|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Holstein ma dziala na przodzie i z tylu
Flaga niemiecka obecnych Niemiec 0.o? wzorowalem sie ze zdjecia podczas ataku na Wetserplatte i byla tam flaga niemiec. Nie umiem robic lepiej duuzych obiektów :<
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() up@ rohen:
-nie widze żadnych dział :/ a powinny być o takie(na szybko walnołem ;P ): ![]() -i kominy nie są w lini prostej :/ -nie wiem jakim cudem mogła tam być flaga niemiec dzisiejszych :/ Może to jakieś zdjęcie repliki statku albo modelu? nie wiem nie wiem... -skoro nie umiesz robić to nie rób ich dużo. Ale moim zdaniem holstein nie wyszedł fatalnie. Ma dużo błędów technicznych ,dużo niedociągnieć i wygłąda jak angielski statek pasażerski xD ale jestem pewien że można było spaścić dużo bardziej ;] Rób dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Te dziala co zaznaczyles na czarno to pod nimi sa wlasnie ich repliki bardziej zaokraglone..
![]() P.S Czy wybuch (jak z UE) dobrze pasuje do wybuchu granatu polskiego? (min.2 kratki max 4 kratki)
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz widze te działa... omg :/
Ja narysowałem tylko 2 ale powinno być ich myśle ze 4 w sumie ;] A co do granatu: UltimateExplosion?! Zdeka za duże myśle... ja bym zrobił wybuch an 1 kratke, który rani też stojących obok. Jak jużchcesz robić wybuch grafą z tibii :/ Lepiej by wyglądało jak byś zrobił wybuch w jakimś programie. Proponuje pixia ;D Ostatnio edytowany przez Glaves - 22-10-2006 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ostatnio edytowany przez Rohen - 22-10-2006 o 14:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no lepiej.
Dam ci rade: -Nie rób lecących pocisków (ewentualnie żółte smugi), a zrób ogień przy strzałach z broni. -ogranicz napisy! Zamiast każdemu kolesiowi imie i nazwisko, napisz tylko nazwisko albo sam pasek z życiem. Ten niki wszystko zasłaniają. -gdzies tam masz podwójne zdjęcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() niby dobre,ale to dlatego że nei mam się do czego przyczepić
![]() Ale wiesz pewnie co mnie wkurza,że się bronili,a nie powinni ale dobra.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem wiem bede musial napisac o tym krótką informacje
LUDZIE PROSZE KOMENTUJCIE...
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() No tak ladnie ladnie...coraz lepiej...przy nastepnych walkach zrob okopy czy cos... bo bedzienaprawde lepiej...
8/10 =] Moje oceny ida w gore... =] Jesli chodzi o te dziala to w8.. jesli chodzi o pancerniki, to one mial czesto np. 2 dziala 560mm z 10 300mm etc. wiec one powinny byc fortecami a nie statkami z 2 dzialkami po 100 mm >.< Jesli chodzi o flagi jak gralem w eurpe universalis II wojna swiatowa to moje jednostki mialy flage niemiec normalna taka jak teraz wiec o co z tymi flagami wam chodzi? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Fajnie ci to wyszlo. Nie jest to moze arcydzielo pod wzgledem techniki ale i tak pieknie. 8/10
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() dlaczego rekrut czci hitlera? nie rozumiem tego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdaje mi się że to było ostatnie słowo by znieważyć Polskę...
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Coz dzisiaj nie bedzie kolejnej czesci bo nie mam czasu jutro powinna sie pojawic dajcie wiecej komentarzy no ludzie ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() No cóż... Nie wiem co o tym fake'u myśleć... Taki... Niepasujący do Tibii... A poza tym mógłbyś się choć trochę trzymać realiów wojennych... No przecież ci Niemcy tyralierą atakujący... Błagam! No i ta bomba... Uranowo-termojądrowa...
6/10
I'll be back... Ostatnio edytowany przez Hlep - 22-10-2006 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj pewnei wyjdzie dalsza czesc
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Cos czuje ze ludzie tylko wchodza do mojego tematu i szybko z niego wychodza... to nie te czasy 2 -lata temu gdy bylo pelno komentarzy (czasem glupich ale dawaly w kosc)... Dzisiaj ciesza sie tylko fake robione w GIMPIE... a gdzie ta dziewicza wyspa Paint ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Powiem tak: a gdzie w erze konsol nowej generacji i potężnych komputerów amiga i stary, dobry Dos? Sam widzisz, ze sie skończyły (choć niezbyt mnie to cieszy. Uwielbiałem grać z kumplem na starej Amidze 500), tak samo jak czasy painta. Teraz fabułę można olać (ZBRODNIA!), ważne efekty i radocha.
Mimo to, ja nadal lubię poogladać proste fake'i. Twój nie jest taki, ale podoba mi się. Komentarzami się nie martw, jeszcze będą.