na mnie dym i jakos oddychalem. A to że dymi to ładnie wyglada. Nic nei przeszkadza abyś siedział jak najdalej tego miejsca gdzie dymią

Wiesz, piłkarze też lubią jak kibice się starają i się przygotowują do meczu, że im chą poomóć. No i piłka nożna dla kibiców, a nie piłkarzy i działaczy jest!
stary 17-10-2006, 20:33   #46
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Cytuj:
@Parys: tylko widzisz, to są po pierwsze niemcy a nie polska, po drugie, widzisz różnicę? Tam było to zaplanowane, i to dokładnie, a nie tak jak na tych naszych polskich stadionach...
A myślisz, że kto to planował i odaplał? Na płocie raczej prezes, manager albo inny działacz nie siedizał. To byli ultrasi, którzy za pozwoleniem wnieśli race na stadion. A u nas? Do niedawna race wnosili tylko ludzi od oprawy ( mają oni legitki) teraz nikt nie może.

Cytuj:
Jezu! Ale do czego wam te race? Żyć bez nich się nie da?! Nie o to chyba chodzi w kibicowaniu by machać racami...
Może się powtarzam, ale: podczas odpalenia rac, głośność dopnigu wzrasta o 75% i jakoś nikt się nie dusi... Takie akcje typu piro z kartoniadą są dodatkowymi bodźcami dla ludzi do śpiewu.
Parys jest offline  
stary 17-10-2006, 21:04   #47
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dez Pokaż post
To wszystko dzieje sie na swiezym powietrzu i dym znika po paru sekundach. Jak juz ktos naprawde umiera od dymu z rac( ) to niech wstrzyma oddech ale przestancie przywolywac to jako argument.
Ta, a w ostatnim miesiacu widzialem z 2 mecze, w ktorych dym wisial kilka minut. I nic nie bylo widac...
stary 17-10-2006, 21:07   #48
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parys Pokaż post

Może się powtarzam, ale: podczas odpalenia rac, głośność dopnigu wzrasta o 75% i jakoś nikt się nie dusi... Takie akcje typu piro z kartoniadą są dodatkowymi bodźcami dla ludzi do śpiewu.

Taa, bo czerwony "swiecacy patyczek" (by malk~) wzmacnia ludziom glosy men. Race to po prostu fucking useless shit 4 javla piromans :\

Jakos na wszystkich meczach kosza na ktorych bylem, doping byl glosny, a nie widzialem czerwonego dymu wypelniajacego hale. So got the life gring

Ostatnio edytowany przez Olorion. - 17-10-2006 o 21:10.
Olorion. jest offline  
stary 17-10-2006, 21:13   #49
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin

Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion. Pokaż post
Taa, bo czerwony "swiecacy patyczek" (by malk~) wzmacnia ludziom glosy men. Race to po prostu fucking useless shit 4 javla piromans :\

Jakos na wszystkich meczach kosza na ktorych bylem, doping byl glosny, a nie widzialem czerwonego dymu wypelniajacego hale. So got the life gring
Bo doping na hali to co innego niż na otwartym stadionie plx ? Oczywiste jest, że na hali się nie odpali rac a i mała grupa kibiców może zrobić głośny doping bo dźwięk się niesie po zamkniętej hali -.-'
stary 17-10-2006, 21:16   #50
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Mecz kosza na hali, a mecz na otwartym stadionie to dwie różne rzeczy. Tego, że ludziom się głos polepsza nie powiedziałem - zaznaczyłem jedynie, że ludzie nabierają większych chęci do śpiewu, gdy coś się dzieje. A, że na większości stadianów w Polsce jedynymi rzeczami którą się dzieje na stadionie są oprawy (bo o poziomie OE nie będę mówił) to ludzie dają z sibei wsyzstko.

@up.
Szybszy byłeś <-;

Ostatnio edytowany przez Parys - 17-10-2006 o 21:17.
Parys jest offline  
stary 17-10-2006, 21:38   #51
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parys Pokaż post
@up.
Szybszy byłeś <-;

gratz

@OT

Wy na prawde potrzebujecie swiecacego patyczka zeby moc bardziej zagrzewac swoj zespol do walki? Moze to bylby dobry pomysl ALE wiekszosc ludzi wnoszacych patyczki na stadion to byly niedojrzale szczeniaki, a 20% z nich ladowalo na murawie/innym sektorze
Olorion. jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania